ψυχωση και χριστιανισμος - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 17 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 249
    Senior Member
    εγω θα πω για αλλη μια φορα..αν εχεις αγαπη και καλοσυνη μεσα σου,δεν χρειαζεσαι ολα αυτα τα κατασκευασματα!!
    Εγω μικρη πηγα στο κατηχητικο και την εκανα μεσα σε ενα μηνα..δεν αντεχα την πανηλιθια που αντι να πει στα παιδακια πως να διασκεδαζουν αγαπημενα,μας ελεγε να μην βλεπουμε τηλεοραση να μην πηγαινουμε σε παρτυ να μην ντυνομαστε εξαλλα,..
    Λοιπον σας λεω οτι εγω ημουν το μοναδικο ατομο μες την εκκλησια με μινι και αρβυλα!!
    Γουσταρα και ακομα γουσταρω το περιβαλλον..η μυρωδια απο το λιβανι με ηρεμει..η ψαλμωδιες μου λενε κατι που συμφωνει με το μεσα μου..
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΙΣ να αποστηθισω και να παπαγαλισω κανενος αρχιπαπαρου τα φουμαρα..
    Εδω παρα κατω υπερχει ενας παπας που τα ειπα αυτα και γελαγε επινε τα τσιπουρακια του και τα λεγαμε σαν φιλοι..αυτοι ειναι για μενα αγιοι!!
    Αυτα απο μενα..η αγαπη μαζι σας!!
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Ετσι να αγιασει το στομα σου.Χωρις αγαπη για τον συνανθρωπο ματαια ολα.Αγαπα τον πλησιον σου οπως τον εαυτον σου ειπε ο Χριστος αλλα που να καταλαβουν μερικοι.Ετσι γινεται ο συγχρονος ανθρωπος απο την κακια τον ατομισμο και την υπερηφανια

Senior Member
    Quote Originally Posted by WeakbutPowerfull View Post
    Γραμενο πριν απο 1900 χρονια
    Και του δόθηκε να δώσει πνεύμα στην εικόνα του θηρίου, ώστε και να λαλήσει η εικόνα του θηρίου και να κάνει ώστε όσοι δεν προσκυνήσουν την εικόνα του θηρίου να σκοτωθούν. 16 Και κάνει σ’ όλους, στους μικρούς και στους μεγάλους, και στους πλούσιους και στους φτωχούς, και στους ελεύθερους και στους δούλους, να δώσουν σ’ αυτούς χάραγμα πάνω στο χέρι τους το δεξί ή πάνω στο μέτωπό τους. 17 Και να μη δύναται κανείς να αγοράσει ή να πουλήσει παρά μόνο όποιος έχει το χάραγμα, δηλαδή το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματός του.
    Αποδειξη ειναι η καρτα του πολιτη λοιπον
    Τα γραφεις για να τα διαβαζουν κι αυτοι που ειναι αθεοι η σατανιστες? κ ετσι ευκαιριακα θα κανεις κ την καλη σου πραξη- τους μιλας για την αποκαλυψη- Ξερεις κατι ...ξεκολα.. γιατι μπορει να παθω την δευτερη ψυχωτικη μου κριση!

Ετσι να αγιασει το στομα σου.Χωρις αγαπη για τον συνανθρωπο ματαια ολα.Αγαπα τον πλησιον σου οπως τον εαυτον σου ειπε ο Χριστος αλλα που να καταλαβουν μερικοι.Ετσι γινεται ο συγχρονος ανθρωπος απο την κακια τον ατομισμο και την υπερηφανια
    αγαπα τον πλησιον σου φτανει να μην είναι γκέι...!

Senior Member
    συνέχισε το στοίχημα εσύ κ άσε το κατηχητικό.
    ξέρουμε να αγαπάμε
    δν περιμέναμε όλοι εδώ μέσα να μας διδάξεις εσύ.
    http://www.mazi.org.gr/

Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    αγαπα τον πλησιον σου φτανει να μην είναι γκέι...!
    Δεν υπαρχουν γκει η λεσβιες.Γιατι ο Θεος τους αγαπαει ολους...ομως ειναι και δικαιος που σημαινει οτι πρεπει να μετανοησουν.

Δεν υπαρχουν γκει η λεσβιες.Γιατι ο Θεος τους αγαπαει ολους...ομως ειναι και δικαιος που σημαινει οτι πρεπει να μετανοησουν.
    να μετανοησουν για τι ακριβως?

Quote Originally Posted by arktos View Post
    συνέχισε το στοίχημα εσύ κ άσε το κατηχητικό.
    ξέρουμε να αγαπάμε
    δν περιμέναμε όλοι εδώ μέσα να μας διδάξεις εσύ.
    Δεν ανεφερθηκα εδω μεσα αλλα για την κακια του κοσμου.Μηπως τα ξερεις ολα εσυ που δεν δεχεσαι να μαθεις απο αλλους?

Senior Member
    ο ξερόλας είσαι εσύ.
    ο άνθρωπος όσο ζει μαθαίνει.
    εσύ ο άνθρωπος του θεού γιατί γίνεσαι επιθετικός τώρα.
    δν κάνει.
    κ άσε τον προσηλυτισμό.

Quote Originally Posted by arktos View Post
    ο ξερόλας είσαι εσύ.
    ο άνθρωπος όσο ζει μαθαίνει.
    εσύ ο άνθρωπος του θεού γιατί γίνεσαι επιθετικός τώρα.
    δν κάνει.
    κ άσε τον προσηλυτισμό.
    Δεν ειμαι ξερολας θεωρω τον εαυτο μου μωρο και δεν γινομαι επιθετικος

Senior Member
    για τον προσηλυτισμό?
    κουβέντα?

Senior Member
    οχι αγαπητε μου..
    εισαι περα για περα λαθος..
    οσα γραφεις για μετανοια να τα ξεχασεις..να τα βγαλεις απο το μυαλο σου ,δεν ειναι κανεις μας σε θεση να κρινει τους αλλους!!
    Αυτα ειναι κατασκευασματα των παπαδων,γενικως ανθρωπων που καμια σχεση δεν εχουν με την κατανοηση ,την αποδοχη και την αγαπη για τον συνανθρωπο..
    αυτο ειναι η αρχη της πιστης,ραιτ?η ταπεινοφροσυνη..
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Quote Originally Posted by Φωτεινη! View Post
    οχι αγαπητε μου..
    εισαι περα για περα λαθος..
    οσα γραφεις για μετανοια να τα ξεχασεις..να τα βγαλεις απο το μυαλο σου ,δεν ειναι κανεις μας σε θεση να κρινει τους αλλους!!
    Αυτα ειναι κατασκευασματα των παπαδων,γενικως ανθρωπων που καμια σχεση δεν εχουν με την κατανοηση ,την αποδοχη και την αγαπη για τον συνανθρωπο..
    αυτο ειναι η αρχη της πιστης,ραιτ?η ταπεινοφροσυνη..
    Δεν εκρινα και γενικα αποφευγω την κατακριση.
    Αυτο το εγραψε ο αποστολος παυλος
    (=Μη πλανιέστε, ούτε πόρνοι, ούτε ειδωλολάτρες, ούτε μοιχοί, ούτε κίναιδοι ούτε αρσενοκοίτες, ούτε κλέφτες, ούτε πλεονέκτες, ούτε μέθυσοι, ούτε κακολόγοι, ούτε άρπαγες δεν θα κληρονομήσουν τη βασιλεία τού Θεού).

Banned
    Μη μαλώνετε για το αν υπάρχει θεός. Θα σας αποδείξω σε λίγες γραμμές ότι δεν υπάρχει.
    Πρώτον, τα μόνα στοιχεία που έχουμε, είναι ότι είναι άγιος. Από την άλλη όμως, δεν γίνεται να είναι άγιος και να αφήνει να πεθαίνουν τόσοι άνθρωποι, να παθαίνουν αρρώστιες κτλ.
    Δεύτερον, αφού δεν είναι άγιος, σημαίνει ότι υπάρχει και επιτρέπει να γίνονται αυτά που γίνονται. Άτοπο.
    Αφού υπάρχει και δεν είναι άγιος, σημαίνει ότι δεν μας έχει δώσει κανένα σημάδι αφού ο Χριστός δεν υπήρχε, συνεπώς δεν υπάρχει αλλιώς θα είχε εμφανιστεί μέσα σε χιλιάδες χρόνια τώρα.
    Επιπλέον, τον χριστό, δεν τον είχαν γράψει οι ιστορικοί της εποχής ως ιστορικό πρόσωπο, αυτό είναι σίγουρο.
    Αυτά τα λίγα στη χαζή θεώρηση ότι υπάρχει θεός.

Banned
    ε ρε πλυση εγκεφαλου που εχουν κανει οι τραγοπαπαδες!οτι θα γινουν πραγματα ναι θα γινουν κ εγω το πιστευω,αλλα αυτο το θρησκευτικο παραληρημα θα το κοροιδευε κ ο ιδιος ο θεος!τι θρησκευτικος φανατισμος ειναι αυτος!καποιοι εχουν ξεφυγει!

Page 9 of 17 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast