Results 76 to 90 of 169
-
25-12-2010, 19:03 #76
- 25-12-2010, 19:04 #77
μου θυμίζουν αυτά που λες την ταινία "Δολοφόνοι για μοναχικές καρδιές". Την έχεις δει?
να κι ενα λινκ
http://www.cinemad.gr/content/view/1354/7/
Οι Ρέιμοντ Φερνάντεζ και Μάρθα Μπεκ αποτέλεσαν το πρώτο ζευγάρι serial killers, που συγκλόνισε την Αμερική της δεκαετίας του ’40 και τελικά εκτελέστηκαν. Εδώ ξεδιπλώνεται η αληθινή ιστορία των εκκεντρικών αυτών εραστών, οι οποίοι δρούσαν με το προσωνύμιο “Lonely Hearts Killers” εξαπατώντας, ληστεύοντας και σκοτώνοντας χήρες στρατιωτικών.
Οι serial killers ανέκαθεν απολάμβαναν της ιδιαίτερης εκτίμησης του κινηματογραφικού κοινού, το οποίο μοιάζει να «εξιτάρεται» από το μυστήριο που αγγίζει η παράνοια της ανθρώπινης φύσης. Πόσο μάλλον εδώ, που πρόκειται για την αληθινή ιστορία ενός ζευγαριού δολοφόνων. Και όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις (βλέπε Μπόνι και Κλάιντ, Μίκι και Μάλορι) για ένα ανεξήγητο λόγο, η συμπάθεια μας κλίνει προς το μέρος των παρανόμων… Σε γενικές γραμμές πάντως πρόκειται για να ακόμη θρίλερ που προσεγγίζει θεματολογικά και αισθητικά τα κλασσικά φιλμ νουάρ που τόσο αγαπήθηκαν, δύσκολα όμως καταφέρνει να ξεχωρίσει. Οι σκηνές δράσης έχουν να κάνουν με τις πράξεις βίας του ζευγαριού αλλά και με το κυνηγητό τους με την αστυνομία, ενώ αυτό που ξεχωρίζει είναι η σχέση τόσο των δύο δολοφόνων μεταξύ τους όσο και η ιδιαίτερη «σχέση» που ανέπτυξαν με τους «κυνηγούς» τους, με τα δίδυμα Χάγιεκ- Λίντο και Τραβόλτα- Γκαντολφίνι να έχουν μια ξεχωριστή χημεία.
25-12-2010, 19:05 #78
Ναι,αλλα το παιδι ανεφερε πιο πανω το παραδειγμα οπου καποιος μπαινει σε παραταξη για να παρει σημειωσεις απο ατομα και μονο αυτο.Ουτε αυτο ειναι σωστο.Παριστανεις τον φιλο τους,ενω εχεις αλλα κινητρα στην πραγματικοτητα.Ακομα και αν το εγκρινει ο αλλος αυτο,η πραξη δεν ειναι ηθικη!
25-12-2010, 19:05 #79
Και φυσικα,αν παρατηρησατε,αρκετοι απο εδω μεσα αναφερονται στον συντροφο τους λες και ειναι αντικειμενο(θα ηθελα κι αλλη,μου φτανει μια κτλ.)κατι το οποιο προκυπτει εξ'ορισμου απο την αγελαια φυση.Ειναι η σεξουαλικη μεταχειριση του ανθρωπου ως μεσο ικανοποιησης,τιποτα παραπανω!Αδυναμες σχεσεις,που φθειρονται ευκολα,ανικανοτητα βαθυτερης ενωσης.Το κακο ειναι ομως οτι προσπαθουν να πεισουν πως ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.Οτι δηλαδη ο,τι και να γινει,αυτη ειναι η φυση των πραγματων!Αυτο ειναι ανεκδοτο ομως.
Εγω θα ελεγα οτι δεν ειναι σαπια τα πραγματα , εσυ δεν βλεπεις σωστα.
Η σαπιλα υπαρχει , αλλα οχι εκει που βλεπεις.
Αλλοι εχουν σχεσεις χρονια ,αλλοι εχουν οικογενειες....και μαλιστα αλλοι εχουν πολυ ανωτερα συναισθηματα και ειναι μαλλον πολλοι αυτοι.
Να μου κατσει καμμια , θα ηθελα ενα χαρεμι , κλπ κλπ. ω η ανηθικοτης.
Αγαπω το ταιρι μου , τον συνανθρωπο μου και δεν θα τον χαρακτηριζα σαπιο....γιατι δεν τηρει τους ηθικους μου κανονες!!!!!!!!!!!!!!!!!!![COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
25-12-2010, 19:06 #80
25-12-2010, 19:08 #81
25-12-2010, 19:09 #82
25-12-2010, 19:10 #83
25-12-2010, 19:10 #84
Έχεις ένα θέμα με την ηθική και επειδή δεν έχω σκοπό να σου πω αν είσαι ηθικός ή ανήθικος όπως με μεγάλη ευκολία κάνεις για μένα, θέλω να ξέρεις πως ποσώς μ' ενδιαφέρει αν με θεωρείς ανήθικο ή όχι, γιατί η ηθική η δική μου είναι χίλιες παρασάγγες από την δική σου και δεν πρόκειται να συναντηθούν πουθενά. Επίσης, να σου επισημάνω πως το να με αποκαλείς ψεύτη και πως ανατρέφω τα παιδιά μου με κακό τρόπο , είναι μια αήθης από την πλευρά σου επίθεση, που χαρακτηρίζει εσένα και όχι εμένα. Το τι είμαι εγώ το γνωρίζω πολύ καλύτερα από εσένα και φυσικά ουδόλως μ'ενδιαφέρει να δώσω τα διαπιστευτήρια μου. Μιλάς άλλα αντί άλλων και μου προσάπτεις ένδεια επιχειρημάτων...
Σε ποιο ζήτημα ακριβώς η επιχειρηματολογία μου είναι φτωχή ?
Το θέμα σου είναι γιατί οι μεγαλύτερες σε ηλικία από εσένα γυναίκες , δεν στρέφονται σε μικρότερες ηλικίες και νομίζω πως σου το ανέλυσα επαρκώς. Η ασφάλεια που επιζητούν οι γυναίκες στη σχέση τους - όπως υπερθεμάτισε η rock - είναι κάτι που δεν μπορούμε να το προσπεράσουμε, δυστυχώς ή ευτυχώς αυτά είναι σημερινά κοινωνικά δεδομένα που βασίζονται σε ανάγκες που χρονολογούνται ακόμη από την εποχή που ο άνθρωπος ζούσε στις σπηλιές. Από εκεί και πέρα, καταφέρεσαι εναντίον όσων είναι από 35 και πάνω, με όλη την καλή διάθεση να σου πως πως τα 13 χρόνια που σε χωρίζουν από το να θεωρείσαι απόκληρος της ζωής στα 35 σου με βάση την δική σου κοσμοθεωρία, είναι ένα κλείσιμο του ματιού.
Εγώ ούτε για δικτατορίες μίλησα ούτε για τίποτε...Είναι λογικό να έχς περάσει δοκιμασίες που εσύ αυτή τη στιγμή, έχοντας την ευθύνη αποκλειστικά και μόνον του εαυτού σου, δεν μπορείς να διανοηθείς. Τι ψέμα βρίσκεις σε μια τέτοια διαπίστωση ?
Τέλος όσα λες περί ηθικών και ανήθικων, τ' ακούω βερεσέ μια και καμία σχέση δεν έχουν με το θέμα σου, απλά αποτελούν ένα φτηνό άλλοθι για την απόρριψη που βιώνεις και για την οποία σου συμπαρίσταμαι ολόψυχα...
Την καλησπέρα μου....[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
25-12-2010, 19:12 #85
μα καποιοι μπορει να ειναι φιλοι του απλα δεν συμμεριζονται τις ιδιες αποψεις..τελοσπαντων σε αυτη την περιπτωση μιλαμε για αλλο πραγμα..ποσο δυσκολο ειναι να πεις στον φιλο σου "εγω θα ερθω για το χαβαλε μη με ανακατευεις με τα δικα σας εχω αλλη αποψη!!"..εντιμοτατο πιστευω!
:cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..
25-12-2010, 19:13 #86
25-12-2010, 19:14 #87
α ,και αλλαξε τον τιτλο του θεματος ,γιατι για τις μεγαλυτερες γυναικες δεν βλεπω να μιλαμε!!
:cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..
25-12-2010, 19:15 #88
Οκ ας τα παρουμε απο την αρχη....πιστευεις στην απολυτη πιστη στον συντροφο.
Αλλοι δεν πιστευουν ειτε αντρες ειτε γυναικες.
Δεν τρεχει και τιποτα.
Δεν υπαρχει ουσιαστικα κατι σαπιο.
Αλλα δεν ειναι αυτο που μας απασχολει....το θεμα ειναι πως να βρεις ταιρι.
Πρεπει να ψαξεις αλλα οσο μεγαλωνεις σε ηλικια οπως ειπε η ροκ αυτο θα γινεται πιο ευκολο βασει των προσωπικων σου γουστων.
Ενδιαφερον θα ηταν να καναμε μια αναλυση της ψυχοσυνθεσης των γυναικων ως αγελη (λολ χιουμορ παει χαθηκαμε)[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
25-12-2010, 19:17 #89
Ε,τι να κανουμε δεν ειμαι "βιολογικα ισχυρος" εγω οπως ειπες!!Τι να σου πω?Κατ'αρχην εγω κρινω τον λανθασμενο τροπο σκεψης των ανθρωπων.Οποτε αν εγω στα 35 μου σκεφτομαι λαθος σαν ολους τους υπολοιπους ας πουμε,τοτε αναγκαστικα θα αποτελω κι εγω μερος του προβληματος.Ποιος σου ειπα οτι δεν κατακρινω τους συνομηλικους μου για αλλες βλακειες που κανουν????Ακομα και εμενα καποιες φορες,προσπαθω να με κρινω απολυτα σωστα και εννοειται οτι κι εγω εχω κανει λαθη.Αυτο που λες για τα κοινωνικα δεδομενα,ειναι παλι η ριζα της διαφωνιας.Απο τοτε που αρχισε να υπαρχει η μαζα,επαψαν να υπαρχουν οι ηθικοι φραγμοι.Το ενα αναιρει το αλλο.
25-12-2010, 19:18 #90