Ενα βήμα πριν να φουνταρω η να κλειστώ σε ίδρυμα - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 76 to 90 of 103
    Senior Member
    Κανεις και ομοιοπαθητική παράλληλα?

Junior Member
    ΙΟΑΝΝΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΘ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟ. ΕΓΩ ΠΟΝΑΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΩ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΜΥΓΕΣ.ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΕΤΣΙ.ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΥΤΕΣΑΙ ΕΤΣΙ ?????ΝΤΡΟΠΗ ΝΙΩΘΩ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ.ΕΓΩ !!!ΜΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΩ!!!!!!!ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΠΟΝΤΑΡΩ ΣΤΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗ ΛΟΧΕΙΑ .ΠΑΝΤΑ ΕΚΑΝΑ ΑΦΗΡΕΙΜΕΝΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΔΙΝΑ ΣΗΜΑΣΙΑ.ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΘΩ ΕΠΙΛΟΧΕΙΑ ΨΥΧΩΣΗ!!!!!ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΕΛΕΓΑ!!!ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ?ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ?ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΩ.ΝΑ ΚΛΕΙΣΤΩ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ?ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ?ΠΕΡΑΣΑ ΠΟΛΥ ΦΡΙΚΤΑ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΕΔΕΥΟΜΟΥΝ ΜΕΣΑ ΜΟΥ.ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΜΜΟΝΕΣ..ΟΥΦ!!!!!!!!!!!

Junior Member
    ΚΩΝ/ΝΕ ΟΧΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ .ΚΑΝΩ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗ 3.ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΥΜΑΝΤΙΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΑΣΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ!!!!ειχα φτασει πολυ πατο δεν υπηρχε χειροτερο γιτι εχω και καταθλιψη.

Senior Member
    Διάβαζα μόλις σε ενα site συμβουλευτικής για μια κοπέλα που είχε τις ίδιες εμμονές, νόμιζε πως θα μαχαίρωνε τη μητέρα της με έντονες παρορμήσεις, τι να πώ ρε παιδιά τι τρελές καταστάσεις ειναι αυτες, πώς να ζήσεις με τέτοιες εμμονές?Φρίκη απλα..

Senior Member
    κωνσταντινε,ανεφερε σε αυτο το site πως το αντιμετωπιζει αυτη η κοπελα?

Senior Member
    Μάλλον φρέσκια πρέπει να είναι και ήταν σαστισμένη η καημένη, απλα το ψάχνει και είδε οτι και άλλοι έχουν εμμονές με μαχαίρια κλπ και ένιωσε καλύτερα, αλλα έχει φρικάρει όπως είναι λογικό.
    Και όλοι το ίδιο κόλλημα ρε παιδί μου, να μαχαιρώσεις, μαχαίρια κλπ.

Senior Member
    σε ενα σιτε συμβουλευτικης εγραψα την περασμενη εβδομαδα και γω απελπισμενη με εμφαση στη μητερα μου και αυτη τη στηγμη προσπαθω να καταλαβω αν διαβασες το δικο μου μηνυμα..δεν ξερω αν μπορω να αναφερω το ονομα του συμβουλευτικου site..ειναι site φοιτητων παντως

Senior Member
    Εσυ είσαι :)

Senior Member
    χαχαχαχαχα...το εστειλα την περασμενη βδομαδα οταν διαβαζα για ενα εγκλημα που ειχε γινει στη σαντορινη προπερσυ το καλοκαιρι και επειδη εκεινος ειχε ψυχολογικα προβληματα οπως ειπαν νομιζα πως εχω το ιδιο..εκεινη τη μερα ημουν χαλια..και μπορω να σου πω οτι η απαντηση που μου εδωσαν εκει με εκανε να ηρεμησω..γενικα αυτες τις μερες φροντιζω να ειμαι χαρουμενη και ξεγνοιαστη και οταν μου ερχονται αυτες οι παρορμησεις απλα τις αφηνω στην ησυχια τους και οταν δεν τους κανω τη χαρη να χαλαστω,περνανε..σε μικρο βαθμο βεβαια αλλα οκ.παιζει μεγαλο ρολο η αισιοδοξια νομιζω..και γενικα τα ευχαριστα συναισθηματα

Senior Member
    Εχω γράψει και εγώ εκει, και όχι μονο μια φορά, τι να κάνεις ρεσυ, ψάχνουμε κάποιον να μας καθησυχάσει, είναι απλα τραγικό αυτο που συμβαίνει, θα ηχογραφήσω εναν ψυχοθεραπευτή να μου λέει οτι δεν πρόκειται να σκοτώσω κανέναν και θα το βάλω ringtone χαχαχααχ

Senior Member
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.... .ΘΕΙΚΟ

Senior Member
    Μόλις πήρα το χάπι μου (το ένα απο τα πολλά). Περιττό να σας πω ότι το έβγαλε απο το στόμα μου πέντε φορές για να δω αν παίρνω το σωστό! Και πάλι έχω τις αμφιβολίες μου! Αυτό το κάνω κάθε φορά. Επίσης πηγαίνω πέρα δώθε στο σπίτι να δώ αν έχω ξεχάσει ανοιχτό το θερμοσίφωνο, την κουζίνα κι ας μην έχω μαγειρέψει....., την εξώπορτα.... κι άλλα πολλά.... Μιλάμε για τέτοια έλλειψη αυτοπεποίθησης!

Senior Member
    Ιδεοψυχαναγκασμοί που ΜΑΚΑΡΙ να είχα αντι αυτών που έχω..

Φένια
    Kpnstantinoss,

Γιατί δε δοκιμάζετε παράλληλα με τη φαρμακευτική αγωγή και κάποια μέθοδο ψυχοθεραπείας για τους ιδεοψυχαναγκασμούς. Η φαρμακευτική αγωγή προσφέρει την απαραίτητη ηρεμία. Η ψυχοθεραπεία θα προσφέρει τη μέθοδο σκέψης με την οποία αντιμετωπίζονται οι διαστρεβλωμένες σκέψεις, σε μαθαίνει δηλαδή κάποιον τρόπο με τον οποίο να σκέφτεσαι όταν έρχονται ή όταν βρίσκεσαι σ΄ αυτές τις σκέψεις, κάποια μέθοδο ελέγχου της σκέψης δηλάδή, κάτι που δεν προσφέρει η φαρμακευτική αγωγή αλλά τη συμπληρώνει. Με τη μέθοδο μαθαίνει να αναγνωρίζεις τις σκέψεις ως διαστρεβλωμένες και να τις αποκρούεις. Έχω ξαναγράψει για τη μέθοδο΄. Πρόκειται για μέθοδο της γνωστικοσυμπεριφορικής θεραπείας. Σε κάθε περίπτωση θέλει και το δικό μας πείσμα και θέληση και υπομονή. Όλα μαζί. Ο δρόμος είναι δύσκολος αλλά μπορούμε να τον διαβούμε.
    γιάννης

Senior Member
    Έχω σκοπό αυτή τη φορά να κάνω ψυχανάλυση, απλώς πρώτα να πατήσω λίγο στα πόδια μου.

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast