γιατι δεν τους αντεχω ζευγαρωμενους και εγω να μην εχω..... - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast
Results 106 to 120 of 121
    Banned
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    χαχαχαχα θα πεσω κατω απο τα γελια δε μπορω!!!!!!!!!!!! Η κοινωνια ειναι υπερ των γυναικων επειδη και καλα σε καααποια μαγαζια τις προτιμουν για σερβιτορες, που τρωνε ενα σωρο πεσιματα και μαλακιες απο τους αντρες πελατες!!!!! Α ρε τι υπερτυχερα πλασματα που ειμαστε!!!!!!!! Α επισης μας προτιμουν και στα ταμεια του σουπερ μαρκετ και για καθαριστριες!!!!! Μην ξεχνιομαστε!!!!!!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑχαχαχχαχαχ αΧΑχαχαχαχχα
    εχμ ενα παραδειγμα εγραψα απλα, για να της δωσω να καταλαβει... δε χρειαζεσαι να φερεσε σαν καθυστεριμενη. θα μπορουσα να βρω και καλυτερα, αλλα μου βγηκε η εικονα αυτη αυθορμιτα, τι να κανω. επισης τα πεσιματα ΕΙΝΑΙ υπερ σας, θα προτιμουσατε να σας φτυνουν δλδ ή να μην εχετε καμια απολυτως επιλογη και να σαπιζετε μονες ?

Remedy ok ολα cool.

Senior Member
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΣΠΡΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ< ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΣΙΜΑΤΑ ΥΠΕΡ ΜΑΣ< ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΜΑΣ! ΑΠΟ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ! ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΚΑΜΑΚΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ, ΟΙ ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ, ΟΙ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΝΙΩΘΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΕΣ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΚΙ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΖΟΒΕΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ.

ΑΛΛΑ ΔΕ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ!!!

Senior Member
    Λυπαμαι πραγματικα που παρ´οτι εχουν προηγηθει τοσα χρονια προσπαθειας απο διαφορες χωρες για την επιτευξη της περιβοητης ισοτητας των δυο φυλων, βλεπω οτι ο κοσμος ακομα δε μπορει να σηκωσει το βλεμμα του για να δει πεντε μετρα παραδιπλα πως ζει ο διπλανος του. Αναρωτιεμαι ολοι αυτοι που θεωρουν οτι η γυναικα πλεον εχει περισσοτερα προνομια στην κοινωνια μας δεν ειχαν στο γυρω περιβαλλον , εκει οπου εμεναν στη γειτονια τους πχ γυναικες για να συγκρινουν συμπεριφορες και καταστασεις; Βγαινεις δηλαδη μια βολτα εξω στον κοσμο και σου δημιουργειται η εντυπωση οτι οι γυναικες ειναι στην πλειονοτητα προνομιουχες; Καλο βραδυ σε ολους
    Last edited by rock; 12-02-2011 at 23:58.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    παολο
    αμαν πια με αυτο το απαισιοδοξο πρισμα σου!!
    κατ αρχας, αποφασισε!
    ειμαστε ανετες τελικα επειδη ειτε εχουμε σχεση ειτε μπορουμε να βρουμε οποτε θελουμε, Η επειδη οταν ειμαστε αγαμητες δεν μας νοιαζει γιατι ειμαστε ικανες να μενουμε περιμενοντας τον πριγκηπα αναπολωντας τα παλια???? και τα δυο μαζι δεν γινεται!
    εαν θεωρεις οτι οι γυναικες βρισκουν ευκολα συντροφους κι ετσι ειναι ολες σχεδον ζευγαρωμενες, ΠΡΟΦΑΝΩΣ με καποιους αντρες ειναι ζευγαρωμενες οχι με πιγκουινους, αρα ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΖΕΥΓΑΡΩΜΕΝΑ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΖΕΥΓΑΡΩΝΟΥΝ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ!!!!!!!

προφανως η απαντηση στην απορια σου βρισκεται στο πως διαχειριζεται ο καθενας την μοναξια του κι οχι σε στατιστικες....

