Results 16 to 29 of 29
Thread: ΜY PROGRESS !!!!
-
16-05-2011, 17:03 #16
η αληθεια ειναι οτι το ψαχνω πολυ κ ενημερωνομαι κ διαβαζω κ ξενα σαιτ για τη διπολικη κ για φαρμακα κ οτιδηποτε αλλο σχετικο... προσπαθω να εχω την ασθενεια υπο ελεγχο κ να μπορω κατα καποιο τροπο να προβλεψω το επεισοδιο η να το καθυστερησω με βαση οσα εχω διαβασει αλλα κ παλι οπως λες ειναι σχετικο κ ολα παιζονται... κ δεν παει παντα εναλλαξ.. παιζουν πολλοι παραγοντες στη μεση, αλλωστε μπορει να κανεις επεισοδιο εκει που δεν το περιμενεις η αλλο να περιμενεις κ αλλο να σου βγει.. μπερδεμενο πραγμα fuck bipolar...:P
χαιρομαι που ειναι καλυτερα η διαθεση σου !! εσενα απ οτι εχω καταλαβει αλλαζει συχνα, δηλαδη ο ρυθμος συναισθηματικων μεταπτωσεων ειναι γρηγορος, ετσι δεν ειναι ??" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
- 16-05-2011, 17:04 #17
16-05-2011, 17:14 #18
οχι.. βασικα δεν ξερω τι ειναι η διπολικη... εγω εχω μαλλιν πολλα παιδικα τραυματα χαχαχα..
[B][SIZE=6][COLOR="#000080"]Έχουμε 2 επιλογές: Να οργανώσουμε νέο έδαφος ή να αφήσουμε τα αγριόχορτα να μεγαλώσουν[/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=5][/SIZE]
16-05-2011, 17:29 #19
16-05-2011, 18:29 #20
16-05-2011, 18:42 #21
μαλλον εχεις εσυ κυκλοθυμικη διαταραχη η διπολικη ταχειας εναλλαγης φασματος (καπως ετσι νομιζω λεγεται, τεσπα καταλαβαινεις τι θελω να πω..) ειναι πολυ καλο οτι οταν ανεβαινεις δεν ανεβαινεις πολυ αλλα εισαι μεχρι καποιο επιπεδο, οπως κ οταν κατεβαινεις... ετσι το εχεις περισσοτερο υπο ελεγχο... δεν ξερω παντως τι ειναι καλυτερο κ τι χειροτερο, να εχεις γρηγορες εναλλαγες η να κανεις μεγαλους κυκλους επεισοδιων... εγω πιστευω ειμαι καπου στη μεση, δλδ δεν εχω τοσο αποτομα σκαμπανεβασματα αλλα ουτε κ ενα επεισοδιο πχ μπορει να με παει 6 μηνες ξερω γω...
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
16-05-2011, 18:42 #22
ας πουμε οτι εμενα το προβλημα μου ειναι οτι δεν με γνωριζω καθόλου μα καθόλου... σιγουρα ολοι τον εαυτο μας ψαχνουμε και κανενας δεν γνωριζει τον εαυτο του 100% παντα ανακαλυπτουμε πραγματα που δεν ξεραμε οτι εχουμε και παντα αναθεωρουμε οσα ξεραμε μεχρι τωρα.. απλα εγω εχω μεγαλωση τοσο πολυ μεσα στα πρεπει που δεν φανταζόμουν οτι υπαρχει και ο παραγοντας ΄΄θελω'' ή ''εχω ανάγκη'' κατι ή ακόμα χειροτερα '' μου αρέσει κατι'', όλο αυτο ξεσπασε καποια στιγμη, εδω και πολυ καιρο..σταματησα να κανω αυτο που πρέπει..να λέω αυτο που πρέπει και γενικα να ακολουθώ τα παλιά μου ''πρέπει'' ..είναι ένα βήμα.. αλλα ειμαι λιγο στασιμη γιατι δεν ξερω τι θέλω για να προχωρήσω παρακάτω.. το ψάχνω.. δεν ξέρω πόσο θα μου πάρει αλλα γιατι δεν εχω συνηθήσει να μου αρεσει κατι βαθειά και πραγματικα και να εκφράζομαι μέσα απο αυτο αλλα δεν μπορει κατι θα υπαρχει... αλλα σε γενικες γραμμες ΝΑΙ ΝΑΙ νιώθω καλα γιατι κατάλαβα οτι επιτυχία δε σημαινει απαραιτητα ευτυχία.. είχα μεγαλώσει με τετοιο τρόπο που αυτα τα δυο για μένα δεν είχαν διαφορά.. έδιωξα μεγαλο βαρος απο πάνω μου και μόνο αυτο είναι μεγάλο βήμα για μένα...
[B][SIZE=6][COLOR="#000080"]Έχουμε 2 επιλογές: Να οργανώσουμε νέο έδαφος ή να αφήσουμε τα αγριόχορτα να μεγαλώσουν[/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=5][/SIZE]
16-05-2011, 18:54 #23
ME&I χαιρομαι πολυ για αυτα που εχεις καταφερει !! κ αυτο σου ανεβαζει την αυτοπεποιθηση, σε κανει να πιστευεις στον εαυτο σου κ στις δυναμεις σου κ να νιωθεις καλα !! και αυτο ειναι το σημαντικο, στην πορεια της ζωης μας κ μεσα απο διαφορες καταστασεις να αναγνωριζουμε που ημασταν λαθος κ να διορθωνουμε τις σκεψεις κ τη σταση μας προς διαφορα παραγματα, ωστε να βρισκουμε επιτελους τον εαυτο μας κ να νιωθουμε πιο πληρεις !!
σιγουρα κανεις δεν μπορει να εχει 100% επιγνωση του εαυτου του, ολοι ψαχνομαστε μεχρι το τελος της ζωης μας, αλλα σημασια εχουν αυτα που ανακαλυπτουμε διαρκως κ μας κανουν να αναθεωρουμε πραγματα κ δεδομενα στη ζωη μας κ οι αλλαγεις που κανουμε στον τροπο ζωης μας κ στην ποιοτητα ζωης... αυτο το "ψαξιμο" ειναι μια αεναη διαδικασια,μεσα απο την οποια βγαινουμε κερδισμενοι, πιο εμπειροι , πιο ανεξαρτητοι κ δυνατοι να αντιμετωπισουμε τις διαφορες αντιξοοτητες που προκυπτουν..
ειναι πολυ σημαντικο που διαχωριζεις τα ¨"θελω" σου απ τα "πρεπει" κ μπορεις πλεον αφοβα κ χωρις ενοχες να ακολουθεις τα "θελω" σου κ αυτα που σε προσταζει ο εαυτος σου... να ακολουθεις κ να πραττεις ο,τι σε εκφραζει κ σε γεμιζει κ σε ευχαριστει εσενα την ιδια, κ να μην σκεφτεσαι συνεπειες κ ενδεχομενες αρνητικες κριτικες... αλλα κ να εισαι σε θεση αμα προκυπτουν να τις αντιμετωπιζεις...
χαιρομαι πολυ για αυτα που καταφερες, δειχνει οτι εχεις κανει καλη δουλεια με τον εαυτο σου κ εχεις αυτογνωσια !!
κ να εισαι σιγουρη θα κανεις πολλα ακομη μικρα βηματα που θα αλλαζουν τη ζωη σου προς το καλυτερο !!
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
16-05-2011, 18:57 #24
μ'αυτα που γραφεις μου θυμιζεις τον εαυτο μου, ειχα κανει μεχρι και τοπικ που εξηγουσα καλυτερα πως βλεπω τα πραγματα, χρησιμοποιωντας μαλιστα ακριβως τις ιδιες λεξεις (θελω και πρεπει), τσεκαρε http://www.e-psychology.gr/forum/sho...80%CE%B5%CE%B9
συμφωνω παρα πολυ στο τελευταιο που εγραψες, επιτυχια δε σημαινει ευτυχια. μπορει καποιος να κανει καριερα, να γινει πετυχημενος στη δουλεια του, με πολλα λεφτα κλπ, αλλα να μην ειναι ευτυχισμενος για πολλους λογους, πχ ελλειψη χρονου και επειδη δεν εχει οικογενεια. κι ενας φτωχος με μετρια δουλεια αλλα οικογενεια, να ειναι πολυ πιο ευτυχισμενος και γεματος, παρολο που τα βγαζει δυσκολα περα. πιστευω πως πρεπει να πετυχουμε μια ισοροπια, ετσι ωστε να ακολουθαμε καμποσα πρεπει για να τα εχουμε καλα με τους αλλους, πρωτα απ'ολα ομως να βαζουμε τον εαυτο μας κι αυτα που μας χαροποιουν.
17-05-2011, 02:05 #25
ΚΕΝΟ σε ευχαριστω για το τοπικ..το διαβασα και σε νιωθω απόλυτα!!!! ξερεις τι πιστεύω ότι ειναι πιο δυσκολο να ξεχωρήσεις.. ποια ΘΕΛΩ είναι δικα σου και ποια είναι ξένα και νομίζεις οτι είναι δικά σου.. εγω αυτο έπαθα.. φνατάζομαι και οι περισσότεροι... αυτο που εγραψες με τις τεχνες στο τοπικ το παρατηρω και εγω στον εαυτό μου..νιωθω αδύναμη να ασχοληθώ με υποχρεωσεις.. θέλω μόνο να ακούω μουσική, να βλέπω ταινιες και στο μυαλό μου συνέχεια ταξίδια εχω.. να φανταστεις οτι μεχρι και πριν μερικούς μηνες δεν άκουγα καν μουσική.. το πιστευεις.. δεν ήξερα καν τη μουσικη μου αρεσει, όταν ήμουν μόνη μου στο σπίτι σχεδόν ποτε δεν έβαζα μουσικη... απελπιστικη κατάσταση... πλέον κάνω μουσικοθεραπεία! Επίσης μένω Αθήνα και αποφάσισα οτι θελω να φύγω εκτος Αθηνων και να ζήσω σε ένα νησι... επσιης όσον αφορα γαμους και παιδια έχουμε δικαιολογία την κριση άρα όχι μονο δεν είμαστε ανωριμοι αλλα μαλιστα πολύ πολυ ωριμοι και συνετοι!!! σωστόόόός! παω για υπνο θα τα πουμε αυριο....
17-05-2011, 10:52 #26
17-05-2011, 16:38 #27
Lacrymosa σε ευχαριστω πολυ για αυτα απου εγραψες, με έκανες να νιώσω πολύ καλα, καμια φορα απογοητευομαι και σκεφτομαι πεταμενα χρόνια.. αλλα η ουσία τελικα είναι η εξέλιξη, η πρόδος... μεσα απο αυτα που εγραψα αφου καποιο άλλο ματι διακρίνει εξέλιξη τοτε έτσι θα είναι...
όσο για αυτο.. μιλάμε για ελεεινά βαθιά αυτογνωσία![B][SIZE=6][COLOR="#000080"]Έχουμε 2 επιλογές: Να οργανώσουμε νέο έδαφος ή να αφήσουμε τα αγριόχορτα να μεγαλώσουν[/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=5][/SIZE]
17-05-2011, 16:50 #28
17-05-2011, 17:03 #29
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....