Results 151 to 165 of 175
Thread: ΑΡΡΩΣΤΟΦΟΒΙΕΣ
-
27-03-2011, 16:35 #151
Δεν ξέρω γιατί δεν μπορώ να το ξεχάσω. Οποιοσδήποτε πόνος στο κεφάλι ή στον αυχένα με ενεργοποιεί αρνητικά και αμέσως χτυπαει το καμπανάκι του κινδύνου. Αυτό που με ρίχνει ακόμα περισσότερο είναι η ιδέα μήπως τρελλαθώ. Ο ψυχίατρος και η ψυχολόγος μου λένε ότι είναι άγχος και δεν εχω κανένα τέτοιο κίνδυνο. Εγώ όμως νιώθω ότι το κεφάλι μου είναι σαν χαμένο και ψιλαφίζω την κάθε κίνηση και συμπεριφορά μου. Προσπαθώ να ξεχαστώ με διάβασμα ή με σταυρόλεξα και σε λίγο πάλι τα ίδια.
- 27-03-2011, 19:03 #152
γεια σας αρρωστακια μου..δεν ειμαι καλα ρε παιδια.απο χτες πολυ πονος στο εντερο.θα τρελαθω.με επιασαν και διαρροιες σημερα.λετε ρε παιδια να ναι καρκινος τελικα?αμαν να χα μια κολονοσκοπηση τωρα....ουτε να φαω θελω ουτε τιποτα.ειμαι πολυ φουσκωμενη,π9ολλα αερια.σαν να χω φαει ενα γουρουνι.πονος στο εντερο....μπηκα φυσικα για χιλιοστη φορα και διαβαζω για καρκινο..δεν παλευεται αλλο αυτο πια...σορυ αλλα ειναι απο κεινες τις δυσκολες μερες τις νταουν...τι καλα γελουσα τις προαλλες.ελεος πια...ποτε θα ηρεμησουμε?
27-03-2011, 19:14 #153
την ίδια αίσθηση είχα κι εγώ πολλές φορές...είχα κάνει πόσες φορές εγκεφαλογράφημα και δεν είχα τίποτα..και παρόλα αυτά εκεί να επιμένω....το νιωθα το κεφάλι μου ότι θα σπαγε...είναι δύσκολο να νο ξεχάσεις νομίζεις προσωρινά πως περνάει και μετά επανέρχεται..κάνε υπομονή...σωστά λένε οι γιατροί σου, δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος..προσπάθησε να ηρεμήσεις..
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
27-03-2011, 19:18 #154
γεια σου κι εσένα βρε welcome to the club!! άσε όλοι αυτό θέλουμε να ηρεμήσουμε!! Θα ηρεμήσουμε κάποια στιγμή, που θα πάει...θέμα χρόνου είναι και υπομονής και δικής μας προσπάθειας βέβαια...πίστεψέ με θα ξανάρθουν οι μέρες που γελούσες.
λογικό αυτή η καρκινοφοβία να σαι ταλαιπωρεί έτσι.....τα περισσότερα συμπτώματα είναι ψυχοσωματικά απ το άγχος.....έχεις κάνει κάποια εξέταση πχ. μήπως έχεις σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου ή κάτι άλλο?? Εύχομαι όλα να πάνε καλά!!!" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
27-03-2011, 23:13 #155
μου χουν πατησει την κοιλια πολλοι γιατροι με τα χερια και λενε ολα καλα.επειδη ο πονος ειναι εσωτερικος οχι εξωτερικος.εχω κανει εξεταση αιματος κ ειναι καλη.εχω κανει κ υπερχο κιλιας αλλα δεν δειχνει εντερο.μενει μονο η κολονοσκοπηση.....
28-03-2011, 13:55 #156
Γεια σε ολους παιδια! Ειμαι νεος εδω, προσφατα ανακαλυψα αυτο το site, και διαβαζοντας τις εμπειριες σας πλεον δεν νιωθω οτι ειμαι ο μονος που εχει τετοιες σκεψεις...
28-03-2011, 18:14 #157
Patsy τα συμπτωματα που περιγραφεις ειναι σπαστικης κολιτιδας και τα εχω περασει κι εγω!Πραγματικα αφορητο και το κυριοτερο σου χαλαει την ψυχολογια.Κολονοσκοπιση δεν εχω κανει γιατι και οι τρεις γαστρεντερολογοι που πηγα μου ειπαν το ιδιο και συνεστησαν καποια αντισπασμολυτικα για το εντερο.Περα απο αυτο , σιγουρα ξερεις πως το αγχος παιζει πολυ σημαντικο ρολο στο γαστρεντερικο και με το να αγχωνεσαι και να ψαχνεις αν εχεις καρκινο σιγουρα επιβαρυνεις την κατασταση σου.Αν θες την γνωμη μου παντως για να αποκλεισεις το παθολογικο κανε και εναν υπερηχο θυροειδους.Επηρεαζει το εντερο σε μεγαλο βαθμο.
28-03-2011, 20:28 #158
29-03-2011, 00:52 #159
τελικα παιδια τα νεα ειναι ασχημα.καμια φορα δεν ειναι η αρρωστοφοβια μας αλλα η αληθινη αρρωστια.μου βρηκαν σημερα στον υοπερηχο 3 ογκους μεγαλους στην μητρα.κλαιω ολη μερα.και φυσικα ο πονος στο εντερο δεν ειναι απο αυτο.εκει θελει κολονοσκοπηση.α μου βρηκαν και λιπωδη εκφυλιση ηπατος...καλο βραδυ αν και δεν ειναι καθολου καλο.
29-03-2011, 01:07 #160
περαστικα ευχομαι..χωρις να θελω να το παιξω ιατρος πρεπει να τα παρουμε τα πραγματα ενα ενα,ενας οικογενειακος μας φιλος ο οποιος ειναι παχυσαρκος πανω απο 100 κιλα και πινει ολη μερα αλκοολ και τρωει πιτσες κ σουβλακια,του βρηκαν λιπωδες συκωτη η οπως το γραφεις εσυ,ειναι το ιδιο πραγμα,δηλαδη πανω στο συκωτι συσσωρευεται λιγο λιπος.αυτη την διαγνωση του την ειχαν κανει πριν 4-5 χρονια,και απλα του ειπαν να σταματησει το αλκοολ και τα λιπη και να πηγαινει μια φορα το χρονο να μετραει τρανσαμινασες(αυτος δεν κανει τιποτα απ αυτα και μετα απο 5 χρονια ειναι πιο χοντρος αλλα παραλληλα ακμαιος),εν ολιγοις θελω να σου πω οτι δεν ειναι κατι τοσο σοβαρο,επαναλαμβανω πως δεν το παιζω ιατρος αλλα δεν θα παθεις κατι απ αυτο.για το εντερο σου δεν ξερω τι ηλικια εχεις,αν εισαι 40 και πανω ισως μια κολονοσκοπηση θα βοηθουσε,το πιο πιθανο ειναι να εχεις πολυποδες,αν ειχες καρκινο στο παχυ εντερο μετα απο τοσο καιρο που πονας θα μας χαιρετουσες.για το θεμα με τους ογκους στην μητρα δεν εχω καποια γνωση,ο γυναικολογος σου θα σε κατατοπισει αναλογα..να μας κρατας ενημερους
29-03-2011, 10:21 #161
Patsy η μαμα μου εχει λιπωδη εκφυλιση υπατος εδω και δεκα περιπου χρονια.Επειδη το κατεχω το θεμα , θα συμφωνησω με τον Jonny απολυτως.Προσοχη στη διατροφη θελει και οχι αλκοολ.Το ιδιο προβλημα εχει και ενας φιλος μου που το ανακαλυψε προσφατα και ειναι γυρω στα 30.Στις περισσοτερες των περιπτωσεων το λιπος αυτο το δημιουργει το ιδιο το συκωτι απο μονο του ,δεν οφειλεται σε παθολογικα αιτια και δεν ειναι κατι ανησυχιτικο.Απλα μια φορα το χρονο πρεπει να ελεγχεις τις τρανσαμινασες σου.Οσον αφορα την μητρα σου απαντησε μου αν εχεις την καλοσυνη αν οταν λες ογκοι αν εννοεις τα ινομυωμάτα.
29-03-2011, 13:16 #162
Patsy λυπαμαι πολυ.....Περαστικά και όλα να πάνε καλά!!
29-03-2011, 15:47 #163
ναι και ευχαρσιτω πολυ για την συμπαρασταση.ειμαι γιαννη 33.δεν πινω,παχυσαρκη δνε με λες αλλα ουτε κ αδυνατη.τα κιλα μου ταχω.ολο βλακειες ετρωγα για να λεμε την αληθεια.πολλα γλυκα και αναψυκτικα.καλα αυτο ειναι δευτερευον προβλημα.το χω 3 στην κατηγορια.πρωτο εχω τους ογκους που ναι νασια ειναι λεει ινομυωματα.του λεω του γιατρου που μου κανε υπερηχο τι ειναι αυτο?λεει καλοηθης ογκοι.αλλα στην περιπτωση την διλη μου δεν ξερει γιατι τον σπτεμβριο δεν ειχα τιποτα...και τωρα εχω 3 κ μεγαλους..λεει ισως να ναι επιθετικης μορφης.τεσπα για να μην πολυλογω σημερα εχω κλεισει ραντεβου σε γυναικολογο και την πεμπτη στο θεαγενειο.
δευτερο ειναι το εντερο που ποναω οπως εχω πει απο ιουλιο.θα κανω σε λιγες μερες μια κολονοσκοπηση για να τελειωνουμε και με αυτο το θεμα.
τριτο αυτο που λεμε με το λιπος στο ηπαρ.αυτο διαβασαπανω κατω αυτα που γραψατε κ εσεις κ οτι ισως δημιουργησει κιρρωση ηπατος που δνε ξερω τι σημαινει αλλα φυσικα δεν μ αρεσει κι ολας.απλα αποφασισα να κανω γυμναστικη και διαιτα..
α.εχω και κατι σημαντικο αλλα ακρη δεν εχω βγαλει με τους γιατρους απλα με εχουν υπο παρακολουθηση.πισω απο τιο αυτι εχω εναν λεμφαδενα ,ογκιδιο ο,67 εκ.δεν ξερουν απο τι.με βλεπουν ανα 2 μηνες στο θεαγενειο.αυτα τα νεα μου.ελπιζω να ειστε ολοικαλα.
29-03-2011, 17:22 #164
Δεν ειναι μονο ενα που με απασχολει...πλεον με την παραμικρη ενοχληση φοβαμαι οτι εχω καποια ασθενεια και αρχιζω να ψαχνω τους γιατρους με την σειρα. Αυτη την εποχη με απασχολουν μονο οι εξετασεις που κανω, μαγνητικη, υπερηχα κλπ, σε ολα τα θεματα. Καποιες φορες πονοκεφαλος, αποτομη ζαλαδα, αρρυθμιες, μουδιασματα, φουσκωματα, οπως και οι περισσοτεροι και δεν ηρεμω αν η καθε εξεταση δεν βγει καλη χωρις σημαδια καποιας παθησης. Χθες πχ ενας μικρος πονος στο στηθος με εφτασε στα ορια κρισης πανικου!
29-03-2011, 17:24 #165
Patsy ελπιζω να πανε ολα καλα!
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....