Θεος κ κολαση - Page 42
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 42 of 44 FirstFirst ... 324041424344 LastLast
Results 616 to 630 of 649
    Senior Member
    Quote Originally Posted by alexandros3 View Post
    .......

Για το καυστικό μου ύφος στη rain, ναι, δεν τη πολυσέβομαι από ένα σημείο και μετά. Κάποια στιγμή μπορεί και να τα ξαναβρούμε αν δεν τη μπαγλαρώσουν.
    Επίσης έχω δει μία τάση ψιλοηγεμονίας μερικές φορές και δεν πολυψήνωμαι για κάτι τέτοιο. Ιδίως οταν αυτή προσπαθείται να επιβληθεί στο πιο ευάλωτο σημείο κάποιου/ας. Όταν ανοίγεται.
    .....
    τι λες μωρε κι εσυ?
    σε πειραξε η ανοιξη μου φαινεται..
    εγω, που δεν φημιζομαι για την στραβωμαρα μου, δεν βλεπω τιποτε τετοιο και ειμαι σιγουρη οτι η ευφυεστατη και πολυ υποστηρικτικη ρειν, οταν ειναι αστοχη καποια φορα, ειναι απο σφαλμα εκτιμησης, η απο καποιο δικο της θεμα που την ταλαιπωρει εκεινη την στιγμη και σε καμια περιπτωση απο αυτα τα αθλια που της καταλογιζεις!
    (το μπαγλαρωμα μονο ως αποτυχημενο αστειο μπορω να το παρω..)
    Last edited by Remedy; 09-04-2011 at 21:14.

Senior Member
    κατα τη γνωμη μου το ρεινακι (επειδη γνωριζομαστε κ λιγο) δεν πασχει ουτε απο τασεις ηγεμονιας, ουτε να προσβαλλει τους αλλους θελει, διαθετει αρκετη υποστηριξη κ σεβασμο για τον αλλο κατα κανονα.
    απλα με τη θρησκεια τα παιρνει πολυ ευκολα στο κρανιο κ με τους πιστους κ μαλλον το θεμα αγγιξε λεπτες ευαισθητες ψυχολογικες χορδες της.
    ρειν, σου ζητω εκ των προτερων συγγνωμη για την ανωθεν κριση που παρεθεσα για το προσωπο σου.
    Last edited by Lou!; 09-04-2011 at 21:28.

Senior Member
    H rain, φίλη remedy, έχει θέματα. Κι έχει επιλέξει ένα συγκεκριμένο τρόπο ζωής. Εγώ τη βλέπω σαν ακτινογραφία και δεν έχει να κάνει που ο ήλιος έγινε πιο ξάστερος τώρα.
    Ας πούμε ότι είναι στα χέρια του θεού λολ.
    Η αγάπη, η αλήθεια κι η ειλικρίνεια προστατεύεται. Δεν είναι μπάτε σκύλοι αλέστε.
    Μακάρι τίπτοα να μη γίνει (που δεν νομίζω) και να είναι ένα ηλίθιο αστείο.
    Αλλά στ' αρχδια μου. Δεν το επιλέγω εγώ αυτό. Ούτε τράβηξα κανά βύσμα.

Senior Member
    H rain, φίλη remedy, έχει θέματα. Κι έχει επιλέξει ένα συγκεκριμένο τρόπο ζωής. Εγώ τη βλέπω σαν ακτινογραφία και δεν έχει να κάνει που ο ήλιος έγινε πιο ξάστερος τώρα.
    Η αγάπη, η αλήθεια κι η ειλικρίνεια προστατεύεται. Δεν είναι μπάτε σκύλοι αλέστε.
    Αλλά στ' αρχδια μου. Δεν το επιλέγω εγώ αυτό.
    εσυ αντι να κανεις ακτινογραφιες, τραβα να κοιμηθεις καμια ωρα και ξαναμιλαμε οταν θα εχεις ξεκουραστει.
    με ακοιμηστους και ακαθιστους δεν μιλαμε :Ρ

Senior Member
    Θα το προσπαθήσω.

Senior Member
    κι ολοι στα χερια του θεου ειμαστε αλεξανδρε.
    κι ας μην υπαρχει....

Senior Member
    Μερικοί πιο πολύ από άλλους

Senior Member
    Ενδιαφέρον αυτό με το global warming ότι δεν υπάρχει (δεν quotarw την sofia γιατί δαγκώνει) . Δεν έχω σχέση με περιβάλλον, αλλά είδα και ένα ντοκιμαντέρ πρόσφατα που υποστήριζε ακριβώς το αντίθετο, ότι υπάρχουν όλα τα επιστημονικά στοιχεία για το global warming και ότι αυτοί οι λίγοι που υποστηρίζουν ότι είναι ψέμα έχουν κάνει διαστρεβλώσεις και παρερμηνείες στοιχείων. Αυτό που έχω διαβάσει είναι ότι global warming υπάρχει, δηλαδή η θερμοκρασία ανεβαίνει. Ο προβληματισμός είναι στα αίτια. Κάποιοι λένε ότι είναι φυσικό φαινόμενο και άλλοι man-made. Τα στοιχεία από όλους τους δορυφόρους λένε ότι δεν μπορεί να είναι φυσικό φαινόμενο γιατί συμβαίνει τρομακτικά γρήγορα και κανένα γεολογικό ίχνος δεν μαρτυράει μια τόσο μεγάλης ταχύτητας αύξηση της θερμοκρασίας.

Μου φαίνεται πολύ πιο πιθανό αυτοί που υποστηρίζουν το global warming ότι είναι φυσικό φαινόμενο να τα "παίρνουν", γιατί όλες οι εταιρείες και τα εργοστάσια από αυτούς θα έχουν συμφέρον. Όχι οι 3-4 ανερχόμενες ψωροεταιρείες πράσινης ανάπτυξης που δεν έχουν ούτε λεφτά για τον εαυτό τους λολ. Από ότι θυμάμαι πολύ από τους αντιρρησίες του global warming ήταν της G.W. Bush γραμμής και είχαν συμφέροντα στην oil industry...

Anyway εδώ είναι το ντοκιμαντέρ της σειράς horizon όσοι γνωρίζουν Αγγλικά...παραθέτει όλα τα στοιχεία (που είναι από πολλές πηγές, δορυφόρους, γεγολογικά ντοκουμέντα, τους δακτύλιους των δέντρων κλπ.) που αποδεικνύουν ότι το global warming είναι man-made και έχει και συνέντευξη και με πολλούς από τους βασικούς αντιρρησίες (έχει και κάποια άλλα θέματα όπως κάποιοι που υποστηρίζουν ότι το AIDS δεν προκαλείται από τον ιό HIV...lol). Είναι σε 6 10λεπτα parts. Η σειρά horizon έχει γενικά φοβερά ντοκιμαντέρ.

part-1 http://youtu.be/o2wMGU8-2bE

part-2 http://youtu.be/FklwzRihv6Y

part-3 http://youtu.be/NHr36wELGrY

part-4 http://youtu.be/Orlqa039jlQ

part-5 http://youtu.be/yvZS2USXPms

part-6 http://youtu.be/ehlZNEv3mec

Senior Member
    Αλλά στ' αρχδια μου. Δεν το επιλέγω εγώ αυτό. Ούτε τράβηξα κανά βύσμα.
    Χωρίς να θέλω να δικηγορήσω υπέρ της rain - άλλωστε δεν νομίζω να έχει καμία τέτοια ανάγκη - έχω την εντύπωση πως παραληρείς αγαπητέ...Μπλέκεις την rain, την αγάπη, την αλήθεια και την ειλικρίνεια που υπονοείς πως εκείνη δεν έχει καμία απολύτως σχέση αφού είναι απομακρυσμένη από τον θεό, και στο τέλος μας δίνεις και μία στυφή γεύση για τον υφέρποντα σταρχιδισμό σου , και μας παραπέμπεις πολλά επίπεδα κάτω απ' όσα μπορούμε να αντέξουμε. Δεν κατάλαβα για ποιο λόγο αναφέρεστε επί προσωπικού θέματος κάποιοι εδώ πέρα μέσα, άλλοι επώνυμα κι άλλοι ανώνυμα, αλλά μάλλον από όσους νομίζουν πως λόγω της πίστης τους έχουν το προνόμιο του ν'αγαπούν, να είναι ειλικρινείς και γνήσιοι, μάλλον έχουν μεγάλο έλλειμμα απ' όλα αυτά τα χαρακτηριστικά και προσπαθούν να τα καλύψουν με εμπάθεια...

Κρίμα..

Για άλλη μια φορά...
    [B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]

Senior Member
    Όχι ρε συ φίλε sabb. Δεν είναι έτσι. Μερικοί έχουν επιλέξει να συντηρούν μόνο το τομάρι τους, κι ο,τιδήποτε τους θυμίζει πως μπορεί να υπάρξει κάτι άλλο παθαίνουν ταμπλα και παραλυρούν χωρίς καμία ενσυναίσθηση.
    Τώρα οι τρομολαγνικές ορέξεις της rain είναι πασίγνωστες. Άσε κι έχω φιλαράκια καλά που δεν θέλω να τους συμβεί κάτι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by sabb View Post
    Χωρίς να θέλω να δικηγορήσω υπέρ της rain - άλλωστε δεν νομίζω να έχει καμία τέτοια ανάγκη - έχω την εντύπωση πως παραληρείς αγαπητέ...Μπλέκεις την rain, την αγάπη, την αλήθεια και την ειλικρίνεια που υπονοείς πως εκείνη δεν έχει καμία απολύτως σχέση αφού είναι απομακρυσμένη από τον θεό, και στο τέλος μας δίνεις και μία στυφή γεύση για τον υφέρποντα σταρχιδισμό σου , και μας παραπέμπεις πολλά επίπεδα κάτω απ' όσα μπορούμε να αντέξουμε. Δεν κατάλαβα για ποιο λόγο αναφέρεστε επί προσωπικού θέματος κάποιοι εδώ πέρα μέσα, άλλοι επώνυμα κι άλλοι ανώνυμα, αλλά μάλλον από όσους νομίζουν πως λόγω της πίστης τους έχουν το προνόμιο του ν'αγαπούν, να είναι ειλικρινείς και γνήσιοι, μάλλον έχουν μεγάλο έλλειμμα απ' όλα αυτά τα χαρακτηριστικά και προσπαθούν να τα καλύψουν με εμπάθεια...

Κρίμα..

Για άλλη μια φορά...

Ο Ιησούς μου είπε χθες το βράδυ ότι έχει αμαρτήσει και ότι θα καεί στο πυρ το εξώτερον no worries

Senior Member
    No worries : )

Quote Originally Posted by PETRAN View Post
    Ο Ιησούς μου είπε χθες το βράδυ ότι έχει αμαρτήσει και ότι θα καεί στο πυρ το εξώτερον no worries
    και μενα ο βούδας που με πήρε τηλ μου είπε πως αν δεν κόψεις τις μαλακίες θα κάτσει πάνω σου...:ρ

Senior Member
    Ένα τσεκ θα της κάνουνε, δεν πήγα και στο αστυνομικο δελτίο λολ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    και μενα ο βούδας που με πήρε τηλ μου είπε πως αν δεν κόψεις τις μαλακίες θα κάτσει πάνω σου...:ρ

Ο βούδας ήταν λεπτός ρε στυλάκι. Μην κοιτάς που τον έχουν χοντρό, ζηλεύουν οι χριστιανοί. Μήπως κάνεις "προβολή" που έλεγε και η weird?

Page 42 of 44 FirstFirst ... 324041424344 LastLast