Results 16 to 25 of 25
-
31-01-2011, 14:17 #16
...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
- 31-01-2011, 14:19 #17
αποθεοποιηση βασικα
αλλα πες το και απομυθοποιηση
νοτ μπαντΛεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
31-01-2011, 18:06 #18
κατα την γνωμη μου καταλληλος ειναι αυτος που σε δεχεται οπως εισαι. αυτο. δεν υπαρχει καλυτερη επεξηγηση. του αρεσουν κ τα καλα σου κ τα κακα σου κ δν προσπαθει να σε αλλαξει. τωρα αμα ειναι αμοιβαιο (που σπανιο) , τοτε ειστε ο ενας για τον αλλον.
πολλες φορες ο καταλληλος ειναι καποιος που δεν το περιμενουμε........η ζωη ειναι ολο εκπληξειςI m a Good Person With Bad Attitude
31-01-2011, 19:19 #19
Αυτόν τον ΕΝΑ τον ΙΔΑΝΙΚΟ το ΑΛΛΟ ΜΟΥ ΜΙΣΟ έψαχνα όταν ήμουν πιτσιρίκα. Γρήγορα όμως κατάλαβα ότι δεν υπάρχει άνθρωπος να με συμπληρώνει σε όλα και για πάντα, γμτ!
Θετικό είναι σε μια σχέση να είσαι ερωτευμένη και να περνάς καλά μαζί του. Όλα τ' άλλα εξαρτώνται από τις ανάγκες του καθένα/καθεμιάς μας στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή..(ανάγκη για συναισθηματική ασφάλεια, για ελευθερία-ανεξαρτησία, για σεξ, για συντροφιά, για χαβαλέ, για υποστήριξη, για θαυμασμό κλπ κλπ
(btw ιδανικός είναι μόνο ο ανεκπλήρωτος έρωτας)
31-01-2011, 21:30 #20
31-01-2011, 21:47 #21
Nαι...κι εγώ συμφωνώ πολύ με το μήνυμα της me. Πολλές φορές όμως είναι δύσκολο να αποδεχτεί ο καθένας τον εαυτό του, με τα καλά του και τα κακά του.
31-01-2011, 21:51 #22
και φυσικα ο καταλληλος φαινεται που αλλου.............στις δυσκολιες. ατομα σαν κ μας που ειναι δυσκολα.............ειναι λιγοι οσοι μας ''ανεχονται'' και μας καταλαβαινουν. κ θελει γαιδουρινη υπομονη
I m a Good Person With Bad Attitude
01-02-2011, 03:53 #23
εμπιστευομαι ΠΑΝΤΑ το ενστικτο μου, αν δε νιωσω πρωτα κατι, απλα δε γινεται! δυστυχως πλεον σπανια νιωθω, οποτε γιαυτο τις περισσοτερες φορες αυτο που καταφερνει καποια ειναι να με κανει να σκεφτω στιγμαια τι θα γινοταν αμα ειμασταν μαζι...
πραγματα σαν το "αλλο μου μισο" εχουν παψει να υφιστανται χρονια τωρα, και πιστευω το ιδιο ισχυει για οποιονδηποτε ακομα κι αν δεν εκανε καμια σχεση, αλλα εφαγε τα μουτρα του επειδη γουσταρε καποια. φυσικα οταν εισαι ερωτευμενος μπορει να λες παλι τετοιες πιπες πιστευωνταστες κι ολας, γιατι ο ερωτας σου προκαλει βλαβη στον εγκεφαλο, και σε κανει να φερεσε σαν ανωριμο που δεν την εχει ξαναπατησει ποτε του!
για να καταλαβω τωρα ποια ειναι αυτη με την οποια θα κανουμε σχεση ή εστω κατι, θα πρεπει οπως εχω ξαναπει να δω εστω ενα κοινο, για να μου δωσει να καταλαβω οτι οντως ταιριαζουμε, και μπορουμε να συνεχισουμε. το κοινο αυτο συνηθως ειναι στον τροπο σκεψης (ο οποιος θα ελεγα δεν ειναι normal, αλλα προς το αρνητικο-αντικοινωνικο-αρρωστο), φυσικα στα ενδιαφεροντα, αλλα μπορει και στην εμφανιση (αμα η αλλη πχ ειναι κοκαλο ή πανω απο 80 κιλα, ε ανατομικα κι ολας απλα δεν).
αλλα απο κει και περα, ειναι θεμα περισσοτερο του να δω οτι γουσταρει καποια τη παρεα μου, θελει να ειναι μαζι μου γιαυτο που ειμαι κι οχι αυτο που θα θελε να ειμαι, με αντεχει και με ανεχεται, χωρις να με πριζει με παρατηρησεις και γκρινια...
01-02-2011, 08:38 #24
Ίσως είναι το κλικ ή μια καλή γνωριμία που εξελίσσεται. Λένε πως άμα το κυνηγάς δεν έρχεται; Έτσι είναι ή πρέπει να «κινηθείς» για να ρθεί όταν νοιώθεις έτοιμος για σχέση;
Μήπως είναι και μια φιλία ή γνωριμία μακροχρόνια που από τη μια στιγμή στην άλλη μπορεί να εξελιχτεί;
Ή κάτι σαν ένστικτο που σε σπρώχνει κοντά στον άλλο;
Κλικ είναι το απρόσμενο αμοιβαίο βλέμμα το οποίο πρέπει νά συνεχίσει με τη γνωριμία και να εξελιχτεί ταχύτατα;
Μήπως δημιουργείται με το να διεκδικήσεις αυτό που σου άρεσε;γιάννης
01-02-2011, 11:45 #25
Επισης πρεπει να προσθεσουμε οτι πρεπει να μπορουμε να προφυλασσουμε τον εαυτο μας γιατι μερικα πραγματα δεν ειναι οπως φαινονται! βεβαια δεν ειμαστε πια και 15 χρονων που πιστευουμε ο,τι μας πουνε, αλλα ακομα υπαρχουν επιτειδιοι. κ μερικες η μερικοι , κατα πλοιοψηφια γυναικες, ειναι πολυ ευαλωτες κ αυτο συμβαινει επειδη εχουν ανυπομονισια και υπερβολικο ρομαντισμο και αφηνονται να πιστευουν πως τα παντα ειναι αληθινα!
επισης ακομα κ να συμβει κατι στραβο, να μας δουλεψουν, να μας πληγωσουν, η οτιδηποτε, δεν πρεπει να μας μεινουνε απωθημενα τα οποια θα βγαζουμε στον επομενο/η.......ειναι μεγα λαθος αυτο. γιατι δεν ειναι ολοι ιδιοι και ειναι μλκια να εχουμε προκαταληψεις του στυλ ''ολες οι γυναικες ειναι π@#νες, ολοι οι αντρες ειναι γουρουνια'' κοκI m a Good Person With Bad Attitude