Results 151 to 165 of 236
-
11-03-2011, 16:06 #151
συμβιβαζομαι σημαινει για σενα εκουσια η ακουσια διαδικασια ; για μενα δεν ειναι θεμα συμβιβασμου το επαναλαμβανω ειναι θεμα προτεραιοτητων.ναι επιζητω τη σεξουαλικη συνευρεση αλλα δεν"θυσιαζω" αυτη τη σχεση μονο και μονο επειδη μοιαζει να "υστερει" σε αυτον τον τομεα.σαφως λοιπον εκουσια διαδικασια.
- 11-03-2011, 16:14 #152
Rock, πιστευω πώς ακομα κι αν μιλουσαμε για ενα ζευγαρι οπου κ οι 2 ασκουν βια ο ενας στον αλλον δεν θα μιλουσαμε για κατι διαφορετικο. Εννοω, οτι κ παλι δεν θα ηταν στα πλαισια του φυσιολογικου. Κ παλι θα μιλουσαμε για κακοποιηση. Κ παλι θα μιλουσαμε για ελλειμα σεβασμου. Καταλαβαινω, οτι ειναι καποια πραγματα σχετικα αλλα και πάλι καποια αλλα ειναι πολυ συγκεκριμενα. Ποιος ειναι υπέρβαρος, ποιος ειναι λεπτος, ποιος ψηλος κ ποιος κοντος, ποιος κακοποιημενος, ποιος ανεραστος, ποιος διαταραγμενος ψυχολογικα κ ποιος οχι.
Εγω πιστευω Rock, οτι παντα, ακομα κ στις πιο αρρωστες σχεσεις και οι 2 δινουν κ παιρνουν απο την σχεση τους. Καθε φορα καποιος ικανοποιει κατι, καποια αναγκη του. πχ. ειμαι καλος ανθρωπος, εχω ανωτερες αξιες, υπομενω τα παντα, δεν ειμαι επιφανειακος...κλπ.πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
11-03-2011, 16:15 #153
σε μια κοινωνια που το "λογικο" θεωρειται η σεξουαλικη αδηφαγια μοιαζει "παραλογο" μια σχεση να συντηρειται ακομη κι αν το σεξ δεν ειναι πρωτη προτεραιοτητα .κανεις δεν λεει πως δεν υπαρχει η δεν πρεπει να υπαρχει και το ερωτικο στοιχειο σε μια σχεση αλλα αναρωτιεμαι ειναι τοσο "παραλογο" το σεξ να μην ειναι αυτοσκοπος στη ζωη μας ;;
εγω που ειμαι και ¨παλαιας κοπης¨σου λεω οτι στην σχεση σου λειπουν δυο πολυ βασικα στοιχεια.
ενα προβλημα της ανεργιας και δευτερον η μη ικανοποιητικη σεξουαλικη ζωη.
για ποιο πακετο μιλαμε τοτε; αφου ειναι ανοιχτο απο παντου και μπαζει;
και τι νομιζεις; τωρα αισθανεσαι ετσι και αντεχεις, ανεχεσαι ,συμπαραστεκεσαι...σκεψου αν μετα δεκα χρονια δουλεια μεν εχει βρει, εσυ θα εισαι ικανοποιημενη οταν η ερωτικη σας ζωη λογικο θα ειναι να εχει μεγαλυτερη φθορα;
πιστευεις οτι θα μπορεις να ζησεις παντα ετσι;ξερεις ποτε θα το καταλαβεις;εκει κοντα στα 50 οταν δεν θα εχεις χαρει το πιο απλο πραγμα στον κοσμο και θα βλεπεις οτι περιθωρια δεν εχεις και οτι κλεινεις ως γυναικα, θα θυμωσεις με σενα.
11-03-2011, 16:16 #154
11-03-2011, 16:16 #155
11-03-2011, 16:18 #156
11-03-2011, 16:27 #157
ας υποθεσουμε οτι οντως εχω προβλημα σεξουαλικοτητας οπως υποννοεις και οτι εγω ειμαι η αιτια που συναπτω ασεξουαλικες σχεσεις. αναρωτιεμαι κρυβεται κανεις πισω απο το δαχτυλο του και εκλογικευει οταν μοιραζεται με καποιους τις αποψεις του;απο την αλλη εφοσον και παλι υποννοεις οτι η σεξουαλικοτητα ειναι σημαντικη για τον καθενα απο εμας γιατι χαρακτηριζεις τη συζητηση γυρω απο αυτη καθαρα φιλολογικη; δεν ειναι ενα θεμα που απταται της καθημερινοτητας μας και σιγουρα μας απασχολει ;τελος συζηταμε για αυτο το θεμα γιατι λιγο ως πολυ προσωπικα πιστευω ολους μας εχει απασχολησει κατα καιρους το θεμα της σεξουαλικης συμπεριφορας μεσα στη σχεση μας.αυτο συμβαινει σε ολους σεξουαλικους η ασεξουαλικους :)
11-03-2011, 16:28 #158
θεωρεις πως η εκλογικευση ειναι παθητικος η ενεργητικος μηχανισμος αμυνας του εγω ; στην πρωτη περιπτωση εισαι ερμαιο ενος εγω που σε καταδυναστευει ,στη δευτερη εσυ το διαχειριζεσαι με ενεργητικο τροπο.δεν επιλεγω ουτε το ενα ουτε το αλλο και εξηγω γιατι .η εκλογικευση ειναι "προσωπειο" που σαφως λειτουργει υποστηρικτικα κατι σαν καταπραυντικο στις δικες μας ματαιωσεις.προσωπικα δεν
με ενδιεφεραν ποτε οι μυθοπλασματικες καταστασεις οσο ελκυστικες κι αν ηταν.αν εκλογικευα την δικη μου περιπτωση σιγουρα δεν θα ειχα αντιληψη της φυσης της σχεσης μου και αυτο ευτυχως για μενα δεν ισχυει.
11-03-2011, 16:30 #159
Γιατι δεν πας να συζητησεις αυτους τους προβληματισμους σου με εναν ψυχολογο στην τελικη? Γιατι σε μας εδω σε παιρνει να μας τη βγαινεις και καλα απντωντας κατα το δοκουν και το χαιρεσαι "ααα της απαντησα με καταπληκτικα επιχειρηματα και αυτηνης, ποσο δικιο εχω και ποσο δε με καταλαβαινουν", ενω ο ψυχολογος θα σε στριμωχνε φανταζομαι. Καλα ξεμπερδεματα ευχομαι κι εδω και αποχωρω.
11-03-2011, 16:31 #160
11-03-2011, 16:32 #161
Δεν είναι σίγουρο ότι ο ψυχολόγος θα τη στρίμωχνε.
Ίσα ίσα μπορεί να την έκανε να κάτσει μαζί του μέχρι το τέλος με άσχημα αποτελέσματα (διυλίζοντας την ανησυχία της) ενδεχομένως για δικούς του λόγους.
Ασ'το το έχω δει να συμβαίνει.
Μ' αυτό δεν θέλω να κάνω κρίση, μείνε, φυγε βεβαια (δεν είναι κι αυτός ο σκοπός εξάλλου νομίζω του thread?) σε καμία περίπτωση. Μίλησα επί του θέματος του /της ψυχολόγου...
11-03-2011, 16:32 #162
δεν μιλαω με βαση το τι πιστευει μια κοινωνικη ομαδα για καποια αλλη ή η μαζα της κοινωνιας για μειονοτητες. μιλαω στα πλαισια του επιστημονικου και πώς κρινεται κατι με βαση συγκεκριμενους κανονες.
πχ. μια γυναικα που επιλεγει να μην κανει σεξ για ενα συνεχομενο χρονικο διαστημα εχει καποια θεματα. αν επιλεγω να μην κανω σεξ για ενα χρονικο διαστημα συγκεκριμενο κ συνεχομενο προφανως κατι σημαινει για μενα ολο αυτο. αν θες να πεις, οτι δεν σημαινει τιποτα, και ειναι ξεκαθαρο μεσα σου αυτο, τοτε δεν καταλαβαινω για ποιο λογο θετεις το θεμα που εθεσες αρχικα. αν μεσα σου ξερεις οτι ολα ειναι ενταξει τοτε η συζητηση ποιον σκοπο εξυπηρετει για σενα?πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
11-03-2011, 16:33 #163
μια μαρίνα λείπει από αυτό το θέμα......ελπίζω να μπει σύντομα....:)
11-03-2011, 16:34 #164
φοβαμαι πως με εχεις παρεξηγησει.εχω μαθει να σεβομαι ολες τις αποψεις και απλα λεω τη δικη μου .δεν προσπαθω να πεισω κανεναν οτι εχω δικιο απλα παραθετω την αποψη μου.νομιζα πως καναμε διαλογο και πως δεν υπηρχε θεμα"ισχυρου" η "αδυναμου" στη συζητηση.λυπαμαι που το βλεπεις ετσι .σε καμια περιπτωση εγω δεν το βλεπω ετσι.
11-03-2011, 16:35 #165
το καλυτερο ειναι να ρωτησεις εσενα αν μπορεις να ζησεις κατω απο τετοιες συνθηκες.απλα να ξερεις οτι αν τωρα οι ερωτικες σας επαφες δεν ειναι ικανοποιητικες, αργοτερα και το χαδι θα ειναι κατι σπανιο.