Τι σκεφτεστε (μερος τριτο) - Page 403
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 403 of 404 FirstFirst ... 303353393401402403404 LastLast
Results 6,031 to 6,045 of 6053
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Rainbow86 View Post
    Επίσης αυτό το πράγμα με το AI έχει καταντήσει αηδία το λιγότερο. Που έχεις διακρίνει απάντηση με AI;
    Έλα τώρα rAInbow, παραδέξου ότι είσαι ένα AI robot, δεν ειναι ντροπή Επίσης παραδέξου ότι σου αρέσουν οι νεότεροί σου κοτσονάτοι ογδοντάρηδες rAInbow86..

Χωρίς πλάκα, αυτό με το AI το χω νιωσει κι εγω. Μαλλον παιρνεις το επισημο ύφος σου οταν γραφεις, σα να γραφεις εκθεση στις πανελλαδικες, γι αυτο. Λογικο μου ακουγεται, τις εχεις και προσφατες. Αλλα και κανονικο AI να χρησιμοποιει κανεις εγω δεν εχω θεμα. Εγω γενικα δεν το πολυγουσταρω, δεν το εχω χρησιμοποιησει το chatGPT, λεω να παραμεινω δεινοσαυρος. Οφειλω να ομολογησω ομως οτι εχω πεσει στον πειρασμο και εχω χρησιμοποιησει αυτα που τους περιγραφεις κατι με κειμενο και στο φτιαχνουν σε εικονα, ή αυτα που τους δινεις λεξεις και σου φτιαχνουν ενα ποιημα, παρα πολυ εντυπωσιακα ολα αυτα, δε χωραει συζητηση. Αλλα προτιμω να συνομιλω με ανθρωπους, προτιμω τη φυσικη νοημοσυνη, ειτε ειναι περισσοτερη , ειτε λιγοτερη, δεν θα τα χαλασουμε εκει, καλη καρδια να υπαρχει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marylou25 View Post
    σου είχα γράψει εδώ δημόσια οτι δεν θέλω ΚΑΜΙΑ επικοινωνία μαζί σου ούτε δια ζώσης ούτε διαδικτυακή

παρ' όλα αυτά συνέχιζες και έστελνες μηνύματα όχι μόνο σε εμένα αλλά και στη harleyquinn ενώ στο είχε ξακαθαρίσει ότι ούτε αυτή θέλει επικοινωνία, σε έκανε μπλοκ και το συνέχισες να της στέλνεις από εδώ. Μετά τις χυδαιότητες που έγραφες εδώ δημόσια, είναι η δεύτερη φορά που μου απευθύνεις το λόγο. Τη πρώτη σε αγνόησα, και τώρα το συνεχίζεις. Φαίνεται να μην σέβεσαι τα όρια κάποιου και να έχεις πραγματικό πρόβλημα !!
    Καλά, όπως είπα και πιο πανω φαίνεται οτι δεν εισαι και στα καλυτερα σου αυτον τον καιρο οπότε τα προσπερναμε αυτα. Δικαιωμα σου να μη θες επικοινωνια που λες κλπ και εννοειται σεβαστο αυτο, αλλα πότε μας το ειπες ρε συ Μαριλου? Ποτέ. Ασε και τη Χαρλεϋ, ετσι κι αλλιως δε νομιζω οτι μιλας για λογαριασμο της. Btw ελπιζω/ευχομαι να ειναι καλα η κοπελα γιατι εχει καιρο να γραψει και στο ονομα της φαινεται guest. Δεν ξερω τι ακριβως σημαινει αυτο αλλα μαλλον ειναι οταν καποιος εχει καιρο να γραψει. Ασε και ολα αυτα που λες για χυδαιοτητες κλπ γιατι δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα και εκτιθεσαι χωρις λογο. Δειξε μου μια δημοσια χυδαιοτητα που σου εχω γραψει ρε συ Μαριλου, αληθεια τωρα..

Εχουμε διαφορετικη αποψη για τα ορια Μαριλου, και τι σημαινει στο κατω κατω η λεξη οριο? Το «σε αγνοω και δε σου απαντω» ειναι οριο? Που εγω δεν το σεβαστηκα κατα τη γνωμη σου? Οχι, ειναι απλα μια περιφρόνηση δικη σου. Αμα θες να βαλεις οριο οπως λες σε καποιον, λες και το χει αναγκη δηλαδη, λες και δεν ξερει απο μονος του πως να συμπεριφερθει, ερχεσαι και του το ζητας ξεκαθαρα. Του το λες. Αλλα πρεπει να καταδεχεσαι να του απευθυνεις λογο και να του μιλησεις. Δε συνεχιζω τίποτα Μαριλου, γραφω σε ενα δημοσιο φορουμ και το λογο σου τον απηυθυνα μονο και μονο γιατι παραπανω ανεφερες το ονομα μου. Εσυ το ανεφερες. Ουτε ξεκινησα ουτε συνεχιζω τιποτα. Και αυτο το γιατι δε μου μιλας που σε ρωταω ειναι πραγματικη απορια, οχι καποιου ειδους προσπαθεια να μου μιλας. Δεν εχω κανενα λογο γι αυτο, μαλλον το αντιθετο, πιστεψε με. Αλλα το χω απορια αληθεια. Εν πασει περιπτωσει κανουμε οπως θες, το αφηνω σε σενα, αλλα αμα δε θες να σου απευθυνω το λογο οπως λες, τοτε να μην το ξεκινας ουτε εσυ με το να αναφερεσαι στο ξεκαρφωτο στο ονομα μου. Αρκετα εκανες ηδη και μαλιστα χωρις να σου εχω κανει απολυτως τιποτα. Αν μη τι αλλο ειδες και δυο καλα απο μενα χωρις να σε βλαψω ποτε πουθενα. Και μπορει να ακουστει λίγο ψωνίστικο τωρα ετσι οπως θα το πω, αλλα ειναι απλα η αληθεια οτι κανείς αλλος δε θα ειχε αντιμετωπισει με τετοιο τροπο ολο αυτο που εκανες που ηταν εντελως αδικο και χωρις να σου εχω φταιξει. Εν πασει περιπτωσει το αφηνω πανω σου, ας κανουμε οτι νομιζεις. Εγω θα το ξαναπω, ευχομαι να νιωσεις συντομα καλυτερα. Μη βλεπεις εχθρους παντου.

Senior Member
    στο είχα γράψει πολλές φορές ΕΔΩ ΔΗΜΟΣΙΑ, στο είπα και πριν και στο ξαναλέω ΔΕΝ ΘΕΛΩ καμία επικοινωνία, και με ρωτάς γιατί δεν σου μιλάω ??

έχεις μπερδέψει την ΕΜΜΟΝΗ με την πραγματικότητα !!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marylou25 View Post
    στο είχα γράψει πολλές φορές ΕΔΩ ΔΗΜΟΣΙΑ, στο είπα και πριν και στο ξαναλέω ΔΕΝ ΘΕΛΩ καμία επικοινωνία, και με ρωτάς γιατί δεν σου μιλάω ??

έχεις μπερδέψει την ΕΜΜΟΝΗ με την πραγματικότητα !!
    Εσυ εχεις μπερδευτει θελω να ελπιζω καλοπιστα, αλλιως πρεπει να σκεφτω οτι το κανεις επιτηδες ολο αυτο. Ναι, σε ρωταω για να μου λυσεις την απορια οπως προειπα, οχι γιατι θελω να μου μιλας. Δεν εχω λογο να θελω κατι τετοιο. Καμια φορα δεν το ειχες γραψει, τωρα μου το λες και σου επαναλαμβανω οτι καποιος που δε θελει καμια επικοινωνια με καποιον δεν αναφερεται στο ξεκαρφωτο δημοσιως στο ονομα του. Εν τω μεταξυ τι φαση ρε συ Μαριλου με ολη αυτη τη δημοσιοτητα? Αρχιζω να πιστευω οτι μαλλον ισχυει αυτο που σου ειπαν οτι ζητας δημοσια την προσοχη του κοινου. Αν δεν ισχυε αυτο αυτους τους διαλογους αλλα και ολους τους προηγουμενους θα τους ειχαμε κανει ιδιωτικα, οχι στον παγκοσμιο ιστο. Ειναι και λιγο αμηχανο ολο αυτο για τους αλλους και εγωιστικο απο μερους μας να απασχολουμε την κοινη γνωμη για κατι που αφορα εμας τους δυο. Λοιπον, ξεκινα και κανε πραξη αυτο που ειπες οτι δε θες να εχουμε καμια επικοινωνια. Εγω δεν εχω προβλημα βεβαια να επικοινωνησω αλλα εχω την καλη διαθεση να ακουσω αυτο που ειπες. Ασχολησου με το πως να νιωσεις καλυτερα και στο ξαναματαεπαναλαμβανω μπας και το χωρεσει το κεφαλι σου οτι μη βλεπεις εχθρους παντου.

Senior Member
    Στον axl είπα '' βγαίνω με άτομο από εδώ και δεν εννοώ με τον Vassili '' , γιατί είχε γραφτεί εδώ οτι βγήκαμε, γι' αυτό το ανέφερα

είδες πουθενά να σε φωνάζω ??? είδες να σου απευθύνω τον λόγο ?? ΟΧΙ ! Που το είχα γράψει οτι ΔΕΝ ΘΕΛΩ επικοινωνία ? ΕΔΩ ΔΗΜΟΣΙΑ, ΟΛΟΙ το είχαν δει !! Όμως συνέχισες και συνεχίζεις να μου απευθύνεις το λόγο, όπως και με τη Harleyquinn σε έχει ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ επικοινωνία μαζί σου και συνεχίζεις και ρωτάς εδώ πως είναι τι κάνει !! ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ !!

Senior Member
    Δεν εισαι δικηγορος της Χαρλεϋ και δε μιλας για λογαριασμο της. Ναι, εχω προβλημα Μαριλου, κι εγω και εσυ και ολοι μας. Ας ασχοληθει καθενας με τα προβληματα του και οσοι δεν ταιριαζουν να συνομιλουν ας μην εχουν περαιτερω επικοινωνια, ειδικα δημοσιως. Παμε να το κανουμε πραξη αυτο που εσυ ειπες. Αν αλλαξεις γνωμη και θες να εχουμε επικοινωνια να μου στειλεις στο inbox, να μην απασχολησουμε αλλο το δημοσιο φορουμ. Το ειδα οτι εγραψες στον axl αλλα ανεφερες εμενα Μαριλου, αν δηλαδη εγω συνομιλωντας με καποιον αλλο αναφερω δημοσιως το ονομα σου εσυ εισαι οκ με αυτο? Φυσικα εχω το δικαιωμα να το κανω, ουτε θα απαιτησω να μην απαντησεις μετα, αλλά ουτε το εκανα ποτέ και οπως σου ειπα πριν εχω την παραλογα καλη διαθεση να ακουσω αυτο που εσυ η ιδια ζητησες. Να πουμε ενα καλο ξημερωμα και να το αφησουμε εκει? Εγω το λεω, καλο σου ξημερωμα λοιπον. It’s up to you αν θα συνεχισουμε να μιλαμε για το κοινο μας. Εγω δεν το επιθυμω και στο ξεκαθαριζω. Απεδειξε οτι το εννοεις αυτο που ειπες. Εγω τα ιδιωτικα προβληματα μου τα λυνω με ιδιωτικο διαλογο με τον αλλον, αμα θελει φυσικα, δεν τα κανω βούκινο ομως στην υφηλιο. Απο οτι φαινεται διαφερουμε σε αυτο. Ελα, ξεκουρασου..

Senior Member
    Καταλαβαίνεις οτι στο είχα γράψει ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ότι ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ! ΔΕΕΕΝΝΝΝΝΝ

Συνέχιζες έστελνες μηνύματα χωρίς να απαντώ, μου απευθύνεις το λόγο για ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ με το να με ρωτάς γιατί δεν σου μιλάω !!

ΕΙΣΑΙ ΕΜΜΟΝΙΚΟΣ !!! δεν απαντάω άλλο ! έχεις ΠΡΟΒΛΗΜΑ !

Senior Member
    Καλως Μαριλού. Ας ασχοληθω με τις εμμονες μου τοτε. Καλη δυναμη και απο καρδιας ευχομαι να νιωσεις συντομα καλυτερα. Ξερω οτι πιθανοτατα δεν πιστευεις λεξη απο αυτο που λεω αλλα δεν πειραζει..

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Ποσο φτωχοι και ποσο ευτυχισμενοι ειναι...

Δηλαδη τα χρηματα δε φερνουν την ευτυχια, ε? Αρα εχω ελπιδα? Γιατι χρηματα δεν εχω..

Για να δουμε τι λεει το βιντεακι..

Senior Member
    Ποσο φτωχοι και ποσο ευτυχισμενοι ειναι...

Καλά, τη βλέπω τη δουλειά, η επόμενη πανδημία από εκεί θα ξεκινήσει..

Γιατί όμως μένουν εκεί? Δεν μπορώ να το καταλαβω. Τυρρανιούνται χωρίς λόγο, δεν πάνε λίγο πιο εκεί σε κανα άλλο μερος να χουν άπλα, νερό κλπ. Αυτό είναι μαζοχισμός..

Senior Member
    Quote Originally Posted by _Vassilis View Post
    Καλά, τη βλέπω τη δουλειά, η επόμενη πανδημία από εκεί θα ξεκινήσει..

Γιατί όμως μένουν εκεί? Δεν μπορώ να το καταλαβω. Τυρρανιούνται χωρίς λόγο, δεν πάνε λίγο πιο εκεί σε κανα άλλο μερος να χουν άπλα, νερό κλπ. Αυτό είναι μαζοχισμός..
    Γιατι ειναι ελευθεροι

Senior Member
    Γιατι ειναι ελευθεροι
    Επαθα κλειστοφοβία βλεποντας το και δεν είμαι καν κλειστοφοβικός!

Senior Member
    Απόψε επικρατεί λίγη νέκρα στο φόρουμ...

Ας βάλω ένα τραγουδάκι που μ' αρέσει...

Αφιερωμένο σε μια ψυχή που ελπίζω τουλάχιστον όπου κι αν είναι, να είναι καλά κι ας έχουμε χρόνια να επικοινωνήσουμε... Πάντα θα με νοιάζει να είναι καλά...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post

Αφιερωμένο σε μια ψυχή που ελπίζω τουλάχιστον όπου κι αν είναι, να είναι καλά κι ας έχουμε χρόνια να επικοινωνήσουμε... Πάντα θα με νοιάζει να είναι καλά...
    Α ρε Κυκνάκι, είσαι ρομαντική ψυχή!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post

To ιδιο προσωπο για το οποιο γκρινιαζες στο φορουμ οτι κοντευει η ωρα να σχολασει και οταν γυρισει σπιτι θα πρεπει να κανεις σ*ξ μαζι του φανταζομαι λολ