Results 61 to 75 of 236
-
02-03-2011, 20:35 #61
Αν είναι έτσι τον λυπάμαι.
Υπάρχουν και μερικοί που την εφηβεία τους τη περνάνε στα 50.
Αλλά in any case, μόνο τα χάδια είναι για τα "αδερφάκια" που λέει ο λόγος.
Προσωπική μου άποψη ότι όντως δεν του εγείρεις τα έντονα συναισθήματα κι αυτό δυστυχώς, δεν αλλάζει. Αλλά σ' αυτές τις ηλικίες ίσως και να μην έχουν μεγάλη σημασία. Απλά μίλησε του για να έχετε μια ωραία σεξουαλική ζωή και να ξεμπλοκαριστεί. Γιατί νομίζω σίγουρα δεν δίνει αυτό που μπορεί.
Και μπορεί να είναι πολύ ουσιαστική η σχέση σας αν το καταφέρεις αυτό, και το προσπαθήσει κι αυτός. Δεν φέρεις όλο το βάρος.
- 02-03-2011, 20:43 #62
εχω κανει πολλα για να " ξυπνησω " αυτα τα εντονα συναισθηματα ,ωστοσο σκεφτομαι πως ολα ειναι εις ματην οταν το μυαλο του δεν ξεκολλα απο τα οικονομικα προβληματα και την ελλειψη εργασιας .αραγε δεν λογικο ενας ανδρας που εχει χασει την αυτοπεποιθηση του λογω της ανεργιας να μην εχει στο μυαλο του το σεξ ;;
02-03-2011, 20:46 #63
Κοίτα, δικαιολογίες υπάρχουν πολλές. Αν υπάρχει η ΕΛΞΗ (και η εμπιστοσύνη) και να πεθάνεις στα επόμενα 5 λεπτά, όχι μόνο θα λειτουργήσεις αλλά και θα το καταφχαριστηθείς. Μπορεί να μην υπάρχει. Ή μπορεί κάτι να έχεις κάνει ή πει (αλλά και πάλι αυτό δεν επηρεάζει αν υπάρχουν τα άλλα δύο). Εν πάση περιπτώσει, δεν έχει μεγάλη σημασία. Μην το πολυσκέφτεσαι. Θα φανεί.
02-03-2011, 21:02 #64
Aπο τη στιγμη που μας λες οτι και με τις πρωην του δεν ηταν ιδιαιτερα ενεργος σεξουαλικα, επιβεβαιωνεται για αλλη μια φορα οτι δεν του φταιει η εργασια. Εμενα του πρωην μου του στελνανε εξωδικα, το μαγαζι του πηγαινε για κλεισιμο, δεν ειχε να πληρωσει ακαλυπτες επιταγες, τσακωνοταν με τον αδερφο του για περιουσιακα, τον ενοχλουσε η πρωην γυναικα του και στο σεξ ηταν μια χαρα! (μα που παω και βρισκω αυτες τις περιπτωσαρες :P)
02-03-2011, 21:18 #65
μια φιλη μου θεωρει πως υπαρχουν δυο κατηγοριες ανδρων .αυτοι που ονομαζονται "ανδρες λειτουργικων ταχυτητων" και που η σεξουαλικη τους ζωη ειναι ιδιαιτερα εντονη και οι "ανδρες πνευματικων συχνοτητων " που εκπεμπουν αυτο που λεει και η ιδια η λεξη,δηλαδη σε πιο πνευματικες συχνοτητες . Επομενως δεν μου κανει εντυπωση και θεωρω πως οντως αυτος ο διαχωρισμος ισχυει .
02-03-2011, 21:20 #66
Ότι και να είναι, μην ευτελίζεις αυτό που έχετε. Μπορεί όντως με κάποια άλλη να της έριχνε τρελούς πουτ...μπιπ μπιπ. Αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα και δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνει και μαζί σου. Και να έχετε πολλά περισσότερα από μόνο αυτό.
02-03-2011, 21:24 #67
μα ακριβως επειδη δεν μενω μονο εκει συνεχιζω να ειμαι σε αυτη τη σχεση .δεν με αφορα μια μηχανη του σεξ ,αν αυτο εννοεις, αλλα κατι πολυ περισσοτερο.δε λεω πως σαν γυναικα δεν επιζητω και τη σεξουαλικη ικανοποιηση γιατι κατι τετοιο αν δεν το παραδεχομουν θα ηταν υποκρισια απλως αναζητω και πολλα αλλα πραγματα.οι επιβητορες καποια στιγμη παυουν να εχουν την ιδια ταχυτητα η ακομη και επιταχυνση :)
02-03-2011, 21:35 #68
Ωραία σε βρίσκω!
Άσε κι αυτό το patronizing κι όλα καλά. Ξέρεις αν κάποια θέλει να μας κάνει το σωτήρα, της λέμε να πα να γαμ...
Νομίζω ότι αυτό είναι εκατέρωθεν των φύλων λολ :)
03-03-2011, 01:23 #69
Λες δε θέλω μια μηχανή του σεξ αλλά κάτι περισσότερο. Το θέμα είναι ότι στην πράξη δεν έχεις κάτι περισσότερο αλλά το άλλο άκρο. Δηλαδή, συντροφικότητα χωρίς σεξ.
Η προσωπική μου άποψη είναι πως θέλεις να παραμυθιάζεσαι ότι επειδή ο σύντροφός σου έχει προβλήματα με τη δουλειά αυτός είναι και ο λόγος που δεν κάνετε σεξ. Δεν πρόκειται κανείς να καταφέρει να σου αλλάξει γνώμη γιατί όποιες ενστάσεις και αν διατυπώθηκαν από τα μέλη εσύ έχεις βγάλει το συμπέρασμα ότι όλα είναι οκ. Και αν είναι οκ για σένα εμάς μας περισσεύει προφανώς.
03-03-2011, 15:52 #70
Σου περνάει από το μυαλό ότι μπορεί απλά να είναι μαζί σου για να σ' εκμεταλλεύεται οικονομικά -μια και βρίσκεται σε δυσχερή κατάσταση-και να μην κάνετε σεξ απλά επειδή δε σε πολυγουστάρει?
03-03-2011, 16:50 #71
κοίτα...είναι καλύτερα να μη πιάνεις τα άκρα γιατί πιστεύω πως ψάχνεις δικαιολογίες για να κοροιδεύεις τον εαυτό σου.
Πέρα από τις μηχανές του σεξ, υπάρχουν οι υγιείς άντρες που είναι ερωτευμένοι με τη σύντροφο τους και μαζί απολαμβάνουν το σεξ που σε πληροφορώ πως σύμφωνα με τον Ασκητή όταν δεν υπάρχει στη σχέση καταλαμβάνει το 97% του προβλήματος με αποτέλεσμα η σχέση να μην είναι υγιείς.
Βέβαια, υπάρχουν γυναίκες που έχουν απαρνηθεί το φύλλο τους για τον Α ή Β λόγο, (εγώ προσωπικά το θεωρώ ψυχολογικό και όχι σεξουαλικό πρόβλημα), και μένουν σε τέτοιου είδους σχέσεις από φόβο για τη δική τους ανεπάρκεια και όχι για του άλλου.
Καλό όμως είναι να παραδεχόμαστε το πρόβλημα μας και να μη προσπαθούμε να βγάλουμε τους άλλους προβληματικούς ή σεξομανείς επειδή απλά λειτουργούν φυσιολογικά ως φύλλο.
03-03-2011, 16:51 #72
03-03-2011, 17:17 #73
ας πουμε οτι το δικο μου "ελαττωμα" ειναι να μην ειμαι κακοπροαιρετη με τον ανθρωπο που ειναι διπλα μου.αν ειναι μαζι μου μονο για τα χρηματα ενω στην ουσια του προκαλω εντος η εκτος εισαγωγικων απεχθεια ως γυναικα τοτε το προβλημα του σιγουρα δεν ειναι το οικονομικο ....προτιμω να σκεφτομαι θετικα για τους ανθρωπους.αν ειναι λαθος μου το δεχομαι .και σιγουρα πρεπει να προβληματιστω για τη δικη μου κριση.
03-03-2011, 17:25 #74
ειναι σαφες πως ακριβως επειδη λογιζω το σεξ ως ενδειξη καλης επικοινωνιας αναμεσα στους συντροφους προβληματιζομαι και γι αυτο.σε καμια περιπτωση ενας ανδρας δεν ειναι σεξομανης η προβληματικος μονο και μονο επειδη ικανοποιει βασικες του αναγκες.απλως προσωπικα πιστευω πως ολοι σε καποια φαση της ζωης μας ισως παραμερισαμε λιγο τη σαρκα για χαρη του πνευματος για να το πω λιγο πιο ξεκαθαρα.απο την αλλη σιγουρα για μενα υπαρχουν ανδρες πιο πνευματικοι κι αυτο δεν ειναι κακο .ειναι θεμα προτεραιοτητων στη ζωη και για καποιους ανθρωπους (ανδρες και γυναικες) ισως το σεξ να περνα σε δευτερη μοιρα και να εστιαζουν περισσοτερο στη συντροφικοτητα.οσο για μενα σιγουρα επιζητω και τα δυο γι αυτο εξαλλου και θετω εδω τους προβληματισμους μου .
03-03-2011, 17:29 #75
δεν μου αρεσει να παραμυθιαζομαι ουτε να ζω σε μια εδεμικη κατασταση .απλως θεωρω πως για εναν ανδρα και ειδικα σ αυτη την ηλικια η ευρεση εργασιας ειναι ακομη πιο σημαντικη για να τονωσει την αυτοπεποιθηση του.λεω λοιπον πως το θεμα της ανεργιας κατα την αποψη μου σιγουρα επηρεαζει την ψυχολογια και συναμα την ερωτικη διαθεση του συντροφου μου.νομιζω οτι αυτο ειναι αληθεια και οχι ενα καθησυχαστικο παραμυθι .