δεν ξέρω τι έχω. εδώ και 1 χρόνο σχεδόν υποφέρω! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 70
    Senior Member
    Eυχαριστω deep purple
    Σίγουρα αν καποιος τα χρειαζεται πρεπει να παρει την αγωγη.Δεν ειμαι πλεον οσο αρνητικη ημουν παλιοτερα σ αυτο το θεμα.Ομως δεν μιλαω για αντικαταθλιπτικα που δεν εχουν τοσες πολλες παρενεργιες.Σαφως και μπορει να φανουν πολυ βοηθητικα
    Εμενα ομως εκτος απ αυτα μου ειχε γραψει και αντιψυχωσικα τα οποια δεν φανταζεσαι πως σε κανουν τον πρωτο καιρο.Και τωρα βλεπω οτι το προβλημα μου ειναι ΙΔΨ,κι οχι ψυχωση.και φυσικα δεν βοηθουσαν σχεδον καθολου στην παθηση μου.Απλως ειχα γινει ζομπι.Γιατι λοιπον να πληρωνουμε τα λαθη καποιον γιατρων που τα γραφουν "ελαφρα την καρδια¨επειδη δεν μπορουν να κανουν σωστη διαγνωση.Δεν ειναι αδικο?
    Σε καθε περιπτωση πιστευω οτι η ψυχοθεραπεια είναι παρα πολυ σημαντικη παραλληλα μιας αγωγης.(δεν εχω κανει κ εκει νομιζω ειναι το λαθος μου)

Senior Member
    Εγω όταν τα πήρα είχα χτυπήσει κόκκινο.Δεν μπορώ να μιλησω για θεραπεία ακόμη, αλλά αυτες οι σκέψεις δεν υπάρχουν, εχω ηρεμησει απομακρυνοντας ωστοσο την κατάσταση που με στρέσαρε. Φοβους εχω και γω αλλά το "δουλευω", και ειμαι σε καλυτερη φάση. Για να το πω απλά, εχω καλυτερη ποιοτητα ζωης στην καθημερινοτητα μου.

Οχι τα φάρμακα δεν με επηρέασαν σε τίποτα. Αντικαταθλιπτικά παίρνω. Τις πρωτες μερες επαιρνα και αγχολυτικά τα οποία τα έκοψα, ενώ τώρα παίρνω που και που.Εγώ προσωπικά μετανιωσα που δεν ζητησα βοηθεια απο ψυχιατρο χρόνια πριν και κατ'επεκταση που δεν εκανα νωριτερα την αγωγη. Το καλοκαιρι θα τη διακοψω σταδιακά, αλλά αν χρειαστεί να ξαναπάρω δεν θα εχω κανενα ενδοιασμο.

Senior Member
    niah δεν μπορώ να μιλήσω για το γιατρο που σου εγραψε τα φαρμακα. Ουτε θετικά ούτε ομως και αρνητικά. Γιατι πολλές φορές εμεις δεν ειμαστε σε θεση να κρινουμε. Και μεγαλο προβλημα δημιουργείται, οπως σε ολες τις αγωγες, οταν δεν παίρνουμε οπως πρέπει τα φάρμακα.
    Η ψυχοθεραπεία θα σε βοηθήσει πολύ. Αλλά και τα φάρμακα. Ελπιζω να βρεις εναν γιατρο που να τον εμπιστεύεσαι

Senior Member
    Ναι αυτο ελπιζω κι εγω.
    Δεν εχω κανενα προβλημα να παρω αντικαταθλιπτικα παλι.Αλλα οχι φαρμακα που με κανουν φυτο και δεν εχουν καμια σχεση με το προβλημα μου.Γιατι αν ειχαν θα ειχα δει βελτιωση ετσι δεν ειναι?Η τελευταια γιατρος που πηγα μου ειπε κ η ιδια αυτο που υποψιαζομουν καιρο,οτι προκειται για ιδεοληψιες.
    Σ ευχαριστω πολυ.μακαρι.

ΥΓ: εμενα αυτο ειναι το ζητουμενο μου.Να φυγουν αυτες οι σκεψεις.Ολα τ αλλα νομιζω οτι μπορω να τα αντιμετωπίσω.Ασ ειναι θλιψη ή οτιδηποτε.Δεν περιμενω οτι απ τη μια στιγμη στην αλλη θα πεταω στα συνεφα,αρκει να μην εχω αυτες τις σκεψεις κ χαιρομαι πολυ που λες οτι εσυ το καταφερες.

Senior Member
    Απο ότι εγραψες δεν τα επαιρνες σωστα τα φάρμακα, τα αρχιζες, τα σταματούσες...Και γω την πρωτη μερα που πήρα αντικαταθλιπτικά, επειδη ήμουν σε κρίση μου εβγαλαν τριπλάσιο άγχος, νομίζα ότι θα τρελαινόμουν. Αλλά εμπιστευθηκα το γιατρό, του μιλησα, και απο την επομενη αυτά τα συμπτώματα σταμάτησαν.Βεβαια εγω εχω αγχωδη διαταραχη και είμαι και σαν προσωπικότητα , πως να το πω ψυχαναγκαστική. Ανάλογα με το τι εχει ο καθένας
    Η τελευταια γιατρος που λες, δεν σου εδωσε καποια θεραπεία;
    Κάνε μια νέα αρχη, βρες εναν γιατρο που να μπορεις να κανεις και ψυχοθεραπεία, πες τους προβληματισμους σου για τα φάρμακα.

Senior Member
    Η τελευταια γιατρος ηταν ψυχολογος.
    ειχα ακολουθησει τη θεραπεια αρχικα για αρκετους μηνες και δεν ειχα διαφορα στις σκεψεις.Καταλαβαινα οτι τα αντικαταθλιπτικα με βοηθουσαν κ το ελεγα και στο γιατρο,αλλα τα αντιψυχωσικα δεν εκαναν απολυτως τιποτα.Μονο παρενεργειες.Ειχα φτασει σε σημειο να μη μπορω να πω την Α,Β.αλλα οι σκεψεις,σκεψεις.καταλαβαιν εις?
    Εαν ημουν σίγουρη λοιπον οτι ο γιατρος θα εκανε σωστη διαγνωση και θα μου εδινε την καταλληλη θεραπεια με την οποια θα ειχα αποτελεσματα,δεν θα ειχα καμια ενσταση να την ακολουθησω.
    Εχω κι εγω τρελο αγχος απο ανεκαθεν.(χαρακτηριστικό της οικογενειας),αλλα πριν με πιασει αυτο δεν σκεφτομουν παραλογα.

Senior Member
    ξεκινα μια έρευνα, ρώτησε για τους γιατρούς στην ευρυτερη περιοχή που ζεις, και θα βρεθεί κάποιος.

Senior Member
    Φελίσιτι, τι κάνεις εσυ; πώς είσαι;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Deep purple View Post
    Φελίσιτι, τι κάνεις εσυ; πώς είσαι;
    Εγώ έχω επικοινωνήσει με τον καθηγητή που μου κάνει ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο! Του έχω στείλει email για να μου πει πως λειτουργεί η νευροανάδραση και αν γίνετε ταυτόχρονα να κάνω ψυχοθεραπεία. Μου είπε να περάσω από εκεί να το συζητήσουμε! Θα κλείσω ραντεβού μετά τις εξετάσεις μου. Πάντως μετά τα μηνύματα σας νιώθω λίγο καλύτερα, έχω λίγη παραπάνω αισιοδοξία. Δεν πίστευα ότι θα είχε θεραπεία αυτό που έχω και φοβόμουν πολύ τα φάρμακα αλλά εδώ παρατήρησα ότι έχουν βοηθηθεί αρκετά άτομα. Ελπίζω να τα καταφέρω γιατί εδώ και ένα χρόνο η ζωή μου έχει αλλάξει ριζικά!

Senior Member
    Θα τα καταφέρεις. Μην φοβάσαι.

Senior Member
    Θα τα καταφέρεις. Μην φοβάσαι.
    Πραγματικά από εσάς πήρα λίγο θάρρος. Και ιδίως από εσενά και την σουσου που μου είπατε ότι μπορώ να το ξεπεράσω! Εσύ δηλαδή που θα σταματήσεις την θεραπεία θα είσαι εντελώς καλά?

Senior Member
    Θέλει και δουλειά, τα φάρμακα δε σου αλλάζουν το χαρακτήρα. Θα δω πως θα τα παω μετά τη φαρμακευτικη αγωγη και θα σου πω. Μη βασανιζεσαι ομως με τετοια ερωτηματα, που δεν εχουν και απάντηση. Βοήθησε τον εαυτο σου!

Senior Member
    Θέλει και δουλειά, τα φάρμακα δε σου αλλάζουν το χαρακτήρα. Θα δω πως θα τα παω μετά τη φαρμακευτικη αγωγη και θα σου πω. Μη βασανιζεσαι ομως με τετοια ερωτηματα, που δεν εχουν και απάντηση. Βοήθησε τον εαυτο σου!
    Ελπίζω να βοηθήσουν τα φάρμακα ή η ψυχοθεραπεία και θα προσπαθήσω κι εγώ!

Senior Member
    Θα βοηθήσουν να είσαι σίγουρη.

Senior Member
    Θα βοηθήσουν να είσαι σίγουρη.
    Ούτε εσύ πίστευες δηλαδή ότι θα σε βοηθούσαν αλλά στο τέλος αποδείχθηκες λάθος? ή πήγες με θετική ενέργεια και είπες θα τα καταφέρω?

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast