Περι ευθιξίας..... - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 11 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 156
    Senior Member
    Quote Originally Posted by katerinaki View Post
    Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από sabb Εμφάνιση Μηνύματος
    Η παρέμβαση μου δεν ήταν αήθης, ελλειμματική σε αξία ή ενάντια σε δικές σου αξίες.

Παλι λεξη ,βαρυγδουπη, ελληνικη ,που χρησιμοποιειται σπανια, ουτε στην ποιηση δεν θυμαμαι νατην εχω συναντησει
    ΑΗΘΗΣ ,απο το ηθος κ το στερητικο α
    ΑΜΕΤΡΟΕΠΕΙΑ, παλι το στερητικο α
    Σαμπ πως τα πας με την ετυμολογια? κανενα τοπικ με λεξεις ελληνικες να παιξουμε , δεν ανοιγεις?

η δεν παιζεις πια ,γιατι μεγαλωσες κ πρεπει να εισαι αξιοσεβαστος?

Προς Θεου ! μη πιστεψεις πως σε ειρωνευομαι!
    δεν ισχύουν αυτά.

Senior Member
    Θεοφανία και Ρέμεντι,
    έκανα μια παρέμβαση για να επισημάνω μια άκομψη επισήμανση, βρήκα ένα ντουέτο απίστευτης εμπάθειας που δεν μπορούσα να φανταστώ να με περιμένει στη γωνία...
    1. Δεν έχω δώσει ποτέ δείγματα συμπεριφοράς που θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να καταγγείλει σαν παραβατική, εν τούτοις αντιμετωπίζομαι κάτι σαν ο "εμπρηστής" του φόρουμ που ανασύρει παλιές έριδες, μια που αναφέρθηκα στο αυτονόητο , πως δεν είναι σωστό να μιλούμε απαξιωτικά για μέλη που έχουν αποχωρήσει, διαγραφεί ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο δεν βρίσκονται σήμερα μαζί μας, για τον απλούστατο λόγο γιατί , αν έχουν αποχωρήσει ίσως να μην θέλουν να επανέλθουν ή αν έχουν διαγραφεί να μην μπορούν να υπερασπίσουν τον εαυτό τους. Όλη η υπόλοιπη συζήτηση είναι εκ του περισσού, περιστρέφεται σε δική μου κατά τη γνώμη σας έλλειψη ευαισθησίας ή επιλεκτική τέτοια. Όλο αυτό είναι ένα κακόγουστο αστείο.
    2. Κατηγορούμαι για το στιλ που εκφράζομαι. Αυτό είναι το στιλ μου κι αν δεν σας αρέσει , με αφήνει αδιάφορο. Αν οι εκφράσεις που χρησιμοποιώ κάνουν δυσνόητη την θέση μου, τότε πράγματι θα πρέπει να απλοποιήσω τον λόγο μου, αλλά μην με υποτιμάτε μιλώντας για "σάλτσες" και βαρύγδουπες εκφράσεις (..εδώ ταυτίζεστε αμφότερες με την nature αν σας θυμίζει κάτι ο αδόκιμος όρος βαρυγδουπισμός , που τότε σας ήταν αρεστός σαν έκφραση και σήμερα απ' ότι φαίνεται χρησιμοποιείται από μένα για να καλύψει την επιχειρηματολογική μου ένδεια). Δεν πλανώ και φυσικά δεν παραπλανώ.
    Δεν έχω λόγο να το κάνω, γιατί δεν έχω ανάγκη να πείσω κάποιον που δεν θέλει να πειστεί. Κι από την άλλη μεριά δεν διεκδίκησα ποτέ το αλάθητο των απόψεων μου - αλλά σε ζητήματα συμπεριφοράς δεν δέχομαι τον παραμικρό ψόγο.
    3. Είδα σε quote την αποστροφή μου , να αναφερόμαστε σε όσους έχουν διαγραφεί και δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν την απαξίωση μόνο με θετικό πρόσημο, εννοώντας προφανώς πως ακόμη κι αν πιστεύουμε πως ο κρίνο, ο πάνος12345, η πανικούλα , ή οποιοσδήποτε άλλος έχει στο παρελθόν διαγραφεί , ήταν καθ' όλα μια αρνητική συμμετοχή στη κοινότητα, για κάποιους άλλους ίσως να μην ισχύει το ίδιο - και είμαι απόλυτα βέβαιος πως ακόμη κι εσείς ενδόμυχα, με όλους αυτούς κάποια στιγμή συνταυτιστήκατε σε ένα μίνιμουμ επίπεδο απόψεων, απλά δεν θα μπορούσατε ποτέ να το παραδεχτείτε. Θέλει θάρρος για να συμβεί αυτό...

