πειτε κατι ομορφο για μενα :) - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast
Results 76 to 90 of 119
    Senior Member
    Quote Originally Posted by whitecandle View Post
    Thanks αλλά αν είναι κάποιος ύπουλος μπορεί να τους ξεγελάσει όλους. Τελοσπάντων, δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά, τώρα που ξαναδιάβασα το πρώτο ποστ της μου φάνηκε ότι μάλλον το εννοούσε, απλά επειδή είχα αρνητικές εμπειρίες από τη συγκεκριμένη κοπέλα, το πίστεψα αυτό. Αν είναι λάθος ζητώ συγγνώμη, όμως δεν το έκανα επίτηδες. Να αποδειχτεί όμως ότι είναι λάθος. :mad:

Ναι κανει μερικες χιλιαδες μηνυματα υποστηριξης και μαλλον ειναι υποχθονια και υπουλη ...ποιος ξερει που αποσκοπει . Πρεπει να την συναντησουμε και να την εξετασουμε με μηχανη ανιχνευσης ψευδους να δουμε τι ανθρωπος ειναι.

Ναι αυτο το ποστ σταζει ειρωνια.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Ναι κανει μερικες χιλιαδες μηνυματα υποστηριξης και μαλλον ειναι υποχθονια και υπουλη ...ποιος ξερει που αποσκοπει . Πρεπει να την συναντησουμε και να τις εξετασουμε με μηχανη ανιχνευσης ψευδους να δουμε τι ανθρωπος ειναι.

Και μετά λέτε ότι είναι ιδέα μου ότι όλο μου τη λέτε......................

Banned
    Ναι κανει μερικες χιλιαδες μυνυματα υποστηριξης και μαλλον ειναι υποχθονια και υπουλη ...ποιος ξερει που αποσκοπει . Πρεπει να την συναντησουμε και να τις εξετασουμε με μηχανη ανιχνευσης ψευδους να δουμε τι ανθρωπος ειναι.

και ανακριση απο τον αστυνομο μπεκα και με τον προβολεα απο πανω της παρακαλω!!και 60 βουρδουλιες!

Senior Member
    Οποτε στην λεω θα στο γραφω καθαρα , για να μην παρεξηγιομαστε, πιο πανω στην ειπα.

Τωρα ασε τα παιδιαρισματα και της ευθιξιες και ζητα συγγνωμη σαν ωριμο ατομο χωρις πολλες σαλτσες , αυτο ειναι που πρεπει να κανεις και δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολο.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member

σου την είπε, αφού πλάσατε το εξωφρενικό σενάριο ότι η ρισέρτσερ επίτηδες έβαλε αυτό το ποστ για να κοροιδέψει εσένα. καταλαβαίνεις πως πάει?
    και δεν είναι η πρώτη φορά που παρεξηγείς αδίκως κάποιον, οπότε λογικό να χάνουμε την υπομονή μας.

Banned
    Οποτε στην λεω θα στο γραφω καθαρα , για να μην παρεξηγιομαστε, πιο πανω στην ειπα.

Τωρα ασε τα παιδιαρισματα και της ευθιξιες και ζητα συγγνωμη σαν ωριμο ατομο χωρις πολλες σαλτσες , αυτο ειναι που πρεπει να κανεις και δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολο.
    Εσύ τι κάνεις το δικηγόρο; Ζήτησα ήδη συγγνώμη αν είναι λάθος μου. Όμως παίζει και να μην είναι...Ο καλός κηπάκος

Banned
    Quote Originally Posted by claire View Post
    σου την είπε, αφού πλάσατε το εξωφρενικό σενάριο ότι η ρισέρτσερ επίτηδες έβαλε αυτό το ποστ για να κοροιδέψει εσένα. καταλαβαίνεις πως πάει?
    και δεν είναι η πρώτη φορά που παρεξηγείς αδίκως κάποιον, οπότε λογικό να χάνουμε την υπομονή μας.
    Ναι όμως δεν βάζει το ενδεχόμενο να κάνει λάθος και έστω δεν το βάζει αυτό. Μπορεί να ρθει στη θέση μου και να δει ότι έχω παρεξηγηθεί από αυτό το άτομο στο παρελθόν και γι'αυτό το σκέφτηκα; Και το άνοιξε την ίδια ώρα ΑΚΡΙΒΩΣ που έλεγα για τις θετικές ανατροφοδοτήσεις.

Senior Member
    Εσύ τι κάνεις το δικηγόρο; Ζήτησα ήδη συγγνώμη αν είναι λάθος μου. Όμως παίζει και να μην είναι...Ο καλός κηπάκος
    Και αυτη ειναι η διαφορα μας , γιατι εαν εγω υπεπιπτα σε τετοιο σφαλμα προς αλλο ατομο μπορει να εχανα και τον υπνο μου μεχρι να ζητησω συγγνωμη για οτι ειπα.

Senior Member
    Ναι όμως δεν βάζει το ενδεχόμενο να κάνει λάθος και έστω δεν το βάζει αυτό. Μπορεί να ρθει στη θέση μου και να δει ότι έχω παρεξηγηθεί από αυτό το άτομο στο παρελθόν και γι'αυτό το σκέφτηκα; Και το άνοιξε την ίδια ώρα ΑΚΡΙΒΩΣ που έλεγα για τις θετικές ανατροφοδοτήσεις.

αφού είσαι παρεξηγησιάρα. παρεξηγείς χωρίς να υπάρχει λόγος, οπότε σου είπα και πριν αυτό δεν λέει κάτι.
    ρε παιδί μου, άσε τις θεωρίες συνομωσίας. μια σύμπτωση ήταν. αν το σκέφτεις λογικά, θα το δεις και μόνη σου.

Banned
    Και αυτη ειναι η διαφορα μας , γιατι εαν εγω υπεπιπτα σε τετοιο σφαλμα προς αλλο ατομο μπορει να εχανα και τον υπνο μου μεχρι να ζητησω συγγνωμη για οτι ειπα.
    Εγώ πρόλαβα να το πω πριν κοιμηθώ. Χαχαχα

Senior Member
    Dear Resercher
    Ακόμα θυμάμαι την πρώτη φορα που έγραψα στο forum, και πόση υποστήριξη και ενθάρρυνση μου πρόσφερες. Θυμάμαι τις συζητήσεις μας, και ποσο εύκολα μπορούσαμε να θίξουμε ευαίσθητα θέματα με τρόπο ανάλαφρο ώστε να μην βαρύνουμε παραπάνω τις ψυχές μας, και να δώσουμε, τόσο σε εμάς όσο και σε όσους διάβαζαν και ασχολούνταν, την ευκαιρία για μια ανάσα. Θυμάμαι πως με χιούμορ και έξυπνες ατάκες έπιανες αμέσως το νόημα και χτυπούσες καρακεντρο το θέμα, και ποσο χαιρόμουν που δεν αναλωνόσουν σε περιττό blahblah αλλα με 4-5 γραμμές όχι μονο με είχες βοηθήσει αλλα μου είχες φτιάξει και τη διάθεση. Είσαι από τα λίγα άτομα που πιστεύω ότι μπορώ να διαφωνήσω χωρίς να παρεξηγηθώ, μπορώ να γελάσω χωρίς να γίνω γελοία, και μπορώ να εμπιστευτώ χωρίς να εκτεθώ.

Είναι χάρισμα ξέρεις, να μπορείς να αντιμετωπίζεις τη ζωή και τις δυσκολίες με χιούμορ. Είναι χάρισμα να ξέρεις ποτε να κανεις ένα αστείο για να ελαφρύνεις την ατμόσφαιρα. Είναι χάρισμα των ανθρώπων που είναι φτιαγμένοι για να γίνουν πραγματικοί φίλοι.

"Η ευαισθησία δίνει έξαρση στη χαρά αλλα και βάθος στον πόνο" είχα διαβάσει κάπου. Σου εύχομαι πάντα να βρίσκεις μια αχτίδα χαράς σε ο,τι και αν συμβαίνει, και όσο για τον πόνο... είμαι πάντα εδώ και έχω αποθέματα Kleenex!
    [B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
    Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.

Banned
    Quote Originally Posted by claire View Post
    αφού είσαι παρεξηγησιάρα. παρεξηγείς χωρίς να υπάρχει λόγος, οπότε σου είπα και πριν αυτό δεν λέει κάτι.
    ρε παιδί μου, άσε τις θεωρίες συνομωσίας. μια σύμπτωση ήταν. αν το σκέφτεις λογικά, θα το δεις και μόνη σου.
    Οκ τέλος το θέμα ζήτησα συγγνώμη αφού επιμένετε όλοι ότι κάνω λάθος, δεν το ήθελα φυσικά να τη θίξω όπως δεν θέλω για κανέναν, αν και μου είχε κάτσει στο λαιμό αυτή η ειρωνία τότε και μια άλλη φορά, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα δεν είχα διαβάσει και κανένα θετικό ποστ της, είχα πέσει πάνω σε όλα τα αρνητικά και φυσικά κανα δυο θετικά δεν τα πίστευα. Τέλος, λύθηκε το θέμα, να μην ξαναμιλήσουμε γι'αυτό, ελπίζω να με συγχωρέσει.

Senior Member
    Ευχαριστω απο τα βαθη της καρδιας μου !!!!

πραγματικα συγκινηθηκα και χαρηκα πολυ με αυτα που γραψατε !

Ειστε οι καλοι μου και καλες μου e-friends....

Δυσκολο για μενα που δενομαι τοσο με εσας και σιγουρα τους περισσοτερους και τις περισσοτερες δεν θα εχω ευκαιρια να σας δω :)

Καταθετουμε εδω πολυ σημαντικα κομματια της ψυχης μας , πραγματα που ισως δυσκολα θα τα συζητουσαμε οσο θα θελαμε με καποιον εξω...

Ομως ειλικρινα χαιρομαι πολυ για το πως νιωθετε και εκφραζεστε για μενα

το ειχα ειλικρινα αναγκη το θετικο αυτο κομματι :)

σας ευχαριστω σας αγαπω εχω συνδεθει και το λεω με αγαπη και δακρυ

σας ευχομαι ολα να ειστε καλα ! Να με αγαπατε και εσεις! να ειστε απο καθε αποψη καλα

σας νοιαζομαι πολυ (προσπαθω οχι συνεξαρτητικα )

η αναγκη μου ηταν πολυ ειλικρινης ανεξαρτητα απο που εμπνευσθηκε

δεχομαι τη συγγνωμη σου whitecandle

ξερω πως πολλους και πολλες εδω εχω ηδη στενοχωρησει η εχω στενοχωρηθει

δεν ειπα να μου γραψουν πειτε μου οτι ειμαι τελεια

ειχα αναγκη απλα να φωτισθει λιγο η θετικη μου πλευρα οπως και εγινε με πολλη αγαπη και γενναιοδωρια !!!!

δεν εχω μαθει παιδια να εισπρατω η να ζητω θετικα και νιωθω λιγο αβολα

παρ ολα αυτα οσα λουλουδακια φυτεψατε στην αυλη μου σημερα τοσα και αλλα τοσα μπουμπουκακια να ανθιζουν στις καρδιες σας και στις αγκαλιες σας!!!!!!
    !http://bp2.blogger.com/_0XQB5t5onj8/...olding+flowers
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Banned
    Οκ, έγινε παρεξήγηση. Δεν ήθελα να πω κάτι αρνητικό και ήμασταν εκτός θέματος, απλά είχα διαβάσει μόνο 2 μηνύματά σου αρνητικά, και πιάστηκα από αυτά. Ενώ από ότι φαίνεται όλα τα άλλα σου είναι θετικά και πάλι συγγνώμη.

Senior Member
    α, ρε ρες! με εκανες κ δακρυσα!
    (οταν συγκινουμαι, κλαιω)

αντε ρε που θα απολογεισαι κ στον καθε παρονοικο!

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast