Results 76 to 90 of 131
Thread: διακοπή φαρμάκων
-
20-05-2011, 17:39 #76
πραγματι ετσι ειναι !!! κ ποσοι ανθρωποι εξω που δεν εχουν επισημη διαγνωση διπολικης κ διασκεδαζουν τρελα, ψωνιζουν κτλ κανονικα δεν θα επρεπε να τους χαραξτηριζαμε κ αυτους υπομανιακους??
ασε οι γονεις μου νομιζαν οτι αρχισα ναρκωτικα κ με ρωτουσαν αν παιρνω εξτασι !! στη μανια εισαι τοσο σπινταρισμενη που δεν σου χρειαζονται αυτα !!!
αλλα ο,τι κ να κανει καποιος κ σε οποιαδηποτε ηλικια εφοσον ειναι στα πλαισια μιας ασθενειας δεν χρειαζεται να ντρεπεσαι ουτε να χεις τυψεις... (αν κ συνηθως συμβαινει οταν "προσγειωνεσαι"....)" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
- 20-05-2011, 17:41 #77
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΑΥΤΟ?
ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙ!
ΟΤΑΝ ΚΑΘΕ 15 ΜΕΡΕΣ ΠΑΩ ΣΤΟ ΔΑΦΝΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ 1 ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΝΩ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ,ΕΧΩ ΝΟΜΙΖΩ ΤΟΝ ΕΛΕΝΓΧΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΣ ΜΑΝΙΑΣ!
ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΜΥΩΣΕ ΤΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΑ!ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΙΔΕ!ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕ!
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ! ΔΕΝ ΑΜΕΛΩ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ,ΟΥΤΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΜΟΥ!
20-05-2011, 17:47 #78
οκ θα το ρωτησω !!
αν κ δεν σημαινει απαραιτητα οτι αν αφησουμε τη μανια οτι θα παθουμε κ ψυχωση... αλλα ειναι πιθανον να οδηγηθουμε σε ανεξελεγκτες συμπεριφορες κ να κανουμε υπερβολικα πραγματα, μεχρι κ ολοκληρες περιουσιες εχουν χασει ανθρωποι βρισκομενοι σε κατασταση μανιας ξοδευοντας ακαταπαυστα χρηματα.... οποτε καλο ειναι να προσπαθουμε να αποφυγουμε ειδικα τα μανιακα επεισοδια που ειναι τα χειροτερα κατα τη γνωμη μου στη δδ...
κι εμενα κατι παρομοιο μου χε πει, οτι δλδ εφοσον παιρνεις αντιψυχωτικο κ σταθεροποιητικο δεν κινδυνευεις τοσο απο ψυχωση, εισαι "καλλυμενη" κατα καποιο τροπο απ τα φαρμακα..." I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
20-05-2011, 17:51 #79
Για να στα μειωσε πραγματι κατι θα ειδε... Εσυ εχεις παρατηρησει κατι στον εαυτο σου η στη συμπεριφορα σου να αλλαζει, πχ νιωθεις οτι "ανεβαινεις" ?? Γιατι συνηθως υπαρχουν προειδοποιητικα σημαδια, δεν ερχεται η μανια απ τη μια μερα στην αλλη...
Μηπως εισαι σε υπομανια??
Καλα κανεις παντως κ δεν αμελεις τα φαρμακα κ τις επισκεψεις, ετσι μειωνεις το ενδεχομενο να εμφανισεις επεισοδιο..." I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
20-05-2011, 17:53 #80
ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ 20 ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ 20 ΤΣΑΝΤΕΣ!ΜΕΧΡΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΖΩ ΤΕΧΝΗΤΑ ΝΥΧΙΑ ΜΕ ΦΟΥΡΝΑΚΙΑ!
ΤΖΕΛ,ΝΥΧΙΑ,ΚΟΦΤΑΚΙΑ! ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΕΒΑΖΑ ΚΑΙ ΕΒΓΑΖΑ ΝΥΧΙΑ!
ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΣΚΥΛΑΚΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΒΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΚΕΡ!ΕΦΑΓΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΦΟΡΤΩΘΗΚΑ Κ ΕΝΑ ΚΟΚΕΡ!
Α! ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΕΠΕΡΝΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!
20-05-2011, 17:59 #81
Είχα ακούσει από γνωστό για ένα τύπο που πούλησε το σπίτι του για να ξεχρεώσει η γκόμενα του (η οποία ψώνιζε αβέρτα με πιστωτικές και έτσι είχε φτάσει να χρωστάει μια περιουσία). Προφανώς και δεν είχε σημασία ουδεμία ταμπέλα/ διάγνωση αλλά οι πράξεις αυτής της γυναίκας που πήρε μαζί της και άλλους στην κατρακύλλα. Καλά σίγουρα κι αυτός μεγάλο θύμα αλλά the point is ότι είναι παράλογο να πει αυτή ότι έφταιγε μια αρρώστια και όχι η ίδια γι'αυτό που έκανε.