Δεν έχω διάθεση να συνεχίσω μια άγονη συζήτηση. Έχετε την άποψη σας για το ποιος είμαι κι αντίστοιχα , το ίδιο συμβαίνει κι από την δική μου πλευρά. Όπου έχω λαθέψει, να αναλάβω την ευθύνη μου, αλλά σε κουτσομπολίστικο θρεντ - έτσι όπως έχει καταντήσει - λέω να μη συνεχίσω να συμμετέχω.

Σας εύχομαι - both - καλή συνέχεια....

ΥΓ Ίσως να μην πρέπει να το δημοσιοποιήσω, αλλά είπαμε δεν διεκδικώ το αλάθητο - κυρίως σε κάποιες επιλογές μου...Όταν συναντήθηκα με τον κρίνο (Δημήτρη κατά κόσμο), μου ζήτησε την άποψη μου και για τις δύο σας remedy & Θεοφανία. Εκείνο που απάντησα, είναι πως με κανένα άνθρωπο στο κόσμο που δεν έχουμε κοιταχτεί στα μάτια δεν μπορώ να πω το παραμικρό αρνητικό , γιατί δεν έχουμε δει ούτε ο ένας ούτε ο άλλος, τι κρύβεται πίσω από αυτά. Ίσως να μην ήταν ότι περίμενε, αλλά για να γίνω αρεστός σε μια συνάντηση , δεν ήμουν διατεθειμένος να πω αυτά που οι άλλοι επιδιώκουν να ακούσουν. Αυτή μου η άποψη δεν αλλάζει, ότι κι αν πείτε ή κάνετε....
    [B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]

Senior Member
    Δεν τα διαβασα ολα αλλα εδω θα συμφωνησω με τον σαμπ.\
    Ας μη μιλαμε για ανθρωπους που δεν συμμετεχουν..ειτε αυτος ειναι ο κρινο,ειτε η γουιρντ ή οποιοσδηποτε..
    Τωρα η Θεοφανια απλως σου λεει ναι να μην μιλαμε για αυτους που λειπουνε αλλα να καταδικαζουμε τις "ενεργες παλιοσυμπεριφορες"..
    Θεοφανια μου οποιος θελει θα παρει θεση,μου φαινεται σαν παραπονο ολο αυτο..μην το κανεις γλυκεια μου,και επιμενω οτι αυτο που εκανε ο σαμπ δεν εχει καμια σχεση με αυτο που ζητας εσυ..το οποιο καταλαβαινω,αλλα δεν μπορουμε να απαιτησουμε απο κανεναν να πραξει οπως εμεις νομιζουμε για σωστα..
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Senior Member
    Quote Originally Posted by sabb View Post

ΥΓ Ίσως να μην πρέπει να το δημοσιοποιήσω, αλλά είπαμε δεν διεκδικώ το αλάθητο - κυρίως σε κάποιες επιλογές μου...Όταν συναντήθηκα με τον κρίνο (Δημήτρη κατά κόσμο), μου ζήτησε την άποψη μου και για τις δύο σας remedy & Θεοφανία. Εκείνο που απάντησα, είναι πως με κανένα άνθρωπο στο κόσμο που δεν έχουμε κοιταχτεί στα μάτια δεν μπορώ να πω το παραμικρό αρνητικό , γιατί δεν έχουμε δει ούτε ο ένας ούτε ο άλλος, τι κρύβεται πίσω από αυτά. Ίσως να μην ήταν ότι περίμενε, αλλά για να γίνω αρεστός σε μια συνάντηση , δεν ήμουν διατεθειμένος να πω αυτά που οι άλλοι επιδιώκουν να ακούσουν. Αυτή μου η άποψη δεν αλλάζει, ότι κι αν πείτε ή κάνετε....
    σορρυ..αλλα μολις εκανες αυτο που λες οτι δεν πρεπει να γινεται...
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Φωτεινη! View Post
    σορρυ..αλλα μολις εκανες αυτο που λες οτι δεν πρεπει να γινεται...
    Η αναφορά στη συζήτηση που έγινε με τον Δημήτρη , δεν τον απαξιώνει φυσικά ...Μιλώντας για τα πεπραγμένα του φόρουμ - μεταξύ πολλών άλλων θεμάτων που τέθηκαν στο τραπέζι - ζητήθηκε κι η άποψη μου για τα πρόσωπα εκείνα που κατά βάση ήταν σε κόντρα μαζί του. Και να συμπληρώσω, πως ούτε ο Δημήτρης είπε το παραμικρό αρνητικό για οποιονδήποτε ....Ζήτησε τη γνώμη μου, πήρε την απάντηση του και η συζήτηση στράφηκε αλλού.
    Που το κακό ?

Banned
    Δεν τα έχω διαβάσει όλα, αλλά θα ήθελα να πω κάτι σχετικά με τους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς. Δεν βλέπω γιατί να υπάρχουν, έτσι κι αλλιώς, είτε για απόντα είτε για παρόντα μέλη. Το να έχει κάποιος - όντας ενεργό μέλος - την δυνατότητα να απαντήσει, δεν δικαιολογεί τις προσβολές στο σύνολο της προσωπικότητας ενός ανθρώπου και τα αυθαίρετα συμπεράσματα.

Βρίσκω όμως λίγο δύσκολο να μην υπάρχει οποιαδήποτε αρνητική αναφορά στην ενδοφορουμιακή δραστηριότητα παλιών μελών, ειδικά όταν δίνεται η αφορμή. Ο καθένας έχει δικαίωμα να σχολιάσει όσα έχουν γραφτεί και να πει την άποψή του. Το τονίζω, όσα έχουν γραφτεί εντός φόρουμ ή και εντός διαδικτύου δημόσια.

Εκεί που είμαι κάθετα αντίθετη, είναι στη δημοσιοποίηση προσωπικών συζητήσεων, προσωπικών μηνυμάτων, προσωπικής ζωής / συναντήσεων μεταξύ μελών, όταν δεν υπάρχει η ξεκάθαρη συναίνεση όλων των συμμετεχόντων. Προσωπικά, δεν συμφωνώ καθόλου και μου κάνει πολύ κακή εντύπωση να κοινοποιούνται πράγματα που είτε επαινούν, είτε απαξιώνουν, είτε είναι απλά ουδέτερα, αν προέρχονται από κάποια ιδιωτική συνάντηση-συζήτηση.

Senior Member
    Θεοφανία και Ρέμεντι,
    έκανα μια παρέμβαση για να επισημάνω μια άκομψη επισήμανση, βρήκα ένα ντουέτο απίστευτης εμπάθειας που δεν μπορούσα να φανταστώ να με περιμένει στη γωνία...

θα σε παρακαλουσα να αποφευγεις τους χαρακτηρισμους, διαφορετικα αποδεικνυεις σε ποιον αξιζουν, σου επιστρεφονται και να τους χαιρεσαι...

1. Δεν έχω δώσει ποτέ δείγματα συμπεριφοράς που θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να καταγγείλει σαν παραβατική, εν τούτοις αντιμετωπίζομαι κάτι σαν ο "εμπρηστής" του φόρουμ που ανασύρει παλιές έριδες, μια που αναφέρθηκα στο αυτονόητο , πως δεν είναι σωστό να μιλούμε απαξιωτικά για μέλη που έχουν αποχωρήσει, διαγραφεί ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο δεν βρίσκονται σήμερα μαζί μας, για τον απλούστατο λόγο γιατί , αν έχουν αποχωρήσει ίσως να μην θέλουν να επανέλθουν ή αν έχουν διαγραφεί να μην μπορούν να υπερασπίσουν τον εαυτό τους. Όλη η υπόλοιπη συζήτηση είναι εκ του περισσού, περιστρέφεται σε δική μου κατά τη γνώμη σας έλλειψη ευαισθησίας ή επιλεκτική τέτοια. Όλο αυτό είναι ένα κακόγουστο αστείο.

γκρινιαζεις και διαμαρτυρεσαι γενικολογωντας, αλλα δεν απαντας στο πολυ συγκεκριμενο που σχολιασα , σε αφορα και οντως το εκανες:
    ΕΣΥ ανεφερες την νατουρε χωρις να την εχει αναφερει κανεις, αναγκαζοντας με να σχολιασω την αναφορα σου.
    δεν εχει σημασια που την ανεφερες υποστηριζοντας την, το εμπρηστικο ειναι οτι την ανεφερες προκαλωντας μια συνεχεια συζητησης περι παλιων διαμαχων...
    αυτο σε απλα ελληνικα , οσο κι αν σε ξεβολευει, λεγεται "εμπρηστικη συμπεριφορα" και η προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι ειναι καλο να το αποφευγεις...

κατα τα αλλα δεν σε ειπα ουτε ΤΟΝ εμπρηστη του φορουμ ουτε τον δολοφονο με το πριονι.

ειναι ομως γεγονος οτι την προσφατη φορα που επεστρεψες στο φορουμ, με το καλημερα, μου ανοιξες μια συζητηση πετωντας ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΧΟΛΙΑ περι νατουρε.
    εδωσα τοπο στην οργη για να μην αρχισουμε βαρετες συζητησεις.
    ξυνιστηκες αλλα αναγκαστηκες να το αποδεχτεις οτι δεν προκειται να σου κανω την χαρη να σου απαντησω.
    χθες παλι κι ενω συζητουσες με την θεοφανια και δεν σου ειχα απευθυνει τον λογο καθολου παρολο που ειχα αποψη γιαυτα που εκανες (καρι) κι αυτα που ελεγες, ΜΕ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΑΣ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΠΑΛΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΕΡΙ ΝΑΤΟΥΡΕ.
    ε οχι σαββ, δεν θα αποφασισεις εσυ ποση διαθεση εχει ο καθενας να τον κουρντιζεις και μετα να γκρινιαζεις οτι σχολιαζουμε αποντες.
    να μην ανοιγεις τετοιες συζητησεις για να μην τους σχολιαζουμε..

2. Κατηγορούμαι για το στιλ που εκφράζομαι. ....

οσον με αφορα, μπορεις να εκφραζεσαι οπως θελεις.
    εδω δεν ειναι λογοτεχνικο περιοδικο για να με ενοχλει ενα κουραστικο κειμενο κι εφοσον σε ευχαριστουν οι λεκτικοι ακροβατισμοι, πραγματικα, μπι μαι γκεστ.. προτιμω ενα κειμενο με σωστα ελληνικα απο ενα ανορθογραφο και κακοδιατυπωμενο.
    η ενσταση μου ειναι, οτι μου δινεις την εντυπωση οτι πιστευεις οτι τα γραπτα σου πρεπει να λαμβανονται ως θεσφατα, ενω εσυ προσβαλεις και αμφισβητεις ενα σωρο κοσμο (να θυμηθω προσφατα την καρι, την οποια κατακεραυνωσες ,εμενα και την θεοφανια ως εμπαθεις, κλπ κλπ)

3. Είδα σε quote την αποστροφή μου , να αναφερόμαστε σε όσους έχουν διαγραφεί ....

στο ειχα ηδη πει, αλλα εχεις την κακη συνηθεια (που ειχε και καποιος φιλος σου) να μην σχολιαζεις τα επιχειρηματα που σε αντικρουουν. ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΝΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ.

είμαι απόλυτα βέβαιος πως ακόμη κι εσείς ενδόμυχα, με όλους αυτούς κάποια στιγμή συνταυτιστήκατε σε ένα μίνιμουμ επίπεδο απόψεων, απλά δεν θα μπορούσατε ποτέ να το παραδεχτείτε. Θέλει θάρρος για να συμβεί αυτό...

προφανως, αυτη ειναι αλλη μια απο τις λαθος βεβαιοτητες σου.
    προσωπικα εχω συμφωνησει με ολους σχεδον οσους κρινω ως επιβλαβεις, η βαρετους, η κουραστικους η απαραδεκτους , η οτιδηποτε.
    δεν ερωτηθηκα ποτε γι αυτο για να βγω με "θαρρος" και αν το πω, αν με ρωτησεις θα το κανω (αν ειναι αυτο ενδειξη θαρρους, αχαχουχααα)
    παρολα αυτα, στο ισοζυγιο της γνωμης μου, βαραινει η αρνητικη τους πλευρα και σαυτην στεκομαι

Δεν έχω διάθεση να συνεχίσω μια άγονη συζήτηση. Έχετε την άποψη σας για το ποιος είμαι κι αντίστοιχα , το ίδιο συμβαίνει κι από την δική μου πλευρά. Όπου έχω λαθέψει, να αναλάβω την ευθύνη μου, αλλά σε κουτσομπολίστικο θρεντ - έτσι όπως έχει καταντήσει - λέω να μη συνεχίσω να συμμετέχω.

κουτσομπολιστικο το εχεις κανει εσυ το θρεντ, μιλωντας μας για τις προσωπικες σου συναντησεις με μελη εκτος φορουμ, για τις συζητησεις που εχετε για τα μελη και τα σχολια που ανταλλαξατε!!!!
    και οχι μονο κουτσομπολευεις, αλλα ουτε καν το αντιλαμβανεσαι!!!!!!
    προφανως κατ εσενα
    ο σαββ σχολιαζει τα πεπραγμενα# η καρι (και λοιποι)κουτσομπολευουν

ΥΓ Ίσως να μην πρέπει να το δημοσιοποιήσω, αλλά είπαμε δεν διεκδικώ το αλάθητο - κυρίως σε κάποιες επιλογές μου...Όταν συναντήθηκα με τον κρίνο (Δημήτρη κατά κόσμο), μου ζήτησε την άποψη μου και για τις δύο σας remedy & Θεοφανία. Εκείνο που απάντησα, ....

ναι, ισως δεν επρεπε....
    αλλα πιο πολυ, δεν επρεπε να αποκαλεις κουτσομπολια δημοσιες συζητησεις στο φορουμ ενω κρατας για τον εαυτο σου το δικαιωμα να μας μεταφερει τα νεα της γειτονιας σου...

παρε και δεκα γραμματα συμπληρωμα

σαμπ.......με κάλυψαν η ρεμ και η μαρίνα, οπότε δεν έχω τίποτα άλλο να πω....
    Απ' ότι αντιλαμβανομαι...ούτε και συ...:ρ
    Ευχομαι να είσαι καλά...:)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    σαμπ.......με κάλυψαν η ρεμ και η μαρίνα, οπότε δεν έχω τίποτα άλλο να πω....
    Απ' ότι αντιλαμβανομαι...ούτε και συ...:ρ
    Ευχομαι να είσαι καλά...:)
    Εγώ ότι είχα να πω το είπα και φυσικά δεν έχω καμιά διάθεση να ανταποκριθώ στο παραλήρημα εμπάθειας της ρεμ που εσένα σε..κάλυψε.
    Να λέω και πάλι καλά που δεν μ' έπιασε στο στόμα της α λά nature , σε ένα τέτοιο επίπεδο, όχι δεν θα ακολουθήσω....

Επίσης Θεοφανία μου , να είσαι και συ καλά, να λυμαίνεστε το φόρουμ κατά το πως σας βολεύει...

Όσον αφορά την παρέμβαση της μαρίνας στο πρώτο σκέλος περί απαξιωτικών χαρακτηρισμών είτε σε απόντες είτε σε παρόντες , με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο - αν λοιπόν σε κάλυψε, άρα συμφωνείς κι εσύ, προς τι όλο το κατηγορητήριο δεν μπόρεσα να καταλάβω..Για εκτόνωση ? Μπορεί...

Στο δεύτερο σκέλος της άποψης της μαρίνας, όπου δεν βρίσκει κανένα λόγο να μην αναφέρουμε τις αρνητικές στιγμές του φόρουμ, θα συμφωνήσω εφόσον αυτές οι στιγμές δεν φωτογραφίζουν συγκεκριμένα πρόσωπα - σ'αυτή την περίπτωση θα έπρεπε να γίνουμε κριτές που θα έπρεπε να δικάσουμε το ποιος ήταν ο "κακός" της υπόθεσης . Αυτό που εμείς θεωρούμε άδικο, αρνητικό, στραβό, κακορίζικο, άλλοι δεν το αντιλαμβάνονται έτσι.
    Το να μην είναι αρεστό ένα μέλος στην Θεοφανία ή στην Ρέμεντι , δεν σημαίνει πως είναι ένα αρνητικό στοιχείο μέσα σε μια κοινότητα, δεν μπορεί όλα τα μέλη να ταυτίζονται με τα γούστα των δύο προαναφερθεισών κυριών. Εν ολίγοις αγαπητή μαρίνα, σηκώνει μεγάλη συζήτηση το ποιος αντικειμενικά είναι ο ανάποδος...
    Κατά τα άλλα που λες , δεν έχω αντίρρηση. Σε μια συζήτηση επανέρχονται γεγονότα που μπορεί να επαναφέρουν αρνητικές μνήμες αλλά θα πρέπει να αξιολογούμε σωστά και με ευθυκρισία τον ρόλο όλων των προσώπων σ' αυτά τα γεγονότα και όχι μόνον εκείνων που επειδή έχουν πρόσβαση στο βήμα, μπορούν να στήνουν και λαϊκά δικαστήρια - ερημοδικεία αφού ο αντίλογος εκλείπει.
    Να επισημάνω πως η αναφορά μου στο πρόσωπο της nature έχει γίνει με δική της συναίνεση, και παίρνω την ευθύνη αν σε όσα είπα ο κρίνο εκφράσει κάποτε την δυσαρέσκεια - αντίρρηση για την δημοσιοποίηση μέρους του διαλόγου μας, μια και δεν επικοινώνησα μαζί του για να έχω την τυπική του συγκατάθεση...

Καλό βράδυ σε όλους...

Senior Member
    Αυτοι που διαγραφτηκαν ηταν οτι χειροτερο για το φορουμ και καλα καναν και διαγραφηκαν (και πολυ αργησαν).

Τωρα ο περιτεχνος λογος δεν μπορει να κανει το "μαυρο"...ασπρο....ουγκ.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Το ουγκ...σαν σποντα προς πασα λογοτεχνικη κατευθυνση , οχι για καποιον συγκεκριμενο.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Επίσης Θεοφανία μου , να είσαι και συ καλά, να λυμαίνεστε το φόρουμ κατά το πως σας βολεύει...
    Αυτό ήταν φόυλ σαμπ...
    Δηλαδή λυμαίνεται κανείς ένα φόρουμ όταν δεν συμφωνεί με κάποιον? Το αν σε βολεύουν ή όχι οι απόψεις μερικών μελών σε ένα δημόσιο χώρο, δεν σου δίνει το δικαίωμα να τους χαρακτηρίζεις λύματα.
    Περίμενα από σένα να αντιμετώπιζες αυτή τη διαφωνία με τον γνωστό σου τρόπο: σεντόνια και διάλογο.
    Προφανώς δεν αντέχεις να έχεις άδικο και να στο αποδεικνύουν.
    Κρίμα.
    Last edited by Θεοφανία; 21-04-2011 at 15:10.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    Αυτό ήταν φόυλ σαμπ...
    Δηλαδή λυμαίνεται κανείς ένα φόρουμ όταν δεν συμφωνεί με κάποιον? Το αν σε βολεύουν ή όχι οι απόψεις μερικών μελών σε ένα δημόσιο χώρο, δεν σου δίνει το δικαίωμα να τους χαρακτηρίζεις λύματα.
    Περίμενα από σένα να αντιμετώπιζες αυτή τη διαφωνία με τον γνωστό σου τρόπο: σεντόνια και διάλογο.
    Προφανώς δεν αντέχεις να έχεις άδικο και να στο αποδεικνύουν.
    Κρίμα.
    Α ρε Θεοφανία , που παρεξηγήθηκες κιόλας κι ενδεχόμενα δεν περίμενες ποτέ από την σεντονομανία μου να αποφανθεί λακωνικά σε όσα εγώ αποτιμώ σαν την απόλυτη αλήθεια...
    Το φόρουμ το λυμαίνεστε μια παρέα και το ξέρω από τότε που είχατε στήσει το chat σας...Γιατί πιστεύεις πως μια ωραία πρωϊα , αποφάσισα να μην συμμετέχω στην όμορφη - κατά τα άλλα παρέα σας ?

Ξέρω δυστυχώς πως δεν κάνω λάθος ...

Ξέρεις γιατί ?

Γιατί εγώ, σαν μια μοναχική φωνή, με λιγοστούς - αλλά πανάξιους φίλους με περγαμηνές στο φόρουμ - δεν έχω διώξει ούτε έναν από εδώ. ΔΕΙΞΤΕ ΜΟΥ έναν που αποχώρησε, διαγράφηκε, τα 'παιξε, δυσφόρησε, αγανάκτησε με την δική μου συμπεριφορά και δεν βρίσκεται πια μαζί μας...
    Δεν μπορώ να πω το ίδιο και για την δική σας στάση, λυπάμαι διπλά και τριπλά από σένα...

Και πιο πολύ λυπάμαι γιατί ο κιπ, είχε άλλη πορεία σαν προσωπικότητα κι αλλού φαίνεται να βολοδέρνει ...Τα αστειάκια περί ουγκ και λογοτεχνημάτων που παραπλανούν, δεν έχουν δράκο.
    Αν θεωρεί κάποιος πως όσοι έχουν διαγραφεί μέχρι σήμερα ήταν τα βδελύγματα του φόρουμ, πρέπει να φορέσει την τήβεννο της δικαιοκρισίας και ν'αρχίσει να πετάει πέτρες προς πάσα κατεύθυνση...

Μου αρέσει πως με το ντελίριο της ρεμ, αγαπητή Θεοφανία, πιστεύεις πως έχω άδικο "πατενταρισμένο"....

Δεν παλεύεται η ανταπόδεικτη ελεφαντοσύνη, έχω να πλύνω την προβοσκίδα μου και μάλλον παρασχολήθηκα , δεν νομίζεις ?

Καλή συνέχεια....

Senior Member
    sabb
    δεν περιμενα τετοια ελλειψη ψυχραιμιας απο εσενα.
    φαινεται οτι ηρθε η ωρα να πεσει η μασκα σου....
    αν μας κουτσομπολεψεις παλι με τους φιλους σου, μη μας το πεις, δεν ειμαστε περιεργοι..
    καλα να περασεις τις μερες της ξεκουρασης οπως και να χει...

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Αυτοι που διαγραφτηκαν ηταν οτι χειροτερο για το φορουμ και καλα καναν και διαγραφηκαν (και πολυ αργησαν).

Τωρα ο περιτεχνος λογος δεν μπορει να κανει το "μαυρο"...ασπρο....ουγκ.
    το πιο σοφο σχολιο τοσων σελιδων σεντονιων κι αντισεντονιων.

ουγκ ιντιντ μαι φρεντ...

Page 6 of 11 FirstFirst ... 45678 ... LastLast