οι σχεσεις σημερα... - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 13 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 186
    Senior Member
    τζανετ!

τζανετ παντου!!!

αααργκκ!

Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Aiur,μου φαίνεται περίεργο να εμφανίζεται ένα νέο μέλος και να ταυτίζεται άξαφνα με απόψεις που βρωμάνε μισογυνισμό από χιλιόμετρα.Να πιστέψω πως με το που μπήκες στο φόρουμ βρήκες το alter ego σου στον Κενό ή να υποθέσω άραγε πως είστε το ίδιο άτομο?Εγώ λέω το δεύτερο.Και όχι τίποτε άλλο,το σιχαίνομαι το παιχνιδάκι γράφουμε δέκα που στην ουσία είμαστε δύο ξέρω γω.Το έχουμε ξανασυζητήσει το θεματάκι με τα προφίλ,δεν είμαι τυπολάτρης,αλλά και μαλάκας να συζητάω με το ίδιο άτομο σε διαφορετικές παραλλαγές,πάλι δε μου γουστάρει.
    Εν τω μεταξύ όλο το θρεντ κυριολεκτικά "σκούζει"στέρηση,ζήλεια και λαγνεία με κάλυμμα υποτίμησης,άρα όλο αυτό το παιχνιδάκι δεν είναι παρά μία διέξοδος για θυμό από ματαιώσεις...Κι επειδή πιο πάνω μίλησες για πουτανίτσες,αλλά στην υπογραφή σου έχεις η γυναίκα δεν πρέπει να βρίζει γιατί είναι σα να κατουράει ξερωγώ όρθια,μάθε πως δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο των αντρών ούτε το βρισίδι ούτε το όρθιο κατούρημα.Κι εγώ όταν πάω σε τουαλέτες ξένες όρθια κατουράω,λολ.Επίσης,ούτε στο "παρά φύσιν" πιστεύω,ειδικά όταν θέλουν να μου το κοτσάρουν στο σβέρκο κάποιοι κλειστόμυαλοι ως υπέρτατο κανόνα που χρήζει σεβασμού και λιβανίσματος.

Και στην τελική,άμα βγάλετε γκόμενα με τέτοιες απόψεις,εμένα να με χέσετε(ή να με κατουρήσετε παρά φύσιν).λοολ
    Λολ ρε συ Rainwind (επειδή έχω δουλειά δεν θα γράψω τώρα πολλά). Από τα post μου κατάλαβες ότι ειμαι μισογύνης; (αν είναι δυνατόν) α και φυσικά δεν είμαι ο Kενός (άλλη κοτσάνα που είπες). Σε όλα τα post μου (αν τα διάβασες βέβαια γιατί μπορεί να διαβάζεις και επιλεκτικά) δεν αναφέρομαι όλες τις κοπέλες αλλά μια συγκεκριμένη κατηγορία κοριτσιών τις οποίες ουσιαστικά στοχοποίησε και ο Boltseed λέγοντας ''Εγω γιατι τις συνανταω μονο σε νυχτερινα μερη με διαπασων μουσικη με μπιτακια? ''. Αυτές εννοώ, τώρα αν δεν δέχεσαι πως υπάρχουν και τέτοιες, με λες μισογύνη (προσβολή για μένα) τότε μάλλον υπάρχει πρόβλημα. Όπως και να χει και αυτές τις αγαπώ, γενικά όλες τις γυναίκες τις αγαπώ. Η υπογραφή είναι χιουμοριστική και τίποτε άλλο την φράση μου την είπε ένας φίλος στο msn και γελούσα αν και σε μένα δεν μου αρέσει μια κοπέλα να χρησιμοποιεί λέξεις σαν "αρχίδι'' ''γαμώ την παν..." κτλ σαν τον τελευταίο αλητάμπουρα του δρόμου, είναι δικαίωμά μου;; Εντάξει χαλάρωσε λίγο κορίτσι μου μη με φάς;). Αυτά προς το παρόν.
    [SIZE="3"][url]http://mankap.blogspot.com/[/url][/SIZE]
    "Im a cowboy, on a steel horse I ride, Im wanted dead or alive"

