Λιγα λογια για την Οικογενεια μας......σε αυτο που μας εκανε σημερα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24
    Banned
    δε διαφωνω μ'αυτο, στο μυαλο μας ολοι ειμαστε ξεχωριστοι. το θεμα ομως ειναι στη πραξη τι κανουμε, γι'αυτο μιλουσα εγω. εκει εξω τελικα διαφερουμε ή οχι ? οταν διαφερεις πολυ, λογικα σε στελνουν σε ψυχολογο/ψυχιατρο και σε πλακωνουν με φαρμακα να διορθωσουν το προβλημα, που φυσικα ξεκινα απ'το μυαλο. αλλιως κρινεσαι επικινδυνος οπως εγω, και βλεπεις τις πορτες να κλεινουν η μια μετα την αλλη. χαιρομαι ομως που γινεται αυτο, γιατι μοιαζω με λυκος στο μαντρι των προβατων. ακομα κι αν προσπαθησει καποιος να με πει κι εμενα προβατο (αφου εξαρτιεμαι απ'το συστημα - αν και δε προσφερω σε αυτο), σιγουρα δεν ειμαι το συνηθισμενο λευκο προβατο οπως ολα τα υπολοιπα!

παρε και δυο στιχους μπας και νιωσεις, δε μπορω να το εκφρασω καλυτερα:

They want to force me in the corner once again
    When I was thinking there was difference between us and them
    A bird with its wings nailed to the ground
    Waiting for the justice that I never found

I'm just the scapegoat for you all
    To brush away the dirt from your rotten souls

When friendship's a lie, and life's a fragile dream
    I struggle so much, but my hate remains unseen

It's so easy to talk when you're not walking in my shoes
    Try to be like I am for 1 day, and see what would be left of you

I look in the past and I can't see a single face I would still call friend
    Just don't forget sooner or later all lies come to an end

They want to enjoy my end, they wait for my defeat
    I'm really sorry buddies, I'm still on my feet
    I've been cast in tears and blood
    I've been treated like a dog
    Not their fake pathetic lives
    Not their sickening disguise

To brush away the dirt from your rotten souls

When all seems to be wrong, there's a place where I find myself
    In my sea of distrust, I am sure I don't need any help

It's so easy for them to judge the life of others
    They're all made of the same poisoned blood
    They would even sell their mothers

I look in the future and I know I won't make the same mistakes
    I know someday things will be different and with scorn I will piss on your graves

Senior Member
    ενταξει ρε συ, το οτι νιωθεις ξεχωριστος παει στο καλο.........αλλα δεν μπορεις να σαι συνεχεια τσαντισμενος επειδη ισως να θελουν να σε προβατοποιησουνε αφου ουτως η αλλως την αποφαση σου την πηρες. τι σε ωθει να εξακολουθεις να τσαντιζεσαι με οσους θενε να ναι προβατα. κ μενα μου την δινουν...........αλλα νταξει δεν ξερεις τι ειναι ο καθενας, η τι εχουν κανει στην πραξη αν θελεις , οπως ειπες
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post

και παρολο που εχω λεφτα στην ακρη και μπορω να φυγω αυριο κι ολας, δυστυχως ψυχολογικα λογο της απαθειας, δε νιωθω να κανω τπτ για τον εαυτο μου, ειμαι ανικανος να του προσφερω το οτιδηποτε γιατι νιωθω οτι δεν αξιζω. εμαθα μια ζωη στο μηδενισμο και πλεον χρειαζομαι κινητρο για το οτιδηποτε.

ξαναδιαβαζωντας ολα αυτα νιωθω μαλακας που τα εγραψα εδω. κανεις αλλος δε τα ξερει, ουτε απ'το διαδικτυο, ουτε απ'εξω. τα μοιραζομαι μαζι σας και δε με ενδιαφερει ουτε τι θα σκεφτειτε κι αν θα μου ξαναμιλησετε ποτε, απλα ηθελα να τα βγαλω για λιγο απο μεσα μου.
    Keno,

ειμαι σιγουρη πως πολλα αλλα μελη κι εγω μαζι σ αυτα, σ ευχαριστουμε που μιλησες κ τα ειπες ολα αυτα. Λυπαμαι για ολα αυτα που σου συνεβησαν. Κ καθε φορα εξοργιζομαι οταν διαβαζω ή βλεπω ή ακουω για γονεις αδιαφορους κ βιαιους.

Εγω ευχομαι καποια στιγμη στη ζωη σου να τα αφησεις ολα αυτα πισω κ να προχωρησεις αναγνωριζοντας την αξια που εχεις ως ανθρωπος. Αν την καταλαβεις εσυ, δεν θα χρειαστεις κανεναν γονιο σου πλεον να σε ακυρωνει.

Τωρα, ισως να χρειαζεσαι ακομα χρονο κ μαζεμα δυναμεων πριν την εξοδο απο το πατρικο σου.Καλη δυναμη λοιπον:)
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    KENO ελα να συγκατοικισουμε ρε συ!!!!!!!!!!!! θα σφαζουμε κ μια στο τοσο απο μια ξανθια παρθενα για θυσια!!! ;p

Banned
    Quote Originally Posted by me_vs_myself View Post
    τι σε ωθει να εξακολουθεις να τσαντιζεσαι με οσους θενε να ναι προβατα.
    απλα ειμαι μισανθρωπος I guess, δε χρειαζεται να με τσαντιζει κατι. ακομα κι αν μου πεις αδιαφορησε με τη προβατοποιηση, ειναι επιλογη τους να κανουν οτι θελουν (αν και πλεον μας αναγκαζουν να γινουμε ολοι προβατα για να παμε μπροστα), ακομα κι αν δεν εχω κανενα απολυτως λογο, παλι δε μπορω να δω το ειδος των ανθρωπων με καλο ματι. η μοναδικη εξαιρεση σ'αυτο ειναι η τεχνη. δε βρισκω τπτ αλλο καλο σ'αυτους.

Quote Originally Posted by Sofia View Post
    Keno,

ειμαι σιγουρη πως πολλα αλλα μελη κι εγω μαζι σ αυτα, σ ευχαριστουμε που μιλησες κ τα ειπες ολα αυτα. Λυπαμαι για ολα αυτα που σου συνεβησαν. Κ καθε φορα εξοργιζομαι οταν διαβαζω ή βλεπω ή ακουω για γονεις αδιαφορους κ βιαιους.

Εγω ευχομαι καποια στιγμη στη ζωη σου να τα αφησεις ολα αυτα πισω κ να προχωρησεις αναγνωριζοντας την αξια που εχεις ως ανθρωπος. Αν την καταλαβεις εσυ, δεν θα χρειαστεις κανεναν γονιο σου πλεον να σε ακυρωνει.

Τωρα, ισως να χρειαζεσαι ακομα χρονο κ μαζεμα δυναμεων πριν την εξοδο απο το πατρικο σου.Καλη δυναμη λοιπον:)
    ευχαριστω αλλα δε χρειαζεται να λυπασαι ή να εξοργιζεσαι, γιατι αυριο μεθαυριο κι εγω μπορει να κανω τα ιδια και χειροτερα. αν φτασω να σκοτωσω πχ, δε νομιζω να λυπηθω. ολα οσα δεχομαι επιστρεφονται στο δεκαπλασιο, κι αν οχι μεσω της βιας, σιγουρα μεσω συμπεριφορας. μετα μην αναρωτιεστε γιατι ειμαι ετσι...

Quote Originally Posted by me_vs_myself View Post
    KENO ελα να συγκατοικισουμε ρε συ!!!!!!!!!!!! θα σφαζουμε κ μια στο τοσο απο μια ξανθια παρθενα για θυσια!!! ;p
    I like your brain! αν δε κανεις πλακα, ψηστο αυτο. πολυ ομως! κι οχι μονο Ελλαδα ε...

Senior Member
    ενταξει, ελα να ανοιξουμε ενα ελληνικο μπουρδελλο εντος ευρωπης, κ να το ονομασουμε ΄΄ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ'' , θα χεστουμε στο ταλιρο

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    .

ευχαριστω αλλα δε χρειαζεται να λυπασαι ή να εξοργιζεσαι, γιατι αυριο μεθαυριο κι εγω μπορει να κανω τα ιδια και χειροτερα. αν φτασω να σκοτωσω πχ, δε νομιζω να λυπηθω. ολα οσα δεχομαι επιστρεφονται στο δεκαπλασιο, κι αν οχι μεσω της βιας, σιγουρα μεσω συμπεριφορας. μετα μην αναρωτιεστε γιατι ειμαι ετσι...

...
    λυπαμαι ειτε ανταποδοσεις καπου αλλου, ειτε οχι. και ανεξαρτητα απο το τι θα μπορουσες να κανεις στο μελλον.
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    δεν χρειαζεται να το πεις, κρατα το και καντο για σενα!τωρα αν ησουν αποκλειστικα γκει κ δν αντεχες πια, ας το λεγες

Junior Member
    [QUOTE=KENO;211490]γενικα ειμαι ατομο που μισει και το μισουν πολυ ευκολα. οι αποψεις μου και η συμπεριφορα μου ειναι λιγακι ωμα, αυθορμητα και για καποιους ισως extreme. ετσι συχνα παρεξηγουμε απο ολους και μενω μονος. πλεον την εχω συνηθισει τη μοναξια, και δε ψαχνω τοσο για φιλους, αφου οπως ειπα δυσκολευομαι να εμπιστευτω.

επισης εχω χρονια να μιλησω με τον αδερφο μου. ακομα κι οταν επιστρεφει σπιτι, δε βρισκω οτι υπαρχει λογος να ανταλλαξουμε κουβεντα, ουτε καν μια ματια. ο καθενας ζει τη ζωη του, και το μονο κοινο μας στοιχειο ειναι οτι προερχομαστε απο τους ιδιους γονεις. εκεινος νομιζει καταστραφηκα, εγω θεωρω οτι τα βρηκε ολα ευκολα.
    οποτε το ιδιο μπορει να νομιζει καποιος κι εδω...

μου θυμιζεις πολυ τον εαυτο μου και τις σχεσεις μου με την αδερφη μου...ετσι ακριβως ειμαστε μεχρι στιγμης...

Page 2 of 2 FirstFirst 12