ΜΗΠΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙΣ? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 32
    Banned
    Quote Originally Posted by Adzik View Post
    δεν με λεσ κενο μου.. και τι ελεγε το συμβολαιο??? παρε μου την ψυχη και αφησε μου ενα κενο? κατ αρχασ.. για να νιωσεισ οτιδηποτε.. πρεπει να εχεισ ψυχη...

εσενα σου αρεσει που εισαι ετσι οπωσ λεσ?...κενοσ?
    ω καλα, ειστε οτι να'ναι τελειως εδω μεσα, ετσι ? οταν πεθανεις, αμα τυχει και πας κολαση, ψαξε στο υπογειο, εκει φυλανε ολα τα συμβολαια, θα βρεις και το δικο μου. το υπογραψα χωρις 2η σκεψη!

και ναι γουσταρω τρελα να ειμαι κενος, το απολαμβανω! πιο πολυ ομως με εξιταρει να μισω τους ανθρωπους, εκει κι αν ερεθιζομαι!!

Senior Member
    ε συγνωμη τοτε κενο αλλα εισαι αρρωστοσ..και χρειαζεσαι βοηθεια.
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Member
    Δεν πρεπει να κρινουμε τον/την κενο γιατι δεν ξερουμε τι εχει γινει αμα δεν μπορουμε να το καταλαβουμε δεν σημαινει πως δεν εγινε η οτι ειναι τρελος.Ετσι αισθανετε καιι εγω αισθανομαι κενη ενταξει οχι σε τοσο βαθμο αλλα αυτος μπορει να νιωθει πραγματικα ετσι δεν πρεπει να τον κανουμε χειροτερα.

Banned
    υπαρχει μια λεξη που ονομαζεται ειρωνια. ελπιζω να ξερετε τη σημασια της. προφανως κι απαντησα ειρωνικα και στον/στην Adzik. σε ερωτησεις τυπου τι ελεγε το συμβολαιο ή αν μου αρεσει που ειμαι κενος, δε μπορω να απαντησω σοβαρα, γιατι δε βρισκω οτι ειναι σοβαρες...

Senior Member
    δεν ειπε ποτε κανεισ κανεναν τρελο.. εννοειτε πωσ οχι..ειπα απλωσ πωσ ειναι αρρωστοσ αν ευχαριστιεται με τον πονο και την δυστυχια των αλλων..
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Member
    Τι εφημερα που ειναι ολα....τα συναισθηματα μας εμεις η ζωη ΟΛΑ

Banned
    Quote Originally Posted by Adzik View Post
    δεν ειπε ποτε κανεισ κανεναν τρελο.. εννοειτε πωσ οχι..ειπα απλωσ πωσ ειναι αρρωστοσ αν ευχαριστιεται με τον πονο και την δυστυχια των αλλων..
    δεν εχω προβλημα να με πεις οπως θελεις. αλλα κατσε διαβασε πρωτα τι γραφω και καταλαβε το...

μου εκανες δυο χαζες ερωτησεις και σου απαντησα ειρωνικα στο ιδιο υφος (κι αν γουσταρω με τον πονο των αλλων, απλα ειμαι σαδιστης κι οχι αρρωστος, καθαρα δικο μου θεμα ομως οπως και να εχει), οπως ειρωνικη ηταν και η μιση απαντηση μου στον WeakbutPowerfull που με ρωτησε που το ξερω οτι εχω χασει την ψυχη μου - μονο ο Θεος το ξερει αυτο. οταν μου λετε πραγματα περι θεου που εσεις εχετε δεδομενα, τοτε ναι θα απανταω με ειρωνια γιατι δε μπορω να τα παρω σοβαρα!

ξανακανω quote το μερος που απαντησα σοβαρα περι θρησκειων και θεου:
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    seriously, ποιον θεο ρε φιλε ? το θεο μου, το θεο σου, το θεο του... ολες οι θρησκειες ανθρωπινα δημιουργηματα ειναι, προσπαθωντας να εξηγησουν ορισμενα ανεξηγητα φαινομενα και φοβιες σαν τον θανατο και τι υπαρχει μετα. ασε δε τη συνεχιζω αυτη τη κουβεντα γιατι παιζει να μας πιασει κανα θρησκευτικο παραληρημα εδω μεσα, και μας διαβαζουν κι ανηλικοι...
    εαν δε καταλαβαινετε ουτε τωρα τις αποψεις μου, πασο, βγαλτε οτι συμπερασμα θελετε

Senior Member
    δεν ξερω αν ειναι ολα παραισθησεις αλλα ξερω πως η χωρα εχει βαρεσει διαλυση αν δεν αλλαξουν καποια πραγματα.

Member
    Καλα η χωρα αλλη απογοητευση κ αυτη.....Προσπαθω να μην αισθανομε τιποτα να εχω ενα κενο πολυ δυσκολο...

Quote Originally Posted by KENO View Post
    δεν εχω προβλημα να με πεις οπως θελεις. αλλα κατσε διαβασε πρωτα τι γραφω και καταλαβε το...