Quote Originally Posted by Aiur View Post
    Σε όλα τα post μου (αν τα διάβασες βέβαια γιατί μπορεί να διαβάζεις και επιλεκτικά) δεν αναφέρομαι όλες τις κοπέλες αλλά μια συγκεκριμένη κατηγορία κοριτσιών τις οποίες ουσιαστικά στοχοποίησε και ο Boltseed λέγοντας ''Εγω γιατι τις συνανταω μονο σε νυχτερινα μερη με διαπασων μουσικη με μπιτακια? ''. Αυτές εννοώ, .
    Πως τα καταφέρνετε με αυτές;
    Τι μέθοδο εφαρμόζετε;
    γιατί όσες φορές προσέγγισα σε τετοιους χώρους δεν έγινε τιποτα, δεν προχώρησε.
    γιάννης

Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Πως τα καταφέρνετε με αυτές;
    Τι μέθοδο εφαρμόζετε;
    γιατί όσες φορές προσέγγισα σε τετοιους χώρους δεν έγινε τιποτα, δεν προχώρησε.
    Δεν ξέρω φίλε εμένα πάντως μια φορά μου την έπεσε μια τέτοια σε τέτοια μέρη αλλά από αυτό που ακολούθησε δεν θέλω ούτε να την ξαναδώ (καθαρά για να την προσέξω και μόνο με πλησίασε και μετά μου είπε ένα ωραιο δεν γουστάρω).

Banned
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Aiur,μου φαίνεται περίεργο να εμφανίζεται ένα νέο μέλος και να ταυτίζεται άξαφνα με απόψεις που βρωμάνε μισογυνισμό από χιλιόμετρα.Να πιστέψω πως με το που μπήκες στο φόρουμ βρήκες το alter ego σου στον Κενό ή να υποθέσω άραγε πως είστε το ίδιο άτομο?Εγώ λέω το δεύτερο.Και όχι τίποτε άλλο,το σιχαίνομαι το παιχνιδάκι γράφουμε δέκα που στην ουσία είμαστε δύο ξέρω γω.Το έχουμε ξανασυζητήσει το θεματάκι με τα προφίλ,δεν είμαι τυπολάτρης,αλλά και μαλάκας να συζητάω με το ίδιο άτομο σε διαφορετικές παραλλαγές,πάλι δε μου γουστάρει.
    παναγια μου τι διαβαζω εδω μεσα. αλλη ορεξη δεν ειχα να καθομαι να απαντω στα ιδια ατομα κατεβατα, με διαφορετικα nicknames.
    πηγαινε και ρωτα αυτη τη στιγμη τους admins, να σου ξεκαθαρισουν οτι δεν εχω απολυτος κανενα κοινο με τον Aiur, να τσεκαρουν ips και διευθυνσεις, τα παντα ολα.
    ειλικρινα τι πιστευεις θα κερδιζε ενα ατομο αν το εκανε αυτο ? support στον εαυτο του ? λες κι αλλαζει κανενος το προβλημα ετσι. χασιμο χρονου ειναι απλα.
    και γιατι δεν ελεγες πως κι ο Paolo_1 ειναι το ιδιο ? ακριβως ιδιες αποψεις ειχαμε στο αλλο θεμα, εκει που λεγαμε για τις γυναικες απο εξω.

Αχαααααααααααααααααααα!!! Ακριβώς.

Όσο για τα αι πι και τα συναφή που μας λες ΚΕΝΟ, δεν χρειάζεται να είναι κανείς αινστάιν για να σκεφτεί να πεταχτεί μέχρι το διπλανό νετ καφέ και να φτιάξει 17 λογαριασμούς.
    Το θέμα είναι πως μερικές φορές είναι τόσο εξώφθαλμο αυτό που δεν χρειάζεται καν να το συζητλαμε, απλά να αποφασίσουμε κάποια στιγμή να μην απανταμε για να πάψει αυτό το φαινόμενο.....

