Παρθενος, 26 χρονος με προβλημα σεξουαλικης ταυτοτητας σε απογνωση - Page 78
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 78 of 161 FirstFirst ... 2868767778798088128 ... LastLast
Results 1,156 to 1,170 of 2414
    Senior Member
    Quote Originally Posted by esoteriki_dynami View Post
    jimmaster,

ενταξει αν σε κανει να νιωθεις οκ, τοτε συνεχισε το :)
    Ποιο? τη φαση με την κοπελα??

Εννοειται πιστευω...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Φωτεινη! View Post
    πφφφ..
    γαλατακι και νανακια λεμε!!
    Χαχα.... γαλατακι απο βυζι ομως οκ? ....οχι νουνου...

και νανακια με την κατοχο του βυζιου...

χαχαχα

Senior Member
    jimmaster, δεν εννοω αυτο. Εννοω το chat. Αν και καλο θα ηταν για λογους αναγνωσης (μηπως υπαρχουν και αλλοι με τις ιδιες ανησυχιες ; ) να σεβαστουμε την συζητηση. Αν δεν μπορεις αλλιως και θες να κανεις τσατ , τοτε καντο .

Απλα θα ηταν πολυ προτιμοτερο να συγκρατησεις τον ενθουσιασμο ή να τον μεταφερεις σε προσωπικα μηνυματα, δεν νομιζεις;

Οκ ολοι οταν δειχνουμε πιο ωραιοι αισθανομαστε καλυτερα
    Δεν είναι τόσο απόλυτο αυτό, ούτε τόσο απλό. Εννοώ, δεν είναι όλων των ανθρώπων εμμονή να δείχνουν συνεχώς πιο ωραίοι κι αυτό γιατί απλούστατα είναι συμφιλιωμένοι με την εικόνα τους. (μέσα κι έξω, αν και απ' το μέσα ξεκινάει)

με επιασε το αγχος οτι εχω κατι ανιατο ή τραγικο....
    Δεν μίλησα ούτε για ανίατο ούτε για τραγικό. Έλεος.

Είσαι λίγο drama queen όμως ε? Το λέω αυτό επειδή πριν μιλούσα για ναρκισσισμό....Για σκέψου το λίγο...

Έπειτα, θα παρεξηγηθείς αν πω, πως δεν φαίνεσαι πραγματικά ούτε σε φοβερό άγχος, ούτε φοβερά προβληματισμένος...

Senior Member
    jimmaster, δεν εννοω αυτο. Εννοω το chat. Αν και καλο θα ηταν για λογους αναγνωσης (μηπως υπαρχουν και αλλοι με τις ιδιες ανησυχιες ; ) να σεβαστουμε την συζητηση. Αν δεν μπορεις αλλιως και θες να κανεις τσατ , τοτε καντο .

Απλα θα ηταν πολυ προτιμοτερο να συγκρατησεις τον ενθουσιασμο ή να τον μεταφερεις σε προσωπικα μηνυματα, δεν νομιζεις;
    Ξερεις τι πιστευω? (επειδη σκαμπαζεις με τα της ψυχολογιας σου λεω πως αρχικα ημουν ετοιμος να σου πω τυφλα ενα ΝΑΙ ΕΓΙΝΕ...)

Ακομα και ο ενθουσιασμος ομως δεν ειναι μερος της ιστοριας...? δλδ το να φαινεται η μεταπτωση η ψυχολογικη απο τον ενθουσιασμο στο αντιθετο...(το οποιο λογω ανοριμοτητας το παθαινω συχνα) δεν δινει εξτρα πληροφοριες?

Γενικα ομως μαρεσει αυτο το ανοιχτο...τα προσωπικα μυνηματα που φαινονται λιγο συνομοτικα...θα προτιμουσα να λεμε τα παντα εδω...οκ ισως με καποιο μετρο

Senior Member
    Quote Originally Posted by marirena View Post
    Δεν είναι τόσο απόλυτο αυτό, ούτε τόσο απλό. Εννοώ, δεν είναι όλων των ανθρώπων εμμονή να δείχνουν συνεχώς πιο ωραίοι κι αυτό γιατί απλούστατα είναι συμφιλιωμένοι με την εικόνα τους. (μέσα κι έξω, αν και απ' το μέσα ξεκινάει)

Δεν μίλησα ούτε για ανίατο ούτε για τραγικό. Έλεος.

Είσαι λίγο drama queen όμως ε? Το λέω αυτό επειδή πριν μιλούσα για ναρκισσισμό....Για σκέψου το λίγο...

Έπειτα, θα παρεξηγηθείς αν πω, πως δεν φαίνεσαι πραγματικά ούτε σε φοβερό άγχος, ούτε φοβερά προβληματισμένος...
    Γιατι το λες? Επειδη εχω στιγμες αισιοδοξες?? Ειμαι των ακρων και βιωνω και την χαρα σε ακραιο σημειο...οποτε σε πληροφορω οταν σε κρισεις ειλικρινειας καταλαβαινω τα στραβα της ζωης μου ειμαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ!! Μετα ομως ο οργανισμος αντιδραει και ως δια μαγειας τα αφηνει ολα πισω...για λιγες στιγμες χαλαρωσης (οπως αυτες που ετοιμαστηκα να ζησω και να παω για μπανιο αλλα οταν ειδα το μυνημα σου ειπα να παρατεινω την παραμονη μου Online)

Senior Member
    jimmaster , τι πληροφοριες να δωσει;
    αν καποιος με παρομοιο σκεπτικο ερθει και θελει να διαβασει και να παρει πληροφοριες, ποσο θα οφεληθει απο αυτο;

το θεμα ειναι οτι αν το παμε με τη λογικη αυτη θα γραφεις ανεξαντλητα για να δινεις πληροφοριες. Εχει νοημα;
    Αν ειναι να γινονται ετσι τα τοπικ που ανοιγεις, τοτε πιο το νοημα να σχολιαζουμε; για να χανονται τα ποστς μεσα σε ενα πληθος off-topic?

Αν θελεις συνεχισε το βεβαια, εσυ το ανοιξες, απλα δεν πιστευω οτι ειναι χρησιμο κατι τετοιο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by jimmaster View Post
    Γιατι το λες? Επειδη εχω στιγμες αισιοδοξες?? Ειμαι των ακρων και βιωνω και την χαρα σε ακραιο σημειο...οποτε σε πληροφορω οταν σε κρισεις ειλικρινειας καταλαβαινω τα στραβα της ζωης μου ειμαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ!! Μετα ομως ο οργανισμος αντιδραει και ως δια μαγειας τα αφηνει ολα πισω...για λιγες στιγμες χαλαρωσης (οπως αυτες που ετοιμαστηκα να ζησω και να παω για μπανιο αλλα οταν ειδα το μυνημα σου ειπα να παρατεινω την παραμονη μου Online)
    Μαλλον οχι καταλαβα τι εννοεις...

Οτι βαθια μεσα μου πιστευω πως τα ελεγχω ολα ή πως ενω ξερω οτι ολα ειναι στο χερι μου απλα βαριεμαι...το χω σκεφτει κι αυτο...αλλα ειναι λαθος γιατι παντοδυναμος δεν ειναι κανεις :P

Senior Member
    @εσωτερικη δυναμη? Αντε παρατα μας..
    @τζιμ?Ειτε σου αρεσει ειτε οχι,
    οχι χωματιλα δεν μυριζεις αλλα εισαι ΝΙΑΝΙΑΡΟ..

Υ.Γ
    Για τα υπολοιπα ΜΑΖΕΨΟΥ, μπαινουν και ανηλικα (25-26) στο φορουμ..
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Senior Member
    Drama queen? Οχι παντα...φαντασιωσικα ναι το παθαινω...

αλλα το ξαναλεω....οταν ειμαι υπο πιεση ή υπο κριση ειλικρινειας και ξεφευγω απο το ιδεατο μου κοσμο (μερος του οποιου ειναι πολλα απο τα comments μου εδω μεσα απλα απο αγνο μαζοχισμο ενω ξερω οτι λεω βλακειες - βλεπεις ειμαι και γκρινιαρης) τοτε σαν να "κοβω τις μαλακιες" και να προσγειωνομαι...

Senior Member
    jimmaster , τι πληροφοριες να δωσει;
    αν καποιος με παρομοιο σκεπτικο ερθει και θελει να διαβασει και να παρει πληροφοριες, ποσο θα οφεληθει απο αυτο;

το θεμα ειναι οτι αν το παμε με τη λογικη αυτη θα γραφεις ανεξαντλητα για να δινεις πληροφοριες. Εχει νοημα;
    Αν ειναι να γινονται ετσι τα τοπικ που ανοιγεις, τοτε πιο το νοημα να σχολιαζουμε; για να χανονται τα ποστς μεσα σε ενα πληθος off-topic?

Αν θελεις συνεχισε το βεβαια, εσυ το ανοιξες, απλα δεν πιστευω οτι ειναι χρησιμο κατι τετοιο.
    Τα πω δεν τα πω παλι δεν θα οφεληθει και πολυ γιατι εδω μεσα ειναι αρκετα συγκεκριμενη η περιπτωση για να ταυτιστει καποιος πληρως..ετσι κι αλλιως...δεν νομιζεις?

Παντως τα τελειως οφ τοπικ κι εγω δεν τα επετρεψα...αλλα να ξερεις επισης οτι πολλα κομμεντς κι αν σου φαινονται too much προκυπτουν απ την κουβεντα...κι οταν συζητας τοσο πολυ για τοση ωρα ε καπου χαλαρωνεις και θα το κανεις και το αστειακι...

Δεν εχεις αδικο ομως...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Φωτεινη! View Post
    @εσωτερικη δυναμη? Αντε παρατα μας..
    @τζιμ?Ειτε σου αρεσει ειτε οχι,
    οχι χωματιλα δεν μυριζεις αλλα εισαι ΝΙΑΝΙΑΡΟ..

Υ.Γ
    Για τα υπολοιπα ΜΑΖΕΨΟΥ, μπαινουν και ανηλικα (25-26) στο φορουμ..
    χαχα...

Μου ρχεται να σε αγκαλιασω τωρα... απο ευγνωμοσυνη... για το ενδιαφερον σου και τα καθησυχαστικα κομμεντς σου...

Senior Member
    Φωτεινή, σας παρατάω και σας αφήνω να παίξετε :)

Senior Member
    :)

Δεν το εννουσα ετσι παντως....

Senior Member
    :)
    ακουσε κατι..
    μαλλον διαβασε..δεν ειναι παιχνιδι!!
    η προσφορα για μενα σημαινει ενα πραγμα..μπες στη θεση του αλλου,νιωσε οπως νιωθει..καταλαβε σε ποια συχνοτητα συντονιζεται..
    εγω βλεπω πως αυτος ο ανθρωπος εχει κανει δουλεια με ψυχολογο και του λειπει ενα πραγμα..η ΠΡΑΞΗ και η ΕΠΑΦΗ!!
    Η θεωρια που του προσφερουμε του ειναι γνωστη και οπως πρεπει να εχεις καταλαβει ολες αυτες τις σελιδες ΤΙΠΟΤΑ απο αυτα δεν του προσφερει κατι παραπανω απο μια κουβεντα..
    Για μενα ειναι ενα ΠΑΙΔΙ που βλεπει λαθος τον εαυτο του,για αυτον ο ΧΡΟΝΟΣ ειναι ο χειροτερος εχθρος του,αυτος τον πιεζει αυτος τον αγχωνει αυτος ειναι το ΘΕΜΑ του..
    Βεβαια δεν ειμαι ειδικος και πιστευω οτι δεν καταπινει αμασητα αυτα που λεει ο καθενας μας!!
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..