εφήμερες σχέσεις - Page 40
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 40 of 50 FirstFirst ... 303839404142 ... LastLast
Results 586 to 600 of 739
    Senior Member
    μερικές φορές πρέπει να προσαρμόζεις τα όνειρα σου στην πραγματικότητα. και ξαναλέω όποιος είναι χαλαρός, ανοιχτός, ευχάριστος δεν μένει και πολύ καιρό χωρίς σχέση. εκτός φυσικά αν το θέλει.

Banned
    Και αφου βρε ρεμ παιρνας τοσο καλα στις μακροχρονιες σχεσεις σου γιατι δεν εχεις παντρευτει ακομα η δεν εχεις κανει παιδι?Αν ειναι ετσι δλδ.Μηπως δεν σε θελει καποιος στα σοβαρα?Σε λιγο θα μας πειτε οτι θελουμε μονο αντρα για σεξ η οτι τους βιασαμε κιολας.Ντρεπομαι που βλεπω τετοια λογια γραμμενα απο γυναικες.

Banned
    Ναι μπορει να ειναι ετσισ την αρχη αλλα μετα που ερχονται τα συναισθηματα εγω προσωπηκα γινομε αλλος ανθρωπος.Γινομε πιεστικια και αγχωδης.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Blue1 View Post
    Είναι γεγονός ότι παίζει ρόλο και το μέρος και οι συνθήκες που θα γνωρίσεις τον άλλο. Αλλο να τον γνωρίσεις σε μπαρ και άλλο π.χ. ως συνάδελφο (αν και καλό είναι να μην μπλέκουμε ερωτικά με επαγγελματικά). Μεγαλώνοντας όμως στενεύουν οι κύκλοι γνωριμιών και τί μένει; το internet και τα μπαρ
    και αυτό επιλογή είναι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by panikoula View Post
    Και αφου βρε ρεμ παιρνας τοσο καλα στις μακροχρονιες σχεσεις σου γιατι δεν εχεις παντρευτει ακομα η δεν εχεις κανει παιδι?Αν ειναι ετσι δλδ.Μηπως δεν σε θελει καποιος στα σοβαρα?Σε λιγο θα μας πειτε οτι θελουμε μονο αντρα για σεξ η οτι τους βιασαμε κιολας.Ντρεπομαι που βλεπω τετοια λογια γραμμενα απο γυναικες.
    δηλαδή μόνο ο γάμος αποτελεί ένδειξη σοβαρής σχέσης? ο γάμος είναι μια κοινωνική σύμβαση που γίνεται για καθαρά πρακτικούς λόγους.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Blue1 View Post
    Είναι γεγονός ότι παίζει ρόλο και το μέρος και οι συνθήκες που θα γνωρίσεις τον άλλο. Αλλο να τον γνωρίσεις σε μπαρ και άλλο π.χ. ως συνάδελφο (αν και καλό είναι να μην μπλέκουμε ερωτικά με επαγγελματικά). Μεγαλώνοντας όμως στενεύουν οι κύκλοι γνωριμιών και τί μένει; το internet και τα μπαρ
    ναι βρε μπλου, γνωρισε τους οπου θελεις , δεν κριτικαρω τον τροπο αυτο της γνωριμιας.
    απλα λεω, ας μην εξωραιζουμε τους εαυτους μας λεγοντας για τα αιφνιδια ειλικρινη αισθηματα που μας κατακλυζουν απο τοσο τυχαιους τροπους γνωριμιας και μαλιστα μολις τον δουμε τον αλλο...

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    δεν φταις εσυ για την ανασφαλεια που σου προεκυψε απο δυσκολες σχεσεις, ουτε και ο αλλος ομως φταιει για να τις φορτωθει.
    θα σε θελει οταν πας για τον ιδιο και οχι για του φορτωσεις τις ελπιδες σου και τις ανασφαλειες σου.
    και οχι, δεν υπαρχει καμια ανηθικοτητα στο ναθελει κανεις σεξ η να θελει εναν αλλο ανδρα και οχι γυναικα...
    ουτε μας εχει φιαξει κανεις για να πηγαινουμε σαν τους χιωτες...
    ο καθενας μπορει να διεκδικει μια προσωπικη ζωη οπως του αρεσει (οταν δεν ενοχλει κανεναν) κι αυτο δεν ειναι ουτε ανηθικο ουτε αντικειμενο κριτικης..
    Η ανασφάλεια καταρχάς δεν μου προέκυψε από δύσκολες σχέσεις αλλά από σχέσεις που δεν έγιναν και από αυτά που έβλεπα γύρω μου... Χαμός... πολλή υποτίμηση του γυναικείου φύλου χωρίς λόγο...χώριζε ο καθένας την κοπέλα του επειδή την βαρέθηκε..και αντίστοιχα για γυναίκες δεν άκουγα το ίδιο και εγώ ήξερα ότι κόλλαγα..
    Όσο για τον ίδιο, πρέπει να με δεχτεί όπως είμαι στην αρχή θα έχω ανασφάλεια, αλλά αν μου εμπνέει αυτός εμπιστοσύνη θα σταματήσω να έχω. Αν και ποτέ δεν ξέρεις αν σε απατάει.
    Ναι, έτσι είμαστε φτιαγμένοι οι άντρες να πηγαίνουν με τις γυναίκες, δεν ξέρω αν οι γκέυ είναι φτιαγμένοι για να είναι γκέυ, αν είναι όμως επιλογή τους, ναι είναι ανήθικο γιατί καταστρέφουνε ζωές έτσι. Δηλαδή αν εγώ πχ θέλω να βρω έναν άντρα να μου καλύπτει και να του καλύπτω τις ανάγκες του συναισθηματικές και άλλες και δεν βρίσκω τι θα κάνω; Δεν καταστρέφεται η ζωή μου; Εγώ έτσι το βλέπω. Είχε πει κάποτε μια κοπέλα καλύτερα να πεθάνω παρα να ζήσω χωρίς αγάπη. Ε κι εγώ το ίδιο είμαι.

Banned
    Αφου βρε κοριτσια εσεις ξερετε να κρατησετε εναν αντρα πειτε μας και εμας αντι να μας αποκαλειτε με πλαγιους τροπους χαζες,.ηλιθιες κλπ.
    Αν ειχατε δικιο θα γραφατε με αλλον τροπο και οχι με τοση κακια.

Senior Member
    Μωρέ, ας βρούμε εμείς αυτό που θέλουμε, συναίσθημα, γάμο, οικογένεια και ασε τους άλλους να μας χλευάζουν

Banned
    Quote Originally Posted by claire View Post
    δηλαδή μόνο ο γάμος αποτελεί ένδειξη σοβαρής σχέσης? ο γάμος είναι μια κοινωνική σύμβαση που γίνεται για καθαρά πρακτικούς λόγους.
    Ναι σοτν πλανητη γη μονο ο γαμος ειναι ενδιεξη για κατι σοβαρο.

Senior Member
    εγω δεν ντρεπομαι να διαβαζω αυτα που γραφεις γιατι εισαι εσυ υπευθυνη και οχι εγω, για την κατασταση σου και τις αποψεις σου ...
    γιατι θα επρεπε να εχω παντρευτει οταν αυτο που ηθελα το ειχα? επειδη εσυ μεγαλωσες ετσι, πρεπει ολες να θεωρουν τον γαμο υποχρεωτικο? παιδι δεν ηθελα ποτε ....
    ξερεις κανεναν να καθεται 3, 10 η 15 χρονια με μια γυναικα γιατι δεν την θελει?
    εσυ δλδ που παντρευτηκες και χωρισες σε 2 χρονια, ησουν πιο ευχαριστημενη απο το να ειχες μια ευτυχισμενη σχεση 15 χρονων με η χωρις γαμο και ο γαμος σου ηταν ενδειξη οτι ο αντρας σου σε ηθελε? αν σε ηθελε, δεν θα χωριζατε

Senior Member
    Quote Originally Posted by whitecandle View Post
    Ναι, έτσι είμαστε φτιαγμένοι οι άντρες να πηγαίνουν με τις γυναίκες, δεν ξέρω αν οι γκέυ είναι φτιαγμένοι για να είναι γκέυ, αν είναι όμως επιλογή τους, ναι είναι ανήθικο γιατί καταστρέφουνε ζωές έτσι..
    ό,τι να 'ναι...

Banned
    Μπλου γιατι ομως δεν μας λενε την διαδικασια για να κρατησουν εναν αντρα εστω και μονο για σεξ?Εγω βλεπω να υποστιριζουν το αντηθετο φυλο με λυσσα ελεος!

Banned
    Αφου βρε κοριτσια εσεις ξερετε να κρατησετε εναν αντρα πειτε μας και εμας αντι να μας αποκαλειτε με πλαγιους τροπους χαζες,.ηλιθιες κλπ.
    Αν ειχατε δικιο θα γραφατε με αλλον τροπο και οχι με τοση κακια.
    Τι ξέρουνε ρε; Πιστεύεις ότι μπορούν να κρατήσουν άντρα για γάμο; Εδώ δεν τον θέλουνε καν οι ίδιες. Δεν είδες; Οι κοπέλες μπορούν να ζήσουνε και μόνες τους, γι'αυτό μας κοροιδεύουνε.

Banned
    Quote Originally Posted by claire View Post
    ό,τι να 'ναι...
    Ότι να ναι λες αλλά δεν έχεις επιχειρήματα, εγώ το ανέλυσα.
    Ρε μπας και είστε άντρες αδερφές και μας δουλεύετε εδώ πέρα; Δεν είναι δυνατόν να λέγονται αυτά από γυναίκες, περισσότερο για τραβεστί μου μοιάζετε χαχαχα

Page 40 of 50 FirstFirst ... 303839404142 ... LastLast