ΜΕΘΟΔΟΙ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΥ Κ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ (ΕΓΚΥΚΛΟΠΕΔΙΚΑ) - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 19 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast
Results 91 to 105 of 279
    Quote Originally Posted by dora-agxos View Post
    εννοω πως οταν ενα θεμα ξεφευγει,οπως αυτο,πρεπει να επεμβαινουν αμεσα(δηλ να κλειδωνεται),πρωτον για να μην ξεφτιλιζονται καποια ατομα ηθελημενα η μη κ δευτερον για να μην προσβαλεται η αισθητικη του φορουμ!αλλα πρωτα πρεπει το θεμα να φτασει στα ακρα κ μετα να κλειδωθει!τυχαιο?
    Πρωτα απ όλα πρέπει εμείς τα μέλη να κάνουμε αναφορά σε αυτά τα θέματα ώστε να δείχνουμε την αντίδραση μας.
    Εδώ είμαστε μια κοινότητα. Εκτός απ τους υπεύθυνους, υπάρχουμε και μεις που αποφασίζουμε αν θέλουμε ή όχι αυτού του είδους τις "αρρώστιες" εδώ μέσα. Και αυτό μόνο με την αναφορά των μνμ των μπορεί να δείξει την αντίδραση μας και όχι να καθόμαστε και να "απολαμβάνουμε" τέτοιου είδους επικίνδυνες τοποθετήσεις.

Banned
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    Πρωτα απ όλα πρέπει εμείς τα μέλη να κάνουμε αναφορά σε αυτά τα θέματα ώστε να δείχνουμε την αντίδραση μας.
    Εδώ είμαστε μια κοινότητα. Εκτός απ τους υπεύθυνους, υπάρχουμε και μεις που αποφασίζουμε αν θέλουμε ή όχι αυτού του είδους τις "αρρώστιες" εδώ μέσα. Και αυτό μόνο με την αναφορά των μνμ των μπορεί να δείξει την αντίδραση μας και όχι να καθόμαστε και να "απολαμβάνουμε" τέτοιου είδους επικίνδυνες τοποθετήσεις.
    εδω μπορει καποιοι να γραφουν με θολωμενο το μυαλο (κ δεν το λεω με κακια),ειναι φορουμ ανθρωπων με προβληματα κυριως!οσο ενα θεμα παραμενει ξεκλειδωτο κ χωρις παρεμβασεις,αλλο τοσο θα γεμιζουν σελιδες με προσβολες!προφανως πουλαει αυτο..αυτα απο εμενα!

Οχι, δεν νομίζω πως "πουλάει" κάτι τέτοιο. Είναι πολύ αρωστημένο για να πουλάει. Απλα οι αντμιν λειπουν σκ. από αύριο θα δούμε αντιδράσεις και ελπίζω να μη ξαναδουμε κάτι τέτοιο.

Senior Member
    προσωπικα θα μιλησω Το θεμα σαν τιτλος δεν μου αρεσε ,και γ αυτο απλα δεν το διαβασα ,δεν ανοιξα παρα τα πρωτα μονο και το απεριψα
    Ξερω τι σκληροτητ α υπαρχε, υπαρχει ,και θα υπαρξει Τα βασανιστηρια που εγιναν τοτε,αυτα που γινονται στο τωρα ,και στο μετα, και μετα απο μας
    Εγω δε ειδα προσβολες Ειδα μονο οτι καποιος, καποιοι εχουν θεμα, και καλα θα κανουν να το διαχειριστουν,χωρις να προσπαθουν να πεισουν τους αλλους ,για τους οποιους λογους τους .
    Δεν συμφωνω με ενα τετοιο ποστ εδω ,οπως δεν συμφωνησα και στο ποστ του σκυλου με το φτυαρι Για μενα ειναι το ιδιο
    Δεν εχει σημασια αν υπαρχουν λινκ ,η οχι ,καμια φορα δεν χρειαζονται καν ,για να δεις προθεσεις ....απο καποιους
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Banned
    εγω προσωπικα αναφερομαι κυριως στο ποστ με τους serial killers κ οχι τοσο σε αυτο εδω..καποια μελη ξεφυγαν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by dora-agxos View Post
    εγω προσωπικα αναφερομαι κυριως στο ποστ με τους serial killers κ οχι τοσο σε αυτο εδω..καποια μελη ξεφυγαν.
    to ειδα παλι λιγο Δωρα
    αλλα τα ιδια θα πω
    και κατι περισσοτερο ισως ,χωρις αναλυσεις απο βιβλια και τομους ,
    Αν την βρισκουν ετσι ,και φτιαχνονται απλα
    υπαρχουν αλλα σαιτ
    Εγω απλα δεν μπηκα σε αυτη την διαδικασια να ανοιξω τα ποστ
    Ο τιτλος τα λεει ολα για μενα ,και νομιζω σε πολλους
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Banned
    απανταω κι εδω για τελευταια φορα, σε οσους απευθηνθηκαν σε μενα.

Quote Originally Posted by DissolvedGirl View Post
    Με τη δικη σου λογική KENO, της "δημοκρατίας όπου ο κάθε ένας γραφει ο,τι θέλει όπου θέλει", μπορώ νομίζεις εγώ να ανοίξω ένα για κουνελάκια εδώ μέσα? Η δημοκρατία σου λέει "πόσταρε ο,τι θέλεις" αλλα όχι και "όπου θέλεις". Το ότι έχουμε ψυχολογικά προβλήματα δεν μας δίνει το δικαίωμα να κάνουμε ο,τι θέλουμε όπου θέλουμε, τουλάχιστον όχι χωρίς να υποστούμε συνέπειες. Και σε ένα site με συγκεκριμένο σκοπό και στόχο, η παράθεση ενός βίαιου θέματος που δεν έχει επιρροή στο θεματοθετη αλλα απλά κάποιου του τράβηξε το ενδιαφέρον, νομίζω τραβάει και τα όρια ανοχής του forum.
    γιατι να μη γραψεις για κουνελακια ? αμα εχουν προβλημα στα μαρουλοφυλλα, μπορει να ειναι κατι ψυχολογικο...

στα Γενικα νομιζω, γραφουμε οτι θελουμε, αρκει να μη παραβιαζονται οι κανονες.
    δε λεω γραφουμε οτι να'ναι βρισιδια κι ακυρα επειδη εχουμε ψυχολογικα, και δε σεβομαστε τπτ. απλα πρεπει να υπαρχει η ελευθερια εκφρασης, να συζηταμε και θεματα ταμπου και ισως διαφορετικα, που παρολο που σοκαρουν, συμβαινουν. αλλιως δεν εχει νοημα, κρυβομαστε κι εδω πισω απ'τα δαχτυλα μας...

Quote Originally Posted by sabb View Post
    Πιστεύει κανείς στο όνομα αυτής της ελευθερίας και μη λογοκρισίας που επικαλείσαι με υποτίθεται αντιφασιστική διάθεση φίλε μου ΚΕΝΟ, πως παραινέσεις στο πως μπορεί κανείς να αυτοκτονήσει, είναι θέμα προς συζήτηση σ' ένα φόρουμ όπου κάποιοι άνθρωποι - όχι απαραίτητα ενεργά μέλη αλλά απλοί επισκέπτες - που κατατρέχονται από αυτοκτονικούς ιδεασμούς, δεν θα επηρεαστούν αρνητικά με απρόβλεπτες συνέπειες ?

Μπορώ στο όνομα της ψευδεπίγραφης ελευθερίας που επικαλείσαι να σου επιτεθώ φραστικά με ακατονόμαστους χαρακτηρισμούς, και όταν η διαχείριση αντιληφθεί το υβρεολόγιο μου , θα με λογοκρίνει διαγράφοντας το ποστ μου. Αυτή η λογοκρισία είναι επιβεβλημένη , από τη στιγμή που αυτός ο οποίος παραφέρεται δεν έχει την ικανότητα να αυτολογοκρίνεται και θέματα σαν αυτό που συμμετέχουμε, θα έπρεπε να αυτολογοκρίνονται - κατά την άποψη μου είναι αναρτημένα σε λάθος τόπο....
    κοιτα και να θελει καποιος να το κανει, ειναι δικαιωμα του, κατι τον εσπρωξε εκει, κι αυτο ειναι που εχει σημασια να ψαξουμε. ομως μπορει απλα να παει στο google και να βρει απειρες πληροφοριες σχετικες, δε περιμενει ενημερωση μονο απο δω σιγουρα. το ιδιο ισχυει και για τους υπολοιπους που απλα διαβαζουν.

και ειμαι εναντιον σε καθε μορφη λογοκρισιας! δε μπορει ο ασθενης να ειναι αρρωστος, να πεθαινει σε μια μερα, και να του λες θα ζησει ενα χρονο. προτιμω παντα την ωμη πραγματικοτητα οσο κι αν σοκαρει. συγνωμη αλλα ετσι ειμαι εγω.

αμα αρχισουμε τωρα να σκεφτομαστε τη λογοκρισια, μην μαθευτει αυτο και σοκαρει, ή το αλλο κι επηρεασει... παει καταστραφηκε ο κοσμος, γιναμε ολοι ψευτικοι.

Quote Originally Posted by Adzik View Post
    αρα θεωρεισ πωσ δεν εισαι και πολυ στα καλα σου?.. .. και ποιοσ σου ειπε πωσ καποιοσ απο εμασ εδω .. δεν ειναι στα καλα του με αυτον τον τροπο??????...με τετοια μακαβριοτητα?..ενα 99,999999 % απο εδω μεσα οσο και αν δεν στεκοταν στα καλα του.. δεν θα σκευτοταν να κανει κακο σε καποιον.. το πολυ πολυ.. να εκανε στον ιδιο...

..να σε ρωτησω ακομη με ποιο δικαιωμα κρινεισ το αν εχουμε ζησει βια η οχι...και ποσο και αν μασ επηρεασε????ξερεισ τον καθενα μασ ?

...επισεισ να πω πωσ εμεισ εδω οι ανθρωποι που κατα την αποψη σου δεν στεκουμε στα καλα μασ.. .. ετσι και αντιληφθουμε το προβλημα.. προσπαθουμε να βρουμε βοηθεια.. και να βοηθησουμε ο ενασ τον αλλον με αγαπη και στηριξη..

αυτοσ ειναι ο σκοποσ του σαιτ αυτου.. και αυτο κανουμε..

εσυ?ζητασ βοηθεια?....γιατι για να θεωρεισ πωσ εχεισ καποιο προβλημα .. λογικα θα ζητασ και βοηθεια...αλλιωσ τι κανεισ εδω?? πωσ μπορουμε να σε βοηθησουμε???...πεσ μασ εσυ.. κι εμεισ αυτο θα προσπαθησουμε να κανουμε .. επειδη ημαστε πανω απο ολα ανθρωποι με ανθρωπια και συμπονια.. και επειδη αυτοσ ο χωροσ εδω μασ δωθηκε για αυτον τον σκοπο..
    κανεις δεν ειναι στα καλα του τη σημερον ημερα, κι οσοι ειμαστε εδω το ξερουμε ηδη.
    αν τωρα φαινεται κατι μακαβριο εδω μεσα, καλυτερα να μην το ανοιγατε, ο τιτλος προειδοποιει για το περιεχομενο του, οσοι ενδιαφερονται το καναν, οι αλλοι θα μπορουσατε να αδιαφορησετε, αντι να το παιζετε αστυνομικοι του φορουμ και προστατες ολων.

δεν με ενδιαφερει αν εζησε βια καποιος, και ποση ηταν αυτη. με χαλασε απλα ο τροπος ολων εδω, αμεσως να λογοκρινουν το ασχημο. αν σας συμβει κατι εκει εξω ομως, καμια λογοκρισια δε θα σας σωσει δυστυχως!

τελος τι βοηθεια να περιμενω απο δω ? ειδικα βλεπωντας τη συμπεριφορα σας, μονο αγαπη και στηριξη δεν νιωθει κανεις. απο τοτε που γραφτηκα εδω ακουσα καμποσους αρνητικους χαρακτηρισμους, χειροτερα απο εξω, οποτε και βοηθεια να ζητα καποιος, δεν...
    απλα σκεψεις, αποψεις κι ανησυχιες μοιραζομαι, that's all.

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    και τι ειναι εδω μι και το ποσταρες 'εγκυκλοπαιδικα"? το γουικιπιντια?
    αν δηλαδη καποιος θελει να ποσταρει εγκυκλοπαιδικα
    τον βασανισμο ενος ζωου, νομιμοποιειται να το κανει???????
    ειναι ενδιαφερον για τις εγκυκλοπαιδικες μας γνωσεις αυτο η ειναι ο εμετος σου που ξεχειλιζει μεσα σου και σε πνιγει και θελεις να μας τον πεταξεις στα μουτρα???????
    να βρεις αλλους τροπους να διαχειριζεσαι τα δυσαρεστα αισθηματα που σε πνιγουν, αυτο που κανεις ειναι βια προς τους αλλους
    μπορεις να μου πεις ποιος σου εδωσε το δικαιωμα να κανεις οτι θελεις εδω μεσα, μιλωντας τοσο ασχημα στα αλλα μελοι ?

