Όλοι οι σχιζοφρενείς μένουν μόνοι τους; - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 13 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 195
    Senior Member
    Οκ...εγω οχι.
    Απο την αλλη αν παραιτηθω πχ απο την ευρεση για ταιρι , μπορει να ερθει να μου χτυπησει την πορτα και να μου πει ηρθα. Δεν εχει γινει ακομα...ελπιζω να με προλαβει πριν πεθανω γερος στο περιμενε...λολ παραπονο το εχω.

(Αυτοσαρκασμος ειναι , δεν ειναι ειρωνια προς εσενα...αν και εδωσες το κινητρο)
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    Γιατί να είναι ειρωνία προς εμένα και ποιό κίνητρο;

Senior Member
    Quote Originally Posted by whitecandle View Post
    Γιατί να είναι ειρωνία προς εμένα και ποιό κίνητρο;
    Δεν ειναι απλως το τονισα...γατι αν δεν το τονιζα μπορει να μου ελεγες με ειρωνευεσαι οπως στο τραγουδι που ποσταρα και θα ξενερωνα.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    Τέσπα....ξεφύγαμε πολύ από το θέμα το κάναμε προσωπικό.

Senior Member
    Οκ στο θεμα...οι σχιζοφρενεις κατα τη γνωμη μου ειναι συνηθως μοναχικοι , αλλα σε καμμια περιπτωση "ολοι" . Οπως λεμε οτι οσοι ασχολουνται πολυ με τους υπολογιστες ειναι συνηθως αντικοινωνικοι αλλα σε καμμια περιπτωση "ολοι"...καπως ετσι.

Banned
    Καμμιά φορά αναγκάζεσαι και γίνεσαι αντικοινωνικός όταν βλέπεις τι λέρα έχει η κοινωνία.

Senior Member
    w.c. είσαι προκατειλημμένη ακόμη και με όσους δεν είναι προκατατειλημμένοι απέναντι στην ψυχική ασθένεια(γιατί ειλικρινά δεν πιστεύω πως η madly έδειξε πουθενά πως είναι). Και κρατάς κάποια μαυρόασπρα συμπεράσματα στα οποία έχεις κατασταλάξει και δε φαίνεται να έχεις και τη διάθεση να τα διαπραγματευτείς. Ο υγιής δε χρειάζεται να προσπαθήσει για τίποτε, οι 'ασθενείς' για τα πάντα, ενώ είναι και καταδικασμένοι σε μία ζωή μαύρη κι άραχλη, λαλ, άρα ποια είναι η ουσία να προσπαθείς καν? Καμία. Μόνο που με το συγκεκριμένο σκεπτικό, γιατί τσιρίζεις μετά για την προκατάληψη και το στίγμα? Μόνη σου αυτοστιγματίζεσαι.(εφόσον πιστεύεις ότι η ασθένειά σου αφαιρεί κάθε δυνατότητα να ζήσεις το παραμικρό). Σε βάζεις στην κατηγορία 'δίχως μέλλον', αλλά και δε θες να σε αντιμετωπίζουν ρατσιστικά. Αφού είσαι η πρώτη διδάξασα.:P
    Νομίζω πως η στάση του Κηπ είναι η πλέον ισορροπημένη. Και τον θαυμάζω για τη στάση του και την ωριμότητά του και για την αισιοδοξία του.:) Παραδειγματίζομαι.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Banned
    Rainandwind, δεν περίμενα να πεις και κάτι θετικό, που τα διάβασες όλα αυτά και δεν το ξέρω; Είπα εγώ ότι πρέπει να προσπαθείς πολύ; Η αλήθεια είναι ότι είτε σε δέχονται είτε δεν σε δέχονται! Ο κηπ τα είπε αυτά ότι πρέπει να προσπαθούμε εμείς διπλά και ίσως είναι αλήθεια δεν ξέρω, εσύ έξω από το χορό τι να πεις. Και δεν αυτοστιγματίζομαι, κάνεις λάθος, όποιος τολμήσει και μου πει κάτι για την ασθένεια, του τα χώνω, άρα πως είναι δυνατόν να τα πιστεύω η ίδια για τον εαυτό μου; Είσαι εκτός τόπου και χρόνου όπως πάντα... Αλλά οι περισσότεροι έτσι είναι γι'αυτό σου δίνουν θετική ανατροφοδότηση. Υπάρχουν όμως έστω και 1-2 που είναι σαν κι εμένα και με καταλαβαίνουνε ηθικοί. Για τους άλλους δεν με νοιάζει να πάνε να πνιγούνε. Ειλικρινά.

Senior Member
    Η ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΕΥΦΥΩΝ !!!

Θα τη βρεις την ακρη κ θα ευτυχησεις !μην απελπιζεσαι!

Banned
    Κατερινάκι είσαι τέλεια! Μόνο εσένα και την πανικούλα πάω από το φόρουμ, άμα θες στείλε μου προσωπικό μήνυμα σε αυτό που σου είχα στείλει για να σου απαντήσω. Φιλάκια!

Banned
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    σε ευχαριστω! αυτα να τα βλεπουν κι ορισμενες εδω που πιστευουν δεν αξιζω τπτ...
    εχεις δικιο ειδικα αν το παιδι ειναι πανω απο 5. γιατι περα απ'το θεμα του σεξ, ισως η υπολοιπη συγκατοικηση ηταν δυσκολη.
    παντως οταν καποιος δεν εχει δουλεια ουτε στην Αθηνα, δε νομιζω να καθοτανε εδω μεστη φασαρια και τη βρωμα χωρις λογο. εγω τουλαχιστον αφορμη ψαχνω να φυγω.

οχι δεν επεσα στο κενο (αν και σε αλλου ειδους κενα θα γουσταρα πολυ να πεσω :p), απλα ειχα δουλεια εκτος φορουμ.
    κι αφου εισαι καλυμμενη με τον κιπ, εγω περισσευω. εκτος αν σ'αρεσουν αλλου ειδους καταστασεις, που και παλι βρισκεις εκει ευκολα καποιον διαθεσιμο, λολ...
    Μα δεν τρεχει κατι με τον κιπ απλα παντρευομαστε μωρε πως κανεις ετσι?
    Κενο πιστευψεμε εδω στην κρητη τα εχω κανει ολα xtream καταστασεις που αν τις εφαρμοσω στον κιπ μετα δεν θα μπορει να παρει τα ποδαρακια του ixxixixixx

Senior Member
    Quote Originally Posted by whitecandle View Post
    Τίποτα από τα δύο. Θέλω αυτό που μου αξίζει χωρίς να προσπαθήσω όπως το χουν όλοι,και μάλιστα άτομα που δεν τους αξίζει.
    Εδώ τα διάβασα και δε νομίζω πως ερμήνευσα όσα έγραψες κατά το δοκούν. Δε με νοιάζει που με κατατάσσεις στους "ανήθικους" στη συγκεκριμένη, λαλ.:D
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Banned
    Ελα βρε γουαιτ μην απελπιζεσαι αφου τοσες σελιδες σου λεμε οτι υπαρχουν αρρωστιες και αρρωστιες εσενα πιθανον ειναι ελαφριας μορφης και δεν σε εμποδιζει σε πολλα θεματα στην ζωη.
    Απλα εχεις πληγωθει απο αντρες και φοβασε,εισαι ετημη να βγαλεις τα νυχια εξω μολις παει να παιχτει κατι με εναν αντρα και με το δικιο σου.
    Αλλα αν χαλαρωσεις και δεν το σκετεσαι συνεχεια ισως κατι βρεθει χωρις να το περημενεις.

Senior Member
    Πανικούλα, μας το έχεις κάνει κατανοητό. Είσαι πανέμορφη παρά τα κιλά σου και σεξουάλα και όποιος δε σε θέλει δεν ξέρει τι χάνει. Φτάνει, το εμπεδώσαμε (θέλουμε δε θέλουμε), μια και το διαβάζουμε τις τελευταίες μέρες σε κάθε θρεντ που μας κάνεις την τιμή να συμμετέχεις.
    Δε βλέπω να σκοτώνονται οι άντρες ποιος θα πρωτοπρολάβει, αλλά δε βαριέσαι, σε δουλειά να βρισκόμαστε.
    Σπύρος Μπιμπίλας

Banned
    Δεν βλεπεις γιατι δεν βλεπεις τα υ2υ μου καλη μου και δεν εχω κιλα πλεον τα εχω χασει και ουτε ειχα ποτε.
    Ειναι κακο να νιωθω αυτοπεποιθηση?Παιζει να ειμαι η πιο ωραια γυναικα σε ολοκρηρο το φορουμ!αχαχα

Page 8 of 13 FirstFirst ... 678910 ... LastLast