Results 61 to 75 of 89
-
15-03-2011, 14:02 #61
λολ πως να αγαπησεις κατι αμα δεν σε ενθουσιαζει!!!!θες περισσοτερα κ ακομα περισσοτερα κ ακομα περισσοτερα και δεν χαιρεσαι παρα μονο οταν σε τιμωρησει ο Θεος για να τα εκτιμησεις!
I m a Good Person With Bad Attitude
- 15-03-2011, 14:05 #62
Η πλαστελίνη είναι πιο μαλακή σε υψηλότερες θερμοκρασίες όμως. Ενώ άμα τη βάλεις κάπου δροσερά σφίγγει,λολ. Κι αν είμαστε λοιπόν πλαστελίνες, μπορούμε τουλάχιστον να διαλέξουμε πού και πότε θα μας βάζουμε σε ζέστη ή σε κρύο. Για παράδειγμα, νομίζω πως για το αγόρι σου μπορείς να ζεστάνεις λίγο. Αλλά για τον πατέρα σου σε σηκώνει να κρυώσεις.:P
Δεν είναι όλες σου οι σχέσεις με το ίδιο άτομο. Οπότε και δε χρειάζεται να μπαίνουν όλες σε ένα τσουβάλι."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
15-03-2011, 14:08 #63
Ευχαριστώ για τη συμβουλή, αλλά βλέπεις, τέτοιο πρόβλημα δεν έχω αντιμετωπίσει ως τώρα στη ζωή μου. Αντιθέτως, έχω συνηθίσει να μετράει πολύ η γνώμη μου. Τέτοιου είδους αστείες χειριστικές μέθοδοι δεν πιάνουν σε μένα.
Και αν θες να το πάμε μακριά, οι μόνες φορές που είμαι "πικρόχολη" όπως λες, είναι με άτομα που μου το βγάζουν. Ευτυχώς, είναι λίγα και συνήθως δε χάνω το χρόνο μου μαζί τους.
Από την άλλη, δεν έχω πρόβλημα να λέω την άποψή μου, ακόμη και αν κάποιοι διαφωνούν μαζί μου. Δεν έχω ανάγκη να είμαι αρεστή στον καθένα. Ούτε φοβάμαι τις αντιπαραθέσεις. Πρώτα απ' όλα σέβομαι τον εαυτό μου και προσπαθώ να είμαι εντάξει μαζί του και ύστερα σέβομαι αυτούς που σέβονται τον εαυτό τους.
15-03-2011, 14:08 #64
ακουσε τον ψυχιατρο σου...εμενα μου φενονται τεραστια ολα αυτα!!! το μονο σιγουρο ειναι πως πρεπει να δουλεψεις με τον εαυτο σου πολυ εσυ η ιδια και με την βοηθεια των δικων σου...Μην τα παρατησεις ποτε σου!!! και τι δεν θα εδινα για να υπηρχε το μαγικο χαπι και να ανακουφιζοσουν απ ολα...και ολοι οσοι εχουν τετοια η παρομοια προβληματα...Και μακαρι αυτο το χαπι να μην ητανε σαν ολα τ αλλα...αλλα να το επερνες μια φορα και ολα να γινονοντουσαν ΤΕΛΕΙΑ! αλλα...η ζωη εχει δυσκολιες...και γι αυτο ειναι και ενδιαφερον...! Με πηρε η μητερα του αγοριου μου...και ο γιατρος ειπε καλα νεα...Πως δεν θα χρειαστει ψυχαναλυση μολις βγεια απο την κλινικη , μονο να περνει μισο χαπι καθε βραδυ...και ανακουφιστηκα λιγο...αχχ...
15-03-2011, 14:09 #65
μα ναι εννοειται πως δεν ειναι ολες οι σχεσεις ιδιες το ξερω κ το χω διαχωρισει! δεν ειμαι απο τα ατομα που συγκρινουν την μανα-πατερα με τις σχεσεις τους. ο πατερας μου ειναι αιμα μου. ειμαι η 1η του κορη ειμαι η πιο κοντινη του ειμαι το 1ο του αιμα! τονα γαπαω τον μπαμπα μου τον σεβομαι και του εχω συγχωρησει ο,τι κ αν εκανε οπως κ αν φερθηκε επειδη τωρα που μεγαλωσα βλεπω πως το κανε απο υπερβολικη αγαπη. βλεπω οτι του μοιαζω.
προσπαθω εστω κ αν δεν νιωθω τους αλλους, να ειμαι δικαιη μαζι τους. προσπαθω. θελω να το καταφερω βασικα θελω να ειμαι τελεια. δεν θελω να εχω ρωγμες πουθενα.τελεια παντου. μονο οταν το καταφερω θα μαι ολοκλιρωμενη!!!!!
το νιωθει κανεις αυτο?I m a Good Person With Bad Attitude
15-03-2011, 14:11 #66
15-03-2011, 14:13 #67
καρολ πολυ καλα νεα μπραβοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!ισως ηταν απλα τοτε μια αδυναμια του ανθρωπου αυτου! ισως απλα ευαισθησια, και με την ψυχαναληση να ειναι παλι χαρουμενος!ειναι καλο που μπλεχτικαν κ οι γονεις στην μεση, οσο ενημερωνονται ειναι σαφως πιο ευκολο να τον κατανοησουν. κ ειναι τυχερος που ασχολησαι κ εσυ παρ ολο που σαι μικρη κ θα μπορουσες να γυρισεις την πλατη σου να κοιταξεις το δικο σου συμφερον. οι περισσοτεροι αυτο θα κανανε γτ στο πισω μερος του μυαλου εχεις το ''γιατι να τον σκεφτω.....εμενα θα με σκεφτει κανεις?''
15-03-2011, 14:18 #68
Αμα το θελησεις, θα αρχισεις να ενθουσιαζεσαι παλι! Με λιγη ή πολλη προσπαθεια, δε βλεπω γιατι να μη γινει!
15-03-2011, 14:19 #69
δεν μου περασε καθολου απο το μυαλο ''αν εγω παθαινα κατι τετοιο αυτος θα ητανε διπλα μου?'' , ομως μου περασε πολλες φορες ο φοβος για την σχεση μας...αν θα μπορουμε να εχουμε μια σχεση φυσιολογικη...(οσο φυσιολογικη μπορει να ειναι μια σχεση στισ μερες μας). Ειναι σε κλινικη τωρα και εγω εχω συνεχη επικοινωνια με τους γονεις του...μ λενε τα καθημερινα νεα!!! Δεν θα χρειαστει ψυχαναληση και το θεωρησα καλο, οπως και το οτι δεν θα περνει καν ολοκληρο φαρμακο, και 9α περνει μισο μια φορα τ βραδυ!!! ισως να μην επηρεαστει τοσο απο τις παρενεργειες που εχουν τα χαπια...!!! ας μας βοηθησει ο Θεος!
15-03-2011, 14:26 #70
τι χαπι θα παιρνει? συνηθως οταν ξεκινας αγωγη ξεκινας με μισο χαπι..........ισως του χορηγησουν αργοτερα αλλες δοσεις........φυσιολογικη ισως να μην ειναι αλλα τουλαχιστον θα ειναι πιο ανετη κ ευκολη απο την υπαρχουσα κατασταση
15-03-2011, 14:31 #71
δεν ξερω ρε γαμωτο τι φαρμακο θα περνει...δεν εχω ρωτησει και τους γονεις του ντρεπομαι...9α ρωτησω τον ιδιο διακριτικα οταν βγει...;) για 2 χρονια ειπε ο γιατρος θα το περνει ισα ισα να ειναι σταθερος...! και αυτοι οι γιατροι ρε συ , σαν να μην τα λενε ολα....
15-03-2011, 14:35 #72
15-03-2011, 14:35 #73
Δεν τα λενε ολα γιατι δεν ξερουν εξαρχης τι συνεχεια θα εχει η ιστορια, μπορει να ειναι βραχυ το επεισοδιο, ή στην περιπτωση που ειναι πιο σοβαρο δε θελουν να ανησυχησουν την οικογενεια και τον ιδιο, γιατι περισσοτερο αγχος θα τους επιφερει..
15-03-2011, 14:39 #74
αχ ποσο θελω να τους σπασω τ μουτρα...!! δεν μπορου να κρυβουν πραγματα στους γονεις και ειδικα σε μια ιδιοτικι κλινικι που πληρωνεις κιολας τα κερατα σου...δεν εχουν αυτο το δικαιωμα..αλλα ναι..ισως να μην ξερουν και οι ιδιοι μεσα σε 20 μερες νοσηλειας τι θα ξημερωσει....
15-03-2011, 14:45 #75
Παντως αυτο ειναι κατι που γινεται σχεδον παντου και παντα σε αυτες τις περιπτωσεις. Κανεις δεν μιλαει ξεκαθαρα και δε δινει προγνωστικα, ουτε σε ιδιωτικα ουτε σε δημοσια νοσκομεια, ουτε οι ιδιωτες ψυχιατροι, δισταζουν να κανουν διαγνωσεις και να ονοματιζουν ασθενειες, τα χωρανε ολα κατω απο το ψυχωσικα συνδρομο, γιατι πολλες φορες ειναι και δυσκολο να διακρινεις την καθε περιπτωση απο την αρχη, γιαυτο αποφευγουν ταμπελες και να μιλανε για την εξελιξη. Παγιος νομος, δεν ξερω ομως γιατι ακριβως να σου εξηγησω. Δεν εχουμε και κανεναν ψυχιατρο εδω μεσα.