δεν εκρινες αρνητικα απλα το τοπικ της δημιουργωντας πανδαιμονιο, τη προσβαλλεις κι ολας μεστα μουτρα!
    η συμπεριφορα σου χαρακτηριζεται φασιστικη κι αγενης. δεν εχεις το δικαιωμα να μιλας ετσι σε αγνωστους χρηστες, απ'τη στιγμη που δε σε βρισαν προσωπικα.
    ειδικα οταν ξερεις πως εχει συγκεκριμενο προβλημα ο αλλος και του το θυμιζεις, ειναι οτι χειροτερο!

μη ξανασχοληθεις με ατομα και πραγματα που δε σου ταιριαζουν και ισως σε θιγουν, δεν ασχολουνται κι αυτα μαζι σου ετσι κι αλλιως. το ιδιο ισχυει για ολους, μαθετε να αδιαφορειτε οταν χαλιεστε με κατι!

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    δεν με ενδιαφερει αν εζησε βια καποιος, και ποση ηταν αυτη. με χαλασε απλα ο τροπος ολων εδω, αμεσως να λογοκρινουν το ασχημο. αν σας συμβει κατι εκει εξω ομως, καμια λογοκρισια δε θα σας σωσει δυστυχως! [...]
    μη ξανασχοληθεις με ατομα και πραγματα που δε σου ταιριαζουν και ισως σε θιγουν, δεν ασχολουνται κι αυτα μαζι σου ετσι κι αλλιως. το ιδιο ισχυει για ολους, μαθετε να αδιαφορειτε οταν χαλιεστε με κατι!
    A ρε ΚΕΝΟ, έχεις χάσει πολλά επεισόδια, αλλα δικαιολογείσαι επειδή είσαι νέο μέλος (είπα εγώ η παλιά -ατςςςςς- αλλα λέμε τώρα).
    Ξέρεις πόση απελπισία και πόνο έχω διαβάσει σε αυτό το forum; Τι βία, ψυχολογική και σωματική, έχουν υποστεί μέλη που ανοίγουν την καρδια τους σε άσχετο κόσμο σαν εμενα και εσένα, για μια φωνή υποστήριξης; Ξέρεις τι ασχήμια έχει αποκαλύψει αυτό το forum ότι φωλιάζει στην ψυχή κάποιων ανθρώπων, και ποσο έχουμε προσπαθήσει όλοι να προσπεράσουμε το σοκ και την φρίκη που μας προκαλεί μια εκ βάθους εξομολόγηση, γιατί το μέλος που την έγραψε χρειάζεται αγάπη και στήριξη, και την ζητάει από εμάς; Sorry κιόλας, αλλα τι να μου κλάσει η Iron Maiden και ο μπρούτζινος ταύρος που χρησιμοποιούνταν χρονια πριν, όταν για παράδειγμα ένας σύγχρονος συνάνθρωπος μου υπόκειται καθημερινή κακοποίηση από τους πιο κοντινούς του ανθρώπους και έχει φτάσει στην απόγνωση;

Τέλος, να σου παραθέσω την περιγραφή του sub-forum στο οποιο λες ότι μπορεί ο κάθε ένας να γραφει ο,τι θέλει;
    Γενικά
    Θέματα Ψυχολογίας που δεν ταιριάζουν σε κανένα από τα παραπάνω φόρουμ. ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: αποφεύγετε τις μονολεκτικές απαντήσεις, το τσατ, τα θέματα που δεν ταιριάζουν με την φιλοσοφία της κοινότητας.
    Δεν υπάρχει λοιπόν καμια λογοκρισία στο άσχημο, αλλα στο άσχετο. Αυτό το θέμα απλά ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΕ ΕΝΑ FORUM ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ.
    [B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
    Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.

Senior Member
    Θεοφανια και dora εχω μια απορια βασικα, εσεις αν καταλαβα καλα ενοχληθηκατε απο καποια συγκεκριμενα ποστ που εγιναν και οχι απο το αρχικο θεμα ετσι δεν ειναι? Επειδη στην αρχη εχετε απαντησει καπως χιουμοριστικα στη me. Το λεω γιατι οι περισσοτεροι γραφουν οτι διαφωνουν με τη δημοσιευση του θεματος γενικως, αλλο το ενα και αλλο το αλλο. Δεν ειναι πολυ δικαιο να κατηγορει κανεις αυτον που γραφει ενα θεμα επειδη μπορει καποιος που εχει απαντησει να ξεφυγει υποθετικα και να ενοχλησει καποιους μ'αυτα που λεει, γιατι απο οτι φαινεται κατι τετοιο εχει γινει και σ'αυτο και στο αλλο θεμα.
    Φιλικα

Senior Member
    Εμενα ολο αυτο μου θυμιζει τον γειτονα που προσπαθησε να μου παρει το πασαλακι απο το χωραφι το βραδυ αργα οταν κοιμομουν, και να το μετακινησεΙ 20 ποντους παρακατω, και μετα να λεει ειναι δικο μου το χωραφι, κοιτα τα πασαλακια που ειναι Και οι χωριανοι ολοι να τσακωνονται Ηταν εκει?? ηταν εδω ?? ηταν παρεκει ?? ηταν δεξια ?? η αριστερα??

20... κλικ στα πληκτρα για καποιον για να την κανει ,που απλα θελει να βρισκεται σε κουβεντα ,εσεις την τροφοδοτητε Δεν σας αρεσει κατι δεν απαντατε ,το αφηνεται δεν υπαρχει τιποτα ποιο απλο για μενα :)
    περασαν θεματα σοβαροτερα αυτες τις μερες ,χωρις κανενας να τα δει ,και ασχολειστε αν το θεμα ταιριαζει εδω στα γενικα στα ορθα στα δεν ξερω και γω που.... Οκ δεν ταιριαζει παμε σε αλλα λοιπον

ΑΥΤΑ
    και τελος και καλημερα
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    Τρια χρόνια σε αυτό το φόρουμ, πρώτη φορά νιώθω να με περικλείει τόση "αρρώστεια"....

Οι αντμιν μάλλον έχουν φύγει για σκι, ή κάνω λάθος?
    Θεοφανια μου αρεσει αυτο το πολυ λεπτο χιουμορ που διαθετεις! :)

(σοβαρολογω, δεν ειρωνευομαι!)

Senior Member
    @KENO
    Έγραψες παραπάνω "δε με ενδιαφέρει αν έζησε βία κάποιος και πόση ήταν αυτή".
    Και σχεδόν αμέσως μετά "μόνο αγάπη και στήριξη δε νιώθει κανείς".

Ε,ΛΟΛ.

Γιατί, στη χρωστάγαμε ενώ εσύ δηλώνεις πως δε νοιάζεσαι παρά για την πάρτη σου? Ωραία, στ' αρχίδια μου ο πόνος του οποιουδήποτε, αλλά εγώ θέλω να μου δείχνετε αγάπη και στήριξη. Δεν το κόβω. Για να πάρεις πρέπει να δώσεις. Ο κόσμος δεν περιστρέφεται γύρω σου, άσχετα αν εσύ το νομίζεις. Αν θέλεις αγάπη και στήριξη να μάθεις να σε νοιάζει λοιπόν η βία που έζησε ο καθένας και πόση ήταν αυτή. Μονόπαντα δε γίνεται, είναι αμφίδρομη η σχέση αλληλοστήριξης. Αυτό το ΑΛΛΗΛΟ παρατηρώ να μη σε κόφτει, οπότε δε με κόφτουν και οι δικές σου απαιτήσεις και παράπονα.
    Και γι αυτό εξάλλου δε σε ενδιαφέρουν οι τυχόν επιπτώσεις στην ψυχολογία του καθενός αρκεί εσύ να κάνεις το γούστο σου δίχως να σε σταματάει κανείς (ή να σε σταματάει και μετά να ωρύεσαι για τη λογοκρισία. Αν λογόκρινες πρώτα εσένα δε θα σε λογόκριναν άλλοι. Δεν το κάνεις εσύ, εφόσον δε νοιάζεσαι, αλλά μην έχεις την απαίτηση να μη νοιάζεται κανένας)

Συμφωνώ με τα ποστς των sabb και Dis. Εγκυκλοπαιδικές γνώσεις μπορούμε να αποκτήσουμε και στο TruTv, με τη διαφορά ότι εδώ δεν είναι το TruTv.
    Kαι το Γενικά δε νομίζω πως φτιάχτηκε για εγκυκλοπαιδικές γνώσεις σε βασανιστήρια επίσης, όπως και το ότι υπάρχει αυτό το subforum δε σημαίνει πως δικαιούμαστε να ποστάρουμε οτιδήποτε μας καβλώσει. Είναι μεν πιο ελεύθερο αλλά κρατάμε στο νου μας πως η έννοια της ελευθερίας εμπεριέχει πρωτίστως ανάληψη προσωπικής ευθύνης.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Banned
    Quote Originally Posted by rock View Post
    Θεοφανια και dora εχω μια απορια βασικα, εσεις αν καταλαβα καλα ενοχληθηκατε απο καποια συγκεκριμενα ποστ που εγιναν και οχι απο το αρχικο θεμα ετσι δεν ειναι? Επειδη στην αρχη εχετε απαντησει καπως χιουμοριστικα στη me. Το λεω γιατι οι περισσοτεροι γραφουν οτι διαφωνουν με τη δημοσιευση του θεματος γενικως, αλλο το ενα και αλλο το αλλο. Δεν ειναι πολυ δικαιο να κατηγορει κανεις αυτον που γραφει ενα θεμα επειδη μπορει καποιος που εχει απαντησει να ξεφυγει υποθετικα και να ενοχλησει καποιους μ'αυτα που λεει, γιατι απο οτι φαινεται κατι τετοιο εχει γινει και σ'αυτο και στο αλλο θεμα.
    Φιλικα
    rock εγω προσωπικα ειπα να κλεισουν το θεμα με τους δολοφονους,επειδη καποια μελη ξεφυγαν,μην ξαναεξηγω τι γραφω,νομιζω ειμαι ξεκαθαρη..οχι δεν εχω προβλημα με τα θεματα,εχω προβλημα οταν καποιος ισως γραφει με θολωμενο μυαλο κ εκτιθεται!

Senior Member
    δεν εχω θολωμενο μυαλο εχω απολυτη διαυγεια

αντε γιατι αρχιζω να τα παιρνω τωρα!γιατι μια χαρα ημουνα κ τωρα νιωθω το αιμα να μ ανεβαινει στην κεφαλα!

ειμαι πολυ πιο εξυπνη απο πολυ κοσμο κ δν ανεχομαι να με ριχνουν ετσι!

μερικοι αλλοι μλκιστικαν στο θεμα μου! εγω εβαλα ποστ!οποιος θελει τα διαβαζει, οποιος θελει τα αφηνει! δεν σχολιασα τπτ απο τα ποστ μου, ουτε καν επικροτησα καποιο!

απλα εκανα ποστ αρθρα απο το ιντερνετ!

ΒΑΛΤΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ''ΓΕΝΙΚΑ'' κ πειτε τι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ποσταρουμε................ουτως η αλλως χουντα εχουμε δεν γμιεται...

ΤΩΡΑ , για το αν καποιος τωρα θα παρει ιδεες απο αυτο το θεμα........σιγουρα με τα τοσα ''ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ '' ''ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ'' ΚΑΙ ''ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ'' του κινησε το ενδιαφερον.....οποτε θα το διαβασουν ολοι. οι περισσοτεροι κεντριζονται απο την πορτα που γραφει ''ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ'' παρα απο την πορτα ''FREE ENTRANCE'' !...ΟΠΟΙΟς καταλαβε καταλαβε...

κριμα

και ΠΡΙΝ ΣΒΗΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΡΩΤΑΜΕ ΠΡΩΤΑ!

ω επισης, ναι κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας................

σε λιγο θα ποσταρω θεματα με κουνελακια..........μαρεσε η ιδεα

θα το παιξω κ λιγο τρελλη χαζογκομενα

η μαλλον οχι, θα βαλω θεματα με barbie γιατι τα κουνελακια τα σφαζουμε κ τα τρωμε οποτε απο μερικους ισως θεωρηθει θολουρα....ε ειναι λιγο βιαιο να σφαζεις κουνελακια....η μαλλον να βλεπεις να τα σφαζουνε γτ αμα τα τρως στιφαδο ειναι νοστιμα δεν σε νοιαζει!

αρκει να μην εισαι μπροστα στον φονο. εεε???!!!!

χαχαχα
    I m a Good Person With Bad Attitude

Quote Originally Posted by rock View Post
    Φιλικα
    ροκ....φαντάσου στο θέμα της μι, να έγραφα πως το όνειρο μου είναι να μπω σε ένα σχολείο και να σκοτώσω καμιά εικοσαριά παιδιά και να ψάχνω και παρέα γι αυτο......πως θα σου φαινόταν?
    Και ναι, συμφωνώ και με τους παραπάνω πως τέτοιου είδους θέματα δεν ταιριάζουν στην κοινότητα.
    Αντιμετώπισα στην αρχή το θέμα με χιούμορ γιατί ήταν ιστορικές αλήθειες, πράγματα που έχουν γίνει και είχαν ενδιαφέρον έστω και αν είναι ακραία.

Page 7 of 19 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast