Εχω σεξουαλικο φετιχ με μεγαλυτερες γυναικες! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 12 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 169
    Senior Member
    Αγέλη ? Μα σοβαρέψου, αν θέλεις να σε παίρνουνε στα σοβαρά οι συνομιλητές σου, φαντάζομαι πως δεν μπορείς να θεωρείς αγέλη όλους όσους διαφωνούν μαζί σου ? Ιδίως όταν αυτοί οι κάποιοι την έχουν μάθει την ζωή απ' έξω κι ανακατωτά και τα δικά σου ζητούμενα είναι πια δικά τους δεδομένα...
    [B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]

Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Χμ . λογικη ηθικη...δεν ξερω.
    Η ηθικη δεν μοιαζει και πολυ λογικη σαν πραξη...ειναι κατι που χρειαζεται και χτιζουμε ομως.Τεσπα θα ξεφυγουμε , δεν θελω να παω την συζητηση στο τετριμμενο περι μονογαμικοτητας και πολυγαμικοτητας.
    Η ηθικη ειναι απο τις ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ λογικες πραξεις που υπαρχουν στον κοσμο.Αντιθετα,ο,τι υπαρχει στην μαζα,στην αγελη,στην κοινωνια,ειναι ενας φοβερος παραλογισμος,ενα τεραστιο λαθος.Λαθη ειναι και οι ανθρωποι που ανηκουν στις μαζες.Και φυσικα δεν το καταλαβαινουν διοτι δεν ξερουν απο ηθικη!Δεν υπαρχει σωστο για αυτους,ο,τι λενε σωστο ειναι ΛΑΘΟΣ.Και για πολυγαμια/μονογαμια που μιλησες,δεν αναφερθηκα σε αριθμους,ουτε η ηθικη που μιλαω εχει να κανει με χριστιανισμους και θρησκειες κτλ.!

Senior Member
    Μια χαρα σου απανταω!Μαλλον ΕΣΥ δεν καταλαβαινεια τιποτα απ'οσα γραφω!Σου ειπα δεν θα την αφηνα να "κολλησει" μαζι μου,τι αλλο να σου πω?Δεν μπορω να περιγραψω τον διαλογο!!!!Δεν θα παραμυθιαζα καμια κοπελα,το ψεμα και το παραμυθι ειναι δικα σας κολπα,δικα σας λαθη,εσεις τα εχετε εφευρει για να καλυπτετε τις ασυναρτησιες που κανετε στις ζωες σας!Ανθρωπο εχεις διπλα σου,οχι πραγμα!!!!
    Τι εισαι υπερψυχολογος...πως το εννοεις οτι δεν θα αφηνες να κολλησει? Ανθρωπο εχεις διπλα οχι υπολογιστη , δεν ελεγχεις συναισθηματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by Helvete View Post
    Μια χαρα σου απανταω!Μαλλον ΕΣΥ δεν καταλαβαινεια τιποτα απ'οσα γραφω!Σου ειπα δεν θα την αφηνα να "κολλησει" μαζι μου,τι αλλο να σου πω?Δεν μπορω να περιγραψω τον διαλογο!!!!Δεν θα παραμυθιαζα καμια κοπελα,το ψεμα και το παραμυθι ειναι δικα σας κολπα,δικα σας λαθη,εσεις τα εχετε εφευρει για να καλυπτετε τις ασυναρτησιες που κανετε στις ζωες σας!Ανθρωπο εχεις διπλα σου,οχι πραγμα!!!!
    Κρατα την καλη σου την καρδια και ολα θα πανε καλα..
    Εκτος απο αυτο βεβαια μια σχεση χρειαζεται και χημεια και κοινα ενδιαφεροντα κτλ θα ξαναπω..
    Εδω ειμαστε για να ανταλλαζουμε αποψεις οχι να μαλωσουμε,ναι?
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Senior Member
    Τεσπα καλες γιορτες , παω να ξαπλωσω λιγο..
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Member
    Quote Originally Posted by sabb View Post
    Αγέλη ? Μα σοβαρέψου, αν θέλεις να σε παίρνουνε στα σοβαρά οι συνομιλητές σου, φαντάζομαι πως δεν μπορείς να θεωρείς αγέλη όλους όσους διαφωνούν μαζί σου ? Ιδίως όταν αυτοί οι κάποιοι την έχουν μάθει την ζωή απ' έξω κι ανακατωτά και τα δικά σου ζητούμενα είναι πια δικά τους δεδομένα...
    οταν διαφωνουν με λογικως σωστα διαρθρωμενα επιχειρηματα,τοτε ναι δεν τους θεωρω αγελη.Αυτα που λες ομως,ειναι ολα λαθη,ΛΑΘΗ!Που εχουν τις ριζες τους στην μαζικη αντιηθικη!Τι να σου πρωτογραψω?Σου ειπα θα σου γραφω 24ωρα για να σου αναλυσω τα λαθη στα οποια υποπιπτεις!Και φυσικα,λυπαμαι που στο λεω,αλλα δυστυχως ΔΕΝ ξερεις την ζωη απ'εξω κι ανακατωτα οπως λες.Απλα ξερεις τι γινεται στην κοινωνια.Οσα λες πως ξερεις εσυ και οι "μεγαλυτεροι" γενικα,δεν ειναι ΣΩΣΤΑ!Απλως διδασκετε στους μικροτερους πως εχουν τα πραγματα!Ποτε δεν λετε τι ειναι σωστο!Και εσυ,δεν λες ΟΥΤΕ ξερεις τι ειναι πραγματικα σωστο,απλως ακολουθεις κι εσυ την αγελη(απ'οτι φαινεται απο τα λεγομενα σου)/.

Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Τι εισαι υπερψυχολογος...πως το εννοεις οτι δεν θα αφηνες να κολλησει? Ανθρωπο εχεις διπλα οχι υπολογιστη , δεν ελεγχεις συναισθηματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Τα συναισθηματα προκαλουνται με την συμπεριφορα των ανθρωπων.Για παραδειγμα αν εισαι "παγος" σε ενα ραντεβου με μια γυναικα,ποτε δεν θα σε ερωτευτει,ακομα κι αν της αρεσεις εμφανισιακα!Για να κολλησει,ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΕΣΥ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ,προκαλεσες εσυ ο ιδιος!!!Αν εισαι τυπικος,τοτε μια χαρα ελεγχονται τα συναισθηματα.

Senior Member
    :(
    ουφφφ χριστουγεννιατικο..
    εγω ειμαι καλος οχι εγω ειμαι καλυτερη..
    αποχωρω κι εγω απο την συζητηση!!
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Senior Member
    Κοιτα Helvete θα σου μιλησω για την γυναικεια οπτικη των πραγματων γιατι οντως τα εχεις καταλαβει λαθος τα πραγματα. Δεν υπαρχει λογος να μπλεκονται θεματα ηθικης στη μεση, ηθικη για τον καθε ανθρωπο αλλα και για τον καθε λαο ειναι κατι διαφορετικο.
    Εγω παρ'οτι δεν ειμαι αντρας συμφωνω με αυτα που ειπε ο sabb, δεν ειναι η υποκειμενικη του αποψη αλλα μεγαλη αληθεια.

Τωρα για τις γενικοτητες που ανεφερες για το οτι οι γυναικες των 30-40 βρισκουν σεξουαλικα κινητρα για να ειναι με συνομηλικους και μεγαλυτερους θα σου πω οτι εχεις λαθος, καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος και οι αναγκες του διαφορετικες.

Το να ελκεσαι απο μεγαλυτερες γυναικες ή αντιστοιχα μια μεγαλυτερη γυναικα να προτιμουσε μικροτερους σε ηλικια αντρες δεν ειναι ακριβως το ιδιο με το να προτιμαει μια κοπελα μεγαλυτερους αντρες ή ενας μεγαλυτερος να θελει μικροτερες κοπελες.
    Καλως ή κακως κατι σημαντικο που θα ειχες δυσκολια να προσφερεις σε μια μεγαλυτερη γυναικα ή καποιες φορες και σε συνομιληκη σου ειναι η ασφαλεια. Εσυ μπορει να εισαι διατεθειμενος να κανεις τα παντα γι'αυτην αλλα ''η βιολογικη ανωτεροτητα'' που αναφερθηκε πιο πανω ειναι που κανει διαφορα. Δε σου λεω οτι ο αλλος ο μεγαλυτερος θα ειναι καλυτερος, σου λεω απλα το πως βλεπει πολλες φορες το ματι μιας γυναικας, η οποια συνηθως ταυτιζει τον ηλικιακα μεγαλυτερο αντρα με τη σιγουρια και την ασφαλεια.

Οσο για το οτι μπορει καποιος να ελεγξει αν μια κοπελα θα κολλησει, δεν εξαρταται απο τον αλλον, μην επιμενεις, υπαρχουν πολλα παραδειγματα που αναιρουν αυτο που λες. Υπαρχουν ανθρωποι που δεν χρειαζονται και πολλα πολλα για να ερωτευτουν ατομα που θα βρεθουν στο περιβαλλον τους.

Καταλαβαινω οτι βρισκεσαι σε δυσκολη θεση ομως, γιατι δεν ειναι ευκολο να εχει καποιος ιδιαιτεροτητες στις προτιμησεις του. Ειναι κατι που να σου πω την αληθεια πιστευω δεν αλλαζει, αυτος ή αυτη που εχει την ταση για αρκετα μεγαλυτερες ηλικιες (ή μικροτερες) ετσι θα συνεχισει να ειναι. Πιστευω παντως οτι θα βρεις καποιο ατομο να σε καλυπτει σ'αυτο τον τομεα και μην απορριπτεις την περιπτωση να ειναι και με συνομηλικη σου. Μην ξεχνας οτι ολοι περνανε απο καποια ηλικια καποτε, καποια στιγμη κι εσυ θα φτασεις 30-40 κι αν συνεχισεις να εισαι οπως τωρα ισως βρεις μεγαλυτερη καλυψη σ'αυτον τον τομεα. Σου ευχομαι καλες γιορτες.
    Last edited by rock; 25-12-2010 at 18:19.

Member
    Τα δικα μου ζητουμενα ουτε κατα διανοια μπορουν να τα αντιληφθουν οι "καποιοι που εχουν μαθει απο ζωη".Αυτοι οι καποιοι,το μονο που εχουν προλαβει να κανουν ειναι ενα:να ενταχθουν στην πλειοψηφια!Χα!Τι ωραια!Και απλως διδασκουν στους μικρους πως να ενταχθουν κι εκεινοι,κι ετσι η ανηθικοτητα/σαβουρα/πραλογισμος διαιωνιζονται επ'απειρον με την αγελαια εξελιξη!ξανασκεψου τα!Εχω ακουσει απειρες φορες τα επιχειρηματα σου,σε καθημερινη βαση!Και παντα τα αντιμετωπιζω.Ομως ενας ανθρωπος σαν εσενα,ποτε δεν εχει ακουσει την δικη μου πλευρα.Μα φυσικα γιατι συναναστρεφεται με ανθρωπους της ιδιας ηθικης παιδειας!Αρα στην πραγματικοτητα ενας 50αρης ας πουμε,ΠΟΤΕ στη ζωη του δεν προβληματιστηκε για το τι ειναι σωστο!ΠΟΤΕ!Απλως βλεπει το κακο και το διαιωνιζει!Και γι'αυτο πολλοι 50αρηδες κανουν αλλαπελληλα λαθη στις ζωες τους,και ουτε ξερουν ποιος φταιει,ουτε ξερουν αν κανουν οντως λαθη,ουτε τιποτα!ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΦΤΑΙΝΕ!!!

Senior Member
    Τα δικα μου ζητουμενα ουτε κατα διανοια μπορουν να τα αντιληφθουν οι "καποιοι που εχουν μαθει απο ζωη".Αυτοι οι καποιοι,το μονο που εχουν προλαβει να κανουν ειναι ενα:να ενταχθουν στην πλειοψηφια!Χα!Τι ωραια!Και απλως διδασκουν στους μικρους πως να ενταχθουν κι εκεινοι,κι ετσι η ανηθικοτητα/σαβουρα/πραλογισμος διαιωνιζονται επ'απειρον με την αγελαια εξελιξη!ξανασκεψου τα!Εχω ακουσει απειρες φορες τα επιχειρηματα σου,σε καθημερινη βαση!Και παντα τα αντιμετωπιζω.Ομως ενας ανθρωπος σαν εσενα,ποτε δεν εχει ακουσει την δικη μου πλευρα.Μα φυσικα γιατι συναναστρεφεται με ανθρωπους της ιδιας ηθικης παιδειας!Αρα στην πραγματικοτητα ενας 50αρης ας πουμε,ΠΟΤΕ στη ζωη του δεν προβληματιστηκε για το τι ειναι σωστο!ΠΟΤΕ!Απλως βλεπει το κακο και το διαιωνιζει!Και γι'αυτο πολλοι 50αρηδες κανουν αλλαπελληλα λαθη στις ζωες τους,και ουτε ξερουν ποιος φταιει,ουτε ξερουν αν κανουν οντως λαθη,ουτε τιποτα!ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΦΤΑΙΝΕ!!!
    ακόμα κι αν ένας 50άρης τελικά εντάχθηκε στο σύστημα, δεν υπήρξε κάποτε επαναστάτης 20άρης? γεννήθηκε 50άρης με ένα καθορισμένο σετ απόψεων?

και τι σε κάνει να πιστεύεις ότι κι εσύ όταν γίνεις 50 δεν θα είσαι πλήρως ενταγμένος και βολεμένος?

συμφωνω με τον Σάββα, ο ηλικιακός ρατσισμός είναι από τους πιο χαζούς! λες και εμείς δεν θα φτάσουμε κάποτε 50!

Senior Member
    Αγαπητέ μου λυπάμαι αλλά τελείς σε πλήρη σύγχυση...Δεν φύτρωσα ξέρεις...Εκεί που είσαι ήμουνα κι εδώ που είμαι θα 'ρθεις, αυτό σημαίνει πως αυτό που εσύ ζητάς να μάθεις εγώ το αντιμετωπίζω με κατανόηση και προσπαθώ να σου μεταδώσω χωρίς υστερίες την αντίληψη μου αναφορικά με τις κοινωνικές ανάγκες που προσδιορίζουν το πλαίσιο των ανθρωπίνων σχέσεων, κι εσύ εκτοξεύεις λίβελους περί ηθικής κι ανηθικότητας.
    Μη σου φαίνεται περίεργο πως όλοι όσοι συμμετείχαν σ'αυτή τη συζήτηση , αποχώρησαν ένας ένας και φυσικά αντιλαμβάνομαι πως με την στάση που κρατάς, εφόσον στα 22 σου χρόνια έχεις καταπιεί σαν μπαστούνι το αλάθητο κι αδυνατείς να το φτύσεις, δεν βλέπω με ποιον τρόπο θα μπορούσα να σου μάθω γράμματα...
    Θα συμφωνήσω μαζί σου πως πολλοί 50άρηδες κι ανάμεσα τους κι εγώ, κάνουμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε πολλά λάθη στη ζωή μας γιατί η γνώση δεν κατακτιέται ποτέ....

Να σε ευχαριστήσω παρόλα αυτά για την τιμή που μου έκανες να συνομιλήσεις μαζί μου....
    [B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]

Member
    Αγαπητέ μου λυπάμαι αλλά τελείς σε πλήρη σύγχυση...Δεν φύτρωσα ξέρεις...Εκεί που είσαι ήμουνα κι εδώ που είμαι θα 'ρθεις, αυτό σημαίνει πως αυτό που εσύ ζητάς να μάθεις εγώ το αντιμετωπίζω με κατανόηση και προσπαθώ να σου μεταδώσω χωρίς υστερίες την αντίληψη μου αναφορικά με τις κοινωνικές ανάγκες που προσδιορίζουν το πλαίσιο των ανθρωπίνων σχέσεων, κι εσύ εκτοξεύεις λίβελους περί ηθικής κι ανηθικότητας.
    Μη σου φαίνεται περίεργο πως όλοι όσοι συμμετείχαν σ'αυτή τη συζήτηση , αποχώρησαν ένας ένας και φυσικά αντιλαμβάνομαι πως με την στάση που κρατάς, εφόσον στα 22 σου χρόνια έχεις καταπιεί σαν μπαστούνι το αλάθητο κι αδυνατείς να το φτύσεις, δεν βλέπω με ποιον τρόπο θα μπορούσα να σου μάθω γράμματα...
    Θα συμφωνήσω μαζί σου πως πολλοί 50άρηδες κι ανάμεσα τους κι εγώ, κάνουμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε πολλά λάθη στη ζωή μας γιατί η γνώση δεν κατακτιέται ποτέ....

Να σε ευχαριστήσω παρόλα αυτά για την τιμή που μου έκανες να συνομιλήσεις μαζί μου....
    Αντε παλι τα ιδια!!!Αυτο το "εκει που εισαι ημουν και εδω που ειμαι θα ερθεις" δεν θελω να το ξανακουσω!!Κλασικο μεγαλο ψεμα των μεγαλυτερων!Και γιατι το εχουν εφευρει??Μα,φυσικα για να μην μπορουν να τους λενε τιποτα οι μικροτεροι!Διοτι λεγοντας ενα τετοιο επιχειρημα,ειναι σαν να εχεις προκαθορισει την ζωη,σαν να λες πως οτι πιστευει ο 20αρης,παντα ο 50αρης το εχει βιωσει χωρις αλλαγη.Μα βεβαια.Αυτο ειναι ενα κλασικο αγελαιο επιχειρημα!Εξομοιωνει τους παντες και τα παντα!Αναμενομενο ηταν οτι η αγελη θα προεβαλλε ενα τετοιο επιχειρημα.Λοιπον ακου και τουτο.Καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος,ΟΥΤΕ εσυ εχεις περασει απο εκει που εχω περασει εγω,ΟΥΤΕ εγω περασα απο εκει που περασες εσυ,ΟΥΤΕ προκειται να ακολουθησω την πορεια σου!!!Κανουμε τις επιλογες μας με βαση ηθικους κανονες,δεν παιρνουν ολοι τον ιδιο δρομο!Αλλα που να το φανταστεις αυτο??Αφου οπως συνηθιζεται η αγελη ΟΛΟΚΛΗΡΗ τον ιδιο δρομο παιρνει!!!Η κοινωνια δεν ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να προσδιοριζει τις ανθρωπινες σχεσεις,ετσι χανεται η ελευθερη βουληση του ανθρωπου!Οσο πιο αγελαιος γινεται ενας,τοσο πιο πολυ χανει σε βουληση και λογικη!Εμενα δεν με ενδιαφερει τι γινεται.Συμφωνω μαζι σου οτι ολα αυτα που λες ισχυουν,οτι ετσι λειτουργει το 99% της μαζας.Εμενα με νοιαζει ποιο ειναι το σωστο.Αυτο το ερωτημα που δεν προβληματισε ΚΑΝΕΝΑΝ μεγαλυτερο.Η "βιολογικα ανωτερο" οπως ακουστηκε πριν λιγο.Και να αναλυσω και λιγο αυτο περι...βιολογικης ανωτεροτητας.Ειναι τυπικο παραδειγμα αγελαιας-ζωικης αντιληψης.Τι παει να πει βιολογικη ανωτεροτητα??Απο που κι ως που κατηγοριοποιειτε τους ανθρωπους αναλογα(ακουστε εδω!!!) με την ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥΣ!!!!Αν ειναι να θεμελιωσουμε εναν τετοιο κανονα σαν καθολικα εγκυρο,τοτε θα επρεπε να μαζεψουμε απο τη μια γωνια τους μαθητες,φοιτητες,ανεργους,� �ερους,μεσηλικες και απο την αλλη ολους τους 35-40αρηδες που εχουν φτασει στο απογειο της καριερας τους ας πουμε και ετσι να εχουμε 2 κατηγοριες!!Ακου'κει βιολογικη ανωτεροτητα...Δεν υπαρχουν αυτα,μονοι σας τα εχετε ορισει με εναν ανορθολογικο,παραλογο τροπο.Το μονο που δεχομαι ειναι η ηθικη ανωτεροτητα.Εκει ειτε βαλεις στον "αγωνα" εναν 15χρονο ειτε εναν 45χρονο τα ιδια εφοδια θα εχουν:τη δυναμη του Λογου.Και φυσικα στην ηθικη εκτροφη δεν επαναπαυεσαι ποτε,οπως θα συνεβαινε με την γελοια κατηγοριοποιηση σου σε βιολογικα ανωτερους-κατωτερους!Στο επιχειρημα σου,θα επρεπε ακομα και εγω που δεν το εγκρινω,οταν παω στα 30 μου να εχω αισθηση μεγαλυτερης δυναμης και συνεπως θα μπορουσα καλλιστα να επαναπαυτω!Μην ξανακουσω να κατηγοριοποιειτε τους ανθρωπους με βαση εξωτερικα χαρακτηριστικα(δουλεια,χρη μα,καταγωγη,φυλη,ηλικια!!!!).� �κομη περισσοτερο:MHN νομιζετε οτι οι κανονες που αναφερετε ειναι οντως εγκυροι!Το οτι μια κοινωνια τους διαιωνιζει δεν σημαινει οτι ΟΝΤΩΣ ειναι εγκυροι!Τις περισσοτερες φορες ειναι δημιουργιες αγελαιων σκουπιδιων!Χωρις αξια.Χωρις λογικη!Και το βασικοτερο.Μετατρεπουν τον ανθρωπο σε πραγμα,που δεν εχει ξεχωριστη ταυτοτητα,βουληση,δυναμη,α� �ριβως ετσι οπως χρειαζεται για να εξυπηρετειται η επιβιωση της μαζας,της ζωικης κοινοτητας!Ετσι σκεφτεστε!Αυτα ειναι τα επιχειρηματα σας...της μαζας.Δεν ξερετε τι ειναι σωστο.Και παιρνετε στο λαιμο σας τους μικροτερους,οι οποιοι μη εχοντας ισως τοση λογικη-κριτικη ικανοτητα δεχονται τις δικες σας αηδιες!!Ειστε ολοι μερος του προβληματος,ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ οι ιδιοι ειστε!

Senior Member
    Χελβετε,

απο την μια λες οτι

Καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος,ΟΥΤΕ εσυ εχεις περασει απο εκει που εχω περασει εγω,ΟΥΤΕ εγω περασα απο εκει που περασες εσυ,ΟΥΤΕ προκειται να ακολουθησω την πορεια σου!!!Κανουμε τις επιλογες μας με βαση ηθικους κανονες,δεν παιρνουν ολοι τον ιδιο δρομο!
    που θα το χαρακτηριζα μια σουπερ ανοιχτομυαλη αποψη ,

αλλα αμεσως μετα λες

Αλλα που να το φανταστεις αυτο??Αφου οπως συνηθιζεται η αγελη ΟΛΟΚΛΗΡΗ τον ιδιο δρομο παιρνει!!!

που αναιρει την πρωτη προταση.

Δεν γινεται απο την στιγμη που πιστευεις οτι ειμαστε ολοι διαφορετικοι, ταυτοχρωνα να λες οτι ειμαστε σε αγελες. Η αγελη υποδηλωνει το ακριβως αντιθετο απο την διαφορετικοτητα.
    'Η το ενα θα ισχυει , ή το αλλο , ή μπορει κατι ενδιαμεσο.

Member
    Quote Originally Posted by claire View Post
    ακόμα κι αν ένας 50άρης τελικά εντάχθηκε στο σύστημα, δεν υπήρξε κάποτε επαναστάτης 20άρης? γεννήθηκε 50άρης με ένα καθορισμένο σετ απόψεων?

και τι σε κάνει να πιστεύεις ότι κι εσύ όταν γίνεις 50 δεν θα είσαι πλήρως ενταγμένος και βολεμένος?

συμφωνω με τον Σάββα, ο ηλικιακός ρατσισμός είναι από τους πιο χαζούς! λες και εμείς δεν θα φτάσουμε κάποτε 50!
    Τι σημαινει ενταξη στο συστημα?Υπαρχει η "σωματικη ενταξη" στην κοινωνια,την οποια την πραττει ενα ον το οποιο απλως βρισκεται με το σωμα του στην κοινωνια(π.χ. αν εγω δουλευω,παιζω,μετακινουμαι ή τρεχω μεσα στην πολη,τοτε ειμαι ενταγμενος σωματικα) και υπαρχει η πνευματικη ενταξη.Εκει πρεπει οι ιδιες οι ιδεες σου να ταυτιζονται με τις κοινωνικες αντιληψεις.Το δευτερο ειναι που δεν δεχομαι οτι συμβαινει με ολους.Με τους περισσοτερους της αγελης ισως ναι,οχι ομως με ολους.Υπαρχουν μερικοι που νομοθετουν απο μονοι τους,ξερουν αυτοι τιειναι σωστο και δεν χρειαζονται κανεναν γελοιο περιγυρο να τους πει τι να κανουν ή ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ για να "πανε μπροστα".Αυτο κανει η μαζα.Βλεπει πως εχουν τα πραγματα,αντιλαμβανεται πως υπαρχουν 2 δρομοι και φυσικα επειδη αποτελειται απο ανικανα μηδενικα,ολοι τους επιλεγουν τον ευκολο ανεξερτητως του ποιος ειναι ο σωστος και ποιος οχι!προτιμουν να γινουν ανηθικα και απροβληματιστα σκουπιδια,σαβουρα,απροβλημ ατιστα πλασματα,που κατα βαθος εχουν μηδενικο εσωτερικο κοσμο,ενα τιποτα!

Page 3 of 12 FirstFirst 12345 ... LastLast