Παρθενος, 26 χρονος με προβλημα σεξουαλικης ταυτοτητας σε απογνωση - Page 37
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 37 of 161 FirstFirst ... 2735363738394787137 ... LastLast
Results 541 to 555 of 2414
    Senior Member
    Αγαπητέ μου, η έλλειψη σεξ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ, ΔΕΝ προκαλεί ψυχολογικά προβλήματα. (Αν σε βοηθάει, έχω σπουδάσει ψυχολόγος)
    Γι'αυτό σου είπα ότι μάλλον τα θέματα που πρέπει να λύσεις δεν έχουν καμια σχέση με την έλλειψη σχέσης και σεξ.

Αν νιώθεις ότι θέλεις να αυτοκτονήσεις, ΔΕΝ ευθύνεται η έλλειψη σεξ, αυτό είναι σίγουρο.

Οπότε, μάλλον πρέπει να βρεις ΤΙ σε φέρνει στην κατάσταση απόγνωσης που μοιράζεσαι επί τόσες σελίδες.

Senior Member
    Μια συντομη παρεμβαση γιατι πρεπει να φυγω.
    Νομιζω οτι το προβλημα του τζιμ ειναι οτι δεν εχει κανει σχεση και οχι οτι δεν εχει κανει απλα σεξ.
    Δεν εχω χρονο να συμμετεχω στην κουβεντα δυστυχως και ισως θα ηταν καλυτερα να μην ποσταρα καθολου αλλα ειμαι σχεδον βεβαιος και θα επανελθω αργοτερα.
    Γεια σας.
    ...του καθενος η κολαση,
    βρισκεται, παντα, δυο βηματα μακρυτερα
    απ' οπου τολμα να ξεμυτισει...

Senior Member
    Quote Originally Posted by streidi View Post
    Αγαπητέ μου, η έλλειψη σεξ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ, ΔΕΝ προκαλεί ψυχολογικά προβλήματα. (Αν σε βοηθάει, έχω σπουδάσει ψυχολόγος)
    Γι'αυτό σου είπα ότι μάλλον τα θέματα που πρέπει να λύσεις δεν έχουν καμια σχέση με την έλλειψη σχέσης και σεξ.

Αν νιώθεις ότι θέλεις να αυτοκτονήσεις, ΔΕΝ ευθύνεται η έλλειψη σεξ, αυτό είναι σίγουρο.

Οπότε, μάλλον πρέπει να βρεις ΤΙ σε φέρνει στην κατάσταση απόγνωσης που μοιράζεσαι επί τόσες σελίδες.
    Oχι το γεγονος οτι εισαι ψυχολογος δεν μου λεει τπτ αν εισαι γυναικα...αν εισαι αντρας και μου το λες μαλλον δεν το χεις νιωσει...

Αν διαβασεις το θεμα γενικως θα καταλαβεις τι παιζει με μενα...ο αυνανισμος απαλυνει τις ορμες και καθαριζει τον προστατη αλλα γενικως κατα το σεξ εκκρινονται κι αλλες ουσιες που στον αυνανισμο δυσκολα εκκρινονται και αυτες ειναι απαραιτητες για την υγεια, ψυχολογικη και σωματικη, του αντρος...

Τωρα οσον αφορα στο τι παιζει με μενα, ενολιγοις θα σου πως σεξ δεν εκανα για τον ιδιο λογο που ειχα και προβληματα στις φιλιες μου...δεν ανοιγομαι ευκολα και δεν εμπιστευομαι τον αλλον ευκολα...κανε ομως ενα κοπο και διαβασε λιγο τα αρχικα ποστ και θα καταλαβεις...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Fearg View Post
    Μια συντομη παρεμβαση γιατι πρεπει να φυγω.
    Νομιζω οτι το προβλημα του τζιμ ειναι οτι δεν εχει κανει σχεση και οχι οτι δεν εχει κανει απλα σεξ.
    Δεν εχω χρονο να συμμετεχω στην κουβεντα δυστυχως και ισως θα ηταν καλυτερα να μην ποσταρα καθολου αλλα ειμαι σχεδον βεβαιος και θα επανελθω αργοτερα.
    Γεια σας.
    Ενα πραγμα που μου χει λειψει παρα πολυ ειναι η ενωση σωματικη και ψυχικη με εναν ανθρωπο...ο ερωτας με λιγα λογια και ολη η χημεια του...

αν μπορουσαμε να αποδωσουμε ολα στη χημεια ειμαι σιγουρος πως οι ¨ουσιες¨ του ερωτα λειπουν απο μενα...

επισης ειναι πολυ ανησυχος ο ψυχισμος μου...δεν ηρεμω ποτε...δεν ξερω γιατι..ιδιαιτερα τον χειμωνα..

εμ παναθεμα σας για ψυχολογοι ειστε και πανακριβοι που να παρει ο διαολος

Senior Member
    Επισης μου προκαλουν τρομερη θλιψη και αγχος τα χαμενα χρονια....κι αυτο μου εχει γινει εμμονη...καθως και επισης το οτι σπαταλησα την καλυτερη ηλικια και τωρα στα γεραματα περσινα ξινα σταφυλια....αυτες οι σκεψεις με εχουν ισοπεδωσει

Απαισια μερα σημερα...μου ρχεται να γινω στουπι στο μεθυσι

Senior Member
    η μητερα σου δεν εχει καμια δουλεια να ξερει και να κλαιει επειδη εσυ δεν εχεις κανει σεξ

κατ αρχην δεν ειναι η δουλεια της να ξερει τοσα πολλα για την προσωπικη σου ζωη

εκτος και αν ειστε κωλος και βρακι

και αυτο πρεπει να το κοιταξεις σοβαρα αγαπητε μου τζιμ

γιατι ολες οι μανουλες καλες καλες

αλλα πρωτα σου κοβουν το πουλι και μετα καθονται και κλαινε πανω απ το πτωμα του

για να ξεφευγεις πια απο αυτο το σπιτι που το εχει φαει η μιρλα και καζατσιδοκατασταση

και αν δεν μπορεις να νοικιασεις κανε το οτιδηποτε

δεν ειναι νορμαλ παντως αυτο να ξερεις

ακου εκει να μιξοκλαιει επειδη ο γιος στις τσουτσου νταχτιρντι γιοκ

που ακουστηκε?

αυτο ειναι αρρωστο

ανακατευτηκες εσυ ποτε στο αν κανει εκεινη σεξ η οχι?

αντε που ολοι κανουμε τους εξυπνους στους αλλους και μπουρδουκλωνομαστε και ταχα μου ταχα μου εχουμε και καημο

σχεση οπως ειπε και το παιδι παραπανω ! σχεση με αλλον ανθρωπο!

απεξαρτηση απο την μαμα! αυτη η γυναικα μπορει να ειναι καλη και αγια

αλλα δεν σε αφηνει να ζησεις ουτε να σχετιστεις

αλλα απο ενα σημειο και μετα παυει να φταιει εκεινη

αλλα εσυ που την αφηνεις!

και τι θα κανεις αμα κανεις σεξ θα γυρισεις να το γιορτασετε μαζι με τη μανουλα

η οποια μετα θα σε πρηξει για το αν ειναι καλη η νυφη?

ε οχι δεν σφαξανε! εγω εδω μυριζομαι ευνουχισμο

καλοβολεμα και θελω να ειμαι ο μπεμπης που ολοιτον νταντευουν

και αμα λαχει να τον καβαλησει και καμια να μην ειναι πισω σε σχεση με τους αλλους

σχεση ομως θελει ωριμοτητα για να κανεις υπομονη αγαπη ανωτεροτητα χαμογελο χιουμορ

οχι μιζερια αυτοκονω και ο τροχος θα γυρισει και για σας πουλακια μου...

που μας απειλεις κιολας!
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Banned
    Quote Originally Posted by jimmaster View Post
    Ενα πραγμα που μου χει λειψει παρα πολυ ειναι η ενωση σωματικη και ψυχικη με εναν ανθρωπο...ο ερωτας με λιγα λογια και ολη η χημεια του...

αν μπορουσαμε να αποδωσουμε ολα στη χημεια ειμαι σιγουρος πως οι ¨ουσιες¨ του ερωτα λειπουν απο μενα...

επισης ειναι πολυ ανησυχος ο ψυχισμος μου...δεν ηρεμω ποτε...δεν ξερω γιατι..ιδιαιτερα τον χειμωνα..

εμ παναθεμα σας για ψυχολογοι ειστε και πανακριβοι που να παρει ο διαολος
    δεν ειναι ολοι πανακριβοι τζιμ!υπαρχουν πολλοι που εχουν πολυ προσιτες τιμες,ψαξε το!τουλαχιστον να πηγαινεις 2 φορες τον μηνα η εστω μια!θα ηρεμησεις με το να μιλησεις με εναν ειδικο και θα δεις διαφορα στον ψυχισμο σου(θετικη)και δεν θα τα λυπασαι καθολου τα λεφτα..
    και δεν μου λες?πως να νιωσεις ηρεμος με ολες αυτες τις αρνητικες σκεψεις που κανεις?και μην λες για γεραματα γαμω την τρελα μου 26 χρονων εισαι!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by researcher View Post
    η μητερα σου δεν εχει καμια δουλεια να ξερει και να κλαιει επειδη εσυ δεν εχεις κανει σεξ

κατ αρχην δεν ειναι η δουλεια της να ξερει τοσα πολλα για την προσωπικη σου ζωη

εκτος και αν ειστε κωλος και βρακι

και αυτο πρεπει να το κοιταξεις σοβαρα αγαπητε μου τζιμ

γιατι ολες οι μανουλες καλες καλες

αλλα πρωτα σου κοβουν το πουλι και μετα καθονται και κλαινε πανω απ το πτωμα του

για να ξεφευγεις πια απο αυτο το σπιτι που το εχει φαει η μιρλα και καζατσιδοκατασταση

και αν δεν μπορεις να νοικιασεις κανε το οτιδηποτε

δεν ειναι νορμαλ παντως αυτο να ξερεις

ακου εκει να μιξοκλαιει επειδη ο γιος στις τσουτσου νταχτιρντι γιοκ

που ακουστηκε?

αυτο ειναι αρρωστο

ανακατευτηκες εσυ ποτε στο αν κανει εκεινη σεξ η οχι?

αντε που ολοι κανουμε τους εξυπνους στους αλλους και μπουρδουκλωνομαστε και ταχα μου ταχα μου εχουμε και καημο

σχεση οπως ειπε και το παιδι παραπανω ! σχεση με αλλον ανθρωπο!

απεξαρτηση απο την μαμα! αυτη η γυναικα μπορει να ειναι καλη και αγια

αλλα δεν σε αφηνει να ζησεις ουτε να σχετιστεις

αλλα απο ενα σημειο και μετα παυει να φταιει εκεινη

αλλα εσυ που την αφηνεις!

και τι θα κανεις αμα κανεις σεξ θα γυρισεις να το γιορτασετε μαζι με τη μανουλα

η οποια μετα θα σε πρηξει για το αν ειναι καλη η νυφη?

ε οχι δεν σφαξανε! εγω εδω μυριζομαι ευνουχισμο

καλοβολεμα και θελω να ειμαι ο μπεμπης που ολοιτον νταντευουν

και αμα λαχει να τον καβαλησει και καμια να μην ειναι πισω σε σχεση με τους αλλους

σχεση ομως θελει ωριμοτητα για να κανεις υπομονη αγαπη ανωτεροτητα χαμογελο χιουμορ

οχι μιζερια αυτοκονω και ο τροχος θα γυρισει και για σας πουλακια μου...

που μας απειλεις κιολας!
    χαχαχα....

οχι οχι ευτυχως δεν ειμαι ετσι...οχι τοσο ακραια οσο το αφησα να ενοηθει...χεχε

για τα επαγγελματικα μου στενοχωριεται....αλλλα φανταζομαι κυριως γιατι με βλεπει να στενοχωριεμαι και να αγχωνομαι...και βεβαιως φανταζομαι πως φανταζεται ενας λογος ειναι και τα προσωπικα μου...εμ κοπελα μου και τπτ να μην της πω χαζη ειναι? δεν βλεπει οτι δεν εχω κοπελα? το αν ειχα ποτε και επειδη ημουν παντα μυστικοπαθης δεν ξερω αν το ξερει...αλλα δεν ανακατεβοταν ποτε σε αυτα τα θεματα για μενα...το θεωρει ταμπου να τα ξερει...

βεβαιως κοιτα...οτι υπαρχει δεσμος και ως ενα σημειο αυτο που λες υπαρχει δυστυχως...αμα την γνωρισεις θα θες να την πλακωσεις στο ξυλο...υπερπροστατευτικη και ισχυρογνωμων...αλλα μικρο παιδι απο μεσα της...

εχω φτασει πολλες φορες στο σημειο να θελω να την πλακωσω στις μπουνιες...και τσατιζομαι να μιλαω γιαυτην τωρα...

παντως εχεις δικιο και ευυχως τα χω συνειδητοποθησει αυτα που λες...και δοξα το θω πρωτη φορα τα ενιωσα τωρα με την μικρη... και χαρηκα πολυ οταν τα ενιωσα

Senior Member
    Quote Originally Posted by dora-agxos View Post
    δεν ειναι ολοι πανακριβοι τζιμ!υπαρχουν πολλοι που εχουν πολυ προσιτες τιμες,ψαξε το!τουλαχιστον να πηγαινεις 2 φορες τον μηνα η εστω μια!θα ηρεμησεις με το να μιλησεις με εναν ειδικο και θα δεις διαφορα στον ψυχισμο σου(θετικη)και δεν θα τα λυπασαι καθολου τα λεφτα..
    και δεν μου λες?πως να νιωσεις ηρεμος με ολες αυτες τις αρνητικες σκεψεις που κανεις?και μην λες για γεραματα γαμω την τρελα μου 26 χρονων εισαι!!
    27 σε δυο μηνες και κατι

και δεν εχω ουτε αυτα τωρα....παλια σε μια αλλη παρομοια κριση μου πηγαινα 4 φορες το μηνα...δεν εγινε τπτ...απλα πηγα στον οικο ανοχης απετυχα, βυθιστηκα στην καταθλιψη και εγκατελειψα την ψυχοθεραπεια...

Senior Member
    δηλαδη ποια χρονια γεννηθηκες?
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    και κατι αλλο ασχετο?

ησουν χοντρος και αδυνατισες και εγινες κουκλος ? η λαθος εχω καταλαβει?

Senior Member
    δηλαδη ποια χρονια γεννηθηκες?
    1984

μην τολμησεις να μου πεις οτι ειμαι οχι 26 στα 27 αλλα 27 στα 28 θα παθω νευρικη κριση στο λεω

Senior Member
    και κατι αλλο ασχετο?

ησουν χοντρος και αδυνατισες και εγινες κουκλος ? η λαθος εχω καταλαβει?
    ομορφος παντα ημουν...απλα τωρα εχω και ωραιο σωμα

Banned
    27 σε δυο μηνες και κατι

και δεν εχω ουτε αυτα τωρα....παλια σε μια αλλη παρομοια κριση μου πηγαινα 4 φορες το μηνα...δεν εγινε τπτ...απλα πηγα στον οικο ανοχης απετυχα, βυθιστηκα στην καταθλιψη και εγκατελειψα την ψυχοθεραπεια...
    πρωτο σου μελημα πρεπει να ειναι η ψυχοθεραπεια ωστε να βρεις τον εαυτο σου και να πατας στα ποδια σου και υστερα ολα τα αλλα θα σου φαινονται παιχνιδι!κ επισης θα συμφωνησω με το στρειδι οτι το πραγματικο σου προβλημα δεν ειναι το σεξ!

Senior Member
    ομορφος παντα ημουν...απλα τωρα εχω και ωραιο σωμα

μαλιστααααααααααααα! ειναι ωραιο που εισαι ωραιος!