Results 151 to 165 of 279
-
21-12-2010, 14:41 #151
μα ο ΚΕΝΟ με το που πρωτομπηκε σε αυτο το φορουμ, αυτο ακριβως το προβλημα του εξεφρασε!!!!!!!!!!!!!!πως εχει μαυρες σκεψεις!
αυτο λοιπον ξαναειπε! δν παει να πει οτι θα το κανει!κ γω ονειρευομαι την κηδεια μου δν παει να πει πως θα ναι ετσι!I m a Good Person With Bad Attitude
- 21-12-2010, 14:45 #152
Μι....είναι διαφορετικό να κάνεις μαύρες σκέψεις για τον εαυτό σου και να ζητάς βοήθεια και πολύ διαφορετικό, εώς επικίνδυνο, να κάνεις μαύρες σκέψεις για τους άλλους που δεν σου φταίνει τίποτα και να αντιδράς και από πάνω όταν σου λένε πως δεν έχεις δίκιο...
21-12-2010, 15:02 #153
ναι ισως επειδη ακριβως αυτο ειναι το προβλημα του, να προσπαθουσε καποιος να τ μιλησει με κατανοηση οπως κανουμε κ με αλλα μελη που εκφραζουν για τον εαυτο τους! εξεφρασε αυτο π σκεφτεται, δν επρεπε να τον προκαλεσουμε να επιτεθει, αλλα να του πει ο καθενας επιχειρηματα κ την γνωμη τ χωρις κοροιδιες κ γιουχαρισμα! αυτος ο σκοπος της αλληλοβοηθειας!
οταν καταλαβαινεις πως το θεμα του αλλου ειναι ο θυμος, δν τον τσιτωνεις κ αλλο!φερεσαι στον καθενα αναλογα με το προβλημα του!I m a Good Person With Bad Attitude
21-12-2010, 15:23 #154
Σου ξανάδωσα παράδειγμα κάποιες σελίδες πριν...αν εγώ έμπαινα και έλεγα πως το όνειρο μου είναι να μπω σε ένα σχολείο και να σκοτώσω είκοσι πιτσιρίκια, έσύ θα σκεφτόσουν, "αχ η κακομοιρούλα, είναι άρρωστη, κάτσε να της πω με γλυκό τρόπο πως αυτό που σκέφτεται είναι λάθος..."
Μι...εμείς εδώ μέσα είμαστε άνθρωποι και ως τέτοιοι αντιδρούμε. Δεν είμαστε ούτε γιατροί, ούτε Θεοί.
21-12-2010, 15:49 #155
ναι αλλα ως ανθρωποι με συγκεκριμενα ''προβληματα και βιωματα'' θα πρεπε να μαστε πιο συμπονετικοι, κ οχι επειδη ειμαστε ανθρωποι υπαρχει το κλισε πως πρεπει να αντιδρουμε ετσι το ιδιο!
φυσικα κ δν αντιδραει κανεις με τον ιδιο τροπο κ το σεβομαστε αυτο! απλα δν πρεπει να επιτεθεμεθα σε καποιον που δν επιτεθηκε προσωπικα σε κανεναν. εξεφρασε μια σκεψη του, κακως η καλως. απο κει κ περα γινεται μια πολιτισμενη συζητηση για να βρεθει η αιτια! οχι να το απομονωνουμε κ να το τσιταρουμεI m a Good Person With Bad Attitude
21-12-2010, 16:00 #156
για πολλοστη φορα ξαναλεω, αυτο το ονειρο που περιεγραψα στο θεμα που σβηστηκε, ηταν απλα το σεναριο της ταινιας Natural Born Killers. εαν κατσω και γραψω αλλα ονειρα μου, ασχετα απο ταινιες κλπ, φανταζεσαι τι θα γινει εδω μεσα ? ουτε που τολμαω να σκεφτω τις συμπεριφορες κι αντιδρασεις σας...
αυτο το πραμα δε ξερω πως το κανεις, αλλα για μενα εδω μεσα εισαι η μοναδικη που φαινεται να με νιωθει (οσο κι αν γραφεις οτι δε νιωθεις γενικα). αν υπηρχε κι εκτος φορουμ η ιδια χημεια κι αλληλοϋποστηριξη, εγω θα σε παντρευομουν! μεχρι και γκομενες μου αδυνατουσαν να με καταλαβουν και με κατακριναν, και ισως γιαυτο χωριζω με τις περισσοτερες μετα απο ενα μηνα...
21-12-2010, 16:21 #157
ε εμενα γιατι με χωριζουνε νομιζεις..........................εναν τυπο περυσι οταν τον πρωτογνωρισα, μεσα σε 2 ωρες τον ρωτησα ''εαν πεθαινα αυριο , θα εκλαιγες στην κηδεια μου?''
ε με παρατανε μετα απο λιγο.........δν περιμενουν ουτε καν να αυτωσουν ;pI m a Good Person With Bad Attitude
21-12-2010, 17:20 #158
21-12-2010, 17:28 #159
Μι όντως...δεν είναι ατάκα αυτή!!!
Φαντάσου να γνώριζες έναν τύπο και να σου έλεγε: "κοπελιά, αν πιω το βράδυ εφτά κιλά οινόπνευμα και πεθάνω, θα κλάψεις στην κηδεία μου, ή μήπως είσαι αναίσθητη?"
21-12-2010, 18:01 #160
χαχαχαχαχαχαχα τα ξερω ρε συ...δν ξερω γτ μ βγαινουν περιεργες ερωτησεις, ουτε γτ τους παιρνω μονοτερμα με βιβλια φρικης απο αυτα π διαβαζω....αλλα δν μπορω να υποκριθω τι να κανω!πρεπει να αρεσω γιαυτο π ειμαι!
I m a Good Person With Bad Attitude
21-12-2010, 19:09 #161
Ελπίζω άμεσα αυτό το θέμα να κλειδωθεί και διαγραφεί εντελώς για πολλούς λόγους. Δεν νομίζω ότι προσφέρει κάτι, αντιθέτως δημιουργεί μόνο αρνητικά συναισθήματα και πολύ περισσότερο σε ανθρώπους που έχουν δεχθεί βία.
Θυμάμαι ένα πολύ παλιό θέμα που κάποιος ζητούσε να μάθει -εγκυκλοπαιδικά όπως έλεγε- τρόπους αυτοκτονίας. Φυσικά, ήθελε να αυτοκτονήσει και αυτός ήταν ο λόγος που άνοιξε τέτοιο thread.
Νομίζω me ότι ο λόγος που άνοιξες αυτό το θέμα είναι επειδή κατά βάθος σε εξιτάρει η ιδέα της βίας, χωρίς να υπονοώ κάτι παραπάνω. Το λέω βασιζόμενη σε κάποια ποστς που έχεις γράψει στο παρελθόν. Αν κάνω λάθος εκτίμηση, περιμένω να ακούσω την δική σου ερμηνεία.
Πρόλαβα να διαβάσω λίγα ποστς από τόσες σελίδες γιατί σήμερα είδα το θέμα. Προσωπικά, τουλάχιστον τα δύο πρώτα ποστς μου προκάλεσαν αηδία (ιμότικον που ξερνάει).
21-12-2010, 19:15 #162
Αυτό όμως είναι που πρέπει να δουλέψεις....αυτό που όχι είσαι, αλλά τη μαυρίλα που βγάζεις.
Μη κάνεις και συ σα μερικούς που δεν κάνουν τίποτα για τον εαυτό τους και μετά κατηγορούν την άτιμη την κοινωνία που τους φέρονται οι γυναίκες έτσι...:p.
Επί του θέματος όμως, να πως πως μου βγάζεις ένα μαζοχισμό και στις σχεσεις. Ξέρεις μέσα σου πως αυτά που λες στους άντρες τους απωθούν, αλλά επειδή είσαι ντράμα κουήν αυτό κυνηγάς για να έχεις μετά κάτι να λες πως σου πήγε στραβά...:)
21-12-2010, 19:36 #163
...ή θα μπορουσε απλα να μη δουλεψει τπτ και να ειναι ο εαυτος της, βγαζωντας οτι θελει προς τα εξω, και γενικα να αφεθει ελευθερη. απ΄τη πολυ πιεση καταντα σκουπιδι καποιος και χωρις χαρακτηρα, αφου προσπαθει να διορθωθει για να ικανοποιησει τους αλλους που ειναι normal.
εμενα προσωπικα παντως αυτη η μαυριλα, ο αρνητισμος, και η αρρωστια, ειναι που με τραβανε και με κανουν να νιωθω πως ξεχωριζει καποιος ή κατι. γενικα αυτο, οχι μονο στη me...
αυτο το γραψες για μενα να με προκαλεσεις, κι αμα πω καμια μαλακια παλι, θα σπειρω το πανικο, να χουμε να αναλυουμε καμποσες σελιδες, ετσι για να γουσταρεις. θα απαντησω απλα ομως και δε θα σου κανω τη χαρη, λεγωντας οτι δε με ξερεις προσωπικα, ουτε τι κανω ουτε πως νιωθω! κι οσον αφορα τις γυναικες, απ'τη πρωτη μερα που γραφτηκα εδω ξεκαθαρισα πως δε παω με οποια να'ναι, αλλα μονο με οσες μου ταιριαζουν! σαφως εχω δωσει και χυλοπιτες, ασχετα αν το μετανιωσα μετα γιατι παρεμεινα μονος, το σεξακι τους τουλαχιστον θα το καναν. αυτα και δε χρειαζεται να ζηλευεις.
21-12-2010, 22:45 #164
θες να τα ακουσεις τωρα. ποιος εισαι εσυ που λες να κλειδωθει το θεμα?ΟΧΙ να βλεπουν ολοι τι γινεται!
κ γω κακοποιημενη ειμαι!απο τα 13 μου! γκεγκε?
κοινωνικο ρατσισμο το λεω εγω αυτο! κ να μην χωνεσαι σαν την τσουτσου εκει που δν σε σπερνουν , τραβα σε αλλο θεμα αμα δν γουσταρεις εδω συζητω με τους φιλους μ κ αναλυω αποψειςI m a Good Person With Bad Attitude
21-12-2010, 23:18 #165
Νομίζεις πως είσαι ο μοναδικός εδώ μέσα που κλαίγεται όλη μέρα πως οι γυναίκες φταίνε που δεν τους θέλουν? Δυστυχώς είναι πολλοί και δεν σταματάμε να διαβάζουμε τέτοιου είδους ...παράπονα.
Οπότε άκυρη η απάντηση σου και μη τσιμπάς σε κάθε γενικότητα.
Τώρα, αν δίνεις χυλόπιτες......................... και εγώ ζηλεύω γι αυτό...........τι να πω, κάτι περισσότερο θα ξέρεις για να το λες...:ρ