τι ειναι εξαρτηση και τι συνηθεια? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 83
    ετσι ειναι πιεσμενη...και σε καθημερινη βαση να πινεις ενα ποτο γιατι το θες να ηρεμησεις ειναι αλκοολισμος.στη σημασια της λεξης αυτο ειναι.αλλοι αν καποιοι θεωρουν τον αλκοολισμο κατι το βρωμικο ,ξενο για αυτους
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Banned
    Στις ξενες ταινιες που βλεπω,πολλες φορες οι ανθρωποι μολις μπουνε στο σπιτι βαζουνε ενα δυο ποτηρια ουισκι.
    Αυτο εδω στην Ελλαδα δεν το εχω ξανα δει.Και εγω παλιοτερα που ειμουν παντρεμενη οταν μαλωνα με τον αντρα μου νευριαζα και επινα εποτηδες για να ζαλιστω λιγακι αλλα ποτε δεν επινα με ευχαρηστιση παντα κατεβενε με δυσκολια ειδηκα το ουισκι και η ρακη.Μονο το κρασακι μαρεσει.
    Αλλα εχω φοβια με τα ποτα γιατι μια φορα που ιπια παραπανω με επιασε μια απιτσευτη κριση!

Senior Member
    Υπάρχουν διάφοροι ορισμοί για το ποιος είναι αλκοολικός και αρκετές διαβαθμίσεις. Μερικούς τους βρίσκω ακραίους.
    Έχοντας ζήσει ένα διάστημα με αλκοολικό, θα πω, ότι είναι αυτός που η ζωή του σε μεγάλο βαθμό καθορίζεται -και περιορίζεται- από το ποτό. Και η ζωή των γύρω του.

Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Εγω εδωσα εναν ορισμο. Εαν το παρουμε κατα γραμμα ειναι ο εξαρτημενος απο το αλκοολ...ασχετως γιατι πινει , και βαζεις τελεια στον ορισμο.
    οι ορισμοι δεν δινουν ουσια ζωης.εξαρτημενος για σενα τι ειναι αν το παρουμε κατα λεξη?τι σημαινει εξαρτημενος?
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Senior Member
    Quote Originally Posted by olgaki82 View Post
    οι ορισμοι δεν δινουν ουσια ζωης.εξαρτημενος για σενα τι ειναι αν το παρουμε κατα λεξη?τι σημαινει εξαρτημενος?
    Ε?
    Δεν ξερω για απαντα εσυ.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Υπάρχουν διάφοροι ορισμοί για το ποιος είναι αλκοολικός και αρκετές διαβαθμίσεις. Μερικούς τους βρίσκω ακραίους.
    Έχοντας ζήσει ένα διάστημα με αλκοολικό, θα πω, ότι είναι αυτός που η ζωή του σε μεγάλο βαθμό καθορίζεται -και περιορίζεται- από το ποτό. Και η ζωή των γύρω του.

και τι γινεται στην περιπτωση που καποιος δινει ταμπελες στον εαυτο του διαβαζοντας απο το ιντερνετ και λογω αγχωδης διαταραχης νομιζει οτι τα χει ολα ?και ενω νομιζει οτι ειναι αλκοολικος ξαφνικα λεει δεν ειμαι?γιατι το κοβει και χρονο και μηνες ευκολα αλλα μολις ερθουν τα δυσκολα το ζητα σαν χαπακι?

Banned
    Ε?
    Δεν ξερω για απαντα εσυ.
    αχχαχα αχ βρε κιπ στον υπνο σε πιασαμε παλυ?λολ
    ε?λολ

Senior Member
    Αλκοολ

+Η μικρή κατανάλωση κάνει καλό. Το λένε και οι γιατροί!
    +Βοηθάει τους άντρες να ξεπαρθενιάζουν (και γενικά να "ρίχνουν") τις γυναίκες, να το κάνουν πιο συχνά με τις μακροχρόνιες σχέσεις τους και να έχουν και οι ίδιοι καλύτερη απόδοση (με λίγο όμως ποτό γιατί το πολύ σε βγάζει νοκ αουτ)
    +Υπάρχει άφθονο ακόμα και στο διάστημα (έτσι διάβασα μια φορά!) άρα δεν θα μας λείψει σε περίπτωση που κάνουμε κάποιο γαλαξιακό ταξίδι

-Σε μερικούς η κατανάλωση αλκοολ εξελίσεται σε αλκοολισμό
    -Ο αλκοολισμός αυξάνει την βίαια συμπεριφορά
    -Μπορεί να καταστρεψει το συκώτι και να προκαλέσει προβλήματα υγείας

Senior Member
    Quote Originally Posted by panikoula View Post
    αχχαχα αχ βρε κιπ στον υπνο σε πιασαμε παλυ?λολ
    ε?λολ
    Καθολου........
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Ε?
    Δεν ξερω για απαντα εσυ.

και εγω δεν ξερω..μου δωσες μια καλη ευκαιρια για συζητηση την αλλη πεμτη με την ψυχολογα.βλεπεις τωρα?εξαρτωμαι απο μια ψυχολογο...και το γουσταρω αυτο σαν εξαρτηση ναι το γουσταρω..αλλα ολες οι εξαρτησεις σε κανουν να χανεις το ειναι σου...αυτο ξερω..

Senior Member
    γιατι το κοβει και χρονο και μηνες ευκολα αλλα μολις ερθουν τα δυσκολα το ζητα σαν χαπακι?
    Τότε μάλλον είναι αλκοολικός. Πολύ συχνά ένας αλκοολικός παλεύει να το ελέγξει. Και υπάρχουν καμιά φορά μεγάλα διαστήματα αποχής.

Senior Member
    και εγω δεν ξερω..μου δωσες μια καλη ευκαιρια για συζητηση την αλλη πεμτη με την ψυχολογα.βλεπεις τωρα?εξαρτωμαι απο μια ψυχολογο...και το γουσταρω αυτο σαν εξαρτηση ναι το γουσταρω..αλλα ολες οι εξαρτησεις σε κανουν να χανεις το ειναι σου...αυτο ξερω..
    Εμ...ωραια κανε μια αναζητηση στο ιντερνετ να δεις τι σημαινει εξαρτηση απο το αλκοολ , απαντας νομιζω καποιες ερωτησεις για τον εαυτο σου ειλικρινα και καταλαβαινεις εαν εχεις προβλημα.
    Φυσικα μπορεις να υποβιβασεις τις πληροφοριες ενος εγκυρου σαιτ και να ρωτησεις την ψυχολογο ή οποια εχει παρει τις γνωσεις της απο καπου αλλου...

Banned
    Ολγα θες να σου απαντησω ποιος ειναι αλκοολικος κατα την γνωμη μου?Αυτος που μολις ξυπναει πινει για πρωινο ποτο.
    Ειχα αλκοολικο τον παπου μου και τον θειο και ξερω.\Βρε ινσετ το ξεπαρ8ενιασμα δεν το καταλαβα .

Quote Originally Posted by insect View Post
    Αλκοολ

+Η μικρή κατανάλωση κάνει καλό. Το λένε και οι γιατροί!
    +Βοηθάει τους άντρες να ξεπαρθενιάζουν (και γενικά να "ρίχνουν") τις γυναίκες, να το κάνουν πιο συχνά με τις μακροχρόνιες σχέσεις τους και να έχουν και οι ίδιοι καλύτερη απόδοση (με το λίγο όμως εε:)
    +Υπάρχει άφθονο ακόμα και στο διάστημα (έτσι διάβασα μια φορά!) άρα δεν θα μας λείψει σε περίπτωση που κάνουμε κάποιο γαλαξιακό ταξίδι

-Σε μερικούς η κατανάλωση αλκοολ εξελίσεται σε αλκοολισμό
    -Ο αλκοολισμός αυξάνει την βίαια συμπεριφορά
    -Μπορεί να καταστρεψει το συκώτι και να προκαλέσει προβλήματα υγείας
    K οχι μονο....καταστρεφει σχεσεις....οικογενειες......

ξαναρωταω το αλκοολ οκ ειναι εξαρτηση και εγω ειμαι εξαρτημενη.για το τσιγαρο τι εχετε να πειτε?δεν ενοχλετε κανεναν?καλα κανετε που το καπνιζετε και οταν μαμισετε τα πνευμονια σας θα ξεκοψετε?δεν κανετε κακο σε εσας και τους γυρω σας?η ανασας μυριζει λεβαντα?

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast