Είναι τρελό αυτό που συμβαίνει-να το διαβάσετε όλοι! - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 133
    Senior Member
    Quote Originally Posted by roula35 View Post
    κατσε γιατι δεν εχω καταλαβει ακριβως..σε ενοχλει η αποψη καποιων ανθρωπων εδω μεσα στο φορουμ??η γενικως στην ζωη σου??
    Κάτσε θα έρθει κι εσένα η ώρα δου ρουλάκι να δω πως θα αντιμετωπίσες την οργή της light. :d Όλο και κάποια λάθος λέξη θα πεις. χεχεχε. :d

χαχαχα έλα πλάκα σε κάνω!!! :d
    Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.

Senior Member
    ένα πράγμα μου κάνει εντύπωση. γράφεις "οι άνθρωποι είναι έτσι κι αλλιώς, και κάνουν το ένα και το άλλο". εσύ δεν είσαι άνθρωπος? πιστεύεις πως είσαι κάτι διαφορετικό?

Senior Member
    Lightblue..............σε διαβαζω καπως συγχισμενη κ μπερδεμενη τελευταια...........και δεν καταλαβαινω γιατι..............τι συνεβει με 2 λογια
    I m a Good Person With Bad Attitude

Banned
    Quote Originally Posted by roula35 View Post
    κατσε γιατι δεν εχω καταλαβει ακριβως..σε ενοχλει η αποψη καποιων ανθρωπων εδω μεσα στο φορουμ??η γενικως στην ζωη σου??
    Κοίτα, η αλήθεια είναι ότι την περισσότερη κακία την έχω συναντήσει στα φόρουμς, αλλά αυτό μπορεί να συμβαίνει επειδή δεν βγαίνω εκτός από τους συγγενείς μου, οι οποίοι υποτίθεται δεν θα πουν τόσες κακίες. Οπότε δεν ξέρω τι είναι οι άλλοι. Μάλλον όμως κι αυτοί το ίδιο θα είναι, από μερικά παραδείγματα που έχω. Και όσοι είναι λίγο καλοί, απλά σε γράφουν. Ξέρω αρκετούς τέτοιους. Αλλά γενικά, με ενοχλεί η κακία όπου και να την ακούσω, αν εννοείς αυτό, δεν ξεχωρίζω.

Banned
    Quote Originally Posted by Γάτος View Post
    Κάτσε θα έρθει κι εσένα η ώρα δου ρουλάκι να δω πως θα αντιμετωπίσες την οργή της light. :d Όλο και κάποια λάθος λέξη θα πεις. χεχεχε. :d

χαχαχα έλα πλάκα σε κάνω!!! :d
    Αν πει κακία, απλά θα μου επιβεβαιώσει ότι όλοι οι άνθρωποι είναι κακοί, γιατί μέχρι στιγμής ανήκει στις εξαιρέσεις, οπότε δεν θα φταίω εγώ.

Banned
    Quote Originally Posted by claire View Post
    ένα πράγμα μου κάνει εντύπωση. γράφεις "οι άνθρωποι είναι έτσι κι αλλιώς, και κάνουν το ένα και το άλλο". εσύ δεν είσαι άνθρωπος? πιστεύεις πως είσαι κάτι διαφορετικό?
    Ναι είμαι άγγελος. Χαχαχ αφού εγώ δεν πειράζω κανέναν χωρίς λόγο. Και αν κρίνω με το τι κάνουν οι άλλοι, εγώ είμαι αγγελούδι.. (L)

Senior Member
    Quote Originally Posted by lightbluepath View Post
    Αν πει κακία, απλά θα μου επιβεβαιώσει ότι όλοι οι άνθρωποι είναι κακοί, γιατί μέχρι στιγμής ανήκει στις εξαιρέσεις, οπότε δεν θα φταίω εγώ.
    XAXAXAXAXAXA Πάει σαν να την βλέπω μπροστά μου να βρίσκεται στην black list σου το συντομότερο. :d
    Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.

Senior Member
    Κοίτα, η αλήθεια είναι ότι την περισσότερη κακία την έχω συναντήσει στα φόρουμς, αλλά αυτό μπορεί να συμβαίνει επειδή δεν βγαίνω εκτός από τους συγγενείς μου, οι οποίοι υποτίθεται δεν θα πουν τόσες κακίες. Οπότε δεν ξέρω τι είναι οι άλλοι. Μάλλον όμως κι αυτοί το ίδιο θα είναι, από μερικά παραδείγματα που έχω. Και όσοι είναι λίγο καλοί, απλά σε γράφουν. Ξέρω αρκετούς τέτοιους. Αλλά γενικά, με ενοχλεί η κακία όπου και να την ακούσω, αν εννοείς αυτό, δεν ξεχωρίζω.
    και γιατι πρεπει να σε επιρεαζει η κακια απο φορουμ? κ πως αναγνωριζεις την κακια μεσω ενος γραπτου κειμενου>? μπορει καποιος να σε βριζει επειδη σε συμπαθει εδω μεσα δεν εχει να λεει! πισω απο 1 υπολογιστη δεν ξερεις ποτε!

αλλωστε ειμαστε μια ομαδα ηλεκτρονικης κοινωνιας, ποσος πρεπει να σε νοιαζει αν βγαζουν κακιες για σενα, οπως κ να βγαζεις κ εσυ σε αλλους

Banned
    Quote Originally Posted by me_vs_myself View Post
    Lightblue..............σε διαβαζω καπως συγχισμενη κ μπερδεμενη τελευταια...........και δεν καταλαβαινω γιατι..............τι συνεβει με 2 λογια
    Βρε συ, απλά έχω κουραστεί να ακούω κακίες από παντού. Στην κάθε λέξη που θα πω, στο κάθετί που θα κάνω, θα ακούσω και μια κακία. Στις 10 κουβέντες, οι 9 είναι κακίες. Και δεν το αντέχω όλο αυτό, δεν ξέρω τι να κάνω!!

Banned
    Quote Originally Posted by me_vs_myself View Post
    και γιατι πρεπει να σε επιρεαζει η κακια απο φορουμ? κ πως αναγνωριζεις την κακια μεσω ενος γραπτου κειμενου>? μπορει καποιος να σε βριζει επειδη σε συμπαθει εδω μεσα δεν εχει να λεει! πισω απο 1 υπολογιστη δεν ξερεις ποτε!

αλλωστε ειμαστε μια ομαδα ηλεκτρονικης κοινωνιας, ποσος πρεπει να σε νοιαζει αν βγαζουν κακιες για σενα, οπως κ να βγαζεις κ εσυ σε αλλους
    Βρε μι, δηλαδή μου λες να γίνω αναίσθητη δεν μπορώ να το κάνω αυτό, τι σημασία έχει αν είναι φόρουμ; Άνθρωποι δεν είναι και αυτοί; Που λένε τη γνώμη τους και σε επηρεάζουν. Και είναι η ζωή μου, γιατί δεν έχω φίλους.

Senior Member
    αχ light! ποσο σε καταλαβαινω!

και μενα μ αρεσει ν ακουω ολο γλυκολογα και καλα πραγματα! παρα πολυ!

θες να λανουμε μια γλυκολογοθεραπεια??? γουσταρεις?

αληθεια τωρα δεν κοροιδευω!
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    Βρε συ, απλά έχω κουραστεί να ακούω κακίες από παντού. Στην κάθε λέξη που θα πω, στο κάθετί που θα κάνω, θα ακούσω και μια κακία. Στις 10 κουβέντες, οι 9 είναι κακίες. Και δεν το αντέχω όλο αυτό, δεν ξέρω τι να κάνω!!
    να μην σε αγχωνει. βαλε φελο (στο αυτι) και απαντα με χιουμορ. εδω μεσα ετσι κανε, στην αληθινη ζωη αμα στην λενε.....πετα τους τασακια στο κεφαλι. ετσι κανω εγω κ πιανει

Senior Member
    Βρε μι, δηλαδή μου λες να γίνω αναίσθητη δεν μπορώ να το κάνω αυτό, τι σημασία έχει αν είναι φόρουμ; Άνθρωποι δεν είναι και αυτοί; Που λένε τη γνώμη τους και σε επηρεάζουν. Και είναι η ζωή μου, γιατί δεν έχω φίλους.

ω ρε πουστη τωρα χτυπισες την ευαισθητη χορδη μου.....δεν σου κανω πλακα

κανονισε να παμε για καφε

Banned
    κοιτα γατουλι και να με βαλει στην μαυρη λιστα δεν με απασχολει ξερεισ και ιδιαιτερα...εγω απλα ειπα την αποψη μου...δεν μπηκα εδω μεσα να κρινω κανεναν και καμια light...ξαναλεω και τελειωνω εδω,το τι ειναι ο καθε ενας απο εμας το ξερουμε εμεισ οι ιδιοι κ κανενας αλλος..ποσο μαλλον απο ενα φορουμ.μην τρελαθουμε τελειως δηλαδη...

Banned
    Quote Originally Posted by researcher View Post
    αχ light! ποσο σε καταλαβαινω!

και μενα μ αρεσει ν ακουω ολο γλυκολογα και καλα πραγματα! παρα πολυ!

θες να λανουμε μια γλυκολογοθεραπεια??? γουσταρεις?

αληθεια τωρα δεν κοροιδευω!
    Χαχα ρισέρτσερ, η αγάπη κάνει καλό. :) Τι θες να πούμε; Μέσω μηνυμάτων όμως ε; Χαχαχα

Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast