Results 31 to 45 of 135
Thread: ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΑΝΤΕΧΕΤΕ?
-
27-01-2011, 23:34 #31
μαλλον πηρα την υποστηριξη που χρειαζομουν, για να μη πω πως με συμμεριστηκατε πληρως και αντιληφθηκατε το προβλημα μου, η μηπως τον ΠΡΟΣΟΝ (για μερικους αδαεις) για να μην ονοματισω και γινω κακος, δεν μου παει ο ρολος του κακου.. ευχαριστω
- 27-01-2011, 23:39 #32
οboro,
συνεχίζεις την ειρωνεία και θα σε παρακαλέσω για ακόμα μια φορά να σέβεσαι την συζήτηση. Όποτε γράφω κάτι εγώ- έρχεται μετά το δικό σου ειρωνικό ποστ.
Ας πούμε τώρα κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις και γράφεις:
Αν ειχαν διασταυρωθει τα προφιλ μας στο παρελθον, πως στην ευχη θα μπορουσα εγω να το γνωριζω τη στιγμη που εσυ εισαι το νεοτερο προφιλ? Φοβερες ερωτησεις.
Δε θα μπορούσαν να είχαν διασταυρωθεί σε άλλα forum?
Λοιπόν, θα σε παρακαλέσω λοιπόν να μην αφήνεις μπηχτές και ότι έχεις να πεις, να το λες στα ίσια σε προσωπικό τόνο και όχι δημοσίως γιατί πιστεύεις ότι έτσι προκαλείς εντυπωσιασμό. Το θεωρείς μαγκια να ειρωνεύεσαι πίσω από ένα πληκτρολόγιο;
Αν θέλεις έλα να τα πούμε προσωπικά σε προσωπικό μήνυμα. Σου έκανα αναφορά και σου έστειλα και προσωπικό μήνυμα με όλη τη φιλική διάθεση στο οποίο δεν έχεις απαντήσει.
Περιμένω να σεβαστείς τους κανόνες. Τουλάχιστον τα δικά μου post δε θα επιτρέψω να τα ειρωνευτείς ξανά. Έχω όλη την καλή διάθεση να συζητήσω μαζί σου σε φιλικό τόνο . Αλλά όταν βλέπω ειρωνική στάση επειδή δεν συμφωνείς με μια άποψη ή με τον τρόπο που γράφω, τότε παρατηρώ ότι δεν έχεις τις ίδιες διαθέσεις με μένα.
Ελπίζω να συναιτιστείς και να σεβαστείς τόσο το topic, όσο και το ότι δικαιώματα να ειρωνεύεσαι και να κάνεις 'πλακα' δεν σου έχω δώσει.
Ελπίζω να καταλάβεις και να μην συνεχίσεις την κουβέντα εκτροχιάζοντας περαιτέρω την συζήτηση :)
27-01-2011, 23:42 #33
Εσυ το θεωρεις μαγκια να το παιζεις απροσωπος ειδικος πισω απο ενα πληκτρολογιο?
Δεν ειχα ιδεα οτι γραφεις και σε αλλα φορουμ. Για να ειμαι ειλικρινης αυτο δεν ειναι κατι που θα ηθελα να διανοηθω καν, αν και εκει κανεις τα ιδια. Προσωπικα μονο εδω γραφω, αφου μονο εδω μπορω να μιλησω για τα θεματα μου αλλα και να πω τη γνωμη μου χωρις να φοραω "προσωπειο"."When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
27-01-2011, 23:44 #34
ειρηνη ημιν παιδια!peace!!
27-01-2011, 23:45 #35
27-01-2011, 23:45 #36
σελειε εμεις δεν ειμαστε αδαεις, εσυ θες να συνεχιζεις να παρουσιαζεις ότι ανοιξες ενα τοπικ για να σε βοηθησουμε, ενω ο τιτλος που μονος σου εδωσες ειναι ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΑΝΤΕΧΕΤΕ, και στο πρωτο ποστ καλουσες και καλα τους αντρες του φορουμ να πουνε τις επιδοσεις τους. Αυτο ηταν το προβλημα σου, ενω εμεις οι αδαεις θεωρησαμε οτι πας να μας πλασαρεις τα προσοντα σου? Και εσυ εχεις και 160 IQ? XAXAXAXA
Αν οντως θες να σε παρουμε στα σοβαρα παντως, την επομενη φορα που θα θες να μας πεις για το προβλημα του χοντρου σου πεους που ποναει τις παρτενερ σου, μη βαλεις τιτλο ΠΟΣΟ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ και να ρωτας τους αλλους μηκος και πλατος για να προκαλεσεις ουρλιαχτα λαγνειας απο τα θηλυκα του φορουμ και αναστεναγμους ζηλειας απο τα αρσενικα.
27-01-2011, 23:46 #37
Υπάρχει κάποιος κανόνας που να απαγορεύει να γράφω με το στυλ που γράφω;
Και αν ναι, μπορείς να ρωτήσεις τους moderators να σου πουν - το έχεις κάνει και σου είπαν ότι απαγορεύεται να γράφω με το στυλ αυτό;
Για ακόμα μια φορά θα σε παρακαλέσω να σέβεσαι την διαφορετικότητα τόσο των απόψεων όσο και του τρόπου με τον οποίο εκφέρονται.
Εγώ σέβομαι τον τρόπο που γράφεις, πλιν όμως όταν γίνεσαι ειρωνικός αυτό αποτελεί προσβολή και δεν σου΄εχω δώσει δικαίωμα για κάτι τέτοιο.
Θα ήθελα να γίνει σεβαστό αυτό και να μην δοθεί περαιτέρω συνέχεια στην συζήτηση. Δεν ζητάω κάτι παράλογο. Σεβασμό ζητάω.
Και παλι : Αν κάτι σε ενοχλει στον τρόπο που γράφω, όποτε βλέπεις post μου, θα σε παρακαλέσω να τα αγνοείς. :)
Η carrie έγραψε και πάλι!
:cool:
27-01-2011, 23:48 #38
27-01-2011, 23:48 #39
Οχι, δεν υπαρχει κανονας για τον τροπο που γραφεις. Καποια πραγματα οφειλουν να ειναι αυτονοητα. Εξ ου και ο διαχωρισμος μεταξυ νομιμου και ηθικου. Συνεχιζεις ομως βλεπω να προσωποποιεις την κριτικη. Μαλλον νιωθεις οτι σε απειλει, εξ ου και οι απειλες απο την πλευρα σου.
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
27-01-2011, 23:48 #40
ευχαριστω <3
27-01-2011, 23:53 #41
επειδη εμενα ομως μου παει ο ρολος του κακου, μπορω να ρωτησω σε τι ακριβως ζητας υποστηριξη ? να συμμεριστουμε τη κουραση σου μετα απο μια ωρα και να σκουπισουμε τον ιδρωτα ή κατι αλλο που δε καταλαβαινω ? περα απ'τις μαλακιες και τα offtopic που γραφτηκαν, το πρωτο μου ποστ που ηταν οσο γινεται εντος θεματος, δε σε καλυψε ?
ε δεν ειναι μονογαμικοτητα οταν ενω εχεις ηδη αλλη (οπως λες), περιμενεις μονο σοβαρες προτασεις.
ναι φυσικα, απο το πολυ μυαλο θα μπορουσες να ησουν και στο παιδων...
αυτα χωρις να θελω να σου κανω επιθεση οπως η carrie και οι αλλοι, απλα σου δειχνω πως αντιφασκεις καπου, και γιαυτο ισως τα υπολοιπα μελοι βρισκουν οτι τους κοροϊδευεις μεστα μουτρα.
oboro και esoteriki_dynami αν παιξετε μπουνιες τελικα, φωναξτε κι εμενα!!! εστω να βλεπω και να μη συμμετασχω, για να ειναι δικαιος ο αγωνας...
27-01-2011, 23:53 #42
οboro, όπως παρατηρησες πολύ σωστά , δεν υπαρχει κανονας που να απαγορευει την συμμετοχη μου. Ομως εφοσον η συμμετοχη μου δεν σου αρεσει, μπορεις να αγνοεις πληρως καθε μου post. Στο εξης θα ηθελα να βλεπω επιχειρηματα - παρα ειρωνειες. Να βλεπω ωραια διατυπωμενες αποψεις - παρα 'διακριτικες' μπηχτες.
Εχω διαβασει post σου, που πραγματικα ειναι πολυ ψαγμενα και σοβαρα.
Πιστευω οτι εισαι για πολυ πιο ζωντανους διαλογους, απο μια φτηνη ειρωνικη διαθεση. Στο γενικο σου προφιλ εδω μεσα, πιστευω οτι ταιριαζει ο ευγενικος τροπος και ο σεβασμος - και θα θεωρησω τις απαντησεις σου προς εμενα μεμονωμενα περιστατικα που δε θα επαναληφθουν. Ελπιζω να τα λεμε με ομορφο τροπο στο μελλον :)
28-01-2011, 00:04 #43
28-01-2011, 00:06 #44
καρδουλα ειναι αυτο. Κ εσυ καλα να εισαι παντα!
28-01-2011, 00:07 #45
oboro και esoteriki_dynami, ειρηνη υμιν, μη τσακωνεστε..