Results 136 to 150 of 156
Thread: Περι ευθιξίας.....
-
01-05-2011, 21:59 #136
Κάνε τις ασκήσεις που είχες πει ότι σε βοήθησαν σε ένα άλλο ποστ.
Ηρέμησε και διόρθωσε το τελευταίο που έγραψες..ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΜΗΝ Μ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ....
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ Σ ΟΣΟΥΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ....
- 01-05-2011, 22:01 #137
πηρα ζαναξ ειπα να μην παρω ειχα ια εβδομαδα και κατι να παρω.σημερα το δικαιουμε θα μηνω μια εβδομαδα χωρις την μαμα και τον μπαμπα.ολοκληρη γαιδουρα 2 μετρα φτου μου κοτα.
05-05-2011, 13:09 #138
αυτο το μυνημα δεν το εγραψα εγω,αν το εγραφα εγω θα ελεγα απλα ρειν ειμαι οργισμενη και αφησε μου χωρο να ανασανω.επισης θα ελεγα εδω δημοσια οτι δεν μ φταιει καμια θεοφανια και καμια ρεμεντι και κανενας κιπ για τα προβληματα μου.ισα ισα θα ελεγα οτι με εχουν βοηθησει καπου.η δικη μου γνωμη ειναι οτι απλα ειναι παλια μελη και ευνοημενα απο τη διαχειρηση με καποιον τροπο.με το να λεω καποιαν @@ανα δεν βρισκω δικιο.δεν εχω κατι προσωπικο μαζι τους , το θεμα ειναι φορουμικο τιποτα αλλο.ειχα φτασει σε σημειο να μπερδευω το φορουμ με τη ζωη μου και αρχισα να οργιζομαι με φορουμικες χαρακτηρες.λεω ενα τερμα σε αυτα.η ζωη ειναι εξω..κανενα φορουμ δεν θα εισβαλει στη ζωη μου.μακαρι να το πραξω..εχω χασει λιγο τη δυναμη μου αλλα θα τη βρω:)
Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα
05-05-2011, 13:33 #139
το ξερουμε ρε ολγα
ολοι το καταλαβαν
μονο η στρουθοκαμηλος νομιζει οτι αν κρυψει την κεφαλα της δεν φαινεται η "σαλαμοποιηση".....
αλλα τι ηθελες?
να ξεκατινιαστουμε με τον κρινο την ωρα που ο αλλος υποφερει?
ασε, τα καταφερνει μια χαρα και μονος του...
05-05-2011, 13:40 #140
oxi rem οταν ο αλλος υποφερει του δινουμε το χερι,λεμε μια καλη κουβεντα..
δεν χοροπηδαμε πανω του..
τα εχω μαθει απο την καλη και την αναποδη αλλα θα παρω μπροςΟτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα
05-05-2011, 13:44 #141
όλγα ...χαίρομαι που κάνεις την αυτοκριτική σου.
Χαίρομαι για σένα και όχι για μας.
Όσες χιλιάδες φορές και να μπεις, να μας βρίσεις με τα χειρότερα λόγια για τον οποιονδήποτε λόγο, ποιον χαλάς? Εμάς ή εσένα, που ένας χώρος διαδικτυακός σου προξενεί τόσο άσχημα συναισθήματα? Που εκτίθεσαι χωρίς να κάνεις διάλογο? Τα βάζεις με νικ και όχι με ανθρώπους, γιατί εκτός από όσες φορές, (πιστεύω) που προσπαθήσαμε να σε βοηθήσουμε, δεν θυμάμαι επί προσωπικού να σε έχει ενοχλήσει ή να σε έχει προσβάλει κανείς μας, (μιλώ πάντα για μένα, τη ρεμ και τον κηπ).
Όσο για την εύνοια από τη διαχείριση που έχει γίνει καραμέλα τον τελευταίο καιρό, θα σου πω το εξής: όταν έβρισα, γιατί έχω βρίσει, έφαγα προειδοποίηση η οποία έληξε όπως όλων. Η βρισιά είναι παραβίαση των όρων χρήσης. Όταν έβρισε η ρεμ κάποτε, δεν υπήρχαν ούτε προειδοποιήσεις ούτε μπαν.
Το να γράφεις προσωπικά δεδομένα μελών στο φόρουμ, είναι επίσης παραβίαση των όρων χρήσης.
Διαβασέ τους καλύτερα και θα δεις γιατί παίρνεις προειδοποιήσεις, ενώ οι άλλοι όχι.
Επειδή ξέρω πως είσαι ένα ταλαιπωρημένο πλάσμα, σου εύχομαι μέσα απ την καρδιά μου να γίνεις κάποτε ευτυχισμένη και να σταματήσεις να βρίσκεις φταίχτες εκεί που δεν υπάρχουν...:)
05-05-2011, 13:48 #142
δεν ημουν ετσι εγω.παντα ημουν συναισθηματικη ευαλωτη και αδυμαμη,σε αυτο δεν φταιω..ειχα βελτιωθει εγω γαμω την κοινωνια μ και φοβαμαι τωρα μονιμα ζω με φοβο...εχω χασει εμενα και κρινιζω.θελω να βρω εμενα..μου ελειψα:)
Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα
05-05-2011, 13:51 #143
05-05-2011, 13:53 #144
Όλγα, με ποιο δικαίωμα κάποιος, ό,τι κι αν σου είναι αυτός, γράφει εξ ονόματός σου?
Και αφού τα λέμε δημόσια, εσύ μου έγραψες χτες το προσωπικό μήνυμα ή εκείνος? Αν ήσουν εσύ, καλώς. Αν δεν ήσουν, έχω άλλα ερωτήματα να θέσω.
Αν θέλεις, άκου λίγο. Δεν είναι μόνο το φόρουμ που δεν πρέπει να αφήνεις να εισβάλλει στη ζωή σου.
Και ανθρώπους να μην αφήνεις να εισβάλλουν πέρα απ' ό,τι τους αναλογεί.
Αν αυτό που έγραψες τώρα ισχύει, πως το ποστ δεν ήταν δικό σου, έχεις αφήσει ένα άτομο να θεωρεί δικαίωμά του να γράφει για σένα.
Να παίρνει τη θέση σου. Να εκφράζει απόψεις από τη δική σου διαδικτυακή θέση.
Βάλε τα όριά σου ξανά και απαγόρεψε να σε χρησιμοποιεί ο κάθε ένας τυχαίος για δικούς του σκοπούς.
Κι εσύ έχεις ευθύνη να σε προστατέψεις από τέτοιες αυθαιρεσίες που σου περνάνε μηνύματα πως κάποιος έξω από σένα έχει τον έλεγχο,
πως σε χειρίζεται και σε καθοδηγεί.
Αυτό το σημάδι δεν είναι καλό. Όχι ότι δεν το είχα αντιληφθεί το χειριστικότροπο στυλάκι, αλλά λέμε τώρα.
Να τη βρεις τη δύναμή σου ξανά. Θέσε όρια προτείνω. Αυστηρά μάλιστα. Να μην αφήνεις να ντουπλικάρει κανένας την Όλγα, να την ξεπατικώνει
και να μιλά εκ μέρους της, λες κι αυτή είναι ένα ανίσχυρο, καθοδηγούμενο πλάσμα."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
05-05-2011, 13:56 #145
το u2 ηταν δικο μου ρειν.αυτο εχω να πω τιποτα αλλο ,εχω χασει καθε διαθεση και καθε τροπο να εκφραστω μονη μου .εχω χασει τα παντα μου..
05-05-2011, 14:07 #146
Σούταρε χειριστές κι ελευθερώσου. Πρώτον. Αμέσως αμέσως έχεις απαλλαγεί από ένα μεγάλο που σε βαραίνει. Δουλειά συστηματικά με ψυχολόγο, αν δεν έχεις χρήματα κψυ επειγόντως. Να αρχίσεις να βρίσκεις τις ισορροπίες σου και να μην οδηγείσαι σε αυτοτιμωρητικές συμπεριφορές και απαξιώσεις. Μπορείς Όλγα! Μέσα σου το έχεις, ανάσυρέ το και ξεκίνα να το σχηματίζεις.
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
05-05-2011, 14:13 #147
[QUOTE=Θεοφανία;246093]όλγα ...χαίρομαι που κάνεις την αυτοκριτική σου.
Χαίρομαι για σένα και όχι για μας.
Όσες χιλιάδες φορές και να μπεις, να μας βρίσεις με τα χειρότερα λόγια για τον οποιονδήποτε λόγο, ποιον χαλάς? Εμάς ή εσένα, που ένας χώρος διαδικτυακός σου προξενεί τόσο άσχημα συναισθήματα? Που εκτίθεσαι χωρίς να κάνεις διάλογο? Τα βάζεις με νικ και όχι με ανθρώπους, γιατί εκτός από όσες φορές, (πιστεύω) που προσπαθήσαμε να σε βοηθήσουμε, δεν θυμάμαι επί προσωπικού να σε έχει ενοχλήσει ή να σε έχει προσβάλει κανείς μας, (μιλώ πάντα για μένα, τη ρεμ και τον κηπ).
Όσο για την εύνοια από τη διαχείριση που έχει γίνει καραμέλα τον τελευταίο καιρό, θα σου πω το εξής: όταν έβρισα, γιατί έχω βρίσει, έφαγα προειδοποίηση η οποία έληξε όπως όλων. Η βρισιά είναι παραβίαση των όρων χρήσης. Όταν έβρισε η ρεμ κάποτε, δεν υπήρχαν ούτε προειδοποιήσεις ούτε μπαν.
Το να γράφεις προσωπικά δεδομένα μελών στο φόρουμ, είναι επίσης παραβίαση των όρων χρήσης.
Διαβασέ τους καλύτερα και θα δεις γιατί παίρνεις προειδοποιήσεις, ενώ οι άλλοι όχι.
Επειδή ξέρω πως είσαι ένα ταλαιπωρημένο πλάσμα, σου εύχομαι μέσα απ την καρδιά μου να γίνεις κάποτε ευτυχισμένη και να σταματήσεις να βρίσκεις φταίχτες εκεί που δεν υπάρχουν...:)
ωραια θα πω αφοβα και τη δικη μου αποψη πανω στο θεμα.ειναι η δικη μου αποψη και δεν θα μου την παρει κανεις.δεν εχω οπως ειπα κανενα απολυτως προβλημα μαζι σας.και το λεω και δημοσιως οτι ειστε θαυμασιοι ανθρωποι και οι τρεις σας (σας γνωρισα μεσα απο το τσατ για αυτο εκφερω γνωμη).θεοφανια μου τη δινεις στα νευρα λιγο που εισαι τοσο ανεξαρτητη και εσυ ρεμ αλλα για αυτο δεν φταιτε εσεις.για τον κιπ τι να πω?ειναι μια ψυχουλα.τωρα αν καποιος αλλος ενοχληθηκε απο εσας ,επειδη δεν εμαθε να ξεχωριζει φορουμ και ζωη δεν φταιω εγω σε αυτο:)o καθενας σε αυτη τη ζωη να αναλαβει τις ευθυνες των παπαριων του.ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟ ΛΕΩ ΟΤΙ ΑΝ Ο ΚΡΙΝΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΕΣΑΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑΟτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα
05-05-2011, 14:27 #148
Ξέρεις τι είναι αυτό? Δεν θέλω γάιδαρο δικό μου, θέλω να ψοφήσει του γείτονα..:ρ
Αφού λοιπόν βλέπεις όλα όσα σε χαλάνε σε σένα, γιατί δεν τα δουλεύεις?
Νομίζεις πως εγώ, η ρεμ, ο καθένας γεννήθηκε ισσοροπημένος και ανεξάρτητος?
Νομίζεις πως εμείς είμαστε έξυπνες και συ χαζή? Όλοι έχουν περάσει τον προσωπικό τους Γολγοθά για να φτάσουν κάπου και παλεύουν συνέχεια με τον εαυτό τους για να γίνουν καλύτεροι και ευτυχισμένοι. Αυτή η πάλη δεν σταματά ποτέ.
Το θέμα όμως είναι να την ξεκινήσεις, και τότε θα βρεις μόνη το δρόμο προς εσένα.
Ξεκίνα όμως Ολγα. Μη κάθεσαι και περιμένεις από το σύμπαν να σε λυπηθεί και να σε βοηθήσει χωρίς να βοηθήσεις πρώτα εσύ εσένα.
Πάνω απ' όλα πίστεψε σε σένα.
Μικρά βηματάκια, μικρές νίκες, που θα σου φέρουν τις μεγαλύτερες.
05-05-2011, 14:36 #149
Δυστυχως παντα ειχα αναγκη απο ενα χερι βοηθειας.νιωθω τοση μονηηηηηηηηηη..δεν αντεχω την μοναξια αλλο.δεν αντεχωωωωωωωωωωωωωω μονιμα ειμαι σε πανικο,δεν αντεχωωωωωωωωωωωωω
05-05-2011, 14:41 #150
Όλγα, αν δεν ήσουν ευάλωτη εκ προοιμίου, δε θα ήσουν και κατάλληλη, δεν ξέρω αν με πιάνεις. Οι σχέσεις μας αποτυπώνουν τη φάση ζωής μας
και όσο δεν υπάρχει αυτονομία θα σε πατάει ο καθένας για τα καπρίτσια του. Χρειάζεσαι δουλειά εσωτερική ώστε να έχεις άμυνες, απασχόληση έστω μερική για τον πρώτο καιρό, να βγάζεις τα έξοδά σου και να καλύπτεις τις βασικές σου ανάγκες και κίνητρα για να βαδίσεις προς την απεξάρτηση από ό,τι τώρα σε εμποδίζει να ισορροπήσεις. Νομίζω πως έχω πιάσει τι σου συμβαίνει και πώς διαμορφώθηκε αυτό. Αλλά δεν είναι αξεπέραστο, με σταθερότητα και δοκιμές πάνω σε κινήσεις ανάλογες θα φτάσεις όπου εσύ επιθυμείς.:)"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας