Results 31 to 45 of 63
Thread: Εχω σεξουαλικο προβλημα
-
05-04-2011, 09:00 #31
panikoula,
το ότι νιώθεις το σώμα σου να έχει ξυπνήσει μετά από πολύ καιρό είναι πολύ εντάξει και να μη νιώθεις ενοχές ή άσχημα γι' αυτό.
Είναι πολύ υγιές να θέλεις να κάνεις σεξ και το γεγονός ότι είσαι μάνα δεν πιστεύω ότι κάνει μια τέτοια επιθυμία απαράδεκτη ή ''βρώμικη''.
Από εκεί και πέρα νομίζω ότι είναι καλύτερα να μην προβληματίζεσαι με τη συμπεριφορά άλλων παντρεμένων γυναικών, μη κάνεις συγκρίσεις, αφού ο κάθένας μας κάνει και τις επιλογές του.
Είσαι μητέρα και είσαι και μόνη σου, δεν είναι λίγο ούτε εύκολο αυτό. Έχεις καθόλου βοήθεια; Δηλαδή, αν θέλεις μια στο τόσο να πας μια βόλτα μόνη σου, υπάρχει κάποιος δικός σου άνθρωπος να καθήσει μαζί με το παιδάκι σου;
Ρωτάω γιατί συμφωνώ με τον keep. Θα ήταν όμορφο να γνωρίσεις κάποιον, να δώσεις στον εαυτό σου την ευκαιρία να προσπαθήσει να κάνει μια σχέση.
Αυτό βέβαια έχει να κάνει και με τις δικές σου επιθυμίες αυτόν τον καιρό. Πώς νιώθεις; Εκτός από διάθεση για σεξ θα ήθελες κάτι τέτοιο;
- 05-04-2011, 11:55 #32
Οχι εγω οτι κιαν κανω ειμαι βρομαρα και *******.Κατα την γνωμη μερικων εδω μεσα γιατι εξω κανεις δεν με εχει κρινει τοσο ασχημα.
05-04-2011, 18:26 #33
Γεια σου και απο εμένα.
Καταρχήν νομίζω πως το να έχεις σεξουαλικες ορέξης είναι απολυτως φυσιολογικό και θεμιτό για όλους τους ανθρώπους. ( ανδρες - γυναικες )
Στα λόγια σου φαίνετε ο σεβασμός προς την ψυχική υγεία του μικρού που έχεις επομένως συμπεραίνω πως σε οποιαδήποτε κίνηση κανεις θα κοιτάξεις να είσαι κυρία στα ματια του παιδιού σου.
Εγώ σαν Νίκος θα σου πρότεινα να πραγματοποιησεις τις επιθυμίες σου με όποιον σου κάνει κέφι χωρις να γίνεις και απαραιτητα αντιλιπτη απο το παιδι. Το να καταπιέζεις ένα κομματι του εαυτου σου που είναι η φυσική ανγκη δεν ειναι σωστο και ορμονικα. Κάνε οτι θεωρείς απαραιτητο για την δικη σου ευχαριστηση γιατι εχεις δικαιωμα στο κατω κατω που δεν μπορει να στο στερησει κανεις, και φροντισε και το παιδι να ειναι χαρούμενο.
05-04-2011, 18:30 #34
Πες τα χρυσοστομε εδω επειδη εχω ορμες και θελω να κανω σεξ με βγαλανε αχρηστη μητερα.Και παλιοτερα που εκανα οτι εκανα το εκανα κρυφα μετα της 1 το βραδυ και στα μουγκα!Δεν ειμαι καθολου ανευθηνη στα θεματα του παιδιου και οταν ακουω εδω να με βγαζουνε κατοι χαζοι αχρηστη σαλτερνω πολυ ασχημα.
Γενικα ειμαι υπευθυνο ατομο αλλα δεν βρησκω μια δουλεια και ολα πανε στραβα και ειμαι να σκασω να παρω τα βουνα.Τι θα γινει με αυτες τις δουλειες με πιανει κρηση οσο τα σκευτομαι.
Οι γονεις μου ποσο ακομα θα ζησουνε να μας ταηζουνε τι θα κανω μετα με το παιδι δεν αντεχω θα σκασω.
05-04-2011, 21:21 #35
αγαπητή panikoula
7 χρόνια χωρίς σεξ και δεν τρέμεις ολόκληρη?δεν έχεις αρχίσει τα φάρμακα? μπράβο σου!
Oσο αναφορά κάτι εξυπνάκηδες που τόλμησαν να αναφερθούν στον πιτσιρικά σου,μην ασχολήσε,η δικιά τους η μάνα σίγουρα δεν ήταν τόσο ηθική όπως εσύ και ζηλεύουν που το δικο σου το παιδί έχει μια μάνα κυρία και η δικιά τους ξεσκιζότανε και αυτη άκουγαν...για αυτό βγάζουν κακία πίσω απο μια οθόνη pc...
ακυρο:απο εμφάνιση πως είσαι?
05-04-2011, 21:24 #36
να συμπληρώσω ότι καλό θα ήταν να ψαχτείς με κάποιον σοβαρό και ώριμο και να κάνεις μία σχεση.και εσυ θα είσαι ok απο άντρα και το παιδί θα είναι ok απο ασφάλεια και ένα καλό αντρικό πρότυπο.
05-04-2011, 21:27 #37
Ti na pv?Μπορει και απο την ελειψη σεξ να επαθα οτι επαθα.για την ακριβεια για 4 χρονια ειμουν απολυτα αφωσιωμενη στο μεγαλωμα του μωρου (τοτε) και δεν κοιταγα να πηδιεμαι με τον εναν και τον αλλον οπως κανουν κατι αλλες ανηθηκες.Δεν μπορω να κατακαβω γιατι βγαζουν τοσο κακια σε ατομα που πονανε και αυτα.Εγω δεν μπορω να το κανω αυτο ντρεπομαι σοβαρα.
Που κολαει αυτο με την εμφανηση?:P ειμαι ευσωμη εχω 15 κιλα παραπανω αλλα ειμαι νομιζω ομορφη σαν γενικο συνολο.
05-04-2011, 21:33 #38
rotao gia emfanisi giati einai kai auto ena sin stin anevresi sidrofou.se pirazei na se kano add sto msn??
05-04-2011, 21:41 #39
Οχι αλλα σπανιως μπαινω βαριεμαι τα παντα.Τελικα παιζει τοσο μεγαλη σημασια η εμφανιση?παντα οι αντρες φευγουν οταν αρχηζω να πιεζω και μολις μαθουν οτι εχω παιδι απο αλλον αντρα.!
05-04-2011, 21:50 #40
Μιλάς για κάποιον συγκεκριμένα?
Το μόνο που της είπα ήταν να λυπηθεί το παιδί της και να μην συμπεριφέρεται έτσι, όπως για παράδειγμα το να γράφει σε ένα φορουμ ότι της λείπει το σεξ.
Εκείνη βέβαια με κατηγόρησε ότι μίλησα άσχημα (?) για το παιδί της.
Εφόσον όμως αυτά που λες είναι πολύ βαριά έλα να κανονίσουμε συνάντηση αν είσαι άντρας να δούμε τι θα γίνει.
05-04-2011, 22:09 #41
1oν:διάβασες κάπου το όνομα σου στο post μου και παρεξηγήθηκες?
2ον:αυτό το forum είναι για να εκφράζει ο κάθε χρήστης τα προβλήματα του.
3ον:αν για σένα είναι βαριά τα λόγια μου,και τα δικά σου πιστεύεις πως είναι ok για να απευθύνεστε σε μια γυναίκα που έχει προβλήματα,τότε είσαι πολύ λίγος για να αποκαλείς τον εαυτό σου άντρα και να ζητάς και συνάντηση...καλό βράδυ
05-04-2011, 22:25 #42
1ον: Όχι δεν το διάβασα αλλά με ενόχλησε το μήνυμα σου και με έχει ενοχλήσει η συμπεριφορά της συγκεκριμένης γυναίκας, για την οποία δεν είχα πει τίποτα άσχημο μέχρι την στιγμή που μου έστειλε προσωπικό μήνυμα λέγοντας με κλόουν και μαλάκα. Μετά έκατσε και είπε ότι μιλάω συνεχώς (?) για παιδιά και ότι την είπα τσούλα (?) και ένα σωρό ακόμα άσχημα πράγματα. Της απάντησα με βρισιά, και το έσβησα γιατί δεν μου αρέσει να βρίζω ανθρώπους με τόσο σοβαρά προβλήματα και την παρακάλεσα να μην ασχολείται μαζί μου.
Μετά ήρθες εσύ λέγοντας ότι μιλάνε οι χρήστες έτσι για το παιδί της και άρχιζες να λες ότι οι δικές τους μάνες ήταν τσούλες.
3ον: Με αυτό που λες δείχνεις ότι η επίθεση σου έγινε και (αν όχι μόνο) προς το πρόσωπο μου.
Εφόσον έχεις κάποιο πρόβλημα μαζί μου, εσύ και όποιος/ όποια άλλη ας κανονίσει να το λύσει το πρόβλημα αυτό με το να μου μιλήσει στα μούτρα μου και όχι έτσι πούστικα πίσω από μια οθόνη. Ειδάλως απαιτώ τον ίδιο σεβασμό που δείχνω και εγώ εξαρχής.
05-04-2011, 22:36 #43
05-04-2011, 22:37 #44
http://www.youtube.com/watch?v=uo1yu...eature=related
Ειρηνη υμιν!!! :) :)
05-04-2011, 22:43 #45
Από ολα οσα σου πα κόλησες στην λεπτομέρια?
συγκεκριμένα είπες αυτό "Oσο αναφορά κάτι εξυπνάκηδες που τόλμησαν να αναφερθούν στον πιτσιρικά σου,μην ασχολήσε,η δικιά τους η μάνα σίγουρα δεν ήταν τόσο ηθική όπως εσύ και ζηλεύουν που το δικο σου το παιδί έχει μια μάνα κυρία και η δικιά τους ξεσκιζότανε και αυτη άκουγαν"
Δεν κατάλαβες. Ο σεβασμός είναι ανθρώπινο δικαίωμα δεν είναι απλά απαίτηση.
Αντί να νιώσεις κάποιο ίχνος μετάνοιας γι'αυτά που είπες δείχνεις ότι έχεις επίπεδο παρόμοιο με την προαναφέρσα.
Άιντε