Results 31 to 42 of 42
Thread: ειμαι παρθενος
-
15-01-2011, 18:16 #31
αμαν βρε βασιλισΑ
τι δεν καταλαβαινεις?
για να σου σβησουν το μηνυμα, το μηνυμα δεν ηταν αποδεκτο στο φορουμ...
τωρα αν εσυ θελεις να το γενικευσεις και να το προσωποποιησεις σε εφ ολης της υλης αντιθεση προς το ατομο σου, ειναι δικο σου προβλημα.
γιατι θα πρεπει ο νικος να βγει απολογουμενος επ αυτου?Last edited by Remedy; 15-01-2011 at 19:02.
- 15-01-2011, 18:44 #32
Αγαπητέ Remedy η όπως σε λενε τελος πάντων αν και δεν γουστάρω να ασχολούμαι με τυπους όπως εσυ, γιατι μου φέρνουν αναγούλα , ακουσε λιγο γιατι το αστειο εχει ισως παραγινει και δεν νομιζω το site να εχει ανάγκη από υποστηρικτές η συνηγόρους
Γνωρίζεις ότι αυτό είναι φορουμ ψυχολογικής υποστήριξης?
Γνωρίζεις τι επιπτώσεις μπορει να εχει το οτιδήποτε λεχθεί εδώ μεσα και ειδικά από την ομαδα διαχείρισης?
Γνωρίζεις ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των μελών που συμμετέχουν σε αυτό το φορουμ είναι άνθρωποι με διάφορα ψυχολογικά προβλήματα?
Εμενα με γνωριζεις προσωπικά?
Κρινεις από το χαβαλε που κανω με διάφορους εδώ μεσα και βγαζεις συμπερασμα ότι ενδεχομενος να ειμαι ηλιθιος?
Η λογοκρισία είναι ένα πολύ λεπτο ζήτημα αγαπητοί μου και πρέπει να γνωρίζετε το πότε και το που πρέπει να την κάνετε…
15-01-2011, 18:56 #33
τι παραληρημα ειναι αυτο!χαβαλε το λες αυτο βρε βασιλοπουλα μου?εσυ η προσωποποιημενη ειρωνεια?δειξε μας που εχεις κανει χιουμορ να γελασουμε κ εμεις!αυτο που λες οτι τα περισσοτερα μελη εδω ειναι με ψυχολογικα προβληματα,μηπως το λες για να το ακουσεις εσυ?γιατι εισαι ο ο μονος που δεν σεβεται κανεναν εδω μεσα!δειξε μου ενα κειμενο σου με το οποιο να εχεις στηριξει εστω και μισο ανθρωπο εδω μεσα!
15-01-2011, 18:58 #34
αγαπητη βασιλισσΑ
για την αναγουλα,δεν μπορω να πω τι πρεπει να γινει,απευθυνσου στον γυναικολογο σου.
τα υπολοιπα τα γνωριζω πολυ καλα.
οταν τα συνειδητοποιησεις κι εσυ, ισως σταματησεις να εκτοξευεις απαραδεκτα μηνυματα προς ολες τις κατευθυνσεις κι ετσι ισως σταματησουν να σου τα σβηνουν και να σου στελνουν προειδοποιησεις
κατα τα λοιπα, δηλωνω αναρμοδια...
15-01-2011, 20:09 #35
15-01-2011, 20:21 #36
τονισες παραπανω οτι εδω τα περισσοτερα μελη ειναι με ψυχολογικα προβληματα(κ εγω μεσα)δεν το ειπα για να σε προσβαλλω,αφου λοιπον το επισημαινεις γιατι δεν εχεις καλη συμπεριφορα ως προς αυτα?με λιγα λογια γιατι δεν σεβεσαι?
15-01-2011, 20:56 #37
Άκουσε λιγακι κυρια η δεσποινίς η ότι άλλο εισαι
Η υποκρισία εχει και οριο
Τα περί Βασιλοπούλας και εάν εχω ψυχολογικα προβληματα θα ελεγα να τα πεις κάπου, αλλα θα μου κόψουν(ως συνηθως) το μήνυμα
Να εχεις τα κοτσια (για να μην το πω αλλιώς) να συνεχιζεις τι κουβεντα και όχι να προσπαθεις να το μαζεψεις..
Και εάν δεν τα εχεις (Λογικο) μην ξεκινας κατι όταν δεν μπορεις να το υποστιριξεις ..
15-01-2011, 21:02 #38
ε τωρα δεν περιμενα να απαντησεις κατι εξυπνο για να ειμαι ειλικρινης!αχ ρε βασιλοπουλα ησουν και βασιλοπουλα θα μεινεις δυστυχως!και δεν μπορω να ανοιξω κουβεντα μαζι σου,γιατι ειμαι κατα των φαρμακων,ξερεις την παλευω μονη μου!οποτε δεν θελω να το ριξω στα χαπια συζητωντας μαζι σου..ciao bella!
15-01-2011, 21:06 #39
15-01-2011, 21:09 #40
15-01-2011, 21:45 #41
μήπως έχεις πολύ ψηλά στάνταρ και κοπέλες που πιθανόν να τους αρέσεις τις αγνοείς?
πάντως νομίζω πως όσο αγχώνεσαι γι αυτό το θέμα τόσο θα το μεγαλοποιείς και θα γίνεται πιο δύσκολο να φτάσεις στο στόχο σου.
επίσης δεν μου φαίνεται και τόσο άκυρο το ενδεχόμενο του οίκου ανοχής. μπορεί να σε γλιτώσει από το να αποκτήσεις κόμπλεξ και φοβία για τις γυναίκες (αλλά μπορεί να σε φορτώσει και με άλλες αρνητικές αντιλήψεις....)
19-01-2011, 04:59 #42
εγω θα συμφωνησω με την κοπελα απο πανω. οι υψηλες προσδοκιες που ειχαν ολοι απο εσενα σετη μεχρι τωρα ζωη σου(κατι τεοτοιο αντιλαμβανομαι οταν ακουω για μια τοσο καλη σχολη, και οταν διορθωνεις το "ο καλος μαθητης" και το κανεις "οχι ο πολυ καλος" απο εσενα παιζει να σε οθουν να εισαι εκλεκτικος υπερ του δεοντος μερικες φορες. δλδ να ερωτευεσαι παντα το κοριτσι που δεν μπορεις ή που νομιζεις εν πασει περιπτωσει να εχεις. ριξε λιγο τα στανταρ και ΜΙΛΑ με κοσμο. πιασε κουβεντα για το τιποτα. αμα ρωτησεις γυναικες ξερεις τι θα σου πουν οτι τους τι σπαει και αντιθετα οτι τους αρεσει στους αντρες? να μιλανε χαλαρα. δεν ησουν πολυ κοινωνικος μεχρι τωρα? γινε...
φανταζομαι οτι το οτι δεν εχεις κανει ακομα σεξ σε αγχωνει χειροτερα. και σε παει πιο πισω. νομιζω, μαλλον ειμαι σιγουρος οτι θα ηθελες και η κοπελα σου να ηταν virgin και οτι και κοπελα να εχεις θα σκεφτεσαι "ΟΚ , ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ?" :cool:το μονο που καταφερνει αυτη η λογικη που ειμαι σχεδον σιγουρος οτι εχεις γιατι την εχω δει κοντα μου απο φιλο στο παρελθον ειναι να σε κανει ΑΚΟΜΑ πιο δειλο, ΑΚΟΜΑ πιο απομακρο απο το γυναικειο φιλο και ΑΚΟΜΑ πιο παρθενο στη συμπεριφορα.
Ξ Ε Κ Ο Λ Λ Α δεν καταλαβαινει κανεις τι παιζει στο ερωτικο σου παρελθον. νομιζεις οτι ολοι αυτοι που σου λενε για γυναικες και κρεβατια λενε ολοι την αληθεια????? ναι???εισαι σιγουρος??? Are u sure? :confused:
αυτο δεν σημαινει βεβαια οτι οποιος σου λεει οτι πηδαει ειναι ψευτης. υπαρχει κοσμος που κανει σεξ και πολυ μαλιστα. απλα να μην τους εχεις για μετρο συγκρισεις. αυτο σου λεω μονο. ουτε να τους ξεκοψεις ουτε τιποτα αν δεν προσβαλεσαι απο αυτα που ακους!
ΦΙΛΕ ΚΑΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΘΕΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΟΥ. ΓΙΑ ΤΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΕ ΘΕΛΕΙ. οταν μου αναφερεις τα παραπανισια κιλακια ΓΕΛΑΩ γιατι σκεφτομαι εναν φιλο μου με αρκετα παραπανησια κιλα και οχι λιγα που εξακριβωμενα εχει περασει καλα σε αυτον τον τομεα.;)) δεν θελουν μπρατσα οι γυναικες. ΚΑΛΗ παρεα θελουν οπως κ εσυ, αρχικα.
ξερω οτι λες πως θελεις να αγαπησεις και να αγαπηθεις. ποιος δεν θελει ρε κολλητε??? ανθρωποι ειμαστε. ποιος δεν θελει βολτουλες στο στολισμενο κεντρο τα χριστουγεννα, dvd και χαλαρωμα στο φοιτιτικο σπιτι της δικιας σου, διακοπουλες, αστεια φεγγαρια βαρλαδες κι ερωτες.
αλλα πες μου αληθεια..... ωρες ωρες δεν βλεπεις μια ωραια γυναικα και λες: τι γκομεναρα ειναι αυτη??? δεν λες θελω να της κανω σχεση. κατι αλλο λες.χεχεχεχε :)
φαινεσαι πολυ συμπαθητικος τυπος γιαυτο μ βγαζεις κ εμενα αυτο το χιουμοριστικο. μη σπαταλας αλλο ταλεντο εδω μεσα.
γνωρισε κοσμο και καταλαβε ενα πραγμα.
ΟΣΟ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΛΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ, ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΙΛΟΠΙΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΕΣΗ.
ΘΑ ΦΑΣ ΚΑΙ ΧΙΛΟΠΟΤΑ.... ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗ ΦΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ.
ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ!!
ΝΟΜΙΖΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΗΝ "ΕΥΘΗΝΗ" ΤΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΟΠΕΛΑ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ...
υ.γ: ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΕΝΙΚΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΑΜΕΣΑ Η' ΕΜΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΣΑΝ "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ". ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΦΙΛΟΥ.χαχαχαχαχαχαχαχαχαLast edited by kookoo; 19-01-2011 at 05:14.