ΜΕΘΟΔΟΙ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΥ Κ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ (ΕΓΚΥΚΛΟΠΕΔΙΚΑ) - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 19 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 279
    Senior Member
    ελα μου νε ντε. κ γω σχιζοφρενης δηλωνω.........

και μακαρι να γεννιομουνα βαμπιρ (ασχετο), ειμαι καμμενη σημερα παλι
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Quote Originally Posted by Adzik View Post
    ε ναι δεν ειναι και πολυ συνιθεσ να συμποναμε τον εναν που κανει πολυ κακο σε πααααρα πολλουσ..
    το θεμα δεν ειναι τι εκανε, το θεμα ειναι ΓΙΑΤΙ το εκανε, αυτο με ενδιαφερει εμενα κ το βρισκω γοητευτικο. τωρα οποιος το δει επιφανειακα μενει στις πραξεις βιας κ δεν κοιταει το βαθος

Senior Member
    ποιος ειναι ο <<εκεινος>>?
    δεν ξερω πως συντηρειται το φορουμ και επισης η διαφημιση δεν μπηκε επανω αλλα στην καταθλιψη και καπου αλλου.....ναι να γινουν δωρεες ενταξει απο μενα!!!

Senior Member
    πολυυυ πολυ σωστη παρατηρηση αυτη Κιπακο μου.. οντωσ αν καποιοσ πρωτο μπει σε ενα σαιτ ψυχολογιασ και διαδασει για ενα θεμα για serial killers( εγκυκλοπαιδικο) , ενα θεμα για τροπους βασανισμου (εγκυκλοπαιδικο) ...πρωτον θα σκεφτει πωσ σε καθοσ μεροσ μπηκε, 2ρον πωσ δεν μπορει να βοηθηθει απο εδω..και 3τον.. πωσ εδω μεσα υπαρχουν πολλα ατομα που σκευτονται τετοια... και εχοντασ και μια προκαταλιψη στουσ σχιζοφρενικουσ.. μπορει να αναπτυξει χειροτερη και προκαταληψη , αντιμετοπιση.., να καλιεργισει τον φοβο του οχι μονο προσ του σ σχιζοφρενεισ αλλα προσ ολουσ τουσ ψυχικα νοσουντεσ.. μεχρι και τουσ καταθλιπτικουσ...

αυτο θα αυξανε το στιγμα... κατι σαν βαζουμε τα χερακια μασ για να βγαλουμε τα ματακια μασ..
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    καλα ναι εγω σ λεω κανεις δεν θα σκεφτοτανε ΟΟΟΟΟΛΟ αυτο το θεατρο κ τωρα που το γραψες θα πηρε την ιδεα του

Senior Member
    και καλα κανεισ που σκεφτεσαι και εμβαθυνεισ στο γιατι.. αυτο ολοι το χειροκροτουμε.. για αυτο κανεισ δεν θα σε κρινει ουτε θα σου πει κατι..

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

Senior Member
    αααα λεσ η περιεργη διαφιμιση??//....ναι την ειδα κι εγω.. αυτο φανταζομαι λογο του οτι για σκ ελειπε ο αντμιν.. δεν προλαβε να το τακτοποιισει....

Senior Member
    ναι παρ ολα αυτα ακουσα διαφορα χωρις να χω πει κατι για καποιον του στυλ ''ακουσε να σου πω me....'' (που μ ακουστικε απειλιτικο) και ''ξερνας τον ψυχικο σου κοσμο στα μουτρα μας!!!!''

εγω τι πρεπει να πω μετα απο ολα αυτα δλδ γμτ???? με πληγωνει γτ ειμαι κ εγω ευαισθητη σαν τον seleio

.............και περιμενω κ περιοδο γιαυτο μην με ζοριζετε ενταξει?αντε! ;p

Banned
    Quote Originally Posted by ανεμος View Post
    Κατα αρχην καλησπερα
    Ειναι θεμα ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.Τι εννοω στηριζω την αρχη της ελευθεριας και εκφρασης του λογου που πηγαζει απο αυτα που αισθανομαι παντα.δλδ ο καθενας εχει το δικαιωμα να εκφραζει το ειναι του οσο σκληρο και απανθρωπο μπορει να χαρακτηριστει απο καποιους.Ολοι μας μα ολοι μας εχουμε σκοτεινες πλευρες που μπορει ακομα να εκφραζονται με τροπους που δεν γινονται αμεσα συνειδητοι αλλα εκφραζονται.....εστω και συμβολικα.Εχει γινει ενα απιστευτο ντου σε ενα ανθρωπο που τολμησε να μιλησει για ενα κομματι του(κενο) σε ενα φορουμ ψυχολογιας.Αν δε μιλησει για αυτο εδω που θα μιλησει?Αυτο δεν συμβαινει οτι ταυτιζομαι μαζι του αλλα αν πραγματικα δεν με ενδιαφερει τοτε κατι δεν το διαβαζω,αλλαζω καναλι.Ως επισης θεωρω παντελως απαραδεκτο να απειλειται με καταγγελιες και γενικα να απειλειται για κατι που ειναι κομματι του ευατου του.Η καταστολη ειναι η πρωτη αντιδραση στον φοβο και εδω απο οτι διαβασα ειναι πολυ ορατη.Φυσικα δεν θα δωσουμε λυση εμεις εξαλου δεν ξερω αν μας ζητηθηκε κιολας(εννοω στο θεμα του κενου)αλλα να βγαινουμε με πολεμικες κραυγες και να καταστελουμε οσοι απο εμας μιλαμε για αγαπη ειναι αντιφατικο.Η καταστολη ειναι βιαια πραξη οπως και το να σηκωνουμε την φωνη μας η να κουναμε το δακτυλο στον απεναντι μας.Ετσι ακριβως δημιουργειται ο ρατσισμος και η περιθωριοποιηση σε ανθρωπους που ειναι διαφορετικοιαπο εμας..............
    Το ερωτημα ειναι αντεχουμε την διαφορετικότητα των αλλων?Η μας βγαινει μια σκληροτητα και κριτικη και αν ναι γιατι?????????
    ακριβως το ιδιο περι διαφορετικοτητας εγραψα πριν 4 σελιδες. το ξανακανω quote εδω:
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    ναι εδω ειναι φορουμ αλληλοβοηθειας και αγαπης, αλλα ορισμενοι απο μας ειναι διαφορετικοι, μπορει να μην εχουν δεχτει καν αγαπη, οποτε ειναι λογικο να γουσταρουν να εκφραζονται με εναν πιο ξεχωριστο τροπο που παει εναντια στη κανονικοτητα, ετσι οπως την οριζει η κοινωνια και οι πολλοι!
    δεν εχω απολυτως κανενα προβλημα να μου κανουν ολοι ντου. μπορω να απαντησω σε ολους, αν και λογο πιεσης χρονου δε προλαβαινω δυστυχως. ουτε με τις απειλες εχω προβλημα, απλα δε βρισκω λογο να τρεχουμε στα δικαστηρια για δυο μαλακιες που γραφτηκαν στο νετ. οπως κι εξω μπορει να υποθει το οτιδηποτε, ετσι κι εδω ειναι το ιδιο ακριβως! δε καταλαβαινω γιατι εδω κανετε θεμα, και το τοσο γινετε ΤΟΣΟ!

ενω κι εκει εξω ακουγεται συχνα το "θελω να σκοτωσω ανθρωπο" και λοιπες εκφρασεις που μας δειχνουν οτι καποιος εχει τη σκεψη και τη προθεση να κανει κακο. παρολαυτα περναει αδιαφορα, σαν σχημα λογου ξερω γω, και δε νιωθουμε οτι τα εννοει αυτος που τα λεει. ποτε δε ξερεις ομως...

Quote Originally Posted by ανεμος View Post
    Δεν ξερω ρε φιλε εχεις προσβαλει κανεναν εδω μεσα του εχει κανεις κριτικη γενικα υον εχεις απειλεισει οτι θα το σκοτωσεις κ.α?(κενο)Υπάρχει κατι που δεν ξερω και εχει γινει???
    το μονο που ειπα στο αλλο thread που σβηστηκε, ειναι οτι εχω σαν ονειρο τη ταινια Natural Born Killers, τπτ αλλο! ουτε επιτεθηκα ή απειλησα καποιον προσωπικα, ουτε φυσικα προσβαλλα οπως η Remedy, αφου δεν εχω λογο να το κανω. εαν αντι γιαυτη τη ταινια ελεγα πως θελω να γινω οπως ο James Bond πχ, θα μου φερνατε τη CIA ? ελεος δε ξεχωριζετε τη πραγματικοτητα εδω μεσα...

Senior Member
    και περισσοτερο απ ολα με ενοχλησε γιατι στο θεμα μου εκεινο το ακατανομασττο, ειχε γινει δουλεια μεσα προτασεις βιβλιων κ ταινιων κλπ κλπ!τα ηθελα!μπορουσαν να σβηστουν μερικα ποστ εκει μεσα αντι για ολοκλιρο το θεμα μου!!!!

Senior Member
    ναι στην περιργη διαφημιση αναφερομαι αυτη ειναι απο το φορουμ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post

το μονο που ειπα στο αλλο thread που σβηστηκε, ειναι οτι εχω σαν ονειρο τη ταινια Natural Born Killers, τπτ αλλο! ουτε επιτεθηκα ή απειλησα καποιον προσωπικα, ουτε φυσικα προσβαλλα οπως η Remedy, αφου δεν εχω λογο να το κανω. εαν αντι γιαυτη τη ταινια ελεγα πως θελω να γινω οπως ο James Bond πχ, θα μου φερνατε τη CIA ? ελεος δε ξεχωριζετε τη πραγματικοτητα εδω μεσα...
    χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχ αχαχαχαχαχχαχα δεν υπαρχεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    α δεν εχω ιδεα..

Senior Member
    οχι δυο τυποι(ενας με αλλο ονομα) εβαλε την διαφημιση εκανε εγγραφη
    Θα ηθελα να πω και να ξεκαθαρισω οτι ουσιαστικα δεν παιρνω το μερος του ενος η του αλλου αλλα μονο το δικο μου καθως για μενα το υπαρξω διαφορετικος σε ενα περιβαλλον με τοσους <<ιδιους>> και δεν εννοω το φορουμ αλλα εξω στην ζωη ηταν παντα αγωνας επιβιωσης.Εδω μεχρι και να ελεγξουν και το πως θα αισθανομαι εχουν προσπαθησει κοινως αυτα ειναι βιωματα και καπου εκει ολοι ερχομαστε σ επαφη με το ευατο μας.
    και εχεις δικιο κενο αυτα εξω λεγονται καθε μερα την μια στιγμη και την αλλη ξεχνιουνται για απλα αυτη την στιγμη εχουμε χασει τον ελεγχο και δεν μπορουμε να το διαχειριστουμε μου εχει συμβει πιο πριν ακομα και στο τωρα.....

Senior Member
    απο την στιγμη που εχουμε χασει τον ελεγχο του ιδιου μας του εαυτου τι περιμενεις να γινει. ειναι αλυσηδωτη αντιδραση ρε συ ανεμε!

Page 9 of 19 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast