NEXT TOP ANOREXIC & DEPRESSED MODEL - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 50
    Senior Member
    Quote Originally Posted by me_vs_myself View Post
    ΤΙς προαλλες χαζευα βιντεακια στο youtube και ετσι οπως πηγαινα απ το ενα στο αλλο τελειως συνηρμικα χωρις να καταλαβω πως, εφτασα σε ενα βιντεο απο συνεντευξη ενος τυπου στο ριαλιτι νεξτ τοπ μοντελ με αυτη την αταλαντη αγελαστη πανηλιθια αχωνευτη καγια που δεν χωνευω με τπτ κ μ καθεται στο στομαχι κ ειναι σαν να χει μονιμως ενα αγγουρι στον κωλο, η να ναι δυσκοιλια τελοσπαντων......αυτος λοιπον π μιλουσε δεν ξερω τι ρολο βαραγε στο ριαλιτι επειδη αρνιομουν να το παρακολουθησω απο τοτε που βγηκε γτ μπυ προκαλει πολυ αρνητικα συναισθηματα κ πιστευω πως ειναι πολυ σεξιστικο. εκει που αποφασισα πως ειναι τελειως σκουπιδι ηταν μια φορα που ενας συναδελφος ελεγε στο γραφειο πως τσακωθηκε με την κορη του (5 χρονων) επειδη δεν διαβαζε κ ηθελε να δει νεξτ τοπ μοντελ και μαλιστα απαιτουσε απ τον μπαμπα της να της αγορασει πρωι πρωι γοβες να παει σχολειο γτ δεν ηθελε να πηγαινει σαν ''βλαχακι''!!!!!!ΝΑΙ αυτα ΑΚΡΙΒΩΣ ηταν τα λογια του 5χρονου!!!!!!

περιττο να πω πως το συγκεκριμενο 5χρονο μου ελεγε ο πατερας του αγχωμενος, πως προτιμουσε να πινει γαλα αντι να τρωει φαγητο γιατι λεει πως της καθεται στο λαιμο το φαι και μερικες φορες το φτυνει. κ οι δασκαλες στο σχολειο του ειπανε πως πεταει το τοστ στα σκουπιδια κ αρνειται να φαει παρα πινει γαλα.

Αυτος ο τυπος λοιπον που μιλουσε στο βιντεο, ελεγε κατα λεξη ''Χαιρομαι παρα πολυ που γνωρισα τα κοριτσια απο κοντα! γιατι πραγματικα ειναι πολυ πιο ομορφες και ΠΟΛΥ πιο ΑΔΥΝΑΤΕΣ απ οτι τις δειχνει η τηλεοραση!!!''

..................εχουμε κ λεμε........σιγουρα τις εχετε δει αυτες τις κοπελες στο ριαλιτι.......ο κυριος αυτος τις εβλεπε στην τηλεοραση χοντρες κ χαρικε πολυ που τις ειδε απο κοντα ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΤΕΣ.

το καθε κοριτσακι σαν κ το παραπανω, οταν δει κατι τετοιο........πως λετε να αντιδρασει? οχι ολα τα παιδια, αλλα αυτα που εχουν τασεις...οπως εγω που ειχα απο μικρη πχ....και φανταστειτε ΤΟΤΕ δεν ηταν ουτε κανα διανοια ΤΟΣΟ τραγικα στα ΜΜΕ τα πραγματα οσο σημερα.

ναι θελω να μαι κοκαλο αδυνατη δν το κρυβω γμτ, μπορει να ναι ασχημο μπορει να μην αρεσει ετσι θελω να γινω ομως παρ ολο που ξερω πως δεν ειναι σωστο η υγιες! αλλες εχουν προτυπο την λοπεζ η την μπιγιονσε εγω εχω την κατε μος και την λοχαν δεν ξερω γιατι αλλα ετσι θελω να μαι!

βλεπω και αυτα στην τηλεοραση κ μ γυριζουν τα αντερα πως ενω ξερεις οτι ειναι κακο, να συνεχιζει να σε κατευθυνει ΤΟΣΟ μα τοσο πολυ!!!κ ειμαι 25!!!!!!το κοριτσακι που ειναι 5????τι θα κανει???

πειτε μ την γνωμη σας για το συγκεκριμενο ριαλιτι.

me, το συγκεκριμένο ριάλιτι είναι όπως όλα τα ριάλιτι.
    το συγκερκιμένο κοριτσάκι που λες το 5χρονο είμαι σίγουρη πως έχει προβλήματα που προέρχονται από αλλού.

όσο για τα δικά σου πρότυπα ( κέιτ μος ) σκέψου μόνο πόσες φορές έχει μπει σε κλινικές αποτοξίνωσης.
    αν αυτό σου λέει κάτι.
    κ στα λέω αυτά εγώ που πάντα θέλω να είμαι πολύ αδύνατη.
    όχι όμως στον υπερβολικό βαθμό που θέλεις εσύ.
    φαντάζομαι πως κάνεις ψυχοθεραπεία.
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    ωχ................σορρυ δεν το ξερα.....απο που το κολισες?
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Quote Originally Posted by dora-agxos View Post
    claire σηγνομι εγο εκανα το λαθως στω λιμοκτονο,αν μπικες για ορθογραφηκη διωρθωσει τοται να σε εφχαρηστοισουμαι κε εγο προσοπηκα σου ζιτο χοιλια σιγνομι!

με σηγχωρις αι??αι??
    ρε συ δωρααααααααααααααα θα σε μαλωσω!!!!!!!!!!!!!!!!!!το ''σε'' γραφεται ''σαι''!
    αγκραμματοι γκοπαιλα!

Senior Member
    αρκτος ναι παιρνω φαρμακα για την ακριβεια. νομιζεις πως δν το ξερω>? το ξερω οτι δν αρεσει το πολυ καχεκτικο! αρχικα ξεκινησα απλως θελοντας να μαι ωραια αλλα τωρα δν με νοιαζει κ ας με θεωρουν ωραια οπως ειμαι εγω δν ειμαι ικανοποιημενη κ δν θελω να φαινομαι ωραια θελω απλα να μαι αδυνατη γιατι αμα το χασω κ κυλισω στο ηλιθιο πραμα που δν ελεγχεται κ λεγεται φαι, τοτε επακολουθουν και αλλα δεινα.....

επισης δν πιστευω πως το συγκεκριμενο ριαλιτι εχει σχεση με τα αλλα ριαλιτι. τα οποια οπως κ αυτο πιστευω οτι ειναι σκουπιδια, αλλα αυτο εχει κ κατι αλλο βαθυτερο που μ εξοργιζει!

Senior Member
    claire σηγνομι εγο εκανα το λαθως στω λιμοκτονο,αν μπικες για ορθογραφηκη διωρθωσει τοται να σε εφχαρηστοισουμαι κε εγο προσοπηκα σου ζιτο χοιλια σιγνομι!

με σηγχωρις αι??αι??
    δεν είναι ορθογραφικό το λάθος, μιας και η λέξη λοιμοκτονώ είναι και αυτή σωστή, υπάρχει δηλαδή, απλά σημαίνει κάτι άλλο από αυτό που ήθελες να πεις. φαντάζομαι εννοούσες ότι πεθαίνουν της πείνας, άρα το ρήμα που χρειαζόσουν είναι λιμοκτονώ. το λοιμοκτονώ σημαίνει πεθαίνω από μολυσματική ασθένεια.

ορίστε, μάθαμε και κάτι σήμερα!

Banned
    Quote Originally Posted by claire View Post
    δεν είναι ορθογραφικό το λάθος, μιας και η λέξη λοιμοκτονώ είναι και αυτή σωστή, υπάρχει δηλαδή, απλά σημαίνει κάτι άλλο από αυτό που ήθελες να πεις. φαντάζομαι εννοούσες ότι πεθαίνουν της πείνας, άρα το ρήμα που χρειαζόσουν είναι λιμοκτονώ. το λοιμοκτονώ σημαίνει πεθαίνω από μολυσματική ασθένεια.

ορίστε, μάθαμε και κάτι σήμερα!
    το εντοπισα το λαθος μου κυριε μπαμπινιωτη!σας ευχαριστω θερμα :)

Senior Member
    μπα. εγώ είμαι της σχολής του chomsky :D

Senior Member
    xωρια που οι κοπελιτσες που γυριζουνε κ τα πορνο τωρα και τα ποτιζουν μετα κοκαινες κ πεθαινουν σε χαντακια γινονται πρωτυπα. οι τζουλια ειχε παει στο νησι το καλοκαιρι κ κανανε ουρα οι μαμαδες να δωσουν αυτογραφο στις κορες τους. ελεος! αυτες ειναι οι αξιες μωρε? εδω ειναι θεμα ζως κ θανατου ψυχωση κ ασθενεια! και οκ εγω καηκα, γιατι να καει κ το παιδι μ αν ποτε κανω?

αν μπορουσα θα κανα σοβαρη ζημια σε τετοιεσ εκπομπες

γλυκιά μου μι, δν σε ποτίζει κανείς κοκαϊνη αν δν θέλεις να πιεις.
    γιατί την πίνεις είναι το θέμα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by claire View Post
    μπα. εγώ είμαι της σχολής του chomsky :D
    εγώ που δν έχω πάρει ακόμη μπαμπινιώτη, ποιος είναι αυτός?

κ κάνω πλάκα , ναι....

Senior Member
    arktos αυτο ειναι το θεμα δεν μεγαλωσες με επιθυμια να ποτιστεις σε πρεζα!!!!!αλλιως σου βγαινει κ στο βγαζουν κ σε στριμωχνουν να το κανεις νομιζοντας αλλα! οπως ολοι μας εχουμε ξεγελαστει απο καποιους, υπαρχουν ατομα που ξεγελιουνται πιο ευκολα....δεν ειναι ολοι του σκεπτικου ''δεν θα το κανω επειδη δεν τσιμπαω''. κ σε αυτα παιζει ρολο ο τροπος π ισως μεγαλωσες η ανασφαλεια ισως κ η υπερβολικη φιλοδοξια για καποια πραγματα!

Banned
    arktos αυτο ειναι το θεμα δεν μεγαλωσες με επιθυμια να ποτιστεις σε πρεζα!!!!!αλλιως σου βγαινει κ στο βγαζουν κ σε στριμωχνουν να το κανεις νομιζοντας αλλα! οπως ολοι μας εχουμε ξεγελαστει απο καποιους, υπαρχουν ατομα που ξεγελιουνται πιο ευκολα....δεν ειναι ολοι του σκεπτικου ''δεν θα το κανω επειδη δεν τσιμπαω''. κ σε αυτα παιζει ρολο ο τροπος π ισως μεγαλωσες η ανασφαλεια ισως κ η υπερβολικη φιλοδοξια για καποια πραγματα!
    συμφωνω απολυτα!ακομη και οι ιδιοι οι γονεις ομως "σπρωχνουν" τα παιδια τους προς αυτη την κατευθυνση!π.χ "κορη μου εισαι ομορφη προσπαθησε να μπεις στον κυκλο τον "μεγαλων" ελα τωρα κ αν δεν σου αρεσει κατι κανε τα στραβα ματια(εδω ξεκιναει η κοκα) εχει ψωμι η δουλεια αυτη"
    μην με πειτε υπερβολικη παλι!

Senior Member
    μα απ την στιγμη που ξερουμε πως στο κοσμο υπαρχουν γονεις οι οποιοι βιαζουν-σκοτωνουν κ κακοποιουν οι ιδιοι τα παιδια τους, που ειναι η περβολη να πουμε πως μπορουν να τα σπρωξουν κ σε αλλα πραγματα......δεν σε βρισκω υπερβολικη καθολου

Senior Member
    συμφωνω απολυτα!ακομη και οι ιδιοι οι γονεις ομως "σπρωχνουν" τα παιδια τους προς αυτη την κατευθυνση!π.χ "κορη μου εισαι ομορφη προσπαθησε να μπεις στον κυκλο τον "μεγαλων" ελα τωρα κ αν δεν σου αρεσει κατι κανε τα στραβα ματια(εδω ξεκιναει η κοκα) εχει ψωμι η δουλεια αυτη"
    μην με πειτε υπερβολικη παλι!

αν βρε δώρα, ο γονιός κάνει τα στραβά μάτια στην κόκα, δν θα έπρεπε να είναι γονιός.
    δν φταίει το παιδάκι.

Banned
    Quote Originally Posted by arktos View Post
    αν βρε δώρα, ο γονιός κάνει τα στραβά μάτια στην κόκα, δν θα έπρεπε να είναι γονιός.
    δν φταίει το παιδάκι.
    μα για ολα αυτα που συζηταμε δεν κατηγορουμε τα παιδια!αλλα την οικογενεια η οποια πια καπου εχει χαθει!

Senior Member
    μα για ολα αυτα που συζηταμε δεν κατηγορουμε τα παιδια!αλλα την οικογενεια η οποια πια καπου εχει χαθει!
    ε δν σας προλαβαίνω κιόλας!
    ρέντ μπουλ πίνετε?

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast