Results 16 to 28 of 28
Thread: Καλησπερα
-
20-03-2011, 18:34 #16
μουφα,
εχεις σκεφτει οτι αυτα που μας χαρισε η φυση μπορει να μην μπορεσουμε να τα αξιοποιησουμε και να τα χαρουμε χωρις την βοηθεια των "φαρμακευτικων εταιριων"?
δεν ειμαι ουτε υπερ ουτε κατα των φαρμακων.
βασικα ειμαι υπερ εκει που χρειαζονται και κατα εκει που δεν χρειαζονται.
το αν χρειαζονται ή οχι ομως το κρινει ο ειδικος.
- 20-03-2011, 18:54 #17
Μούφα,έχεις π.μ.
20-03-2011, 22:15 #18
Φίλε Researcher,παίρνω το seroquel γιατί τόσο η ψυχολόγος όσο και ο ψυχίατρος που βλέπω είναι της άποψης πως είμαι σε φάση υπερθυμίας και σε αυτήν οφείλονται οι εκρήξεις που έχω με τα νεύρα μου.
Σίγουρα προτιμώ να μην τις έχω και να υπάρχει ηρεμία στο σπίτι αλλά το τίμημα είναι εκεί.Δεν είμαι ο εαυτός μου,που αν εξαιρέσεις τα νευρικά ξεσπάσματα είναι εύχαρης,ευδιάθετος,χιουμορ ίστας,αισιόδοξος και γενικότερα συμπαθής...Απλά κάποιες στιγμές χάνω την γη κάτω από τα πόδια μου και κάνω-λέω πράγματα που μετά το μετανοιώνω πικρά...
21-03-2011, 01:42 #19
στο Α εξαμηνο ειμαι ακομα με κοψαν στο εργαστηριο . Για πες εσυ που ξερεις . Το αντικαταθλιπτικο τι θα κανει ? θα διωξει τη καταθλιψη ή θα τη κρυψει ? θα σε κανει λιγο ζομπι ? και για το αν εθιζουνε ή οχι αστο αυτο , γτ για τον ανθρωπο που σου λεω δεν εχω λογο να πω ψεμματα . Οι κουφαλες οι γιατροι τον κανανε πρεζακια . κοτζαμ παλικαρος και εξαρταται απο χαπακια . Ολα του συστηματος ειναι, ολα για τα φραγκα
εσεις κοιμαστε .. και το συστημα δουλευει
21-03-2011, 01:47 #20
moufa,
καλως ηρθες!
ξερεις εγω πριν κατι χρονια (πανω απο 4) νομιζα οτι ειχα διαφορα μεταξυ των οποιων κ η διπολικη. Μεχρι που πηγα σε ειδικο κ μου ειπε οτι δεν εχω κατι τετοιο κ ησυχασα...(ειχα άλλα, αλλα δεν ειναι το θεμα μας). Ολα αυτα στα λεω για να σου πω οτι πανω στον πανικο μου κ σε ολη τη μαυριλα μου, πολλες υποθεσεις εκανα που αποδειχθηκαν ακυρες.
Πηγαινε λοιπον σε πρωτη φαση καπου, να σου κανουν μια διαγνωση και ΑΠΟ ΚΕΙ Κ ΠΕΡΑ βλεπεις τί θα κανεις. Ειναι λιγο ατοπο να λεμε τί θα κανουμε ΑΝ....
Εκτος αν ψαχνουμε για δικαιολογιες ή φοβομαστε την αληθεια...που κι αυτο μεσα στο προγραμμα ειναι. Ολοι δισταζουμε πολλες φορες μπροστα στην αληθεια. Ομως κανε μια αρχη να μην βασανιζεσαι με κατι που δεν υπαρχει. Αν ειναι να βασανιζεσαι, ας ειναι τουλαχιστον με κατι που οντως υπαρχει.πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
21-03-2011, 01:48 #21
ρε συ μουφα, γραφεις σε δυο θεματα...δεν απαντας σε ότι σου γράφουμε και τωρα λες πως οι γιατροί ειναι κουφαλες και σε κανουν πρεζακια.
Σε ένα φόρουμ ψυχολογιας, τι ακριβώς θες αφού τα ξέρεις όλα?
21-03-2011, 01:52 #22
ξερεις moufa, σ αυτον εδω τον χωρο (κ οχι μονο) θα βρεις κ θα μιλησεις με ανθρωπους που τα χαπια τους βοηθησαν να κρατηθουν σε ενα επιπεδο για να δουλεψουν με τον εαυτο τους. Σαφως κ υπάρχουν κ οι ανθρωποι που εξαρτωνται απο τα χαπια, αλλα υπάρχουν και οι αλλοι που εχουν βοηθηθει για να συνεχισουν τη ζωη τους αξιοπρεπως (τουλαχιστον).
Νομιζω οτι ανεξαρτητα απο το τι κανει το συστημα κ πώς δουλευει, αν κατι αξιζει εδω ειναι σεβασμος στην προσπαθεια καποιων να σηκωθουν κ να αναπνευσουν κ να συνεχισουν οπως αυτοι επιθυμουν κ μπορουν. Κ σ αυτη την θεση μπορει να βρεθουμε ολοι καποια στιγμη...πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
21-03-2011, 02:13 #23
ναι οκει . κι εγω μαζι σου συμφωνω με τη προσπαθεια τους εγω απλα ειμαι αντιθετος σε αυτη τη νοοτροπια θεραπειας. το μονο που καταλαβαινω ειναι οτι γιατροι καταφευγουν σε αλλεσ λυσεισ αυτη των φαρμακων . και ποιος ξερει ισως στα 40 μας γεμισουμε ολοι απο καρκινο μιας και ειναι τησ μοδας τωρα.
Τεσπα Θα κανονισω με γιατρο να δω τι θα μου πει και θα δω τι θα κανω .
Θεοφανια, ναι γραφω σε 2 θεματα γτ γουσταρωκαι δεν απαντω σε σενα αλλα στους αλλους
Σε ενα φορουμ ψυχολογιας τι θελω ? την αληθεια
21-03-2011, 02:17 #24
moufa, σου ευχομαι να βρεις την αληθεια που εχεις μεσα σου κ καλη αρχη με τον γιατρο να σε βοηθησει να την ανακαλυψεις....
τα χαπια μπορει να ειναι της μοδας για καποιους, ευκολη λυση για καποιους αλλους και απαραιτητα για καποιους αλλους. εσυ θα δεις τι ειναι για την δικη σου περιπτωση φανταζομαι...ευχομαι ολα να πανε καλα!πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
21-03-2011, 02:23 #25
21-03-2011, 02:25 #26
θα περιμενουμε, οπως κ να χει!
καλη δυναμη,ε?! παντα το ευχομαι...νομιζω οτι χρειαζεται,ειδικα τετοιες στιγμες.πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
21-03-2011, 02:26 #27
Εξακολουθεις να μιλας για πραγματα που δε γνωριζεις. Τα αντικαταθλιπτικα δε θα σου δωσουν τη λυση, απλα θα σε βοηθησουν να ορθοποδησεις και να ασχοληθεις με το προβλημα σου. Εξαρτηση δημιουργουν τα ηρεμιστικα χαπια, σε περιπτωση που το παρακανεις στις δοσεις. Μιλας για εθισμενο ανθρωπο χωρις να ξερεις το ειδος των χαπιων που πιθανοτατα παιρνει και χωρις να ξερεις τι χαπια προκαλουν εθισμο.
Τεσπα, καλη τυχη στο θεμα σου, ελπιζω να πανε ολα καλα.
21-03-2011, 02:33 #28