Banned
    εχει αρχισει να γινετε να γινετε κουραστικο αυτο το πραμα και θα σηκωθω να φυγω απο δω γιατι η συμπεριφορα σας ειναι ηλιθια κι εφτασα να απολογουμαι και να προσπαθω να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας για χαρη ενος αλλου χρηστη.

οποιος νομιζει οτι ειμαι ο Aiur μπορω να του στειλω τα στοιχεια μου σε message, facebook msn κι ολα για να εξακριβωσει ποιος πραγματικα ειμαι. ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΗ ΑΥΤΟΝ!

ποιος ο λογος να κανω δευτερο λογαριασμο, ειδικα σε αυτο το θεμα ? θα κανα στο δικο μου αν ηταν, που ανελυσα την απογοητευση μου προσωπικα. τι κερδιζω με το να εχω 2ο λογιαριασμο απλα για να συμφωνω με τον εαυτο μου ? για ποσο χρονων με εχετε περασει ? ουτε την ορεξη εχω να καθομαι να αναλυω ενα προβλημα που δεν αλλαζει μεσα απο ενα φορουμ, ουτε θα καθομουν να ξανασχοληθω ειδικα με τον Boltseed αφου ηδη τα κατεβατα του με εχουν κουρασει.

η διαφορα μου με τον Aiur, για οποιον εκατσε να διαβασει τι εγραψε, ειναι οτι εγω θελω να ξεκουμπιστω τελειως απ'την Ελλαδα γιατι τη σιχαινομαι. αυτος εγραψε οπου γης και πατρις, σκεφτηκε να αλλαξει πολη απλα...

δεν μπηκα εδω μεσα ουτε με διαθεση να τσακωθω, αλλα ουτε να κοροϊδεψω κανεναν. εσεις νομιζετε οτι εχετε να κανετε με παιδακι που παιζει σε ιντερνετ καφε, αποχωρω λοιπον απο το θεμα κι ας νομιζει ο καθενας οτι θελει!

Ρε παιδιά το έχετε κάψει; εγώ και ο κενό δεν είμαστε το ίδιο άτομο! Επειδή συμφώνησα σε κάποια πράματα που ειπε ο κενό σχετικά με ψιλομύτες γκόμενες (και οχι ο μόνος απ'οτι είδα) νομίζεται πως ειμαι αυτός; πρώτη φορά μου συνέβη αυτή η κατάσταση σε forum...που εντάξει προκαλεί και γέλια και είναι για γέλια.

Banned
    κανε copy paste και την απαντηση μου στο message που μου στειλες, δεν ειναι δυνατον αυτο το πραμα εδω μεσα

Senior Member
    ενταξει παιδια μη βαρατε, μπορει να εγινε κ παραξηγηση. απλα εχουν δει πολλα τα ματακια μας εδω μεσα κ ισως καποιες φορες να ειμαστε επιρρεπεις σε τετοιες υποψιες. αυτο το φορουμ εχει μια ροπη να εμφανιζονται εντελως ξαφνικα καινουργια μελη τα οποια πανε κ ποσταρουν με φοβερη ανεση σε ενα θεμα κ η υπερασπιζονται καποιο μελος, η βριζουν καποιο αλλο μελος, γνωριζουν τα απαντα του φορουμοιστορικου μας κ αλλα χαριτωμενα! :D οσο για τον παολο ειναι υπερανω υποψιας, πολυ απλα γιατι ειναι παλιος στο φορουμ κ τον ξερουμε!!! (κ πολυ σταθερος στις αποψεις του φυσικα φυσικα!) :D

Banned
    πραγματικα τετοια συμπεριφορα σε φορουμ δε περιμενα. φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης υποτιθεται, ουτε καν με 15χρονα να πεις παιζουν.

κι οσον αφορα τον Παολο, ειπαμε ακριβως τα ιδια και μ'αυτον στο αλλο θεμα, για τις γυναικες απο εξω. γιατι κανεις δεν τον κατηγορισε να με πει εμενα δευτερο λογαριασμο του ή οτι αλλο οπως εδω ?

μου ερχεται να ξερασω απο την αηδια με το τι μπορει να σκεφτονται ορισμενα ατομα για μενα εδω μεσα...

Junior Member
    Εχω βαρεθει να ακουω απο αντρες(που προφανος δεν ειναι τοσο αρεστοι απο τις γυναικες ή τρων ακυρα με το τσουβαλι)ποσο εγωιστριες,απαιτητικες,κακ ες κλπ ειμαστε οι ελληνιδες.
    Σαν λαος,συμφωνω οτι ειμαστε πιο επιφανειακοι απο αλλους λαους,αλλα και τα δυο φιλλα.
    Απορηψεις εχουμε ολοι βιωσει,αλλα αυτο δεν ειναι λογος να κατηγορουμε το αλλο φιλλο.Τελευταια κι εγω εχω γνωρισει αντρες που με εχουν προβληματισει πολυ με τη συμπεριφορα τους(τη μια δεν κανουν ποτε σχεσεις γιατι εχουν συνηθησει την ποικιλια,την αλλη να εχουν σεξουαλικα προβληματα και να το ριχνουν στο συναισθημα),αυτο δεν ειναι λογος να γενικευω τετοια φαινομενα.
    Εχει σκεφτει κανεις ,απο τους αντρες που μιλουν εδω υποτιμιτικα για τις γυναικες ,τι πρεπει να εχει μια γυναικα και τι ενας αντρας για να ναι αρεστος?
    Οι αντες με ενα πτυχιο,ενα καλο αμαξι,και ελειψη γυφτοσυμπεριφορας ειναι και ο πρωτος ,ανεξαρτητα αν πηδαει οτι βρεθει μπροστα του,αν δεν ειναι πολυ εμαφανισιμος,ειναι μαμακιας κλπ
    Οι γυναικα απαραιτητα εμφανιση και στιλ(που για να αποκτηθει ή να διατηριθει θελει πολυ κοπο και χρημμα,οχι οπως οι αντρες που καθαριζετε ευκολα),θηλυκοτητα(χωρις ομως να εχει εμπειρια στους αντρες :p ),παιδεια,να ειναι ανεξαρτητη οικονομικα,να μην γρινιαζει κλπ . Γενικα οσο θυμαμαι εβλεπα αντρες να προσεγγιζουν ενα συγγεκριμενο μοντελο γυναικας το οποιο τωρα κατηγορητε,και απορηπτατε κατι λιγοτερο ελκιστικο(...το οποιο για λογους ανασφαλειας το θυμοντουσαν για κατι σταθερο).Οπως επισεις θυμαμαι πολλους ''γοηδες'' με καμπριο (...δωρο του μπαμπα :p )που την πευταν σε οτι ξεκωλο συναντουσαν.
    Ισως πολλους αντρες δεν τους βολευει το οτι οι γυναικες πλεον δεν κολλαμε σε οτι καγκουρα και καφρο συναντησουμε,αλλα ετσι εκτιμουμε αυτους που αξιζουν :)
    Οσο για τις αλλοδαπες,αν ενοειτε δυτικες να ενημερωσω οτι εχετε πολυ κακο ονομα σαν συντροφοι(αντιθετα με τις ελληνιδες που εχουμε καλο).Οσο αφορα τις ''του ανατολικου μπλοκ''....ξεπεστε εκει που μιλαει η απογοητευση και η πεινα,αν και εχω γνωρισει αρκετες που εχουν μετανοιωσει μια τετοια πραξη απελπισιας.

Quote Originally Posted by Lou!.. View Post
    ενταξει παιδια μη βαρατε, μπορει να εγινε κ παραξηγηση.
    Οκ αλλά αν δεν εισαι για κάτι σίγουρος δεν κατηγορείς άδικα ούτε ειρώνευεσαι άδικα, φαντάσου τι εικόνα σχηματίζει ο άλλος για σένα και για το forum ειδικά αν είναι νέο μέλος.

Κeno εντάξει μην σε πειράζει τόσο, περισσότερο σαν ανεκδοτο μοιάζει, θα έχω να διηγηθώ κάτι επιπλέον στους φίλους μου σήμερα το βράδυ χαχά.

Quote Originally Posted by tzeni1985 View Post
    Εχω βαρεθει να ακουω απο αντρες(που προφανος δεν ειναι τοσο αρεστοι απο τις γυναικες ή τρων ακυρα με το τσουβαλι)ποσο εγωιστριες,απαιτητικες,κακ ες κλπ ειμαστε οι ελληνιδες.
    Και εγώ έχω βαρεθεί να ακούω απο γυναίκες πως όλοι οι άντρες είναι μαλάκες γιατί δεν είναι όλοι μαλάκες όπως και όλες οι γυναίκες δεν ειναι μαλακισμένες. Έτσι αν μια γυναίκα έχει λάθος επιλογές και έχει αγνοήσει άνδρες που ήταν χρυσάφι δεν την φταίει κανείς το ίδιο ισχύει και για τους άνδρες, άρα αν ειχαμε απογοητεύσεις δεν είναι σωστό να γενικεύουμαι γι' αυτό και γω επανελλημένως έχω πει πως δεν κατηγορώ (σε εισαγωγικά) όλα τα κορίτσια αλλά αυτά στα οποία αναφέρθηκε και ο Boltseed. Tελικα όμορφη + ώριμη κοπέλα δεν βρίσκεις εύκολα σε μέρη με ντάμπα-ντούμπου (όπου απο τον θόρυβο δεν μπορείς και να μιλήσεις) χωρίς να το αποκλείω.

Οι αντες με ενα πτυχιο,ενα καλο αμαξι,και ελειψη γυφτοσυμπεριφορας ειναι και ο πρωτος ,ανεξαρτητα αν πηδαει οτι βρεθει μπροστα του,αν δεν ειναι πολυ εμαφανισιμος,ειναι μαμακιας κλπ
    Τα έχω και τα 3 αλλά και πάλι δεν έχω γκόμενα και όπως είπα ίσως φταίω και γω που αγνοώ κοπέλες που αξίζουν και δίνω σημασία σε άλλες που δεν αξίζουν.

Ισως πολλους αντρες δεν τους βολευει το οτι οι γυναικες πλεον δεν κολλαμε σε οτι καγκουρα και καφρο συναντησουμε,αλλα ετσι εκτιμουμε αυτους που αξιζουν :)
    Αν ίσχυε αυτό κανείς κάφρος δεν θα ειχε κοπέλα και όσοι πραγματικά αξίζουν (βέβαια όπως είπα και πριν είναι δικαίωμα όλων να έχουν ένα έτερο ήμισυ) δεν θα ήταν μόνοι, αλλά ποιος ειπε πως ο κόσμος ειναι δικαιος.;
    Last edited by Aiur; 10-12-2010 at 15:32.

Το να παραθέσει κάποιος ένα μνμ από τον ένα λογαριασμό στον άλλο, δε σημαίνει τίποτα, όπως και το ότι μιλάμε για το ίδιο μέλος με δυο νικ πάλι δεν μπορεί να αποδειχτεί κατά 100%. Σημασία έχει η αίσθηση που μένει και μόνο αυτή.
    Τώρα, εκφράσεις τύπου, "αηδιάζω" ,"θέλω να ξεράσω" κλπ, δε βοηθούν κανένα.

Τζενη1985, συμφωνώ μαζί σου.

Page 7 of 13 FirstFirst ... 56789 ... LastLast