μου εκανες δυο χαζες ερωτησεις και σου απαντησα ειρωνικα στο ιδιο υφος (κι αν γουσταρω με τον πονο των αλλων, απλα ειμαι σαδιστης κι οχι αρρωστος, καθαρα δικο μου θεμα ομως οπως και να εχει), οπως ειρωνικη ηταν και η μιση απαντηση μου στον WeakbutPowerfull που με ρωτησε που το ξερω οτι εχω χασει την ψυχη μου - μονο ο Θεος το ξερει αυτο. οταν μου λετε πραγματα περι θεου που εσεις εχετε δεδομενα, τοτε ναι θα απανταω με ειρωνια γιατι δε μπορω να τα παρω σοβαρα!

ξανακανω quote το μερος που απαντησα σοβαρα περι θρησκειων και θεου:εαν δε καταλαβαινετε ουτε τωρα τις αποψεις μου, πασο, βγαλτε οτι συμπερασμα θελετε
    Φιλε εφοσον υπαρχει διαβολος υπαρχει και Θεος.Μπορει να ειναι οπως λες ολες οι θρησκειες ανθρωπινα δημιουργηματα εκτος απο τη χριστιανικη.Και ο λογος ειναι οτι ειναι η πραγματικη.Και σε πληροφορω οτι η ζωη μετα θανατον ειναι αιωνια.Ο θανατος ειναι απλα μια μεταφορα στην αλλη ζωη.

Senior Member
    Μια παρένθεση μονο.
    WeakbutPowerful να πας να δεις το Zeitgeist. Λέει και μερικές μπούρδες μέσα, αλλα αυτό το "ολες οι θρησκειες ανθρωπινα δημιουργηματα εκτος απο τη χριστιανικη.Και ο λογος ειναι οτι ειναι η πραγματικη "είναι το πραγματικό γελοίο της υπόθεσης :)
    Η ίδια η λέξη "πιστη" υποδηλώνει έλλειψη πραγματικής πειθούς. Δεν μπορείς να "πιστεύεις" με τη λογική... αυτό είναι "ξέρεις" ή "γνωρίζεις"... και καμια θρησκεία στον κόσμο δεν βασίζεται στη γνώση και στη λογική, και ποσο μάλλον η Χριστιανική :)
    [B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
    Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.

Quote Originally Posted by DissolvedGirl View Post
    Μια παρένθεση μονο.
    WeakbutPowerful να πας να δεις το Zeitgeist. Λέει και μερικές μπούρδες μέσα, αλλα αυτό το "ολες οι θρησκειες ανθρωπινα δημιουργηματα εκτος απο τη χριστιανικη.Και ο λογος ειναι οτι ειναι η πραγματικη "είναι το πραγματικό γελοίο της υπόθεσης :)
    Η ίδια η λέξη "πιστη" υποδηλώνει έλλειψη πραγματικής πειθούς. Δεν μπορείς να "πιστεύεις" με τη λογική... αυτό είναι "ξέρεις" ή "γνωρίζεις"... και καμια θρησκεία στον κόσμο δεν βασίζεται στη γνώση και στη λογική, και ποσο μάλλον η Χριστιανική :)
    Ναι το εχω δει το zeitgest και ο λογος που φτιαχτηκε η ταινια ειναι να την προπαγανδισει.Για να κρινεις μια θρησκεια πρεπει να την γνωριζεις.Και οταν λες οτι ειναι γελοια ειναι σαν να λες οτι ο Θεος ειναι γελοιος

Senior Member
    ΜΗΠΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙΣ?
    δεν ξερω αν ειναι ολα παραισθησεις αλλα ο ανθρωπος ειναι το μονο ζωο που αυτοκτονει αρα και το μονο λαθος της φυσης.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WeakbutPowerfull View Post
    Για να κρινεις μια θρησκεια πρεπει να την γνωριζεις.Και οταν λες οτι ειναι γελοια ειναι σαν να λες οτι ο Θεος ειναι γελοιος
    ...όχι βεβαια, αυτό και αν ήταν αυθαίρετο!
    Πιστεύω στη θεϊκή ύπαρξη, αλλα κοροϊδεύω τον οποιονδήποτε που της προσάπτει φύλο και όνομα απορρίπτοντας το προφανές (ότι μια οποιαδήποτε θεϊκή δύναμη δεν περιορίζεται σε κανένα όνομα, είτε είναι Θεός, είτε είναι Αλλάχ, είτε είναι Κρίσνα) και προσπαθεί να πείσει άλλους -πρόσεξε, όχι πιστεύει ο ίδιος, προσπαθεί να πείσει άλλους- ότι είναι λάθος στην πιστη τους και ο δικός του είναι ο μοναδικός Θεός. ΑΥΤΟ είναι propaganda φιλε μου.
    [B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
    Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.

Quote Originally Posted by insect View Post
    δεν ξερω αν ειναι ολα παραισθησεις αλλα ο ανθρωπος ειναι το μονο ζωο που αυτοκτονει αρα και το μονο λαθος της φυσης.
    Το λαθος της φυσης δεν θα το λεγα αλλα ειναι αχαριστος σε πολλα πραγματα

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast