Εχει μπει κανεις ψυχιατρειο - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 68
    Senior Member
    Quote Originally Posted by lost body View Post
    Εγω που πηγα στο Παπαγεωργιου ηταν πιο ανθωπινες συνθηκες.Σε μια φαση βαρουσα τον τηλεφωνικο σταθμο και απλα με φωναξαν ενα εεεε εβγενα εξω απο το νοσοκομειο και φωναζα και δεν με καναν τιποτα.Τραγουδουσα μεσα στο νοσοκομειο και δεν με καναν τιποτα.Ειχε παιχνιδια για να παιξεις και τηλεοραση να δεις.Ειχε καπνιστηριο που ολοι εκει ειμασταν μια παρεα.Τις 1ες 3 μερες με φωναζαν λιγο μτα σταματησαν.Το φαι ηταν τελειο απο cetering.Oι κρεβατοκαμαρες ειχαν μονο 2 κρεβατια.Αλλα οπως ειπα ηταν για ελαφρυες περιπτωσεις
    Για ποιο λογο νοσηλευτηκες εσυ αν επιτρεπεται?? Κ ποσο καιρο εμεινες ?? Για το Παπαγεωργιου εχω ακουσει κ εγω οτι ειναι λιγο καλυτερες οι συνθηκες αλλα δεν παυει να επικρατει τι ιδιο χαλι σε γενικες γραμμες.....Μια χαρα ρε συ ηταν σε σας σε σχεση με εκει που ημουν εγω....Εμας ειχε μια τηλεοραση απο την εποχη του 60 που δεν πολυεπιανε κ ενα ταβλι με σπασμενα πουλια.....οι τουαλετες ηταν σε απελπιστικα αθλια κατασταση δεν θελω να μπω σε λεπτομερειες....Το φαγητο ηταν αναλατο κ βρωμουσε σκατιλα....Καπνιστηριο δεν ειχε κ αμα ηθελες να καπνισεις επρεπε να υπογραψουν οι γονεις σου οτι ελεβαν γνωση κ λοιπες μπουρδες....

Οταν λες εβγαινες εξω απ το νοσοκομειο τι εννοεις?? Στην αυλη η ας πουμε τις πιο ελαφριες περιπτωσεις τις εμπιστευονταν κ δινανε αδεια για 2-3 ωρες κ μετα επεστρεφες?? (Αν κ δεν νομιζω να ισχυει το δευτερο που ειπα γιατι ετσι θα χαν φυγει ολοι...)

Ασε εμας ειχε κ κατι καγκελα στα παραθυρα σαν φυλακες...κ τα δωματια βρομουσαν..πολυ βρομα γενικα....
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Δεν ξερω γιατι δεν τους εχουμε τραβηξει καμια μηνυση ακομα.. Γιατι δε μαζευονται ανετα και 1000 μη σου πω ατομα που εχουν περασει τετοιες βαρβαρες καταστασεις να μηνυσουν το εθνικο κωλοσυστημα υγειας;;;

Senior Member
    η δικια μου εμπειρια απο το ψυχιατρειο πλησιαζει λιγο πολυ αυτη του lost body. δεν λεω ενδεχομενως να ετυχα σε περιπτωση. υπηρχαν και μαλακες νοσοκομοι βεβαια.
    εμενα δεν με μαμησαν στα χαπια. εναν αλλον βεβαια τον ειχαν μαμησει κυριολεκτικα. περπατουσε τοσο αργα που νομισες πως ηταν σαλιγκαρι. το μυαλο του ειχε αδρανησει εντελως.

Senior Member
    Quote Originally Posted by the_downward_spiral View Post
    εγω μπηκα στο ψυχιατρειο το καλοκαιρι στην σταυρουπολη για κανα μηνα σχεδον...οι συνθηκες ηταν τραγικες...τη πρωτη μερα του εγκλεισμου σε ειχαν δεμενο και εχ*ζες σε μια παπια και σε εβριζαν...ο διπλανος μου εβλεπε βρυκολακες επανω μου μια αλλη ελεγε οτι ειναι η κορη του Ωναση ενας αλλος ελεγε οτι τον εχει κυριευσει ο σατανας....και τρελος να μην εισαι αμα μπεις στο ψυχιατρειο στιγματιζεσαι και εχεις τοσα πολλα ψυχολογικα οταν βγαινεις π σε πιανουν κρισεις πανικου κλπ
    Εdit: και ενας αλλος μου χωσε μπουνια στα μουτρα...οι καλοι και ευγενικοι νοσηλευτες ελεγε οτι ειχε αρνητικο IQ ...ελεος για σκώτομα ειναι οι ψυχιατροι και οι νοσηλευτες...με τοσα π περασα το καλοκαιρι θαυμαζω τους δολοφονους ωρες ωρες...με γ*μησαν ψυχολογικα... απλα δν θελω να το ξαναπερασω αυτο.......και η διαγνωση μου ηταν Ατυπες Ψυχικες εκδηλωσεις και μου ειχαν δωσει ενα ρισπελεν των 3ων και μια ενεση για εκεινο το μηνα...αλλα μαζι με τα ελαφρυα περιστατικα ειχε και αλλους π εβλεπαν παραισθησεις κλπ.... Γενικα η ζωη ειναι μιζερη αν εισαι ψυχωσικος...εμενα με ειχαν μπουκωσει προπερσι πολυ πριν μου τα κοψει ολα ο γιατρος και δν ειχα στυση για 1 χρονο...φανταστειτε παλικαρακι 19 ετων χωρις στυση για 1 χρονο και εβαλα επισης και 40κιλα περιπου...ημουν 63kg με 1.81 υψος και τωρα 83κιλα με 1.87-1.88.....εκανα αιματηρη διαιτα για να τα χασω...μου μαμησαν τα καλυτερα χρονια αφου σκεφτομαι πως αν ειχα ενα οπλο θα βαζα τελος στη μιζερη ζωη μου. Δυστυχως πηραν και το οπλο π ειχαμε σπιτι για να μην αυτοκτονησω γιατι μια φορα με επιασαν την ωρα π το εβγαζα απτην θηκη...thats my story folks... Να προσθεσω οτι σε αλλες πτερυγες της σταυρουπολης π ειχαν τους σχιζοφρενεις εκαναν την αναγκη επανω τους τους καθαριζαν και τους βαρουσαν και ολοι μεσα στη σταυρουπολη ηταν τοσο περιεργα ντυμενοι πραγματικα ομως φρικαρα....γ*μιεται η ψυχιατρικη....ζητω η αντιψυχιατρικη....ευτυχως π ετυχα σε γιατρο αντιψυχιατρο και μου κοψε τα φαρμακα ξανα...αλλα δν κανω την λαλακια να κανω χορτο και να υποτροπιασω ξανα.....
    Φιλε μου δεν φανταζεσαι ποσο σε καταλαβαινω...στη Σταυρουπολη πραγματι ειναι πολυ αθλια η κατασταση....εχω ακουσει φριχτα πραγματα για το τι γινεται εκει....εισαι πολυ δυνατος που αντεξες σε ολη αυτη τη διαδικασια....τι να πω....απαισια εμπειρια......ευχομαι να μη ζησει κανεις κατι τετοιο....μακαρι με την παροδο του χρονου να το ξεπερασεις....εχω ακουσει για τη σταυρουπολη οτι ετσι κ μπεις δυσκολα να πραγματα, σε βγαζουν το νωριτερο μετα απο διμηνο κ εχεις γινει ζομπι κ φρικιο, δεν αναγνωριζεσαι.....

Εγω προσωπικα δεν εχω ξεπερασει ακομα τον εγκλεισμο παρολο που εχουν περασει 3 χρονια απο τοτε....ημουν 17 και μου γαμησαν την καλυτερη ηλικια κ φαση της ζωης μου....με κανανε ζομπι.....μου διναν 5 χαπια τη μερα κ δεν μου λεγανε τι χαπια ητανε (τα μονα που ξερω ειναι οτι επαιρνα ζυπρεξα, εφεξορ κ ζολοφτ)....ουτε ενα γεια δεν λεγανε σε κανεναν.....ουτε αφιερωναν 5 λεπτα να συζητησουν μαζι σου το πως νιωθεις...χεσμενο σε ειχαν.....ευτυχως που βρηκα 2 κοπελες με το ιδιο προβλημα κ αλληλοστηριζομασταν αλλιως θα αρχιζα κ εγω να ακουω φωνες κ να βλεπω φαντασματα...οταν επι 2 μηνες ε εχουν κλεισμενο κ σε μεταχειριζονται ετσι κ να μην εισαι τρελος, γινεσαι....

εσενα γιατι σε πηγαν εκει?? δεν ειχες ψυχωση, ετσι?? γιατι δεν ζητησες να σε πανε καπου αλλου?? η σταυρουπολη ειναι για βαριες περιπτωσεις περισσοτερο κ γινεται της *******ς εκει μεσα......κ ησουν κ εσυ μικρος γαμωτο....κριμα νεα ατομα να βρισκονται σε τετοιες συνθηκες....δεν εχω λογια.............

Senior Member
    Quote Originally Posted by alexandros2985 View Post
    η δικια μου εμπειρια απο το ψυχιατρειο πλησιαζει λιγο πολυ αυτη του lost body. δεν λεω ενδεχομενως να ετυχα σε περιπτωση. υπηρχαν και μαλακες νοσοκομοι βεβαια.
    εμενα δεν με μαμησαν στα χαπια. εναν αλλον βεβαια τον ειχαν μαμησει κυριολεκτικα. περπατουσε τοσο αργα που νομισες πως ηταν σαλιγκαρι. το μυαλο του ειχε αδρανησει εντελως.
    Που νοσηλευτηκες εσυ?? Και με τι διαγνωση αν επιτρεπεται??

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Που νοσηλευτηκες εσυ?? Και με τι διαγνωση αν επιτρεπεται??
    ψυχωσικη συνδρομη η διαγνωση. αν δε κανω λαθος λεγεται η σχιζοφρενεια, αλλα δεν ειμαι σχιζοφρενης, δεν ακουω ουτε βλεπω πραματα.
    σορι αλλα δεν θελω να πω την κλινικη για ευνοητους λογους..

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    Δεν ξερω γιατι δεν τους εχουμε τραβηξει καμια μηνυση ακομα.. Γιατι δε μαζευονται ανετα και 1000 μη σου πω ατομα που εχουν περασει τετοιες βαρβαρες καταστασεις να μηνυσουν το εθνικο κωλοσυστημα υγειας;;;
    Αυτο πρεπει να γινει !! Ελεος πια το χουν παραξηλωσει οι μαλακες!! :mad:Γ@μω το κωλοσυστημα τους μεσα !!:mad:
    Εγω θα παω καποια στιγμη στην κλινικη που ημουν κ θα τα χωσω face to face στους μαλακες!! :mad:Δεν τους φοβαμαι οπως τοτε!! Θα το φυσανε κ δεν θα κρυωνει.....:mad:

Senior Member
    ψυχωσικη συνδρομη η διαγνωση. αν δε κανω λαθος λεγεται η σχιζοφρενεια, αλλα δεν ειμαι σχιζοφρενης, δεν ακουω ουτε βλεπω πραματα.
    σορι αλλα δεν θελω να πω την κλινικη για ευνοητους λογους..
    Κατσε ρε συ ψυχωσικη συνδρομη κ σχιζοφρενεια δεν ειναι πανω κατω το ιδιο?? Η ψυχωση ειναι τα θετικα συμπτωματα (φωνες, ψευδαισθησεις κ τετοια) κ η σχιζοφρενεια η εξαρση της ψυχωσης?? Κατι τετοιο?? Δεν εχω πολυκαταλαβει εχω μπερδευτει κ απ αυτα που εχω διαβασει εδω μεσα...

Εσυ δηλαδη δεν ειχες θετικα συμπτωματα?? Τι ειχες??

Ρε συ για την κλινικη σκεφτηκα κ εγω μηπως να σβησω το που ημουνα γιατι σε προηγουμενο ποστ το ειχα γραψει κ επειδη το φορουμ ειναι δημοσιο κ μπορει ο καθενας να μπαινει κ να βλεπει τι γραφουμε φοβαμαι μην γινει καμια στραβη....εχω αγχωθει τωρα.......

Senior Member
    Κατσε ρε συ ψυχωσικη συνδρομη κ σχιζοφρενεια δεν ειναι πανω κατω το ιδιο?? Η ψυχωση ειναι τα θετικα συμπτωματα (φωνες, ψευδαισθησεις κ τετοια) κ η σχιζοφρενεια η εξαρση της ψυχωσης?? Κατι τετοιο?? Δεν εχω πολυκαταλαβει εχω μπερδευτει κ απ αυτα που εχω διαβασει εδω μεσα...

Εσυ δηλαδη δεν ειχες θετικα συμπτωματα?? Τι ειχες??

Ρε συ για την κλινικη σκεφτηκα κ εγω μηπως να σβησω το που ημουνα γιατι σε προηγουμενο ποστ το ειχα γραψει κ επειδη το φορουμ ειναι δημοσιο κ μπορει ο καθενας να μπαινει κ να βλεπει τι γραφουμε φοβαμαι μην γινει καμια στραβη....εχω αγχωθει τωρα.......
    ναι καλο θα ηταν αμα μπορουσες να το σβησεις.
    εγω εμμονες ειχα που δεν εστεκαν.αυτο παιζει να ειναι θετικο συμπτωμα αλλα τοσο βαρυ για να αποδοθει ο ορος σχιζοφρενεια δε νομιζω...
    εσυ ανεφερες νομιζω οτι ειχες νευρικη ανορεξια?κ σου διναν αντιψυχωσικα γι αυτο?λιγο τραβηγμενο δεν ειναι?
    δηλ η νευρικη ανορεξια αποτελει μορφη ψυχωσης?

Senior Member
    ναι καλο θα ηταν αμα μπορουσες να το σβησεις.
    εγω εμμονες ειχα που δεν εστεκαν.αυτο παιζει να ειναι θετικο συμπτωμα αλλα τοσο βαρυ για να αποδοθει ο ορος σχιζοφρενεια δε νομιζω...
    εσυ ανεφερες νομιζω οτι ειχες νευρικη ανορεξια?κ σου διναν αντιψυχωσικα γι αυτο?λιγο τραβηγμενο δεν ειναι?
    δηλ η νευρικη ανορεξια αποτελει μορφη ψυχωσης?
    το εσβησα !! δικιο εχεις... το φορουμ ειναι δημοσιο κ μπορει ο καθενας να διαβαζει τα παντα, δεν ξες καμια φορα τι γινεται, θελει γενικα να ειμαστε προσεκτικοι στο τι γραφουμε...

οι εμμονες μπορει να συγκαταλεγεται στα θετικα συμπτωματα της ψυχωσης αλλα δεν ειναι πιστευω ικανο απο μονο του για να σου αποδοθει η διαγνωση "ψυχωσικη συνδρομη".....εφοσον δεν ειχες ψευδαισθησεις, δεν ειχες οπτικες κ ακουστικες παραισθησεις, φωνες , παραληρητικες ιδεες (τα οποια ειναι τα χαρακτηριστικοτερα θετικα συμπτωματα στη ψυχωση).....αυτα δεν τα ειχες ετσι ?? αμα δεν τα ειχες ειναι λιγακι υπερβολικη κατ εμε η διαγνωση εκτος κ αμα ηταν ψυχωση ελαφριας μορφης κ με τα φαρμακα δεν εξελιχθηκε κ εισαι τυχερος αν ισχυει αυτο...

εγω ειχα νευρικη ανορεξια...οχι, η νευρικη ανορεξια δεν αποτελει μορφη ψυχωσης....δεν ειχα ποτε ψυχωτικα συμπτωματα....μου διναν αντιψυχωτικα (το ζυπρεξα συγκεκριμενα το οποιο ειναι απ τα χειροτερα) επειδη προκαλει αυξηση βαρους κ επειδη ειχα φτασει 35 κιλα μου το δινανε για να μου ανοιξει την ορεξη....μου δινανε κ αντικαταθλιπτικα....κ σε αλλες 2 κοπελες ανορεξικες δινανε το ζυπρεξα για τον ιδιο λογο δηλαδη για την αυξηση βαρους που προκαλει....

Senior Member
    εγω ειχα νευρικη ανορεξια...οχι, η νευρικη ανορεξια δεν αποτελει μορφη ψυχωσης....δεν ειχα ποτε ψυχωτικα συμπτωματα....μου διναν αντιψυχωτικα (το ζυπρεξα συγκεκριμενα το οποιο ειναι απ τα χειροτερα) επειδη προκαλει αυξηση βαρους κ επειδη ειχα φτασει 35 κιλα μου το δινανε για να μου ανοιξει την ορεξη....μου δινανε κ αντικαταθλιπτικα....κ σε αλλες 2 κοπελες ανορεξικες δινανε το ζυπρεξα για τον ιδιο λογο δηλαδη για την αυξηση βαρους που προκαλει....
    πραγματι το ζυπρεξα προκαλει αυξηση βαρους και με το βαρος που ειχες ,??35??κιλα??.ενδεχομενως να σου ηταν αναγκαιο...
    διαβασα τυχαια ενα θεμα σου για ενα μανιακο σου επεισοδιο, και μετα υπομανια, κατι τετοιο.δεν λεω θα ταλαιπωρηθηκες με την εξαντληση που θα ενοιωσες αλλα αυτο το μανιακο επεισοδιο θα ηθελα πολυ να το ζησω κ ας παιρνουσα υπομανια.
    γνωριζεις μηπως ποσο διαστημα διαρκει η καλη περιοδος στην διπολικη κ ποσο η κακη κ αν στην διπολικη συγκαταλεγονται κ οι παραληρητικες ιδεες?
    μπας κ ειμαι διπολικος?
    τεσπα ξεφευγουμε απο το θεμα του lost body

Senior Member
    πραγματι το ζυπρεξα προκαλει αυξηση βαρους και με το βαρος που ειχες ,??35??κιλα??.ενδεχομενως να σου ηταν αναγκαιο...
    διαβασα τυχαια ενα θεμα σου για ενα μανιακο σου επεισοδιο, και μετα υπομανια, κατι τετοιο.δεν λεω θα ταλαιπωρηθηκες με την εξαντληση που θα ενοιωσες αλλα αυτο το μανιακο επεισοδιο θα ηθελα πολυ να το ζησω κ ας παιρνουσα υπομανια.
    γνωριζεις μηπως ποσο διαστημα διαρκει η καλη περιοδος στην διπολικη κ ποσο η κακη κ αν στην διπολικη συγκαταλεγονται κ οι παραληρητικες ιδεες?
    μπας κ ειμαι διπολικος?
    τεσπα ξεφευγουμε απο το θεμα του lost body
    συμφωνω οτι ειχα φτασει 35 κιλα κ ηταν πολυ επικινδυνο αυτο για την υγεια μου, αλλα δεν συμφωνω με τον τροπο με τον οποιο αντιμετωπιστηκε η ανορεξια μου απ τους μαλακες εκει μεσα...ψυχοθεραπεια δεν εκανα καθολου, μου διναν μονο ενα κωλοφαρμακο που προκαλει αυξηση βαρους προκειμενου μονο κ μονο να βαλω τα κιλα που επρεπε...το θεμα δεν ειναι ομως απλα να βαλει καποιος ανορεξικος τα κιλα κ να επανελθει στο φυσιολογικο βαρος, αλλα κ το πως θα τα βαλει κ πρεπει οπωσδηποτε να κανει ψυχοθεραπεια γιατι το θεμα δεν ειναι επιφανειακο....οχι, δεν πιστευω οτι το χρειαζομουν....τελειως λαθος τακτικη αυτη για την αντιμετωπισης της νευρικης ανορεξιας, που δυστυχως ομως ακομα εφαρμοζεται....

οσο για το αλλο που λες, ναι εχω διπολικη διαταραχη κ προσφατα περασα μανιακο επεισοδιο...οπως θα διαβασες κ στο θεμα μου κ εμενα στην αρχη μου αρεσε κ ηθελα να το ζησω κ ημουν σε εξαλλη κατασταση τελειως....τωρα που το ξεπερασα κ τα ξαναδιαβαζω καποιες φορες ντρεπομαι κ μου ρχεται να βαλω τα κλαματα....δεν ειναι καθολου ευχαριστη εμπειρια η μανια κ στο λεω απο προσωπικη εμπειρια...τη στιγμη της μανιας πραγματι ολα ειναι τελεια κ υπεροχα αλλα ο,τι ανεβαινει κατεβαινει !! η υπομανια ειναι μια πιο ελεγχομενη κατασταση στην οποια δεν κανεις τοσο μαλακιες κ μπορεις να εισαι πιο λειτουργικος...

Η διαρκεια των επεισοδιων στη διπολικη σεν ειναι στανταρ, διαφερει απο ατομο σε ατομο κ αναλογα με τη φαρμακευτικη αγωγη που λαμβανεις κ τα ερεθισματα που δεχεσαι, παιζουν πολλα, αλλα σε γενικες γραμμες οι περιοδοι μανιας/υπομανιας εχουν μικροτερη διαρκεια απο τις περιοδους καταθλιψης...

Εισαι τυχερος που δεν εισαι διπολικος κ σορρυ που στο λεω ετσι αλλα ειναι τελειως μαλακια να λες οτι θα ηθελες να ζησεις την εμπειρια της μανιας η υπομανιας...:P

Senior Member
    γεια και απο μενα!εγω νοσηλευτηκα στο αχεπα τρισημιση μηνες περσυ στα 19 μου..
    ηταν φρικτη εμπειρια μου εδιναν 14 χαπια τη μερα και με ειχαν σε καταστολη συνεχως αφου μετα δεν μπορουσα να παρω τα ποδια μου,να κρατησω τα ματια μου ανοιχτα και μου ετρεχαν σαλια συνεχως!
    και οι νοσηλευτες ηταν αθλιοι εγω κρυβομουν και με ψαχνανε ολη την ωρα και μου φωναζανε και με κανανε να κλαιω και χαιρονταν
    και οταν εκανα αποπειρα με βαλαν μονη μου σε δωματιο με ανοιχτη πορτα χωρις ρευμα με ανοιχτη τουαλετα χωρις ντους και δε με αφηναν να βγω εξω χωρια που μου πηραν ολα μου τα πραγματα και για να παρω κτ επρεπε πρωτα να παρω αδεια..και ολο αυτο χειροτερευε τις ψευδαισθησεις μου και ο γιατρος που με παρακολουθουσε αρχικα αλλα ελεγε μπροστα μου και αλλα στους υπολοιπους!
    ειχε πει στο φιλο μου στην αρχη πως απλα θα καθαρισει το μυαλο μου και κατεληξα ενα αβουλο ζομπι..
    και το τραγικο ειναι πως αν δε με επαιρναν οι γονεις μου μαζι τους δε θα με βγαζανε!

και ο γιατρος μου μου ειπε να ξαναμπω στην κλινικη και το αρνηθηκα με καθε τροπο αλλα ειπε πως αν δε μου φυγουν οι φωνες θα ξαναμπω!και δε θελω..ακομη βλεπω εφιαλτες!

Senior Member
    κ εγω εχω νοσηλευτει αλλα ομολογω οτι σε σχεση με αυτα που διαβασα εδω περα, ηταν πολυ πολιτισμενα.

δε θυμαμαι να εγινε τπτ το ιδιαιτερα τραγικο.

το ενα ηταν δημοσιο νοσοκομειο στην αθηνα κ ειχε μια περιποιημενη ανοιχτη πτερυγα, κ πηγαιναν ατομα με τη θεληση τους (ω, ναι, υπαρχουν κ ανθρωποι που πανε με τη θεληση τους), οποτε ειχε μονο ελαφρια περιστατικα, καταθλιψεις ας πουμε.

το αλλο ηταν μια ιδιωτικη κλινικη, ηταν περιποιημενη, ειχε κ ψυχωσεις κυριως στους ανδρες κ απο την δευτερη μερα κ μετα δεν πηγαινα στον οροφο των ανδρων γιατι ειχα τρομαξει, οι γυναικες ηταν κυριως καταθλιψεις κ διπολικες νομιζω, με ψυχωση δε θυμαμαι καμια.

βεβαια "θεραπειες" κ ενεσεις με το ζορι κ χαπια εφαγα.
    δε μου κανανε τπτ περιεργο, αλλα κ εγω ειχα κατσει yes sir. ακουσα οτι μια την ειχανε δεσει λεει, κ ειπα να συμμορφωθω. μαλλον καλα εκανα. παραδοξο για το χαρακτηρα μου γιατι ειδικα τοτε, στα 19 μου ημουν παρα πολυ αντιδραστικη. παντως εγω η ιδια δε θυμαμαι να ειδα τπτ ασχημα ουτε μου φερθηκαν ασχημα οι νοσηλευτες.

βεβαια προσωπικα το πηρα πολυ στραβα κ μου πηρε πολυ καιρο να το ξεπερασω. μεχρι κ πολυ προσφατα θυμωνα παρα πολυ. αυτος ειναι κ ο λογος που μια φορα εσπασα τη μανα μου στο ξυλο, η μανα μου ειναι ενας πολυ φιλελευθερος ανθρωπος που παντα με κοιταζε κ που δε μου εχει δωσει στη ζωη μου ουτε ενα χαστουκι/ξυλια. ουτε ενα.

παντως με βοηθησε πολυ που το μοιραστηκα κ εδω μεσα, κ με την ψυχολογο μου ξανα, κ με καποια ατομα που εχω γνωρισει απο εδω κ σε τετ α τετ. με βοηθησε πολυ. κ αποφασισα οτι εγω αυτη ειμαι κ ετσι ειμαι κ καλως η κακως εχω κ αυτο το παρελθον κ οφειλω να το αποδεχτω κ αυτο αν θελω να αποδεχτω εμενα. κ η γνωμη των αλλων ας ειναι οποια θελει να ειναι.

στο κατω κατω δεν καναμε κ φονο, ετσι δεν ειναι? ενα νοσοκομειο ειναι κ αυτο. αν δεν το αποδεχτω εγω, ποιος θα το κανει για μενα? η γιαγια κατινα της επαρχιας? θα περιμενω τη γιαγια κατινα να αλλαξει μυαλα για να αποδεχτω εγω τον εαυτο μου? θα περιμενω τους απεξω να αλλαξουν μυαλα για να αποστιγματιστουν οι ψυχικες ασθενειες? η αλλαγη ερχεται παντα εκ των εσω.
    Last edited by Lou!; 08-05-2011 at 04:27.

Senior Member
    Lou δικιο εχεις δεν καναμε δα και κανα εγκλημα ομως η συμπεριφορα τους ηταν ρε συ θαρριες κ ειχαν να κανουν με εγκληματιες !! Ελεος δηλαδη !! Εμενα προσωπικα δεν με ενδιαφερει η γνωμη των αλλων ουτε θα κατσω καν να ασχοληθω με το αν ο αλλος ειναι ακομα κολλημενος σε στερεοτυπα σχετικα με τις ψυχικες παθησεις....κομπλεξικοι κ προκατειλλημενοι παντα θα υπαρχουν κ δεν θα κατσω εγω να τους αλλαξω μυαλα...το θεμα δεν το χω με τους αλλους...χεστηκα τι θα σκεφτουνε κ το θα πουνε.....εγω ξερω πολυ καλα ποια ειμαι κ τι κανω κ δεν θα μου το μαθει καμια κατινα του χωριου.....με τον εαυτο μου το χω το θεμα.....γιατι σε πολυ τρυφερη ηλικια εισεπραξα συμπεριφορα που δεν την αξιζα......κ ολα αυτα που περασα δεν ξεπερνιουνται ευκολα....

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast