Καλοριζικο το νεο forum...ενα τεστ νημα για να δουμε λιγο και τις νεες δυνατοτες - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 22 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast
Results 106 to 120 of 317
    Banned
    arktos!!καταρχην δεν πρεπει να εστελνες πμ αλλα εγραφες στο πλαισιο που λεει συζητηση αυτο ναι ειναι ορατο σε ολους!τωρα με το συν δεν ξερω ακριβως τι απορια εχεις το + ειναι σαν αιτημα φιλιας!ελπιζω να σε καλυψα! εμενα οι φατσουλες γιατι δεν μου βγαινουν??

Senior Member
    Quote Originally Posted by dora-agxos View Post
    arktos!!καταρχην δεν πρεπει να εστελνες πμ αλλα εγραφες στο πλαισιο που λεει συζητηση αυτο ναι ειναι ορατο σε ολους!τωρα με το συν δεν ξερω ακριβως τι απορια εχεις το + ειναι σαν αιτημα φιλιας!ελπιζω να σε καλυψα! εμενα οι φατσουλες γιατι δεν μου βγαινουν??
    δν ξέρω πως το πέτυχα.
    πού θα πάει θα το μάθω κι αυτό.

(ευτυχώς που δν έθαψα κανέναν στα μνμ...ευχαριστώ σοφτ!)
    http://www.mazi.org.gr/

Super Moderator
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    Αυτο που λατρευω στο νεο φόρουμ, είναι που τα άκυρα θέματα εξαφανίζονται δια μαγειας...
    Μμμ.. ότι θα γινόμουν αντικείμενο λατρείας για τις άμεσες μου κινήσεις, ομολογώ δεν το περίμενα :P

Για όλες τις απορίες που έχετε, θα σας απαντήσω μία προς μία.

Senior Member
    τωρα με το συν δεν ξερω ακριβως τι απορια εχεις το + ειναι σαν αιτημα φιλιας!
    Η δική μου απορία για τα ++ που ανέφερα είναι τι συν υπάρχει με το να κάνεις κάποιον φίλο.πχ άνετα μπορείς να έχεις προσωπική επικοινωνία χωρίς να είναι φίλος κάποιος,άρα που ωφελεί?γενικά,τι σημαίνει φίλοι στο φόρουμ.

Senior Member
    Ουτε εμενα μονο εδω,βγαινουν

Αρκτος μπορεις να απενεργοποιησεις το πλαισιο αν θες
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Banned
    Quote Originally Posted by Arsi View Post
    Η δική μου απορία για τα ++ που ανέφερα είναι τι συν υπάρχει με το να κάνεις κάποιον φίλο.πχ άνετα μπορείς να έχεις προσωπική επικοινωνία χωρίς να είναι φίλος κάποιος,άρα που ωφελεί?γενικά,τι σημαίνει φίλοι στο φόρουμ.
    τιποτα δεν σημαινει κ για εμενα ασκοπο ειναι,απλα ειναι μια ακομα νεα επιλογη του φορουμ

Senior Member
    thank you dora!

Quote Originally Posted by Aeon View Post
    Μμμ.. ότι θα γινόμουν αντικείμενο λατρείας για τις άμεσες μου κινήσεις, ομολογώ δεν το περίμενα :P

Για όλες τις απορίες που έχετε, θα σας απαντήσω μία προς μία.
    χι....χι...ναι μου άρεσε πολύ αυτό...παλιά μέχρι να κλειδωθεί ένα θέμα περνούσε κάμποσος καιρός, οπότε έκανε ο κάθε άσχετος την πλάκα του...

Οταν μας στέλνει κάποιος αίτημα φιλιας πως ο κανουμε δεκτο?

Senior Member
    Eγώ Θεοφανία ούτε κατάλαβα τι πάτησα πάντως μου έδωσε την εντύπωση αποδοχής...

Banned
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    Οταν μας στέλνει κάποιος αίτημα φιλιας πως ο κανουμε δεκτο?
    λαμβανεις μια σημειωση!βγαλε αυτο το λιλα μου εχεις προκαλεσει 70 βαθμους αστιγματισμο!

Administrator
    Προτιμάτε να καταργηθεί η δυνατότητα (δημόσιου) σχολιασμού στα προφίλ μελών, προκειμένου να μην δημιουργείται μπέρδεμα όπως στην περίπτωση της arktos?
    Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.

Senior Member
    Προσωπικά Νίκο το προτιμώ,παρά να γίνονται τέτοια μπερδέματα..

Banned
    ενταξει για εμενα ηταν πολυ ξεκαθαρη η χρηση του..καταλαβα ποια ηταν τα πμ!θα το μαθουμε σιγα σιγα ας μην απορριπτουμε τις νεες δυνατοτητες το φορουμ.

Senior Member
    πιστευω οτι απο τη στιγμη που εχεις δυνατοτητα απενεργοποιησης
    δεν χρειαζεται να καταργηθει αμεσως
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Page 8 of 22 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast