ΕΙΜΑΙ Χ Α Λ Ι Α ... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 66
    Senior Member
    ε, τα θεωρώ υποκουλτούρα.
    πάντως συμφωνώ πως μια γυναίκα που γίνεται μάνα, δεν πρέπει να χάνει τον εαυτό της, αλλά να συνεχίζει να έχει τα ενδιαφέροντα της. άλλωστε για να δώσεις σε ένα παιδί, πρέπει να νιώθεις και ο ίδιος γεμάτος. πάντως απ'οσο βλέπω γύρω μου, χάνουν τον εαυτό τους κάπως ασυναίσθητα, δεν ξέρω, είναι οι ορμόνες? πάντως δεν έχουν κανένα άλλο ενδιαφέρον, από το πρωί μέχρι το βράδυ μιλάνε για τα παιδιά τους. τι να πω, ίσως αυτό είναι το σωστό. είναι βαρετό πάντως.

Senior Member
    Quote Originally Posted by claire View Post
    στα μπουζούκια δεν πρέπει να πηγαίνει κανείς!
    λολ why ?? εγω μια στο τοσο πηγαινω παρ ολο που ειμαι ροκ περισσοτερο, δεν το βρισκω κακο...:P
    miaallagi γραφεις οτι θες να πας σε ψυχολογο, συμφωνω κ ειναι πολυ καλο που συνειδητοποιεις την κατασταση σου κ οτι πρεπει να ζητησεις βοηθεια... οσο νωριτερα ξεκινησεις κατι ,τοσο καλυτερα, κ μετα θα καλυτερεψει η ζωη σου κ θα μπορεις να ζεις κ να απολαμβανεις την καθε στιγμη...
    το μωρο δεν μπορεις να το αφησεις στους γονεις σου η σε μια φιλη σου οταν πας?? δν νομιζω να αποτελει κωλυμα αυτο για να μην πας...:P
    επισης δεν το βρισκω κακο το οτι βγαινεις εξω, ψωνιζεις, διασκεδαζεις, ζεις εντονα κ ευχαριστα τη ζωη σου, ισα ισα μακαρι παρα πολλοι ανθρωποι να μπορουσαν να κανουν το ιδιο που τους εχει καταρακωσει η απελπισια κ η μαυριλα....
    με προσπαθεια κ υπομονη θα φτιαξει κ παλι η καθημερινοτητα σου, θα το δεις !!
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Quote Originally Posted by miaallagi View Post
    θελω πολυ να δουλεψω.αλλα τα λεφτα που θα βγαζω θα τα παιρνει η γυναικα.οποτε?παλι αδιεξοδος!!κατι που εκανα στανταρ τωρα μου φαινεται μακρινο ονειρο.να βγω για διασκεδαση..τελικα αν δεν εχεις λεφτα εισαι χαμενος..
    κάτσε βρε πουλάκι μου. πριν κάνεις το παιδί, που έβρισκες λεφτά για ρούχα και διασκεδάσεις? ε, τώρα, απλά θα κάνεις ένα καλύτερο πρόγραμμα, δεν θα πηγαίνουν όλα για τις εξόδους, αλλά κάποια και τα υπόλοιπα στην μπέιμπι-σίττερ!

αν πάλι πιάσεις δουλειά και σκέφτεσαι ότι τις ώρες που θα λείπεις θα έχεις γυναίκα, οπότε δεν σε συμφέρει, ψάξε πρώτα να δεις πόσα θα δίνεις στη γυναίκα και μετά αποκλείεις αυτό το σενάριο.

Senior Member
    η σχέση σου με τον άντρα σου πως είναι? είστε ερωτευμένοι-αγαπημένοι-ευτυχισμένοι ή υπάρχει και εκεί πρόβλημα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    λολ why ?? εγω μια στο τοσο πηγαινω παρ ολο που ειμαι ροκ περισσοτερο, δεν το βρισκω κακο...:P
    ναι ρεεε! μια χαρά περνάς, αρκεί να είσαι σε ημιλιπόθυμη κατάσταση από το αλκοόλ! :P

Junior Member
    ολα τα εχω ψαξει πριν τρελαθω.οι γονεις μου πεθαναν οταν ημουν 16 κ 24 ετων κ απο τοτε εβγαινα κ ξεσπαγα.ηθελα τη δικη μου οικογενεια δεν τους χαρηκα πολυ τους γονεις μου.μου λειπουνε...τελος παντων δε συνεργαζεται κ ο αντρας μου καθολου.μου λεει να αποδεχτω την κατασταση ως εχει κ μονο αυτο.δεν εχω ορεξη για τιποτα,ουτε να μαγειρευω που παντα μ αρεσε ουτε για δουλειες του σπιτιου τιποτα.ολη μερα κλαιω κ στεναχωρω κ το παιδι μου...θα ξαναπαω για ποτο στα 50 μου που θα χει μεγαλωσει.καλα γεραματα δηλαδη

Senior Member
    καλά σε βλέπει που είσαι χάλια και σου λέει αυτό το πράγμα?
    ο άντρας σου πόσο χρονών είναι? αυτός βγαίνει καθόλου?

έχω την εντύπωση πως αυτή η ασυνενοησία με τον σύζυγο είναι το βασικό πρόβλημα.

Junior Member
    βρισκω διεξοδο στον υπνο.προσπαθω να κοιμαμαι για να μη σκεφτομαι.μολις ξημερωνει στεναχωριεμαι που ξυπνησα κ περιμενω το επομενο βραδυ εναγωνιως να ξανακοιμηθω κ να ''ζησω'' μεσα στα ονειρα που θα δω!βλεπω τους γονεις μου,οτι εχω την ελευθερια μου κ παλι κ με το που ξυπναω αμεσως κλαιω που ηταν ενα ονειρο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by claire View Post
    ναι ρεεε! μια χαρά περνάς, αρκεί να είσαι σε ημιλιπόθυμη κατάσταση από το αλκοόλ! :P
    λολ το χω κοψει πλεον το αλκοολ !! πιθανοτερο να εισαι σε ημιλιποθυμη κατασταση απ τα φωτα κ τη μουσικη !! αλλα παιζει ρολο βεβαια κ το που θα πας !!

miaallagi φαινεται παντως οτι γενικα εχεις ορεξη για ζωη κ σ αρεσει να διασκεδαζεις κ να περνας ευχαριστα, κ τωρα που εχεις πεσει ψυχολογικα τα βλεπεις ολα αρνητικα κ δεν εχεις ορεξη για τιποτα... πιστευω οτι η επισκεψη σε ψυχολογο θα σε βοηθησει να βρεις παλι τον εαυτο σου κ το κεφι σου... σημασια πανω απ ολα εχει να εισαι εσυ ευχαριστημενη με τη ζωη σου !!

Junior Member
    35 ειναι ο αντρας μου.οντως δεν υπαρχει συννενοηση μαζι του.εκεινος οχι δεν βγαινει πλεον ειναι δουλεια σπιτι αλλα δειχνει μια χαρα κ οτι δεν του λειπει τιποτα.εγω ειμαι τρελη δηλδη που θελω πισω τον εαυτο μου?

Senior Member
    όχι δεν είσαι τρελή, αλλά ίσως πρέπει να προσασμοστείς λίγο. πχ. αντί να πας για ποτό το βράδυ, μπορείς να πας για έναν καφέ με μια φίλη σου και να πάρεις και το παιδάκι μαζί. μπορείς να πας και σε παιδότοπο που θα έχει και άλλα παιδάκια για να παίξει το δικό σου. επίσης αν θες να πας κανένα σινεμά ή θέατρο αποκλείεται να το κρατήσει ο άντρας σου το παιδί το βράδυ? δηλαδή αν φύγεις και του το αφήσεις τι θα κάνει? είναι και δικό του παιδί...
    με τον άντρα σου δηλαδή δεν βγαίνετε ποτέ?!??! μου κάνει πολύ εντύπωση αυτό!

Junior Member
    βγαινουμε αλλα παντα μαζι με το παιδι ετσι για καφε η περπατημα.δεν με καταλαβαινει παιδια!νομιζει πως αν παω για ποτο θα ξενοπ....ω κιολας..πανε αυτα τωρα μου λεει κ μου ξαναλεει.μηπως να χωριζα?η να σκεφτω το παιδι?

Senior Member
    Quote Originally Posted by miaallagi View Post
    να βγω,να πιω,να φλερταρω(με την καλη εννοια).ειμαι σαν φυλακισμενη βοηθηστε με!τι να κανω να φτιαξει η διαθεση μου?
    Δηλαδή εφόσον δεν ήθελες να 'κλειστείς' για ποιο λόγο παντρεύτηκες;Για ποιο λόγο έκανες παιδί;Μήπως ο σύζυγος είναι κανένας λεφτάς και βιάστηκες να τον τυλίξεις;Λες 'να βγω,να πιω,να φλερτάρω'.Αυτά δεν επιτρέπεται να τα λέει μια μάνα αλλά ένα ανώριμο κοριτσάκι.Τί νόμιζες,ότι άντε παντρευόμαστε αλλά o τρόπος ζωής μας παραμένει 'φοιτητικός' με μπουζούκια,χορούς κλπ;Γάμος σημαίνει ότι πρώτη προτεραιότητα είναι η οικογένεια και όχι πότε θα βγούμε έξω.Τώρα αν εσένα σου έμειναν απωθημένα κακό του κεφαλιού σου,ας το σκεφτόσουν πριν κάνεις παιδί.

Πάντως νομίζω ότι σε λίγο καιρό ο σύζυγος...θα έχει βγάλει κέρατα...

Senior Member
    Εγω επιβεβαιωνομαι οταν λεω οτι γινονται γονεις καποιοι χωρις να ειναι ετοιμοι, και μετα το παιδι ειναι "βαρος" και με αγωνια αποζηταμε καπου να το αφησουμε. Γιατι εκανε παιδι η μιααλλαγη; Ενιωθε το αισθημα της μητροτητας να σκιρτα μεσα της, να θελει να φερει μια νεα ζωουλα στον κοσμο και να της αφιερωσει ενα μεγαλο μερος του χρονου της; Η απλα ε αφου παντρευτηκε, και αμα παντρευτει κανεις τι νακανει να μην κανει ενα παιδι, το εκανε, και γιαυτο μετα αμεσως την επιασε και καταθλιψη; Ο συζυγος αλλου για αλλου, η κοπελα επαφιοτανε στα πεθερικα για να κρατανε το παιδι, δεν βγηκε το σεναριο, φεξε μου και γλιστρησα δλδ. Και τωρα ειναι προβλημα η ελλειψη χρονου γιατι δεν εχει πουθενα να το αφησει, και πολυ πιθανο ειναικαι οταν πηγαινει σχολειο το παιδι παλι προβλημα να ειναι γιατι θα δουλευει η μανα το πρωι και το απογευμα που θα εχει ελευθερο θα πρεπει να προσεχει το παιδι, δεσμια και εκει!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Paolo_1 View Post
    Δηλαδή εφόσον δεν ήθελες να 'κλειστείς' για ποιο λόγο παντρεύτηκες;Για ποιο λόγο έκανες παιδί;Μήπως ο σύζυγος είναι κανένας λεφτάς και βιάστηκες να τον τυλίξεις;Λες 'να βγω,να πιω,να φλερτάρω'.Αυτά δεν επιτρέπεται να τα λέει μια μάνα αλλά ένα ανώριμο κοριτσάκι.Τί νόμιζες,ότι άντε παντρευόμαστε αλλά o τρόπος ζωής μας παραμένει 'φοιτητικός' με μπουζούκια,χορούς κλπ;Γάμος σημαίνει ότι πρώτη προτεραιότητα είναι η οικογένεια και όχι πότε θα βγούμε έξω.Τώρα αν εσένα σου έμειναν απωθημένα κακό του κεφαλιού σου,ας το σκεφτόσουν πριν κάνεις παιδί.

Πάντως νομίζω ότι σε λίγο καιρό ο σύζυγος...θα έχει βγάλει κέρατα...
    Κατσε ρε συ κι επειδη δηλαδη εκανε παιδι η κοπελα παει να πει οτι πρεπει να κλειστει ολη μερα σπιτι, να μη βγαινει, να μη διασκεδαζει κ να ξεχασει ολα οσα εκανε πριν?? Καταλαβαινω οτι πρωτα πρεπει να αφιερωθει στο παιδι, αλλα δεν παυει χρειαζεται κ χρονο για τον εαυτο της...
    επισης αυτο με τα κερατα που κολλαει?? ακυρο μου φαινεται... δε παει να πει οτι επειδη της αρεσει να βγαινει κ να διασκεδαζει οτι θα αρχισει κ να ξενοπ.....ει κιολας...

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast