Η αρχη...της Απατης - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 27 of 27
    Senior Member
    ΟΚ
    ας το παρουμε αναποδα.
    σαφως και ξερουμε ολους αυτους τους διασημους που πεθαναν απο ειντς. αυτοι ηταν 10-20 50, οσοι ηταν....
    το ερωτημα δεν ειναι αν υπαρχει το ειντς, ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ!
    ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕς ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΘΥΜΑΤΩΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ?
    2ο, 3ο, 100ο? ποσο? και ποιες ασθενειες ειναι ολες οι πριν απο αυτο?
    εχεις κανεις τεοτια στοιχεια?
    μιλαμε για θνησιμοτητα βεβαια ε?

Senior Member
    βρε παιδια μη τα ισοπεδωνουμε ολα...
    Τοσοι ανθρωποι εχουν πεθανει απο τον ιο
    με αυτη την λογικη επειδη δεν εχουμε κρουσματα ηπατιτιδας σημαινει πως δεν υπαρχει;
    αυτες οι αρρωστιες δρουν πολυ αργα στον οργανισμο,και οταν το αντιληφθει καποιος ειναι πολυ αργα...
    πριν ενα μηνα ηταν ημερα αφιερωμενη στον ιο.
    Τοσα ντοκιμαντερ ειχε,τοσοι ανθρωποι μιλησαν για γνωστους τους που πεθαναν απο αυτον.
    Μην θερωρειτε οτι ειναι ψεμα για να ικανοποιησετε αλλα πραγματακια.
    Θελει προφυλαξη και μαλιστα μεγαλη
    Ο λογος που δεν εχει εξαπλωθει ειναι επειδη μεταδιδεται μεν,αλλα ειναι δυσκολη η μεταδοση του.
    Δηλαδη μπορει να εχεις σεξουαλικη επαφη με εναν φορεα για πολυ καιρο και να μην κολλησεις
    αλλα μπορει να κολλησεις και την πρωτη μερα
    το διακινδυνευεις;
    Αν ηταν φουσκα μετα τα τοσα χρονια θα εσκαγε.
    Το οτι υπαρχει ακομα σημαινει πως τα πραγματα δεν ειναι οπως μας βολευει ,δηλαδη ψεματα

Quote Originally Posted by Vous et Nous View Post
    Συμφωνω απολυτα με την rain and wind... ακουστε τι εχει να πει..
    Μπορει ο κοσμος να ζει μεσα στην οικονομικη χυδαιοτητα, αλλα παιδια ελεος με τις κακομεταφρασμενες προπαγανδες..

Ηθελα να αναφερω πως και ο Michel Foucault επασχε και πεθανε απο aids.. Επισης ο Derek Jarman, o Felix Gonzalex Torres, o Robert Mapplethorpe, o Herb Ritts, η Gia, o Fela Kuti etc....
    Επισης εχω γνωρισει προσωπικα 3 ατομα που πασχουν, το ενα μαλιστα εμαθε οτι νοσει στα 19 του..
    Ρε παιδια εγω εχω ακουσει οτι μερικοι απο αυτους πεθαναν απο τον ΑΖΤ

Banned
    Quote Originally Posted by Vous et Nous View Post
    Συμφωνω απολυτα με την rain and wind... ακουστε τι εχει να πει..
    Μπορει ο κοσμος να ζει μεσα στην οικονομικη χυδαιοτητα, αλλα παιδια ελεος με τις κακομεταφρασμενες προπαγανδες..

Ηθελα να αναφερω πως και ο Michel Foucault επασχε και πεθανε απο aids.. Επισης ο Derek Jarman, o Felix Gonzalex Torres, o Robert Mapplethorpe, o Herb Ritts, η Gia, o Fela Kuti etc....
    Επισης εχω γνωρισει προσωπικα 3 ατομα που πασχουν, το ενα μαλιστα εμαθε οτι νοσει στα 19 του..
    Έχεις γνωρίσει λες 3 άτομα προσωπικά που πάσχουν, ε έχουν πεθάνει; Και οι διάσημοι μπορεί να πέθαναν από ναρκωτικά, και να λένε από aids.

Τέλος, πιο πειστικό επιχείρημα, εγώ αυτό που διάβασα, αν διάβασα καλά, είναι ότι όσοι πεθαίνουν, πεθαίνουν από τα φάρμακα, και όχι από την ασθένεια. Ακόμα και αν υπάρχει, ίσως δεν είναι θανατηφόρα ή τόσο θανατηφόρα, και φταίνε τα φάρμακα τελικά.

Μα καλά δεν διαβάζετε όλοι τι στο καλό μόνο εγώ το είδα;;;;

Senior Member
    Quote Originally Posted by WeakbutPowerfull View Post
    Αυτο ειναι ενα αλλο θεμα που συζητιεται μεσω πμ γιατι δν θα το γλιτωσω το ban.
    Η υποτιθεμενη...αγωγη της υποτιθεμενης ανιατης ασθενειας
    Πρώτα απ' όλα όταν παραθέτεις ένα κείμενο -που φαντάζομαι είναι μεταφρασεμένο από τα Αγγλικά- καλό είναι να δίνεις και την πηγή του, μια οποιαδήποτε πηγή.
    Το κείμενο λέει:
    > Στη συνέχεια ή καλύτερα παράλληλα, με έναρξη τον Οκτώβριο του 1988, γίνεται η αγγλογαλλική
    > μελέτη Concorde, ίσως η πιο τίμια σχετική εργασία, η οποία κατά ομολογία των συντελεστών της,
    > τροποποιήθηκε, όταν το επιτελείο της δέχθηκε ισχυρές πιέσεις από την εταιρεία Welcome. Η μελέτη
    > αυτή, που αφορούσε μη πάσχοντες οροθετικούς, δεν περιλάμβανε κανονική ομάδα με θεραπεία
    > πλασέμπο (μαρτύρων)
    .

Και μετά λέει:
    > Η εργασία Concorde μετά από 4 έτη κατέληξε πάντως ότι 8% των ασθενών που έπαιρναν το φάρμακο
    > πάθαιναν AIDS ή πέθαιναν ενώ 7% των μαρτύρων πάλι πέθαινε. Δηλαδή 25% παραπάνω πέθαιναν
    > στην ομάδα που έπαιρνε το ΑΖΤ.

Προηγούμενα δεν ανέφερε ότι δεν υπήρχαν μάρτυρες;;;; Αυτό που θέλω να πω είναι ότι το κείμενο μπορεί να απέχει από την πραγματικότητα όσο το ότι εγώ αύριο θα γίνω πρωθυπουργός!

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εγω δεν εχω κανεναν, ουτε εχω γνωρισει κανεναν που να εχει....ποσο μεγαλη εκταση να εχει μια αρρωστια που δεν την εχει δει κανεις ποτε γυρω του? ποσους ασθενεις απο καρκινο αντιστοιχα, εχετε δει η ξερετε?
    Νομίζω ότι θα είναι σχεδόν αδύνατο να πετύχει κανείς άτομο με aids αφού προφανώς οι περισσότεροι θα το κρύβουν αφού η ασθένεια θεωρείται μεταδοτική. Και μπορεί να φανταστεί κανείς ότι το 99% δεν θα έκανε παρέα με άτομο που έχει aids. Πώς περιμένεις να το πούνε; (μην πιάσουμε καμμιά συζήτηση για το πόσο μεταδοτική είναι. αλλά να σκεφτούμε το πόσο ο περισσότερος κόσμος θα πλησίαζε έναν ασθενή aids).

Senior Member
    Ασθενή με καρκίνο ήξερα, όσο ζούσε ήταν πολύ δυναμικός άνθρωπος στο τέλος όμως λύγισε. Παρόλο το ότι του συνέβη τον θεωρώ φύλακα άγγελο μου και το πρόσωπο του δεν έσβησε ποτέ από την μνήμη μου. Τον έχω δει και στα όνειρα μου κάποιες φορές. Είμαι περήφανος για εκείνον και ελπίζω μια μέρα να είναι και εκείνος για μένα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    απο το 90 και μετα,σε καθε σχετικη συζητηση, ρωταω γνωστους και φιλους, αν εχουν καποιον ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ και πασχει απο aids.
    εγω δεν εχω κανεναν, ουτε εχω γνωρισει κανεναν που να εχει....ποσο μεγαλη εκταση να εχει μια αρρωστια που δεν την εχει δει κανεις ποτε γυρω του?
    Rem έλα μια βόλτα από Αμερική μεριά, και πίστεψε με θα βρείς παρα πολλούς που πάσχουν.
    Δουλεύω part time στο γραφείο του γνωστού μου που είναι θεατρικός παραγωγος, και ο βοηθός του αφεντικού μου κόλλησε πρόσφατα τον ιο από τον παρτενέρ του (είναι gay το παιδί, 20 χρονων παλικάρι, με πολύ πολύ τραγικό τέλος). Έχω επίσης ήδη αναφέρει σε παλαιότερο thread ότι είναι πλέον μόδα οι ομοφυλόφιλοι να προσπαθούν να κολλήσουν τον ιο επίτηδες, κάνοντας απροφυλακτα sex με μεγαλύτερους τους φορείς, για να "επισημοποιήσουν" στο μυαλό του κόσμου το AIDS ως "gay disease".

Στην Ελλάδα είναι ακόμα taboo, οποτε δεν παραξενεύομαι που οι περισσότεροι χρηστες του forum δεν έχουν γνωρίσει κάποιον φορέα. Εδώ που το AIDS είναι σχεδόν μόδα σε κάποιους κύκλους, η αντιμετώπιση είναι πλέον πολύ πιο χαλαρή και ανοικτή. Μέχρι και μηνύσεις γίνονται για άτομα που δεν προσλήφθηκαν σε δουλειές ως "διάκριση εναντίων ανθρώπων που πάσχουν από HIV". Έχουμε το Affirmative action, έχουμε και το HIV-Affirmative action.
    [B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
    Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.

Senior Member
    http://www.avert.org/worldstats.htm
    Aν δει κανείς το διάγραμμα θα διαπιστώσει ότι ο αριθμός παγκοσμίως δεν αυξάνει πια.
    Στην Ευρώπη είναι 0,2% που σημαίνει 2 στους 1000, ενώ στην Αμερική 0,5%, 5 στους 1000.

Senior Member
    Quote Originally Posted by DissolvedGirl View Post
    Rem έλα μια βόλτα από Αμερική μεριά, και πίστεψε με θα βρείς παρα πολλούς που πάσχουν.
    Δουλεύω part time στο γραφείο του γνωστού μου που είναι θεατρικός παραγωγος, και ο βοηθός του αφεντικού μου κόλλησε πρόσφατα τον ιο από τον παρτενέρ του (είναι gay το παιδί, 20 χρονων παλικάρι, με πολύ πολύ τραγικό τέλος). Έχω επίσης ήδη αναφέρει σε παλαιότερο thread ότι είναι πλέον μόδα οι ομοφυλόφιλοι να προσπαθούν να κολλήσουν τον ιο επίτηδες, κάνοντας απροφυλακτα sex με μεγαλύτερους τους φορείς, για να "επισημοποιήσουν" στο μυαλό του κόσμου το AIDS ως "gay disease".

Στην Ελλάδα είναι ακόμα taboo, οποτε δεν παραξενεύομαι που οι περισσότεροι χρηστες του forum δεν έχουν γνωρίσει κάποιον φορέα. Εδώ που το AIDS είναι σχεδόν μόδα σε κάποιους κύκλους, η αντιμετώπιση είναι πλέον πολύ πιο χαλαρή και ανοικτή. Μέχρι και μηνύσεις γίνονται για άτομα που δεν προσλήφθηκαν σε δουλειές ως "διάκριση εναντίων ανθρώπων που πάσχουν από HIV". Έχουμε το Affirmative action, έχουμε και το HIV-Affirmative action.
    αυτο δεν λεει τιποτε ντις
    για να μιλησουμε, πρεπει να μιλησουμε με νουμερα, οχι με συγκλονιστικες μαρτυριες....
    το ειπα ΗΔΗ.φυσικα ειναι μια υπαρκτη ασθενεια.
    ΡΩΤΑΩ ΟΜΩς ΚΙ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ \καρδιοπαθειες 50% των θανατων ετησιως, καρκινος χ% των θανατων ετησιως κλπ...
    σε μια τετοια καταταξη, σε τι θεση βρισκεται η ασθενεια, με ποσα θυματα και ποιες αλλες ασθενειες πριν απο αυτην? μπορω να ξερω?
    ειναι η καταταξη αυτη , αναλογη της κινητοποιησης που γνεται για λεφτα για ερευνες κλπ???μηπως υπαρχουν πολυ περισσοτερες και πιο εκτεταμενες ασθενειες με μηδαμινη κινητοποιηση για ευρεση κονδυλιων????μηπως??????

και το δευτερο θεμα, ηδη το εθιξε ο τζων
    ΟΤΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΤΥΠΟΥ ΧΟΛΕΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΠΕΡΝΟΥΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΣΕ ΕΞΑΠΛΩΣΗ, ΕΝΩ ΤΕΛΙΚΑ Η ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΑΜΙΝΗ.
    εχει κανεις στοιχεια να αντικρουσει αυτα?

Senior Member
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Ενα πινακακι απο το αγαπημενο μου www.schizophrenia.com
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    α γεια σουυυυυυυυυυυυυ
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! (μπραβο κιπ)
    ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΩΡΑ, ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΘΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ!!!!!!!!
    ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΟΣΟΥΝΤΕΣ!
    ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    συμμαζευτειτε λεμεεεεεεεεεεεε
    (καρδιοπαθειες και ζαχαρωδη διαβητη δεν βλεπω εν τω μεταξυ...)

ελατε τωρα να μου πειτε οτι δεν ειναι μεθοδευση της "ερευνας" η πρωτοφανης κινητοποιηση...

να διευκρινισω για να μην παρεξηγηθω:
    η επαγρυπνηση και η ενημερωση για τα μετρα προστασιας ειναι ΠΑΝΤΑ επικαιρα και ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.
    η τοση κινητοποιηση ομως για ερανους για τις ερευνες....εχμ...απ οτι φαινεται.....rather not....
    Last edited by Remedy; 16-01-2011 at 21:53.

Page 2 of 2 FirstFirst 12