Τι σκεφτεστε (μερος τριτο) - Page 416
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 416 of 432 FirstFirst ... 316366406414415416417418426 ... LastLast
Results 6,226 to 6,240 of 6476
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Γκαμόρα_ View Post
    Τέλος πάντων, αν ξέρεις από ιστορία, όλοι οι αριστεροί ηγέτες ήταν πλούσιοι. Και οι χίππιδες πλουσιόπαιδα είναι.
    οχι μονο πλουσιοι, αλλα και μορφωμενοι, που στα χρονια των μεγαλων επαναστασεων ηταν απολυτως αλληλενδετα.
    γιατι χρειαζεται γνωσεις και ελευθερο χρονο η επανασταση... ο εργατης που δεν εχει βγαλει ουτε δημοτικο, γιατι πρεπει να δουλευει 12 ωρες την ημερα για να επιβιωσει, δεν εχει τις γνωσεις και τον χρονο να σκεφτει φιλοσοφια και να κανει κινηματα. μπορει να ακολουθησει και να σκοτωθει, αλλα δεν μπορει να ηγηθει.
    ο τσε, ο καλος κουμουνιστης και τ αξιο παλικαρι, ηταν μεγαλοαστος και γιατρος...

Senior Member
    Βαιβαια ο Τσε ειχε και τα κινκ του
    Last edited by axl100; 01-10-2025 at 11:27.

(Ξέρεις ποια είμαι βρε Ρέμεντυ, απλά δεν το γράφω ξεκάθαρα για δικούς μου λόγους..)

Γιατί είναι μισογυνίστικο το σχόλιο; Μίσανδρο μπορεί να είναι. Αν σκεφτείς ότι έχω απαίτηση από τον άνδρα να έχει αυτοκίνητο. Στην Δυτική κοινωνία και όχι στο Ιράν, επιβάλλεται να έχεις μεταφορικό μέσο, πόσο μάλλον μετά τα 35, έστω και σαράβαλο. Πώς να κάνεις σχέση ΧΩΡΙΣ μεταφορικό μέσον δηλαδή; Το δοκίμασα και δεν δουλεύει. Ε δεν μπορώ να επενδύσω σε μια κακομοιριά, να μοιραστώ την δική μου έλλειψη και την δική του, πρέπει να μου την καλύψει ώστε να μην έχουμε καμία. Το ξέρω, ακούγεται κάπως σκληρό αλλά και εμένα αν με απέρριπτε γι' αυτόν τον λόγο, θα το καταλάβαινα. Εσύ δεν καταλαβαίνεις ότι δεν μπορεί ΄να λειτουργήσει μια σχέση χωρίς όχημα; Και μιλάμε για ηλικίες 36-40, όχι 20 που και αυτές έχουν φροντίσει ήδη να έχουν όχημα ειδικά τα αγοράκια για να κυκλοφορούν τα κορίτσια. Εσύ θα ήθελες έναν άνδρα χωρίς αυτοκίνητο; Ή μηχανή; Αν υποθέσουμε ότι εσύ δεν έχεις.

Οι αριστεροί, Αχλάδω, θέλουμε όλοι να έχουν σπίτι, δουλειά, λεφτά, αυτοκίνητο, μορφωμένο, φαγητό και να περνούν καλά.
    Δεν θέλουμε έναν κόσμο μίζερο, με λιγοστά πράγματα και χωρίς πρόοδο, όπως οι παλαιοχριστιανοί.
    Το ότι μου αρέσουν κάποια πράγματα είναι δικαίωμα που πρέπει να το έχω και να το παίρνω με εύκολο τρόπο, όχι να δουλεύω 10ωρα για να το αποκτήσω την στιγμή που ο άλλος το αγοράζει λες και παίρνει τσίχλες από το ψιλικατζίδικο.
    Κάπου τα έχεις μπερδέψει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Γκαμόρα_ View Post
    Οι αριστεροί, Αχλάδω, θέλουμε όλοι να έχουν σπίτι, δουλειά, λεφτά, αυτοκίνητο, μορφωμένο, φαγητό και να περνούν καλά.
    Δεν θέλουμε έναν κόσμο μίζερο, με λιγοστά πράγματα και χωρίς πρόοδο, όπως οι παλαιοχριστιανοί.
    Το ότι μου αρέσουν κάποια πράγματα είναι δικαίωμα που πρέπει να το έχω και να το παίρνω με εύκολο τρόπο, όχι να δουλεύω 10ωρα για να το αποκτήσω την στιγμή που ο άλλος το αγοράζει λες και παίρνει τσίχλες από το ψιλικατζίδικο.
    Κάπου τα έχεις μπερδέψει.
    Ωραια, οταν προοδευσεις αρκετα και μαθεις να φτιαχνεις σπιτια και αυτοκινητα κανε και εμενα χαχαχαχα

Senior Member
    συμφωνώ με την Γκαμόρα.. αλλά ο καθένας συμβαδίζει σύμφωνα με τις δικές του απόψεις, δεν χρειάζεται να συμφωνούμε όλοι. Μιλάει για ηλικίες γύρω στα 40, αν έβγαινες ραντεβού με έναν και ερχόταν με το λεωφορείο, πως θα σου φαίνονταν ? Δεν μίλησε για σπίτια, δουλειά, μίλησε απλά για μεταφορικό μέσο

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Ωραια, οταν προοδευσεις αρκετα και μαθεις να φτιαχνεις σπιτια και αυτοκινητα κανε και εμενα χαχαχαχα
    εσύ θα ερχόσουν καβάλα στο άλογο να μας πάρεις ... αχαχ

Quote Originally Posted by Marylou26 View Post
    ΧΑΧΑΧΑΑΑΧΑΧΑ

Τάπααα!

Senior Member
    Μην αφηνεις τετοια υπονοουμενα γτ θα σκασει παλι η μικρη να σου πει οτι πηγαινεις με παπουδες χαχαχαχα

Senior Member
    Καλό μήνα είπαμε; Δεν είπαμε!
    Κάποια μαγαζιά σήμερα έβαλαν τα χριστουγεννιάτικα. Τι να σχολιάσω τώρα σ' αυτό...

Μην αφηνεις τετοια υπονοουμενα γτ θα σκασει παλι η μικρη να σου πει ο,τι πηγαινεις με παπουδες χαχαχαχα
    Δηλαδή; Μαζί σου πήγε και το ξέρει η Ρέινμποου;

Senior Member
    Μην αφηνεις τετοια υπονοουμενα γτ θα σκασει παλι η μικρη να σου πει ο,τι πηγαινεις με παπουδες χαχαχαχα

για ποια λες ..? για τη rainbow ? καλά αυτή οτι ήθελε έγραφε, ανάθεμα και αν ήταν αλήθεια κάτι απ' αυτά

μην είσαι και τόσο σίγουρος οτι είναι μικρή, ή εκτός και αν ενθουσιάζεσαι να μιλάς με μικρές

Quote Originally Posted by Joanna8 View Post
    Κάποια μαγαζιά σήμερα έβαλαν τα χριστουγεννιάτικα. Τι να σχολιάσω τώρα σ' αυτό...
    Καλό μήνα! Ό,τι να' ναι, από τώρα... Έλεος κάπου!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joanna8 View Post
    Τι γινεται με σενα, ακομα χαλια εισαι;

Senior Member
    για ποια λες ..? για τη rainbow ? καλά αυτή οτι ήθελε έγραφε, ανάθεμα και αν ήταν αλήθεια κάτι απ' αυτά

μην είσαι και τόσο σίγουρος οτι είναι μικρή, ή εκτός και αν ενθουσιάζεσαι να μιλάς με μικρές
    Εννοειται, οταν κλεισουν 24 τις πασαρω στον ΝτιΚαπριο :Ρ