Χάνω το στήριγμα μου - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 12 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 180
    Senior Member
    Εν τελει πληρης αναρχια επικρατει, δεν υπαρχει σειρα!Αναρχος κ ακατανοητος ο θεος των ανθρωπων!
    Sabb καλε μου ,κρατησου δυνατος. Συλλυπητηρια.ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!
    Η αγνοια δεν μπορει να πεισει τη γνωση,οσο κι αν επαναλαμβανει την αμαθεια της.

Senior Member
    Σάββα λυπάμαι πάρα πολύ κι ας μην σε ξέρω.
    Σκέφτομαι ότι μπροστά στον θάνατο όλα μοιάζουν τόσο ασήμαντα...
    Εύχομαι σε σένα και στα παιδιά σου δύναμη και κουράγιο.

Member
    συλληπητηρια....δυστυχως καποιες φορες δεν οριζουμε εμεις τη ζωη μας.πρεπει να φανεις δυνατος για τα παιδακια σου τωρα.

Senior Member
    Τα συλληπητηρια μου Σαββα.Δεν νομιζω να υπηρξε ατομο στο φορουμ που να διαβασε τα μηνυματα σου και να μην εκλαψε...
    Ο χρονος περναει για ολους μας,στη θεση σου μονο μια φραση θα ερχοταν στο στομα μου.Λιγο μεταφυσικη ισως και μακαβρια αλλα περα για περα πραγματικη κατα την γνωμη μου.
    Στο επ ανιδειν...
    Κουραγιο...

σαββα...μη χάνεσαι.........να μπαίνεις...
    Όπως και να χει εδώ θα μπορείς να είσαι εσύ.....

Senior Member
    πήγα να γράψω κουράγιο και μην χάνεις την ελπίδα σου, αλλά είδα τις τελευταίες εξελίξεις και....

μακάρι να βρεις όση δύναμη χρειάζεται για να ανταπεξέλθεις στις δύσκολες αυτές ώρες.
    πραγματικά, λυπήθηκα πάρα πολύ... δεν ξέρω τι άλλο να σου γράψω...

Senior Member
    Λυπάμαι πολύ Σάββα. Ελπίζω τα παιδιά σου να σου δώσουν τη δύναμη που χρειάζεσαι. Η γυναίκα σου θα σας προσέχει με έναν διαφορετικό τρόπο πια, αλλά θα είναι ΕΚΕΙ, κοντά σας, δίπλα σας, μέσα σας.

Senior Member
    Sabb, θερμα συλλυπητηρια και απο εμενα. Εχοντας διαπιστωσει απο τα γραφομενα σου οτι εισαι συγκροτημενος και χρησιμος ανθρωπος, λυπηθηκα πολυ με το γεγονος που ετυχε σε εσενα και την οικογενεια σου. Σου ευχομαι να βρεις δυναμη να ανταπεξελθεις στα δυσκολα.
    ...του καθενος η κολαση,
    βρισκεται, παντα, δυο βηματα μακρυτερα
    απ' οπου τολμα να ξεμυτισει...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Deep purple View Post
    Λυπάμαι πολύ Σάββα. Ελπίζω τα παιδιά σου να σου δώσουν τη δύναμη που χρειάζεσαι. Η γυναίκα σου θα σας προσέχει με έναν διαφορετικό τρόπο πια, αλλά θα είναι ΕΚΕΙ, κοντά σας, δίπλα σας, μέσα σας.
    οχι deep δεν ειναι εδω. και αυτο ειναι το προβλημα!!! Deep μου ειναι τοοοοοοοοοσο βαρυ και δυσκολο οσο δεν φανταζεσαι
    Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....

Senior Member
    Συλλυπητήρια Σάββα σε σένα και στα παιδιά σας. Δεν έχω λόγια και είναι τόσο λειψά έτσι κι αλλιώς.
    Είναι ελάχιστα αυτά που μπορούμε να κάνουμε για σένα, μόνο να ξέρεις πως είμαστε εδώ να μας μιλάς όταν το χρειάζεσαι.
    Τη σκέψη μου έχεις. Καλή δύναμη στο ανηφόρι σου φίλε.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    για σενα Σαββα.

http://www.youtube.com/watch?v=kqrg_1TkKT4

Senior Member
    ...άλλα θα ήθελα να βρω εδώ και να διαβάσω, όπως και όλοι μας.

Σάββα, λυπάμαι.. λυπάμαι τόσο πολύ..
    Δύναμη πολλή σε σένα, στα παιδιά σας.. μια γροθιά τώρα ατσαλωμένη με αγάπη.
    Και να μας μιλάς..

Ζεστή σκέψη και στους τρεις σας..

Member
    Ποσο λυπαμαι, μα ποσο λυπαμαι............κανε κουραγιο και οσο μπορεις μίλα και εκφρασου. Εδω, σε μας, σε δικους σου, σε φίλους.....και κατι απο μενα που περναω το δικο μου Γολγοθα..............να μιλας για εκεινη, να μιλας σε οσους θελουν να ακουν............ΌΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΘΑ ΤΗΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ..............Κλαιω, δεν μπορω, ειμαι απο την αλλη μεριά που έχασα τιν αντρα μου στα 38 αλλα καταλαβαινω ΑΠΟΛΥΤΑ. Να γραφεις και εδω να βγαζεις συναισθηματα, εδω ειμαστε ολοι, τραβαμε τια δικά μας λουκια, και μπορουμε να σε νοιώσουμε.
    Μια μεγαλη αγκαλιά στα παιδια σου.............

Member
    Μεγάλος ο πόνος... Αλλά να ξέρεις, Σάββα, ότι υπάρχουν άνθρωποι που σε νιώθουν και τον μοιράζονται μαζί σου, κι ας σε έχουν γνωρίσει μόνο διαδικτυακά.
    Και κάτι που μου είπαν κάποτε και το κράτησα: ο μεγάλος πόνος γεννάει και μεγάλη δύναμη. Εύχομαι να ξεπηδήσει από μέσα σου αυτή η δύναμη...

Senior Member
    Καλημέρα Σάββα. Πώς ξημερώσατε? Πώς είναι τα παιδιά? Κοιμηθήκατε καθόλου?
    Είναι νωρίς ακόμη αλλά σκέψου την περίπτωση να πάρεις κι εσύ και τα παιδιά ψυχολογική υποστήριξη. Να μπορέσετε να διαπραγματευτείτε τη μεγάλη σας απώλεια, ειδικά τα παιδιά, μετά το πρώτο ισχυρό σοκ, να τους δοθεί η δυνατότητα να βρουν τρόπους να ανταπεξέλθουν και σε σένα να προσαρμοστείς στις τόσες απαιτήσεις της νέας πραγματικότητάς σου.

Οι πρώτες βδομάδες θα είναι δύσκολες πολύ γι αυτά και για σένα. Η αδερφή σου αν μπορέσει Σάββα ας μείνει και άλλο λίγο καιρό μαζί σας, αν κι εσύ το επιθυμείς φυσικά κι αν κι αυτή μπορεί και θέλει να το κάνει, ίσως λειτουργήσει σαν συναισθηματικό σκέπαστρο για τα παιδιά μία θηλυκή παρουσία. Δεν ξέρω, σκέψεις κάνω και χίλια συγγνώμη σου ζητώ αν δε θέλεις ακόμη να μιλήσεις για τίποτε απ' όλα τούτα. Οι άξαφνες απώλειες είναι που έχουν το μεγαλύτερο βάρος, γιατί δεν έχει δοθεί χρόνος σε κανέναν. Κι εγώ τις δυο που βίωσα ήταν τέτοιου είδους, τις έχω ονομάσει καμπάνα, που ο απόηχος, οι δονήσεις μένουν στο μετά να ηχούν και να σε κουφαίνουν. Σε φιλώ, αν έχεις την ανάγκη να μιλήσεις, έλα μάτια μου. Αν πάλι θέλεις το χρόνο σου και δε μπορείς τώρα, κάνε όπως νιώθεις.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Page 7 of 12 FirstFirst ... 56789 ... LastLast