ΜΕΘΟΔΟΙ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΥ Κ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ (ΕΓΚΥΚΛΟΠΕΔΙΚΑ) - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 19 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 61 to 75 of 279
    Senior Member
    και σαφως ολα αυτα τα λεω απροσωπα και ανωνυμα γιατι δεν διεκδικω κανενα πρωτειο , καμια πολιτικη φιλοδοξια και ουτε προκειται ακομα κι αν εφανιστει καποιος πονηρος θα του χρισω ολα μου τα λογια να τα γραψει στο βιβλιο του. κανενα προβλημα φιλικα ταπεινα παντοτινα και ανθρωπινα. δεν προσπαθω να αποδειξω τιποτα περαν του ευνοητου.

Senior Member
    ακομα κι αν με βασανιζανε να γινω πιο δυνατος πιο πονηρος και με περισσοτερες γυναικες θα ελεγα οχι και θια του ελεγα πως προτιμω να γραφω σε ενα φορουμ για ψυχασθενεις και ψυχοπαθεις με σκοπο να τους πεισω να μιλανε περισσοτερο μηπως και βγουμε απο την οικονομικη κριση. τουλαχιστον οσοι το αξιζουν. οσοι δεν κλεβουν γριουλες για μερικα ψιχουλα.

Senior Member
    αντι να σκασω να μιλαω και να πεταω σκορπιες τις σκεψεις μου θα προσπαθησω να λυσω το παζλ που λεγεται πραγματικοτητα. πρεπει να κοιταξω κι εγω τον εαυτο μου. αυτο θα γινει μονο οταν ζω αυτο που θα επρεπε να ζω με βαση τους κανονες της προσφορας και της ζητησης.

Senior Member
    δηλάδη να ζω με ανθρωπους και οχι με εντομα στον ελευθρο μου χρονο.

οταν σταματησουμε να μιλαμε ολοι μονο τοτε θα εχουμε αποτυχει σε αυτο που θελουν. γι'αυτο μιληστε. οχι μονο για χαρη του εγω. ο λογος πρεπει να γινει αφορμη για να μαθουμε να συνυπαρχουμε μεταξυ μας προτου μας απορροφησει το καθε εγω και κατακτησει τα υπολοιπα ανυπερασπιστα εγω.

καπως ετσ. σκορπιες σκεψεις. αν ηθελα να πιασω γκομενα απο εδω μεσα σαφως και δεν θα τα ελεγα αυτα :p

αντιθετως θα κοιτουσα τον αλλο εαυτο. αυτον που διψαει για ενα φιλι απο γυναικεια χειλη. ρυακι προχθες σημερα πιο δυνατος αλλα εξω σε αυτο το τερατωδες γκριζο \ανυπερασπιστος οπως και το καθε εγω. δυνατοι ειμαστε μαζι η το κακο εγω.

Senior Member
    και μιας και βγηκα off-topic και ομολογω πως η Adzik εχει δικαιο αυτη τη φορα θα επανελθω στο θεμα.

βασανηστηρια γινοντουσαν παλια στους αδυναμους. τι το ωραιο βρισκετε σε αυτο. εγω θελω να βασανισω αυτους που νομιζουν πως εινα;ι δυνατοι οπως νομιζα και εγω προτου αρχισουν τα κλαματα.

οκ, προσπαθω να δω και την χιουμοριστικη πλευρα.

Senior Member
    Ήρεμα ήρεμα παιδιά δεν χρειάζεται να γίνεται χαμός. Α ρε μι θα σε δαγκωσω καθε σου θεμα κανει παταγοοοο!! :P

Λοιπόν κι οι δυο πλευρές νομίζω έχουν δίκιο. Δεν διάβασα τι παίζει ακριβώς αλλά ναι και δημοκρατία έχουμε όπως προαναφέρθηκε και ο καθένας έχει δικαίωμα να ανεβάζει ό,τι θέλει. Έχει όμως και δίκιο και η Adzik γιατί εννοεί πως σε ένα φόρουμ που περιμένεις να σου φτιαχτεί η ψυχολογία δεν θες να βλεπεις για κατι τρομακτικο. Εμείς τα αντέχουμε εν ολίγοις αλλά σίγουρα εδώ μπαίνουν και άτομα πολύ ευαίσθητα που κανείς δεν ξέρει τι θα βάλει το μυαλό τους ενδεχομένως.

Πάντως σαν "δικαστής" λέω πως υπάρχει δίκιο και από τις δυο πλευρές. :d
    Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.

Senior Member
    για το ΚΕΝΟ και οσους εχουν θεμα με το μπερδεμα των εννοιων, γενικοτερα....
    δημοκρατια ειναι να λεει καποιος την αποψη του, δημοκρατια δεν ειναι να κακοποιει καποιος οποιον θελει.....

μοιρασμα (στα πλαισια ενος φορουμ στηριξης) ειναι να λεει καποιος αυτο που του συμβαινει, ακομα κι αν αυτο που του συμβαινει ειναι το οτι νοιωθει αισθηματα θυμου, επιθετικοτητας κι εχει σκεψεις κακοποιητικες
    ΤΟ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΚΕΨΕΙΣ, ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΣΕ ΒΙΒΛΙΑ........ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΙΡΑΣΜΑ....

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΩ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ(ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ).
    ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ,
    ΚΑΙ ΜΙΛΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥ...

Senior Member
    Η Ρεμ με καλυψε...
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Banned
    @ insect : ρε μεγαλε αυτο το ριμαδι το spam δε μπορεις να το ελαττωσεις λιγακι ? εκανες τοσα ποστς μεστο θεμα, το ενα κατω απ'το αλλο, και σχεδον ολα ακυρα. εψαχνα να βρω καινουργια απαντηση και εβλεπα μονο εσενα συνεχεια. αυτος ο μονολογος δε καταλαβαινεις οτι κουραζει ? δεν εχω τπτ εναντιον σου, ισα ισα μια χαρα συμπαθητικος εισαι, και εχεις κι ορισμενες πολυ ενδιαφερον και σοβαρες αποψεις (οπως πχ στο θεμα με τα αλιενς), αλλα με δυσκολευεις στο να παρακολουθησω το τοπικ εδω. την επομενη δοκιμασε να κανεις επεξεργασια να προσθεσεις σε 1 ποστ ολα οσα θες να πεις.

Quote Originally Posted by Γάτος View Post
    Λοιπόν κι οι δυο πλευρές νομίζω έχουν δίκιο.
    Πάντως σαν "δικαστής" λέω πως υπάρχει δίκιο και από τις δυο πλευρές. :d
    δεν θελω να σε προσβαλλω, αφου κι εσυ μου εισαι πολυ συμπαθης, αλλα αυτο που λες δε νομιζεις οτι φαινεται καπως υποκριτικο ? σαν να μη θες να παρεις θεση για να τα εχεις και με τις δυο πλευρες καλα. σε εναν πολεμο ομως θα αναγκαζοσουν να επιλεξεις, ή πολεμας ή σε σκοτωνουν...

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    δημοκρατια ειναι να λεει καποιος την αποψη του, δημοκρατια δεν ειναι να κακοποιει καποιος οποιον θελει.....
    oh RLY ? ειδες να κακοποιησε κανεις κανεναν ? αντιθετως εσυ κακοποιεις το θεμα κι εμας, αφου μας αναγκαζεις να ΜΗΝ συζηταμε γι'αυτα εδω.

μοιρασμα (στα πλαισια ενος φορουμ στηριξης) ειναι να λεει καποιος αυτο που του συμβαινει, ακομα κι αν αυτο που του συμβαινει ειναι το οτι νοιωθει αισθηματα θυμου, επιθετικοτητας κι εχει σκεψεις κακοποιητικες
    αυτα ακριβως εχω, γιαυτο ειμαι εδω.

ΤΟ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΚΕΨΕΙΣ, ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΣΕ ΒΙΒΛΙΑ........ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΙΡΑΣΜΑ....
    απ'τη στιγμη που δε καταπατα κανενα απολυτως κανονα, ο καθενας μπορει να κανει οτι θεμα θελει. αν αυριο επηρεαστεις απο ενα βιβλιο που προσωπικα εμενα με ενοχλει, κι ερθεις και ποσταρεις κομματια του εδω, εγω θα προσπαθησω να αδιαφορισω (οπως αδιαφορω ηδη για θεματα που δε με αφορουν) γιατι δεν εχω το δικαιωμα να πω τπτ και να τα κρινω, το φορουμ δεν ειναι δικο μου, κι αφου δεν ειναι ουτε δικο σου, αδιαφορισε κι εσυ.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΩ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ(ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ).
    ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ,
    ΚΑΙ ΜΙΛΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥ...
    κι εγω αρνουμαι να υποστω τη κακοποιηση και λογοκρισια σου, προσπαθωντας να μας κλεισεις τα ματια, θελωντας να ποσταρουμε μονο οτι γουσταρεις ΕΣΥ να διαβασεις.

αυτα τα πραγματα που αναφερονται εδω, συνεβησαν, συμβαινουν και παντα θα συμβαινουν, δε μπορειτε να σταματησετε τη βια και τα αγρια ενστικτα του ανθρωπου, παρτε το χαμπαρι!

σταματηστε να λειτουργειτε φασιστικα σαν να ειστε γκεσταπο του φορουμ, και μαθετε να αδιαφορειτε με οσα σας προσβαλλουν και θιγουν, οπως ακριβως κανω κι εγω κι αδιαφορω με την ανθρωπινη βλακεια και προβατοποιηση.
    Last edited by deleted-member30-03; 18-12-2010 at 23:50.

Senior Member

αυτα τα πραγματα που αναφερονται εδω, συνεβησαν, συμβαινουν και παντα θα συμβαινουν, δε μπορειτε να σταματησετε τη βια και τα αγρια ενστικτα του ανθρωπου, παρτε το χαμπαρι!
    Υπαρχουν ανθρωποι εδω που εχουν ψυχολογικα προβληματα , τα οποια φερνουν σε αμηχανια τον περισσοτερο κοσμο που δεν γνωριζει τιποτα για αυτα.
    Αυτο δημιουργει αυτο που λεγεται στιγμα. Ολοκληρες οργανωσεις εχουν στηθει και εκατομμυρια εχουν ξοδευτει για την καταπολεμηση του στιγματος ανα καιρους απο διαφορες οργανωσεις , οργανισμους κλπ.
    Ειναι κριμα να μπαινεις σε ενα σαϊτ ψυχολογιας και να συναντας θεματα οπως serial killers kaι μεθοδοι βασανισμου. Λες λεω καποιες αποψεις για να βοηθησω τον εαυτο μου να παρω συμπαρασταση και να δουν πχ.
    και οι αλλοι οτι μπορει να πασχω απο κατι αλλα ειμαι εξισου ανθρωπινος...δεν ειμαι κατι εξωγηινο.
    Τετοια θεματα...οπως και διαφορα θεματα παλια που οποιοδηποτε ανατριχιαστικο εγκλημα γινοταν το καναν και θεμα δεν ειναι οτι καλυτερο.
    Θεματα υπαρχουν τοσα πολλα δλδ εκατομμυρια εκατομμυριων θεματα , πρεπει πχ τα ανατριχιαστικοτερα εγκληματα να τα ποσταρουμε εδω?

Προφανως καποιοι νομιζουν οτι γνωριζουν την φυση και την υφη του ανθρωπου.
    Τα αγρια ενστικτα και οτι μας διαμορφωνει η κοινωνια να τα καταπνιγουμε κλπ κλπ.

Ομως ανθρωποι που μεγαλωσαν εκτος κοινωνιας , τα λεγομενα αγρια παιδια αν θυμαμε καλα απλως εδειχναν παντελως ελλειψη ενδιαφεροντος για την κοινωνια και τις ανθρωπινες δραστηριοτητες γυρω τους , δεν παιρναν το
    κουζινομαχαιρο να σκοτωσουν.
    Οι περισσοτεροι δεν παιρνουν το κουζινομαχαιρο να σκοτωσουν και δεν τους αποκαλω προβατα.

Εαν δεχτεις βοηθεια απο καποιον ανθρωπο επειδη πχ ρωτας που ειναι ο ταδε δρομος...αγνωστος μεταξυ αγνωστων , τοτε σχεδον σιγουρα ο αλλος αν ξερει θα κοιταξει να σε εξυπηρετησει χωρις να εχει κανενα προσωπικο οφελος.
    Με μια στατιστικη που εχω κανει δεν βρεθηκε ακομα το στραβοξυλο που για να σπασει πλακα να μου δωσει λαθεμενες πληροφοριες αν και θα υπαρχουν. Δεν προκειται να με ξαναδουν και ομως βοηθανε.

Το ιδιο κανω και εγω.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by me_vs_myself View Post
    ο πατερας μ παντως λεει οτι καλα τους κανανε. οι εβραιοι σκοτωσανε τοσα παλαιστηνια μωρα.................κανεις δεν εδειξε ΑΥΤΕΣ τις εικονες παραεξω!!!!εχω ενα παραρτημα κ θα το ποσταρω αργοτερα να το δειτε. αυτοι κανουν προπαγανδα μεσω της λυπησης που θελουνε να νιωσουμε
    Ενας εβραιος οταν σκοτωνει ενα παλαιστηνιο μωρο ειναι τερας.

Ενας παλαιστηνιος οταν σκοτωνει ενα εβραιο μωρο σαν αντιποινα, σε τι διαφερει απο τον πανω?

Και σε τι φταιει να πληρωσει , καλα το πρωτο, αλλα και το δευτερο μωρο?

Και οι 2 που σκοτωνουν/βασανιζουν τα ιδια καθαρματα ειναι. Η βλακεια στο κατω κατω δεν εχει συνορα το εθνος, θρησκεια, χρωμα κτλ.

Senior Member
    Παντως ναι, και εγω αναρωτιεμαι τι δουλεια εχει εδω μεσα ενα θεμα που λεει για βασανιστηρια.

καλα οχι οτι εχω θεμα, ενταξει, οποιος θελει το διαβαζει , και δεν εννοω οτι θα ειναι απαραιτητα κρυφοσαδιστης, αλλα μπορει καθαρα απο ενδιαφερον . Εξαλου μιλαμε για ιστορια και καλο ειναι μερικες φορες να γνωριζουμε ιστορια και να μην ξεχναμε.

Παρολα αυτα...

γιατι?

Senior Member
    Παντως με την λογικη του "δημοκρατια εχουμε" , να ποσταρω και εγω κανενα αρωστο σιχαμερο βιντεο απο καμια κρυφη γωνια του νετ ωστε να σας αναποδογυρισει το στομαχι απο τους ηχους μονο.(μπορω να το κανω). Στο κατω κατω συνεβη και ειναι απο τα αγρια αρωστα ενστικτα του ανθρωπου!

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΝΟΥΜΕ!!! ΑΝΑΡΧΙΑΑ!! ΜΑΤ ΝΤΟΥΥ!!!

Παρολα αυτα θα επιμεινω στο οτι εχουν δικαιωμα και οι μεν να γραφουν για βασανιστηρια με παλουκωματα απο τον πισινο του 13ου αιωνα, αλλα και οι δε να διαφωνουν με αυτα.

Αυτο που αναρωτιεμαι ειναι... τι εχει να προσφερει στην συγκεκριμενη σελιδα.

Υπαρχουν πολυ πιο ειδικες σελιδες , ιστορικου περιεχομενου κιολας, που αναφερουν για βασανιστηρια και θανατους , και γινονται και σοβαρες συζητησεις κιολας. Εδω , για βασανιστηρια τι να πουμε? Μονο να σχολιασουμε μπορουμε με σχολια τυπου "μπλιαχ" "αουυυυτς!" κτλ
    Last edited by Boltseed; 19-12-2010 at 20:27.

Banned
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Ειναι κριμα να μπαινεις σε ενα σαϊτ ψυχολογιας και να συναντας θεματα οπως serial killers kaι μεθοδοι βασανισμου. Λες λεω καποιες αποψεις για να βοηθησω τον εαυτο μου να παρω συμπαρασταση και να δουν πχ.
    και οι αλλοι οτι μπορει να πασχω απο κατι αλλα ειμαι εξισου ανθρωπινος...δεν ειμαι κατι εξωγηινο.
    Τετοια θεματα...οπως και διαφορα θεματα παλια που οποιοδηποτε ανατριχιαστικο εγκλημα γινοταν το καναν και θεμα δεν ειναι οτι καλυτερο.
    Θεματα υπαρχουν τοσα πολλα δλδ εκατομμυρια εκατομμυριων θεματα , πρεπει πχ τα ανατριχιαστικοτερα εγκληματα να τα ποσταρουμε εδω?
    σε ενα site ψυχολογιας βρισκεις θεματα που αφορουν τα ΠΑΝΤΑ, αφου υποτιθεται πως ολα μπορουν να μας επηρεασουν ψυχολογικα. η συγκεκριμενη θεματολογια ομως, serial killers και μεθοδοι βασανισμου, πιστευω πως εχει αμεση σχεση, αφου ουτως ή αλλως δεν τα κανουν φυσιολογικοι ανθρωποι αυτα, αλλα καποιοι σαν κι εμας που δεν ειναι και τοσο στα καλα τους. αν τωρα ορισμενοι εδω σοκαρονται ή νιωθουν πως κακοποιουνται, μαλλον ποτε τους δεν εχουν δεχτει βια ή καταστασεις που φτανουν στα ακρα, μπορει να ζουν στο κοσμο τους, ειναι υπερευαισθητοι ή οτι αλλο, οποτε απλα αδιαφορουν γιατι αυτο το θεμα δεν ειναι normal (το βλεπεις κι απτο τιτλο).

Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Ομως ανθρωποι που μεγαλωσαν εκτος κοινωνιας , τα λεγομενα αγρια παιδια αν θυμαμε καλα απλως εδειχναν παντελως ελλειψη ενδιαφεροντος για την κοινωνια και τις ανθρωπινες δραστηριοτητες γυρω τους , δεν παιρναν το
    κουζινομαχαιρο να σκοτωσουν.
    Οι περισσοτεροι δεν παιρνουν το κουζινομαχαιρο να σκοτωσουν και δεν τους αποκαλω προβατα.
    αυτο να το παρω σαν αστειο ?
    οταν καποιος ειναι εκτος ελεγχου κι εχει χασει τα λογικα του, δε θα κατσει καν να σκεφτει οτι ειναι αγριο παιδι κι εχει ελλειψη ενδιαφεροντος για την κοινωνια, απλα θα ξεσπασει πανω σε οποιον βρει!

Quote Originally Posted by Boltseed View Post
    Παντως με την λογικη του "δημοκρατια εχουμε" , να ποσταρω και εγω κανενα αρωστο σιχαμερο βιντεο απο καμια κρυφη γωνια του νετ ωστε να σας αναποδογυρισει το στομαχι απο τους ηχους μονο.(μπορω να το κανω). Στο κατω κατω συνεβη και ειναι απο τα αγρια αρωστα ενστικτα του ανθρωπου!

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΝΟΥΜΕ!!! ΑΝΑΡΧΙΑΑ!! ΜΑΤ ΝΤΟΥΥ!!!
    σωπα ρε φιλε. μας απειλεις τωρα δλδ ? τι το λες και δε το κανεις... μπαινω τουλαχιστον μια φορα τη μερα σε sites με αυτοκτονιες, αποκεφαλισμους κι οτι χειροτερο υπαρχει στο νετ, οτι βιντεακι κι αν ποσταρεις δε θα μου πει τπτ, γιατι δε νιωθω. το συγκεκριμενο αθλημα με τις καφριλες το εξασκω για καιρο, πριν το 99, οποτε καταλαβαινεις πως δεν εντυπωσιαζομαι ευκολα.

οσο για την αναρχια, λυπαμαι αν απογοητευω, αλλα δεν ειμαι ουτε αναρχικος ουτε εχω σχεση με τη πολιτικη, ειμαι κατι χειροτερο...

Senior Member
    Διαφορετικο νομιζω ειναι το να παραθετει κανεις ιστορικες πληροφοριες και να γινεται συζητηση γυρω απ'αυτο και διαφορετικο το να βρισκει κανεις πατημα σε καποιο θεμα και να δηλωνει οτι θα'θελε να το κανει δηλωνοντας επικινδυνη συμπεριφορα, οποτε δε βρισκω το λογο να κατηγορει κανεις το θεμα αυτο καθ'αυτο ουτε αυτον που το θετει, η θεματοθετρια εχει βαλει απλα καποιες λιστες με ονομασιες και περιγραφες, δε νομιζω πως φερει ευθυνη για το τι μπορει να μπει και να πει ο καθενας εδω μεσα. Επισης φανταζομαι οτι η ενοτητα Γενικα δημιουργηθηκε για να παρουσιαζονται θεματα που δεν ταιριαζουν ή που ειναι και λιγο ασχετα και απλα συνδεονται με τον τομεα ψυχολογιας/ψυχιατρικης, και το συγκεκριμενο θεμα εχει καποια σχεση μ'αυτα. Τεσπα

Page 5 of 19 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast