αυτο που σου εταξα - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 36 of 36
    Senior Member
    ΤΟΥ ντε σαντ?τι να σου πω δεν ειδα καποιο ταλεντο να εχει και το βιβλιο ειχε πολυ παλιο κ κλασικο τροπο εκφρασης δεν ειναι σαν τα συγχρονα. ασε που εγω οταν το πηρε περιμενα να διαβασω για διαστροφες σεξουαλικες με συνουσια μεσα, αλλα μονο συνουσια δεν ειχε. περισσοτερο ηταν τρωγανε ο ενας τα σκατα του αλλου, τις μυξες του αλλου, χωνοντουσαν σε βαρελια με σκατα, δεν θελανε να πλενονται, κλπ κλπ...πολυ βρωμα βασικα δεν ηταν απλα διαστροφη.........πιο πολυ σκατοφαγια ειχε μεσα και ιστοριες απο πορνες που ειχε να κανει παλι με σκατα-αερια-μυξες κλπ

επισης ολοι οι αρχοντες που ελαβαν μερος στο οργιο αυτο ηταν σχεδον ανικανοι και δεν τους σηκωνοτανε....
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Quote Originally Posted by LuciFer View Post
    ασε που εγω οταν το πηρε περιμενα να διαβασω για διαστροφες σεξουαλικες με συνουσια μεσα, αλλα μονο συνουσια δεν ειχε.
    Υπάρχουν άραγε τέτοια βιβλία? που να τα γράφουν πιο ωμά?
    το εχω παθει και εγώ να απογοητευτώ ενώ περίμενα πολλά παραπάνω!

Senior Member
    μα δεν περιμενα παραπανω περιμενα κατι τελειως διαφορετικο βασικα!!!!περιμενα περιγραφη διαστροφικου σεξ! αλλα καμια σχεση!!!!ναι οχι μονο τα λεει ωμα....τα περιγραφει και με τρομερη λεπτομερεια

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gothly View Post
    Υπάρχουν άραγε τέτοια βιβλία? που να τα γράφουν πιο ωμά?
    το εχω παθει και εγώ να απογοητευτώ ενώ περίμενα πολλά παραπάνω!
    ΒΕΒΑΙΩΣ!!! ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΕΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΟΥ!!! lol
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by LuciFer View Post
    ΤΟΥ ντε σαντ?τι να σου πω δεν ειδα καποιο ταλεντο να εχει και το βιβλιο ειχε πολυ παλιο κ κλασικο τροπο εκφρασης δεν ειναι σαν τα συγχρονα. ασε που εγω οταν το πηρε περιμενα να διαβασω για διαστροφες σεξουαλικες με συνουσια μεσα, αλλα μονο συνουσια δεν ειχε. περισσοτερο ηταν τρωγανε ο ενας τα σκατα του αλλου, τις μυξες του αλλου, χωνοντουσαν σε βαρελια με σκατα, δεν θελανε να πλενονται, κλπ κλπ...πολυ βρωμα βασικα δεν ηταν απλα διαστροφη.........πιο πολυ σκατοφαγια ειχε μεσα και ιστοριες απο πορνες που ειχε να κανει παλι με σκατα-αερια-μυξες κλπ

επισης ολοι οι αρχοντες που ελαβαν μερος στο οργιο αυτο ηταν σχεδον ανικανοι και δεν τους σηκωνοτανε....
    Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΗΔΟΝΗ ΜΕΣΑ ΑΠ'ΤΟΝ ΕΚΔΗΛΟΥΜΕΝΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΟΝΟ! Η ΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΜΑ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ ΓΡΑΦΗ ΑΛΛΩΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΩΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ( ΒΛΕΠΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΝ ΚΑΦΚΑ,ΚΟΖΙΝΣΚΙ.....) ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΦΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ!!! ΕΕΕ...Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ !!!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    μα ναι αυτο λεω κ εγω δεν ειχε κατι καλλιτεχνικο μεσα ηταν επακριβως η λεξη ''σκατολογια'' σε ολο της το μεγαλειο με μια νοτα κλασικης γραφης! δλδ σαν υποκαταστατο του ''θα σε γ....σω ρε μ....κα'' γραφει ''ω θα σε γ....σω ατιμε ομορφουλη''

και επισης ειχε πλακα η περιγραφη στα οπισθια. ''στρογγυλα δροσερα ροδαλα και ζουμερα''

ειχε μανια με τους σκατωμενους κωλους εγω αυτο παρατηρησα. ηταν απλα ενας κοπροφαγος δεν φοβοταν τπτ. ειχε ηδονες μονο με την βρωμια εκκρισεων του ανθρωπινου σωματος σε συνδιασμο με την ηδονη της δυναμης και της επιβλητικοτητας σε ανηλικα παιδια που τους απαγορευεται να αφοδευουν και να πλενονται παρα μονο οταν τα διαταξουν

Page 3 of 3 FirstFirst 123