εγω ειμαι αυτον τον καιρο με εναν πριγκηπα, αλλα εχω υπαρξει μεγαλα διαστηματα χωρις μονιμη σχεση. δεν επαθα ποτε υστερια!! ελεος! "περνω και μονη μου καλα"!ξερω οτι ειναι θεμα χρονου η επομενη σχεση κι οτι ακομα κι αν δεν ερθει δεν θα σταματησει η γη να γυριζει , ουτε θα γινω δυστυχης απο αυτο.

το γιατι δεν απαντανε οι ανδρες αισιοδοξα (οσοι δεν απαντουν), ειναι απορροια του παραπανω, αλλα ακομα και γιατι οι ανδρες στην ελλαδα εχουν μαθει να τους νταντευει μια γυναικα, που αρχικα ηταν η μανα τους κι οταν δεν την αντικαθιστουν με την επομενη που ειναι η γκομενα τους, βρισκονται.....σε κενο εξουσιας...

Ε όχι και τα ίδια ποσοστά,μην τρελαθούμε εντελώς.Βγαίνεις σε καφετέριες και κλαμπ και το 80% είναι μπακουροπαρέες αντρών 20-45 ετών δυο-δυο,τρεις-τρεις κλπ.Τα ίδια και στα νησιά το καλοκαίρι.Συγγνώμη αλλά αν όλοι αυτοί ήταν ζευγαρωμένοι θα βγαίναν Παρασκευοσαββατόβραδα με άλλα μπακούρια και όχι με την κοπέλα τους ή θα πηγαίναν διακοπές μόνοι τους;Αυτό και μόνο νομίζω τα λέει όλα.Αν οι γυναικοπαρέες ήταν όσες και οι αντροπαρέες εντάξει,αλλά εδώ μιλάμε για αναλογίες 1 γυναίκα για κάθε 10-15 άντρες.Δεν ξέρετε τί να πρωτοδιαλέξετε εσείς οι γυναίκες.

Και επιπλέον εγώ λέω ότι μια σχέση είναι απαραίτητη σε κάποιον που στερείται και παρέας γενικά.Αν δεν έχεις ούτε φίλους όυτε σχέση τότε είσαι για αυτοκτονία.Και μην ακούσω πάλι για υποκατάστατα όπως διάβασμα,σινεμά και τέτοια.

Κι εφόσον εσύ είσαι με 'πρίγκηπα' τώρα (άρα καλύπτεις πολλά κενά)άσε εμάς που είμαστε στο σκοτάδι της μοναξιάς να έχουμε τις απαισιόδοξες απόψεις μας.

Senior Member
    Βρε, εντάξει. Την αισθάνεσαι απαραίτητη τη σχέση για σένα. Γιατί δεν συνάπτεις μία λοιπόν?
    Τι φταίει, εσύ τι νομίζεις πως δεν τσουλάει και δεν έχεις σχέση?
    Κατ' αρχάς, δοκιμάζεις να κάνεις σχέσεις?
    Κάθε πότε δοκιμάζεις? Πώς δοκιμάζεις? Σε ποιες συνθήκες, με ποιους τρόπους, ποιες προσεγγίσεις?
    Από το να ασχολούμαστε με μάταιες συζητήσεις πάνω στο αν είναι οι γυναίκες τυχερότερες ή οι άντρες,
    λες και βγάζουμε κάτι εκτός από κάτι συμπεράσματα αμφιλεγόμενης ουσίας, γιατί δεν πιάνουμε να συζητήσουμε
    τα πιο πρακτικά θέματα και να βγούμε από τον μηρυκασμό των ασπρόμαυρων γενικά?
    Οκ, είστε ατυχότεροι, ριγμένοι και τα λοιπά. Δεν είστε ευνοημένοι. Και αυτό δλδ σε τι αποτέλεσμα σε φέρνει?
    Είναι ένα συμπέρασμα που θα σε οδηγήσει σε σχέση? Μπααα.
    Στην ταμπακιέρα κι ας αναλύσουμε τι κάνεις, τι λες, τι κυνηγάς και πώς να το καταφέρεις.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Βρε, εντάξει. Την αισθάνεσαι απαραίτητη τη σχέση για σένα. Γιατί δεν συνάπτεις μία λοιπόν?
    Τι φταίει, εσύ τι νομίζεις πως δεν τσουλάει και δεν έχεις σχέση?
    Κατ' αρχάς, δοκιμάζεις να κάνεις σχέσεις?
    Κάθε πότε δοκιμάζεις? Πώς δοκιμάζεις? Σε ποιες συνθήκες, με ποιους τρόπους, ποιες προσεγγίσεις?
    Από το να ασχολούμαστε με μάταιες συζητήσεις πάνω στο αν είναι οι γυναίκες τυχερότερες ή οι άντρες,
    λες και βγάζουμε κάτι εκτός από κάτι συμπεράσματα αμφιλεγόμενης ουσίας, γιατί δεν πιάνουμε να συζητήσουμε
    τα πιο πρακτικά θέματα και να βγούμε από τον μηρυκασμό των ασπρόμαυρων γενικά?
    Οκ, είστε ατυχότεροι, ριγμένοι και τα λοιπά. Δεν είστε ευνοημένοι. Και αυτό δλδ σε τι αποτέλεσμα σε φέρνει?
    Είναι ένα συμπέρασμα που θα σε οδηγήσει σε σχέση? Μπααα.
    Στην ταμπακιέρα κι ας αναλύσουμε τι κάνεις, τι λες, τι κυνηγάς και πώς να το καταφέρεις.

Επειδή δεν είναι και δικό μου το συγκεκριμένο φορουμ,αλλά πιστεύοντας ότι και άλλοι άντρες συμφωνούν μαζί μου,θα τα πω εν ολίγοις.Πλέον έχω πάψει να κυνηγάω Ελληνίδες,γιατί είναι η μόνη ράτσα στον κόσμο που δεν δέχεται φλερτ και η απόρριψη είναι σίγουρη.Αν δεν πας σε κάποια συστημένος από άλλους ή δεν σου την πέσει πρώτα αυτή,δεν έχεις καμία τύχη να κάνεις κάτι μαζί της.Άρα καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι μόνο μέσω γνωριμιών γίνονται σχέσεις και αυτοί που δεν έχουν αυτές τις γνωριμίες(όπως κι εγώ δηλαδή) δυσκολεύονται πολύ να βρουν γυναίκα,γι'αυτό και μόλις βρούν σέρνονται από τη μύτη μην την χάσουν.Αυτό σε συνδιασμό με το ότι οι γνωστοί σου έχουν σχέσεις και βρήκαν τον δρόμο τους δεν μπορεί παρά να σε ρίχνει στο βούρκο.

Senior Member
    Οι γνωστοί σου δεν έχουν γνωστούς? Συγγενείς, φίλους? Άρα δεν υπάρχει ένας κύκλος που μέσα του να έχεις τις ευκαιρίες για τις γνωριμίες που ζητάς?
    Δεν πηγαίνεις σε κάποιες τους κοινωνικές συναναστροφές? Πχ στα γενέθλιά τους, στη γιορτή τους, κτλ?
    Αν δεις κάποια γυναίκα εκεί κολλάς να τους ζητήσεις να σε συστήσουν ή να αυτοσυστηθείς?
    Γενικά πώς θα σε περιέγραφες, προσεγγίζεις εύκολα μια γυναίκα ή διστάζεις και ζητάς να υπάρχει η σιγουριά πως της αρέσεις 100%?
    Από ζητήματα σιγουριάς στον εαυτό σου δηλαδή, έχεις κάτι που να θεωρείς πως αποτελεί εμπόδιο στην προσέγγιση προς ένα θηλυκό που επιθυμείς?
    Όσον αφορά τις μπακουροπαρέες, όπως εσύ τις περιέγραψες, άλλες τόσες γυναικοπαρέες υπάρχουν στον ίδιο χώρο τις περισσότερες φορές.
    Οι άνθρωποι φλερτάρουν ρε Πάολο, δεν ξέρω, εγώ γύρω μου αυτό βλέπω, ανθρώπους να φλερτάρουν.
    Γιατί βλέπουμε διαφορετικά πράγματα πχ εσύ κι εγώ, πώς το εξηγείς?
    Μήπως δίνεις σημασία σε ό,τι εσύ ζητάς να επιβεβαιώσει την άποψή σου για τη μοναξιά των περισσότερων αντρών?
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Οι γνωστοί σου δεν έχουν γνωστούς? Συγγενείς, φίλους? Άρα δεν υπάρχει ένας κύκλος που μέσα του να έχεις τις ευκαιρίες για τις γνωριμίες που ζητάς?
    Δεν πηγαίνεις σε κάποιες τους κοινωνικές συναναστροφές? Πχ στα γενέθλιά τους, στη γιορτή τους, κτλ?
    Αν δεις κάποια γυναίκα εκεί κολλάς να τους ζητήσεις να σε συστήσουν ή να αυτοσυστηθείς?
    Γενικά πώς θα σε περιέγραφες, προσεγγίζεις εύκολα μια γυναίκα ή διστάζεις και ζητάς να υπάρχει η σιγουριά πως της αρέσεις 100%?
    Από ζητήματα σιγουριάς στον εαυτό σου δηλαδή, έχεις κάτι που να θεωρείς πως αποτελεί εμπόδιο στην προσέγγιση προς ένα θηλυκό που επιθυμείς?
    Όσον αφορά τις μπακουροπαρέες, όπως εσύ τις περιέγραψες, άλλες τόσες γυναικοπαρέες υπάρχουν στον ίδιο χώρο τις περισσότερες φορές.
    Οι άνθρωποι φλερτάρουν ρε Πάολο, δεν ξέρω, εγώ γύρω μου αυτό βλέπω, ανθρώπους να φλερτάρουν.
    Γιατί βλέπουμε διαφορετικά πράγματα πχ εσύ κι εγώ, πώς το εξηγείς?
    Μήπως δίνεις σημασία σε ό,τι εσύ ζητάς να επιβεβαιώσει την άποψή σου για τη μοναξιά των περισσότερων αντρών?

Εγώ πάντως στις 1044762 φορές που έχω βγει δεν έχει πέσει στην αντίληψή μου να γίνονται γνωριμίες μεταξύ αγνώστων ατόμων σε καφετέριες.Και φλερτ φυσικά(με την κλασική έννοια) δεν γίνεται πούθενα.Εγώ βλέπω μόνο αντροπαρέες,ζευγάρια,άντε και καμιά γυναικοπαρέα που και που εντελώς αδιάφορη για γνωριμίες.Τώρα αν εσύ θεωρείς φλερτ τα σχόλια ταξιτζήδων και περαστικών,τα κορναρίσματα ή τα add στο facebook ok.Τώρα για τους γνωστούς μου,συνήθως στις γιορτές τους μαζεύονται μόνο αντροπαρέες και πίνουν στην καλύτερη και στη χειρότερη βγαίνουν μόνο με την δικιά τους σε κανα εστιατόριο.Άσε που απομονωνονται κιόλας σαν ζευγάρι,ο ένας φοβάται τους φίλους του άλλου και καταλήγουν να βγαίνουν μόνο με άλλα ζευγάρια.

Τα βλέπουμε διαφορετικά γιατί ανήκουμε σε διαφορετικά φύλα.Ίσως εσύ να προκαλείς κάποιον να σε φλερτάρει,οι περισσότερες δεν το κάνουν όμως είτε γιατί είναι ήδη 'πιασμένες' είτε γιατί θέλουν άντρα μόνο μέσω γνωστών.Η άποψη μου πάντως για την μοναξιά των αντρών δεν αλλάζει,οι μόνοι άντρες όχι από επιλογή είναι πολύ περισσότεροι.

Banned
    οσο κι αν προσπαθουν τα κοριτσακια να καταλαβουν τα αγορακια και τουμπαλην, δε προκειται ποτε.

ο λογος που τα αγορακια κλαιγονται εδω μεσα, και γενικοτερα ειναι καπως πλεον, ειναι επειδη δεν εχουν ενα ατομο να τους δειξει να καταλαβουν οτι μετρανε κι αξιζουν το ιδιο, κι ολο αυτο οδηγει στην σκατα ψυχολογια νιωθωντας οτι δεν αξιζουν καθολου, κι ετσι κλεινωνται στο καβουκι τους.

τα κοριτσακια καλως ή κακως δεχονται πεσιματα ακομα κι αν δεν ειναι απο αυτους που θελουν, ακομα κι αν ειναι απο οσους περιεγραψε η carrie! αυτο ομως ακομα κι αν δε το νιωθουν οι ιδιες, επηρεαζει τη ψυχολογια τους θετικα, τις ανεβαζει, τις κανει να αισθανονται πως μετρανε, παρολο που δε προκειται να κατσουν σε κανεναν. και μονο που βγαινεις εξω και σε κοιτανε σαν να σε ποθουν, να σε λιγουρευονται, ακομα και με τον ασχημο τροπο του να εισαι απλα ενα κομματι κρεας, αυτο οσο να ναι σου δινει αξια... απο το να εισαι φτυσμενος απο παντου και κανεις να μη σε θελει.

βεβαια υπαρχουν και οι φτυσμενες, μεγαλες πχ σε ηλικια που μειναν στο ραφι, καποιες λιγοτερο τυχερες, εστω οσες δε ξεχωριζουν. δεν ειμαι απολυτος, απλα το να προκαλεσει και να κουνηθει μια γυναικα δειχνωντας λιγο ποδι και λιγο στηθος, ειναι ευκολοτερο απο το ρολο του αντρα που ειναι κυνηγος και "πρεπει να κανει"...

δε ξερω πως να το εξηγησω καλυτερα, ειναι απλα θεμα φυσης. επειδη ομως τελευταια εχουν αλλαξει καπως οι ρολοι και οι γυναικες γιναν και καλα δυναμικες κι ανεξαρτητες χωρις αναγκες, απο αυτο τελικα καταληγουμε να εχουμε προβλημα. και γενικα εχει κουρασει το θεμα του κυνηγητου, το να πεισεις, το να εχεις γυναικα, και το απλο σεξ ακομα εχει καταντησει τοσο περιπλοκο... που εχασε και την αξια του πλεον και δε χρειαζεται καθολου, γιαυτο αλλοι προτιμουν να μη το εχουν καν στη ζωη τους (οπως βλεπουμε τελευταια).

σε μια πιο φυσιολογικη, ανοιχτομυαλη και δικαιη κοινωνια, θα ειχαμε ολοι ταιρι, και δε θα χρειαζομασταν να κανουμε τους μαλακες και τους καραγκιοζηδες, για να πεισθουν τα κοριτσακια οτι αξιζουμε, και να ειμαστε μαζι. τι να γινει ομως, ειμαστε ακομα καθυστερημενοι και δε μπορουμε να συνενοηθουμε...

Senior Member
    Θα συμφωνησω οτι οι ρολοι των δυο φυλων εχουν περιπλακει, και δημιουργουν προβληματα και για τα δυο φυλα, για τις μεν γυναικες που εχουν μπει σε τριπακι να αποδεικνυουν οτι τα καταφερνουν και μονες τους καλα, ενω στα αληθεια χρειαζονται τη συντροφια και την αισθηση καποιου που τις προσεχει, εκτος πια και αν ονειρο τους ειναι να αλλαζουν σεξουαλικους συντροφους και να ειναι καριεριστες ή να μενουν μονες τους χωρις οικογενεια, και για τους αντρες γιατι αυτο που παθανε οι γυναικες τους κοστισε, καθως τις χρειαζονται και αυτοι για να ειναι καλα, γιατι φανταζομαι οι περισσοτεροι ανθρωποι αυτο που θελουν στη ζωη τους μετα απο καποια ηλικια περα απο προσωπικη αναπτυξη και μια καποια επαγγελματικη αποκατασταση ειναι μια υγιη σχεση και γιατι οχι οικογενεια και παιδια. Αλλα μαθημενοι τοσα χρονια να εχουν το πανω χερι και να ειναι νταντεμενοι απο τη μαμα, τους κοστιζει διπλα.. Τωρα οι γκουρου που ειναι ευτυχισμενοι χωρις να βλεπουν καν ατομα του αλλου φυλου ειναι πιο περιορισμενοι :P

Senior Member
    Δε νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις των δύο φύλων.Απλώς η γυναίκα είναι πλέον το ισχυρό φύλο,όλα εξαρτώνται από αυτήν.Το πρόβλημα το έχουν οι άντρες,γιατί όπως σωστά διάβασα και παραπάνω,η γυναίκα λίγο μπούτι και λίγο στήθος να πετάξει(και προκαλεί φυσικά) μιλιούνια θα μαζευτούν οπότε ποια μοναξιά;.Ενώ ο άντρας αν δεν έχει λεφτά να επιδείξει θα είναι μόνιμα στο φτύσιμο και θα νιώθει ότι δεν αξίζει μία.Εξάλλου και η κοινωνία το επιβάλει αυτό,άντρας χωρίς λεφτά=τίποτας.Σπάνια θα δεις γυναίκα,ιδίως νεαρή,με πεσμένη ψυχολογία,αντίθετα εγώ μόνο άντρες βλέπω με κάτι μούτρα μέχρι το πάτωμα από την μοναξιά και την κατάθλιψη.Αυτό που λένε ότι και καλά οι γυναίκες τώρα που γίναν δυναμικές είναι και πιο δυστυχισμένες είναι παραμύθι,πιο ευτυχισμένες από ποτέ είναι,τα ποσοστά κατάθλιψης στους άντρες είναι αυτά που αυξήθηκαν.Για τις γυναίκες που έμειναν στο ράφι,δε νομίζω ότι υπάρχει άτυχη γυναίκα,από τη στιγμή που κάποια είχε να διαλέξει ανάμεσα σε δεκάδες άντρες και δεν το έκανε,το ράφι ήταν επιλογή.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Paolo_1 View Post
    Δε νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις των δύο φύλων.Απλώς η γυναίκα είναι πλέον το ισχυρό φύλο,όλα εξαρτώνται από αυτήν.Το πρόβλημα το έχουν οι άντρες,γιατί όπως σωστά διάβασα και παραπάνω,η γυναίκα λίγο μπούτι και λίγο στήθος να πετάξει(και προκαλεί φυσικά) μιλιούνια θα μαζευτούν οπότε ποια μοναξιά;.Ενώ ο άντρας αν δεν έχει λεφτά να επιδείξει θα είναι μόνιμα στο φτύσιμο και θα νιώθει ότι δεν αξίζει μία.Εξάλλου και η κοινωνία το επιβάλει αυτό,άντρας χωρίς λεφτά=τίποτας.Σπάνια θα δεις γυναίκα,ιδίως νεαρή,με πεσμένη ψυχολογία,αντίθετα εγώ μόνο άντρες βλέπω με κάτι μούτρα μέχρι το πάτωμα από την μοναξιά και την κατάθλιψη.Αυτό που λένε ότι και καλά οι γυναίκες τώρα που γίναν δυναμικές είναι και πιο δυστυχισμένες είναι παραμύθι,πιο ευτυχισμένες από ποτέ είναι,τα ποσοστά κατάθλιψης στους άντρες είναι αυτά που αυξήθηκαν.Για τις γυναίκες που έμειναν στο ράφι,δε νομίζω ότι υπάρχει άτυχη γυναίκα,από τη στιγμή που κάποια είχε να διαλέξει ανάμεσα σε δεκάδες άντρες και δεν το έκανε,το ράφι ήταν επιλογή.
    Εγω που ειμαι γυναικα βλεπω το αντιθετο σε φιλες μου και γνωστες, γυναικες με πεσμενη ψυχολογια που θελουν σχεση και αντρες @@δες που πηδανε και φευγουν. Ο καθενας βλεπει τα πραγματα αναλογα με την οπτικη του, το φυλο του, τις παρεες που κανει, και την αντιληψη του. οσο για το σιγα τη μοναξια που η γυναικα πεταει μπουτι και πλακνωουν μιλιουνια, αυτο ειναι απο τις μεγαλυτερες καταρες της γυναικας, για αυτο καθομαι και παρηγορω τις φιλες μου και προσαπθω να τους βαλω μυαλο, μετα απο καποιον που εφαγε το μπουτι και μετα εφτυσε το κοκκαλακι

Senior Member
    Αυτό με τις υπερβολικές απαιτήσεις των γυναικών είναι η μόνιμη δικαιολογία κάποιων.Εγώ έχω γνωστούς που δεν δουλεύουν,που κάποιοι είναι 7-8 χρόνια φοιτητές και κωλοβαράνε όλη μέρα στα ιντερνετ-καφέ και τις καφετέριες,και ζούνε με χαρτζιλίκι αλλά κοπέλες έχουν.Όμορφες άσχημες δεν έχει σημασία,αλλά έχουν.Τώρα τί απαιτήσεις έχουν αυτές δεν καταλαβαίνω.Μήπως εσύ είσαι ο απαιτητικός της υπόθεσης;Νέος είσαι ακόμα,βρες εκεί μια ό,τι να'ναι να περνάς καλά την κάθε μέρα και μην σκέφτεσαι το αύριο και αγχώνεσαι.Αυτό λέω και στον εαυτό μου.Τί Μπραντ Πιτ τώρα,δεν βλέπεις κάτι σκατόφατσες που βγάζουν όμορφες κοπέλες;Σιγά μην είναι λεφτάδες αυτοί.Απλά αυτοί τολμούν εκεί που οι άλλοι κωλόνουν.
    Δεν το ειπα εγω, εσυ το ειπες λιγες σελιδες πριν.

Senior Member
    Επειδή δεν είναι και δικό μου το συγκεκριμένο φορουμ,αλλά πιστεύοντας ότι και άλλοι άντρες συμφωνούν μαζί μου,θα τα πω εν ολίγοις.Πλέον έχω πάψει να κυνηγάω Ελληνίδες,γιατί είναι η μόνη ράτσα στον κόσμο που δεν δέχεται φλερτ και η απόρριψη είναι σίγουρη.Αν δεν πας σε κάποια συστημένος από άλλους ή δεν σου την πέσει πρώτα αυτή,δεν έχεις καμία τύχη να κάνεις κάτι μαζί της.Άρα καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι μόνο μέσω γνωριμιών γίνονται σχέσεις και αυτοί που δεν έχουν αυτές τις γνωριμίες(όπως κι εγώ δηλαδη)
    Paolo

Ισως να συμφωνουν και αλλοι αντρες ,αλλα οχι οι πλειοψηφια τους
    Αλλα αυτοι που ισως εχουν εγκαταλειψει το κυνηγι ,τη κοινωνικη ζωη ,και εχουν σφραγισει τις θεωριες τους ,και τις αποψεις τους ,με μερικες δυσκολιες που ειχαν στη ζωη τους ,να κανουν καποια σχεση
    Και απο κει και περα ειναι τελειως αστοχο να κατηγορεις και να λες ,το οτι οι Ελληνιδες ειναι η μονη ρατσα στο κοσμο ,που δεν δεχεται το φλερτ,και η απορριψη ειναι σιγουρη (εχεις παει και αλλου και εβγαλες αυτο το συμπερασμα) ?
    Εγω αυτο που νομιζω οτι βλεπω εδω ,ειναι οτι ενω εσυ θελεις να πλησιαζεις ,και να κυνηγας , στο πισω μερος του μυαλου σου ηδη εχεις απορριψη εσυ εσενα,(τις δυνατοτητες σου εννοω,οτι μπορεις ) πριν κανεις βημα ,και ας νομιζεις οτι κανεις .Δλδ πας με την αποτυχια στο μυαλο σου.,και το φοβο της απορριψης που θα φας
    Και αυτο εχει να κανει με πολλα απο πισω .

Και δεν πιστευω οτι μεσα απο γνωριμιες γινονται μονο σχεσεις ,
    Αλλα η σχεση μπορει να σε βρει να τη βρεις οπουδηποτε ,αν κινεισαι εστω και λιγο
    Το θεμα και το ερωτημα μου ειναι, γιατι δεν υπαρχει αυτη οι κοινωνικη ζωη απο πλευρας σου ?
    Εχεις διερωτηθει ποτε ? Χωρις να ριξεις εστω και μια φορα την ευθυνη στις αλλους?
    Πολλες φορες βολευει αυτο ,το να τη ριχνουμε την ευθυνη αλλου ,γιατι ισως καπου καταβαθος δεν θελουμε να δουμε ,οτι καπου εχουμε βαλει και μεις ενα λιθαρακι ,και οτι και μεις εχουμε μεριδιο ευθυνης σε ολο αυτο.
    Μια τετοια ομως συνειδητοποιηση και αποδοχη ,ειναι δυσκολη πολυ ομως !

μερικες σκεψεις παλι
    Last edited by soft; 13-02-2011 at 23:18.
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Senior Member
    Quote Originally Posted by rock View Post
    Δεν το ειπα εγω, εσυ το ειπες λιγες σελιδες πριν.

Ε,είμαι και κυκλοθυμικός,άλλες φορές αισιόδοξος άλλες όχι.

Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast