ψυχωση και χριστιανισμος - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 17 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 16 to 30 of 249
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    Και γω πιστεύω στο Θεό, αλλά δεν έχει πλυθεί τόσο ο εγκεφαλός μου από τους παπάδες ώστε να τους δω και σα γιατρούς.
    Σε ευχαριστω Θεοφανια για την καλοσυνη σου.Σε πληροφορω οτι δεν εχει πλυθει ο εγκεφαλος μου αλλα εαν εχεις ζησει καποιο θαυμα αλλαζει η ζωη σου

Quote Originally Posted by KENO View Post
    αυτο που περιγραφεις λεγεται απλα Χαος κι οχι Θεος. εαν υπηρχε Θεος δε θα ηταν αναρχος. εαν ηταν οντως αναρχος, δε θα εφτιαχνε τιποτα απολυτως, οποτε το συμπαν κι εμεις μεσα σε αυτο, δε θα υπηρχαμε...
    Παρερμηνεψες αγαπητε φιλε την εννοια αλλα δεν πειραζει

Banned
    δλδ ο Θεος ειναι αναρχος, γιαυτο εκατσε και μας εφτιαξε, μας εδωσε και την αναρχη ελευθερια να κανουμε οτι θελουμε, και τελικα καθετε και γελαει βλεπωντας μας να βγαζουμε τα ματια μας και να αυτοκαταστρεφομαστε. ε συγνωμη δε βγαζει νοημα. εκτος αν πεις οτι οντως ο Θεος ειναι κακος (αρα ο Διαβολος χανει την αξια του), κι οσοι πιστευουν πιστευουν στο κακο (γι'αυτο τελικα παμε και καταδιαολου και η θρησκεια εχει κανει απ'τα μεγαλυτερα εγκληματα ). πως περιμενετε να σωθειτε ?

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    η απορια μου ομως ειναι, εφοσον εχεις τοσο ισχυρες βεβαιοτητες για την προελευση των ψυχικων παθησεων και των ψυχολογικων προβληματων, γιατι χανεις τον χρονο σου σε ενα φορουμ ψυχολογιας και δεν πας στον πνευματικο σου να ανταλλαξετε αποψεις, αλλα και να σου λυσει τα προβληματα ολα, αν τυχον εχεις?
    Ειπα να σας κανω λιγο παρεα τωρα που δεν εχω δουλεια.Ποπω τη καλοσυνη ρε παιδι μου τι ευπρεπεια σταζετε μελι εδω μεσα.Και ναι με τον πνευματικο μου τα εχουμε συζητησει αυτα φωτισμενος ανθρωπος,λες να ειναι και αυτος φανατισμενος?Τοσοι Αγιοι αραγε λες να ειναι φανατισμενοι και τρελοι και αυτοι?Μπα κατι γινεται εδω

δλδ ο Θεος ειναι αναρχος, γιαυτο εκατσε και μας εφτιαξε, μας εδωσε και την αναρχη ελευθερια να κανουμε οτι θελουμε, και τελικα καθετε και γελαει βλεπωντας μας να βγαζουμε τα ματια μας και να αυτοκαταστρεφομαστε. ε συγνωμη δε βγαζει νοημα. εκτος αν πεις οτι οντως ο Θεος ειναι κακος (αρα ο Διαβολος χανει την αξια του), κι οσοι πιστευουν πιστευουν στο κακο (γι'αυτο τελικα παμε και καταδιαολου και η θρησκεια εχει κανει απ'τα μεγαλυτερα εγκληματα ). πως περιμενετε να σωθειτε ?
    Μας εδωσε την ελευθερια φιλε μου και οπως λες κανουμε οπως θελουμε.Οποιος θελει ακολουθει τον δρομο του Θεου.Τωρα πως η θρησκεια εχει κανει τα μεγαλυτερα εγκληματα δεν καταλαβαινω τι εννοεις, να ελεγες μασωνια δεκτο

Banned
    αφου ειπαμε πως ο Θεος ειναι κακος, γιατι να τον ακολουθησει καποιος λοιπον ?
    οσον αφορα τα εγκληματα, τον μεσαιωνα που σκοτωναν γυναικες και τις λεγαν μαγισσες ή οσους πιστευαν αλλου και γενικα διαφοροποιουνταν, που τον βαζεις ? η θρησκεια γενικα ευθυνεται για την υποδουλωση και καταντια του ανθρωπου, στους περισσοτερους τομεις! ειναι λες και κλεινεις το μυαλο σου σε μια μονο αποψη, διχως να υπαρχουν στοιχεια γιαυτη την αποψη, και να προχωρας ετσι στα τυφλα. εγω προσωπικα δεν ειδα κανεναν Θεο, ουτε καλο ουτε κακο, οποτε γιατι να στραφω με το μερος του... ή ακομα χειροτερα, γιατι να ζηταω να με λυπηθει και να με λυτρωσει ? κι οσο για τη μασωνια, αμα εισαι τοσο σιγουρος οτι ειναι θρησκεια και εχει σχεση με το κακο, πασο, παω να γινω μασωνος λολ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WeakbutPowerfull View Post
    Ειπα να σας κανω λιγο παρεα τωρα που δεν εχω δουλεια.Ποπω τη καλοσυνη ρε παιδι μου τι ευπρεπεια σταζετε μελι εδω μεσα.Και ναι με τον πνευματικο μου τα εχουμε συζητησει αυτα φωτισμενος ανθρωπος,λες να ειναι και αυτος φανατισμενος?Τοσοι Αγιοι αραγε λες να ειναι φανατισμενοι και τρελοι και αυτοι?Μπα κατι γινεται εδω
    εγω δεν ειπα κανεναν τρελο και δεν ηταν καμια κακια, ηταν γνησια απορια και δεν μου την απαντας.
    αφου πιστευεις αυτα, μιλας οπως λες με τον πνευματικο σου που ειναι και συμφωνος με αυτα και φωτισμενος και ολα τα καλα, εχεις βρει προσωπικα την λυση στο προβλημα σου??? κι αν ναι, τι θελεις εδω? να προσυλητισεις? θες κατι αλλο?
    μηπως δεν εχεις βρει λυση και την ψαχνεις εδω, προτρεπεις ομως ολους τους αλλους ν αφησουν τις θεραπειες και να τρεχουν στους παπαδες?

Senior Member
    Δεν ευθυνεται ο Θεος για αυτο αλλα η κακια των ανθρωπων η πληρης ελλειψη αγαπης προς τον συνανθρωπο οπου νοιαζονται μονο πως θα γινουν διασημοι πως θα κλεψουν και τις σχετικες ανομιες.
    τι θα πει δεν ευθυνεται φιλε? ειναι περαν των αρμοδιοτητων του?
    ευθυνεται δεν ευθυνεται να διορθωσει την αδικια!!!! τι θεος ειναι? μονο για δημοσιες σχεσεις?

εγω δεν ειπα κανεναν τρελο και δεν ηταν καμια κακια, ηταν γνησια απορια και δεν μου την απαντας.
    αφου πιστευεις αυτα, μιλας οπως λες με τον πνευματικο σου που ειναι και συμφωνος με αυτα και φωτισμενος και ολα τα καλα, εχεις βρει προσωπικα την λυση στο προβλημα σου??? κι αν ναι, τι θελεις εδω? να προσυλητισεις? θες κατι αλλο?
    μηπως δεν εχεις βρει λυση και την ψαχνεις εδω, προτρεπεις ομως ολους τους αλλους ν αφησουν τις θεραπειες και να τρεχουν στους παπαδες?
    Να προσυλιτησω?μα κανα σαν να ειμαι κανας ισλαμιστης μου μιλας.Γιατι να το κανω αυτο ο καθενας ξερει το δρομο του και ναι εχω βρει λυση στο προβλημα μου.Και δεν ειπα σε κανεναν να αφησει τις θεραπειες ειπα οτι η ομοιοπαθητικη ειναι πλασεμπο διοτι εχουν γινει επιστημονικες ερευνες.Αποδειξε μου εσυ εαν μπορεις οτι δουλευει η ομοιπαθητικη και μετα θα σε παραδεχτω

αφου ειπαμε πως ο Θεος ειναι κακος, γιατι να τον ακολουθησει καποιος λοιπον ?
    οσον αφορα τα εγκληματα, τον μεσαιωνα που σκοτωναν γυναικες και τις λεγαν μαγισσες ή οσους πιστευαν αλλου και γενικα διαφοροποιουνταν, που τον βαζεις ? η θρησκεια γενικα ευθυνεται για την υποδουλωση και καταντια του ανθρωπου, στους περισσοτερους τομεις! ειναι λες και κλεινεις το μυαλο σου σε μια μονο αποψη, διχως να υπαρχουν στοιχεια γιαυτη την αποψη, και να προχωρας ετσι στα τυφλα. εγω προσωπικα δεν ειδα κανεναν Θεο, ουτε καλο ουτε κακο, οποτε γιατι να στραφω με το μερος του... ή ακομα χειροτερα, γιατι να ζηταω να με λυπηθει και να με λυτρωσει ? κι οσο για τη μασωνια, αμα εισαι τοσο σιγουρος οτι ειναι θρησκεια και εχει σχεση με το κακο, πασο, παω να γινω μασωνος λολ.
    Εσυ μπορει να ειπες οτι ο Θεος ειναι κακος.Εγω ειπα οτι ειναι δικαιος και Θεος της αγαπης

τι θα πει δεν ευθυνεται φιλε? ειναι περαν των αρμοδιοτητων του?
    ευθυνεται δεν ευθυνεται να διορθωσει την αδικια!!!! τι θεος ειναι? μονο για δημοσιες σχεσεις?
    Ο καθενας θα λαβει συμφωνα με τα εργα του.Ο νοων νοητω

Senior Member
    Να προσυλιτησω?μα κανα σαν να ειμαι κανας ισλαμιστης μου μιλας.Γιατι να το κανω αυτο ο καθενας ξερει το δρομο του και ναι εχω βρει λυση στο προβλημα μου.Και δεν ειπα σε κανεναν να αφησει τις θεραπειες ειπα οτι η ομοιοπαθητικη ειναι πλασεμπο διοτι εχουν γινει επιστημονικες ερευνες.Αποδειξε μου εσυ εαν μπορεις οτι δουλευει η ομοιπαθητικη και μετα θα σε παραδεχτω
    και η πιστη πλασεμπο ειναι.
    αποδειξε μου ΕΣΥ οτι η πιστη δουλευει με αλλον τροπο και θα σε παραδεχτω...

Senior Member
    Ο καθενας θα λαβει συμφωνα με τα εργα του.Ο νοων νοητω
    τα αφρικανακια παντως ελαβον το τριτο το μακρυτερο και δεν προλαβαν ουτε τα εργα τους να μας δειξουν, ουτε τα ρεστα να ζητησουν, κομπαδρε....

Banned
    Εσυ μπορει να ειπες οτι ο Θεος ειναι κακος.Εγω ειπα οτι ειναι δικαιος και Θεος της αγαπης
    ειπες οτι ειναι αναρχος και καταληξαμε στο κακος. αλλα ακομα κι αν πουμε οτι οχι δεν ειναι κακος, σκεψου λογικα βρε φιλε, με τοση δυστυχια και κακομοιρια στο κοσμο, με το ανθρωπινο ειδος να εχει καταντησει, δε θα εκανε κατι αν υπηρχε ?

Banned
    ο χριστιανισμος δεν ειναι αυτος που λειτουργει σημεα.εχει κανει του κοσμου τα εγκληματα.Ξεκηνισε αλλιως και κατεληξε αλλιως διοτη στηριτηκε στον ανθρωπινο νου.Ο μονος αληθινος χριστιανισμος ειναι στο λογο του θεου οχι στον παραφραχτηκε.Επισης το πααδειγμα που ειπα ειναι ενας φιλος που τελλαθηκε κοινος και σωθηκε στο αγιο ορος.

Page 2 of 17 FirstFirst 123412 ... LastLast