Results 226 to 240 of 739
Thread: εφήμερες σχέσεις
-
02-03-2011, 13:32 #226
Ειχες μια καλη σχεση που διηρκεσε κιολας και σε ανεβαζε και θα σε παντρευοταν η κοπελα αν δεν υπηρχαν καποιες συγκυριες και παραπονιεσαι κιολας??????????? Που πηγα 27 χρονων και περασα απο 3 πολυ ασχημες σχεσεις για να βρω καποιον που να με νοιαζεται και να με ανεβαζει??? Αχαριστο πλασμα!!
- 02-03-2011, 14:04 #227
Γιατί αυτός ο χαρακτηρισμός χωρίς να ξέρεις τι κρύβει ο καθένας, τα λάθη και τις αδυναμίες του και πως οδηγείται κάποιος κάπου!!!;;; Πάντως να ξέρεις ότι, όπως τόχω ξαναπεί και πιο πάνω, κοπέλα που θα την αγαπήσω θα αφοσιωθώ κυριολεκτικά και με όλο μου το είναι σ’ αυτή και θα ξεχάσω αν υπάρχουν άλλες γυναίκες στον κόσμο, και το εννοώ, και η προκείμενη σχέση ήταν ένα τετοιο δείγμα γραφής.
Όμως τόνισα και κάτι άλλο, ότι μέσα από τις αδυναμίες και τα μπλοκαρισματα μου στις σχέσεις, η κοπέλα αυτή, και την ευγνωμωνώ γι αυτό μου δωσε την ευκαιρία να της αποδείξω μέχρι που μπορώ να φτάσω σε μια σχέση, να δωθώ με πίστη στον άλλο, κάτι που δεν μου δωσαν άλλα κοριτσόπουλα, τα οποία με απέρριπταν σχεδόν απ την πρ’ώτη, ως ντροπάλό και ήσυχο και άλλα παρόμοια, ενώ ελκύονται από τον καθένα που τις κοροιδεύει, τους πουλά του κόσμου τις αρλούμπες και τον πιστεύουνε και τελικά τις πληγώνει και χωρίζουν. Ε όχι!! Κάτι τετοιο ουδέποτε έκανα, προτιμώ να μην προχωρήσω με κάποια, προτιμώ ακόμα αυτή να με πληγώσει παρά να το κάνω εγώ και να νοιωθω τυψεις.
Παρά τα λογια σου αυτά σου ευχομαι ολόψυχα να βρεις αυτόν που θα σε αγαπήσει, που θα ναι ο πιστός συντροφος σου στη ζωή, που θα δοθεί σε σενα, που θα σε νοιάζεται και θα σε αγαπα΄αληθινά.γιάννης
02-03-2011, 14:06 #228
Γιαννη, εφοσον συσχετιζομαστε, μπαινουμε σε μια σχεση, δεν μπορουμε παρα να ειμαστε σιγουροι για ενα πραγμα: οτι και θα πληγωσουμε και θα πληγωθουμε. Αλλιως δεν γινεται σχεση.Αφου υπάρχει η εκθεση, κατι τετοιο ειναι αναποφευκτο...
πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
02-03-2011, 14:26 #229
βρε γιαννη χαλαρωσε λιγο! Χαριτωμενα το ειπα! Και καλα να οριστε ειχες μια καλη σχεση στη ζωη σου κι εγω εφτασα 27 για να την κανω! Και γκρινιαζεις μετα για τις γυναικες! με εχεις ακουσει εμενα να γκρινιαζω για τους αντρες? :P
02-03-2011, 14:35 #230
Παρά τα λογια σου αυτά σου ευχομαι ολόψυχα να βρεις αυτόν που θα σε αγαπήσει, που θα ναι ο πιστός συντροφος σου στη ζωή, που θα δοθεί σε σενα, που θα σε νοιάζεται και θα σε αγαπα΄αληθινά.[/QUOTE]
Ο γενικός στόχος αυτός είναι αλλά υπάρχει και ο ειδικός. Να σε αγαπάει, να σε νοιάζεται, να σου είναι πιστός αυτός-ή που θες και αγαπάς και εσύ, Μόνο αυτό, τουλάχιστον για μένα, είναι ευτυχισμένη σχέση.
Επίσης το αγαπάω είναι κάτι πολύ γενικό. Και το φίλο μου αγαπάω και τον αδερφό μου αγαπάω. Η ερωτική αγάπη είναι πολύ πιο σύνθετη και δεν αρκείται στο με αγαπάει ο άλλος, επομένως όλα είναι ιδανικά για μένα. Ποιός σε αγαπάει, πώς σου εκδηλώνει την αγάπη του και αν μένεις τελικά ευχαριστημένος-η από τον τρόπο που σε αγαπάει.
02-03-2011, 14:41 #231
Σε ευχαριστω πολυ, το ιδιο ευχομαι και για σενα!! Εχω διπλα μου τωρα καποιον που με αγαπαει και ειναι πολυ δοτικος και με νοιαζεται, και τον οταν αρχισα να νιωθω ωραια με μενα και τον εαυτο μου, ευχαριστημενη με τη ζωη μου, περναγα καλα με τους φιλους μου και τις φιλες μου, και δεν εψαχνα σχεση, μονο ονειρευομουν οτι καπου υπαρχει αυτος ο αντρας που περιεγραψες! :)
02-03-2011, 15:03 #232
Eγω πιστευω οτι ολοι οι αντρες ειναι μαλακοκαυλιδες και υπουλοι.Θελουν να ξενοπηδανε και θελουν να πηδανε πολλες.
Οτι κανουν και οτι σκευτουν το ανουν συνφωνα με τις οδηγιες του κατω κεφαλιου τους
Δεν εμπιστευομαι κανεναν και εχω απογοιτευτει.Σαν χωρησμενη δεν ειναι λιγες οι φορες που μεχρει και ποιηματα μου εχει γραψει καποιος παντρεμενος.Φανταστειται δηλαδι οι εντελως ελευθεροι τι εμπιστοσυνης ειναι και ποση τσιπα εχουν.Βρωμιαριδες και μουλωχτοι ολοι οι αντρες.Και βρωμο αρχιδοι.
02-03-2011, 15:26 #233
:) Νόμισα στην αρχή, για το χαρακτηρισμό ότι τον έλεγες στα σοβαρά, δεν ήξερα ότι αστιευύσουν :), Να σαι καλά! Όμως το ότι το πήρα στα σοβαρά βγήκε σε καλό!! μου δωσες την ευκαιρία να νοιώσω και έτσι να εκφραστώ όσο καλήτερα μπορούσα στο πιο πάνω μηνυμα μου, για το πως θέλω να μαι στην κοπέλα που θα επιλέξω και θα με επιλέξει.
Δεν κατάλαβα από τα συμφραζόμενα σου αν εσύ έχεις κάτι στη ζωή σου, πιστεύω όμως ξερεις να ξεχωρίζεις τους αντρες και να μη θαμπώνεσαι και έτσι θα βρεις αυτόν που θα σε κάνει ετυτυχισμένη με τον τρόπο που εσύ φαντάζεσαι έναν άντρα να σε κάνει ευτυχισμένη, που θα ναι πιστός και θα σε σέβεται και θα κάνει πράγματα που θα σε κάνουν χαρούμενη, που μέσα από τη ζωή σου μαζί του θα φύγει τελείως απ τη μνημη καθετι που σε πληγωσε.
Κι εγώ ταλαιπωρήθηκα όπως και συ, και ακόμα νοιώθω ότι ταλαιπωρούμε. Αλλά ξερω τι θέλω να βρω, και δεν ανεβάζω τόσο ψηλά τα στανταρ και ξερω και τι να προσφερω όταν θα βρωγιάννης
02-03-2011, 15:34 #234
02-03-2011, 15:39 #235
Δεν διαφωνώ με αυτό. Όμως κάπου στην αρχή - βεβαια κανεις δε ξερει τι στο τελος θα προκύψει- πρεπει να μαστε λίγο προσεκτικοί, αυτό ήθελα να πω, να αφηνουμε λίγο χωρο ασφαλειας για τα αισθήματα μας, προτού επιλέξουμε, προτού δοθούμε, για το χαρακτήρα και τις προθεσεις του άλλου, λίγο να τον εξετάζουμε προτού αποδεκτούμε τα όσα μας λεει. Άμα δεν τον αποδεχόμαστε ας μην προχωρήσουμε.
Τώρα το να πληγωνόμαστε ή να πληγώνουμε είναι μεσα στις ανθρώπινες σχεσεις, μπορούμε να μαστε πιο προσεκτικοί ώστε ο κινδυνος να ναι μικρότερος. Οπου όμως υπάρχει αγάπη μεταξύ δυο ανθρώπων αληθινή που τη νοιωθουν ανεξηγητα και οι δυο τοτε ο κινδυνος για να πληγωθούν πιστευω είναι πολύ μικρός. Εκτός κι αν είναι κατι κεραυνοβόλο οπότε τυχόν λάθος επιλογή μας συγχωρείται!!!:)
Ειμαι εναντια στις ρηχες και επιπολαιες σχεσεις που κυριαρχούν στις μερες μας και οδηγούν συνηθως στο πουθενα.γιάννης
02-03-2011, 15:46 #236
Γιάννη,
και μια μικρή σκέψη από μένα..
Πέρα από το να γνωρίζουμε τι θα μας ικανοποιούσε μέσα σε μία σχέση αλλά και το τι είμαστε διατεθειμένοι να προσφέρουμε, είναι τόσο υπέροχο όταν μεσα σε μια σχέση αφεθούμε..
δηλαδή είναι πραγματικά όμορφο και το απρόβλεπτο,
όταν ο άλλος μας εκπλήσσει καθώς και όταν εμείς εκπλήσσουμε τον εαυτό μας ξεδιπλώνοντας ίσως και πτυχές μας
που δεν είχαμε προβλέψει ή φανταστεί πριν ξεκινήσουμε αυτό το ταξίδι :)
02-03-2011, 16:16 #237
Αυτοί έχουν όμως και την μεγαλύτερη επιτυχία στις γυναίκες.Δε μένουν ποτέ ρέστοι από γυναίκα.Σας τραβάνε ρε παιδί μου κάτι τέτοιοι πώς να το κάνουμε;Για να τους θέλουν πολλές,νομίζετε ότι είναι ανώτεροι από τους άλλους.Δε βλέπεις τί απορρίψεις τρώει και ο Ιωάννης που έχει αντίθετο χαρακτήρα;Και οι απανταχού Ιωάννηδες...
02-03-2011, 16:20 #238
02-03-2011, 17:09 #239
Αρχικά καταχωρημένο από panikoula
Eγω πιστευω οτι ολοι οι αντρες ειναι μαλακοκαυλιδες και υπουλοι.Θελουν να ξενοπηδανε και θελουν να πηδανε πολλες.
Οτι κανουν και οτι σκευτουν το ανουν συνφωνα με τις οδηγιες του κατω κεφαλιου τους
Δεν εμπιστευομαι κανεναν και εχω απογοιτευτει.Σαν χωρησμενη δεν ειναι λιγες οι φορες που μεχρει και ποιηματα μου εχει γραψει καποιος παντρεμενος.Φανταστειται δηλαδι οι εντελως ελευθεροι τι εμπιστοσυνης ειναι και ποση τσιπα εχουν.Βρωμιαριδες και μουλωχτοι ολοι οι αντρες.Και βρωμο αρχιδοι.
Λες την πικρή αλήθεια φίλε!! έτσι έχουν τα πράγματα είτε αρέσει να το λέμε είτε όχι. Όμως γράφω πιο πάνω τι συνέβη παλιά με μια που εδωσε την ευκαιρια και δεν απέρριψε !!!γιάννης
02-03-2011, 17:13 #240