Τι σκεφτεστε (μερος τριτο) - Page 369
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 369 of 373 FirstFirst ... 269319359367368369370371 ... LastLast
Results 5,521 to 5,535 of 5587
    Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Χαιρομαι που εισαι στα καλα σου, Βασιλη!
    Χμμμναι.. Καλα οσο για αυτο μην παιρνεις κι ορκο. Ενα βημα με χωριζει απο το να περασω την πυλη. Προς το παρον λεω οτι δεν το χω χασει ακομα.. Θα δειξει..

Senior Member
    Οχι, Γιαννη, Αποσυνδεεσαι και δεν νοιωθεις καμια σχεση με το γεγονος. Σαν να το ειδες στις ειδησεις και δεν συνεβει σε σενα.

Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Οχι, Γιαννη, Αποσυνδεεσαι και δεν νοιωθεις καμια σχεση με το γεγονος. Σαν να το ειδες στις ειδησεις και δεν συνεβει σε σενα.
    Μπορεί να ναι θέμα χαρακτήρων. Είναι η λεγόμενη ουδετεροποίηση όπως μου χε πει ένας ψυχολόγος παλιά, δηλαδή όπως το έθεσες.
    γιάννης

Senior Member
    Έχω έναν παπαγάλο Ρικ Νεκ που το πρωί κατά τις 7 που ξυπνάει κελαηδάει και κάνει έναν ήχο ΠΙΟΥ ακριβώς. Λέει ΠΙΟΥ ΠΙΟΥ ΠΙΟΥ. Έχει αρκετά δυνατή φωνή και ακούγεται σε όλη την γειτονιά. Η απέναντι μου έκανε παρατήρηση ότι ενοχλεί και μια φορά της φώναζε κιόλας να σταματήσει (λες και πουλί καταλαβαίνει :Ρ). Ο διπλανός μια φορά είπε σκάσε ενώ ήταν απόγευμα. Δεν το κάνει συνέχεια αλλά σαν πουλί, κάπου κάπου το κάνει. Μπορούν να μου κάνουν τίποτα οι γείτονες με την αστυνομία πχ ότι ενοχλώ, και να μου κάνουν παρατηρήσεις ή είμαι εντάξει και μπορώ να τους βρίσω, αφού είναι πουλί και κελαηδάει μόνο τις ώρες μη κοινής ησυχίας; Το μεσημέρι δεν μιλάει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Έχω έναν παπαγάλο Ρικ Νεκ που το πρωί κατά τις 7 που ξυπνάει κελαηδάει και κάνει έναν ήχο ΠΙΟΥ ακριβώς. Λέει ΠΙΟΥ ΠΙΟΥ ΠΙΟΥ. Έχει αρκετά δυνατή φωνή και ακούγεται σε όλη την γειτονιά. Η απέναντι μου έκανε παρατήρηση ότι ενοχλεί και μια φορά της φώναζε κιόλας να σταματήσει (λες και πουλί καταλαβαίνει :Ρ). Ο διπλανός μια φορά είπε σκάσε ενώ ήταν απόγευμα. Δεν το κάνει συνέχεια αλλά σαν πουλί, κάπου κάπου το κάνει. Μπορούν να μου κάνουν τίποτα οι γείτονες με την αστυνομία πχ ότι ενοχλώ, και να μου κάνουν παρατηρήσεις ή είμαι εντάξει και μπορώ να τους βρίσω, αφού είναι πουλί και κελαηδάει μόνο τις ώρες μη κοινής ησυχίας; Το μεσημέρι δεν μιλάει.
    αν δεν ειναι ωρες κοινης ησυχιας, δεν νομιζω οτι μπορουν να σου κανουν κατι. αν ειναι ωρες κοινης ησυχιας μεσημερι η βραδυ, μαλλον μπορουν.
    βεβαια, ολες τις ωρες, υπαρχει ενα οριο στο ποση φασαρια επιτρεπεται να κανει καποιος. αλλα τι θα κανουν; θα φερουν αστυνομικο με ντεσιμπελομετρο να δουν ποσο δυνατα φωναζει ο παπαγαλος;

υ.γ. βρισκω οτι ειναι λιγο φλου ο νομος, γι αυτο καλα θα κανεις να τους παρεις με το καλο. γιατι ο νομος λεει οτι επιτρεπονται τετοια ζωα σε πολυκατοικιες, αρκει να μην προκαλουν όχληση με θορυβους η αλλους τροπους στους περιοικους... τι τι θεωρειται "οχληση" ομως, δεν ξερω πως ξεκαθαριζεται, ουτε αν ο "θορυβος" αφορα μονο ωρες κοινης ησυχιας... αν θες ζητα καμια νομικη συμβουλη να εισαι σιγουρη

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αν δεν ειναι ωρες κοινης ησυχιας, δεν νομιζω οτι μπορουν να σου κανουν κατι. αν ειναι ωρες κοινης ησυχιας μεσημερι η βραδυ, μαλλον μπορουν.
    βεβαια, ολες τις ωρες, υπαρχει ενα οριο στο ποση φασαρια επιτρεπεται να κανει καποιος. αλλα τι θα κανουν; θα φερουν αστυνομικο με ντεσιμπελομετρο να δουν ποσο δυνατα φωναζει ο παπαγαλος;
    Όχι μόνο το πρωί κάνει πού και πού και το απόγευμα. Το μεσημέρι δεν μιλάει. Απλά έχει τσιριχτή φωνή και δυνατή και ακούγεται επειδή είναι ο μόνος παπαγάλος μάλλον στην γειτονιά. Πολλοί έχουν πουλάκια και κελαηδούν από το πρωί αλλά η δικιά μου ξεχωρίζει όταν κάνει αυτό το ΠΙΟΥ ΠΙΟΥ ΠΙΟΥ. Και δεν το κάνει όλη μέρα, κάποιες στιγμές. Εμάς δεν μας ενοχλεί αλλά κάπόιοι φαίνεται είναι περιέργοι. ΕΙδικά για τον διπλανό φοβάμαι μην μου πει ότι τον ξυπνάει ή ότι τον ενοχλεί στην δουλειά του πχ επειδή δουλεύει από το σπίτι και τώρα που είναι καλοκαίρι έχει ανοιχτά... Δεν θέλω να ενοχλώ τους γείτονες αλλά τι να κάνω; Τέτοια φωνή έχει το πουλί μέχρι να μάθει να μιλάει έτσι θα κάνει. Λες δηλαδή ότι είναι αστήριχτο να μου πουν το οτιδήποτε, έτσι; Να τους βρίσω δηλαδή έτσι και μου ξανα πουν καμιά μαλακία..

Senior Member
    Όχι μόνο το πρωί κάνει πού και πού και το απόγευμα. Το μεσημέρι δεν μιλάει. Απλά έχει τσιριχτή φωνή και δυνατή και ακούγεται επειδή είναι ο μόνος παπαγάλος μάλλον στην γειτονιά. Πολλοί έχουν πουλάκια και κελαηδούν από το πρωί αλλά η δικιά μου ξεχωρίζει όταν κάνει αυτό το ΠΙΟΥ ΠΙΟΥ ΠΙΟΥ. Και δεν το κάνει όλη μέρα, κάποιες στιγμές. Εμάς δεν μας ενοχλεί αλλά κάπόιοι φαίνεται είναι περιέργοι. ΕΙδικά για τον διπλανό φοβάμαι μην μου πει ότι τον ξυπνάει ή ότι τον ενοχλεί στην δουλειά του πχ επειδή δουλεύει από το σπίτι και τώρα που είναι καλοκαίρι έχει ανοιχτά... Δεν θέλω να ενοχλώ τους γείτονες αλλά τι να κάνω; Τέτοια φωνή έχει το πουλί μέχρι να μάθει να μιλάει έτσι θα κάνει. Λες δηλαδή ότι είναι αστήριχτο να μου πουν το οτιδήποτε, έτσι; Να τους βρίσω δηλαδή έτσι και μου ξανα πουν καμιά μαλακία..
    Καλύτερα όχι. Δεν χρειάζεται να ανοίξεις μετωπα. Έχουν δικαίωμα να θέλουν ησυχία. Οι παπαγάλοι συνήθως κάνουν θόρυβο πολύ πρωί ή αργά το απόγευμα. Μπορείς εκείνες τις ώρες να τον έχεις μέσα στο σπίτι. Ή να ασχολησε μαζί του.

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Καλύτερα όχι. Δεν χρειάζεται να ανοίξεις μετωπα. Έχουν δικαίωμα να θέλουν ησυχία. Οι παπαγάλοι συνήθως κάνουν θόρυβο πολύ πρωί ή αργά το απόγευμα. Μπορείς εκείνες τις ώρες να τον έχεις μέσα στο σπίτι. Ή να ασχολησε μαζί του.
    Την έβαζα μέσα το βράδυ ώστε το πρωί να μην είναι έξω μέχρι να ξυπνήσουμε και να περάσει η ώρα και μετά την έβγαζα έξω. Αλλά δεν μπορώ να την έχω όλη μέρα μέσα. Εντάξει δεν θα τους βρίσω κιόλας αλλά κι αυτοί πρέπει να δείξουν κατανόηση. Το απόγευμα πχ γιατί νά το βάλω μέσα; Ή στην διάρκεια της ημέρας; Αν ήταν σκύλος και γαύγιζε δηλ. τι;

Senior Member
    οχι, δεν ειναι αστηριχτο.
    ο νομος λεει οτι επιτρεπονται τετοια πτηνα, αλλα δεν πρεπει να ενοχλουν τους γειτονες... αυτο ειναι πολυ γενικο.
    αν ο αλλος επιμενει οτιτ ον ενοχλει;;;; και ειδικα αν οντως ειναι δυνατη αυτη η κραυγη;
    ρωτα εναν δικηγορο αν εχεις προσβαση

Senior Member
    Ευχαριστώ Ρέμεντυ. Θα κοιτάξω τι μπορώ να κάνω ώστε να μην μιλάει καθόλου.

Senior Member
    Ευχαριστώ Ρέμεντυ. Θα κοιτάξω τι μπορώ να κάνω ώστε να μην μιλάει καθόλου.
    φιογκο στο ραμφος

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    φιογκο στο ραμφος
    ΧΑΧΑ Μα είναι τραγικό να μην μπορούν να ακούν λίγο μια φωνή, αλλά τι να κάνουμε.... Πρέπει να συμμορφωθούμε με τους κανόνες της κάθε κωλογειτονιάς.

Senior Member
    Φίλε οκ καταλαβαίνω αυτό που λες.. αλλά δεν είναι όλοι υποχρεωμένοι να ακούν κραξίματα στις 7 το πρωί.
    Ο άλλος μπορεί να δουλεύει βραδινός, να έχει χίλια προβλήματα η απλά να θέλει λίγη ησυχία στο σπίτι του. Αν σου φώναξε *και όχι μόνο ένας* πιθανότατα έχουν φτάσει στα όριά τους. Τυχαίο; δε νομίζω.
    Δεν λέω να φιμώσεις το πουλί, αλλά μπορείς να το βάζεις από το βράδυ μέσα και να το βγάζεις πιο αργά το πρωί, αυτό που λέει κ ο george.. η να το μεταφέρεις στο δεύτερο μπαλκόνι αν έχεις.
    Όταν κάτι ενοχλεί επανειλημμένα και δυνατά, ειδικά σε πυκνοκατοικημένη περιοχή, καλό είναι να το σκεφτόμαστε και από την πλευρά του άλλου. Γιατί αλλάζει η ποιότητα ζωής του διπλανού και είναι ότι πιο σπαστικό να μην μπορείς να ησυχάσεις στο ίδιο σου το σπίτι. Εσένα μπορεί να μη σε ενοχλεί.. ο διπλανός όμως μπορεί να τρελαίνεται με τις παραφωνίες. Ήρεμα το λέω.

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι τα μαλλια μ είναι χαλια ..κουρεύτηκα προχτές και μου τα έκανε καρέ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marylou25 View Post
    Σκέφτομαι ότι τα μαλλια μ είναι χαλια ..κουρεύτηκα προχτές και μου τα έκανε καρέ...
    Τωρα εισαι ΜαριΚαρεν :Ρ