Σε γενικές γραμμές πάντως έχω διαβάσει πως ο διπολικός χαρακτήρας είναι βίαιος ενώ ο σχιζοφρενής προτιμάει να απέχει από όλα. Τελικά δεν καταλαβαίνω τι είναι το χειρότερο που λέτε?
20-05-2011, 18:00 #82
20-05-2011, 18:02 #83
See what I mean. Καμία σχέση με ταμπέλες, αυτά είναι παιχνιδια λέξεων, η ουσία είναι ότι δεν πας στον γιατρό επειδή όλοι οι άλλοι είναι τρελοί αλλά επειδή εσύ κατι έχεις...
20-05-2011, 18:03 #84
χαχαχαχαχαχα αυτο το τελευταιο με το παιδι ηταν ολα τα λεφτα !!!! εχω λιωσει !! δεν υπαρχει λεμε !!!!!!!
εγω επαιρνα λεφτα κ ψωνιζα ρουχα, σεξυ φορεματα, δωδεκαποντα, σεξυ εσωρουχα, ζαρτιερες, αλλαξα τα μαλλια μου 3 χρωματα ειμουν καστανοξανθη, τα κανα μετα ξανθα κ κοτσαρα απο κατω ροζ ανταυγειες, μετα παλι κατσανοξανθα...
αγοραζα τσαντες κ ηθελα να ειναι μαρκες αξεσουαρ τα παντα ειχα τρελη εμμονη με το shopping !!!!!
(εντωμεταξυ απ αυτα που εχω παρει δεν εχω φορεσει ουτε τα μισα...:P)" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
20-05-2011, 18:07 #85
Ο ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΠΑΘΑΙΝΕΙ Κ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΒΛΑΒΗ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ Κ ΔΕΝ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΕ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ!
ΕΝΩ Ο ΔΙΠΟΛΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΒΛΑΒΗ. Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΜΠΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΤΕΧΤΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΙΝ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ,ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΕΣ!ΠΑΡΑ ΤΑ ΤΟΣΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΜΙΑ ΒΛΑΒΗ!
20-05-2011, 18:08 #86
20-05-2011, 18:09 #87
20-05-2011, 18:14 #88
ΓΕΛΑΣ?
ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ(ΤΗΝ ΕΧΩ ΥΙΘΕΤΗΣΗ)ΚΑΙ ΤΡΩΓΑΜΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ!ΕΡΧΕΤΕ ΜΙΑ ΝΑ ΖΗΤΙΑΝΕΨΕΙ ΗΤΑΝ ΒΟΥΛΓΑΡΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ 2 ΜΗΝΩΝ!ΤΗΣ ΛΕΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ!
ΤΗΝ ΡΩΤΑΩ ΤΟ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ?
ΣΚΥΒΕΙ ΣΤΟ ΑΥΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ,ΝΑΙ!
ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΜΟΥ,ΜΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΟΦΑΣΗ!ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΗΤΑΩ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ!
Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΚΑΛΑ,ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΛΑ!ΘΑ ΒΡΗΣΚΟΜΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΣΤΑ 42 ΜΟΥ!
ΧΤΥΠΑΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟ ΚΟΚΕΡ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ Κ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ!
ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΙ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ?
20-05-2011, 18:15 #89
Insect φυσικα κ εχει σημασια η αρρωστια γιατι αν η κοπελα ηταν σε μανια επομενο ειναι να μην εχει πληρη συναισθηση του τι πραγματικα κανει κ ποσο καταστοφικο ειναι ολο αυτο..... κατι που αν δεν ηταν σε μανια μπορει να μην το κανε ποτε... φυσικα κ εχουν σημασια οι πραξεις, αλλα για μενα δεν μετραει μονο το αποτελεσμα αλλα κ κατω απο ποιες προυποθεσεις εγινε κατι, πως οδηγηθηκε καποιος ως εκει...
Δεν καταλαβα γιατι να φταιε η ιδια ??? να φταιει δηλαδη επειδη της ετυχε η κωλοαρρωστια, ηρθε το κωλοεπεισοδιο κ εκανε ανεξελεγκτα πραγματα??
Κ απο που κ ως που ο χαρακτηρας του ανθρωπου ειναι σταθερος κ δεν αλλοιωνεται?? Προσωπικα οταν ημουν σε μανια εκανα πραγματα που απορω τωρα με τον εαυτο μου πως μπορεσα κ τα εκανα... δεν ημουν εγω εκεινη τη στιγμη... δεν σημαινει οτι επειδη τοτε πχ μπορει να ξεσπουσα, χτυπουσα ατομα, ψωνιζα, χορευα σαν τρελη, επιζητουσα σεξ κτλ οτι παντα ετσι ειμαι... καμια σχεση....
οσο για το τελευταιο που λες τι ειναι χειροτερο και τα δυο ειναι παρ το ενα κ χτυπα το αλλο....
α κ ο διπολικος χαρακτηρας δεν ειναι παντα βιαιος.. παρορμητικος ειναι πιο πολυ αλλα αν τυχουν κ αναλογες συνθηκες μπορει ν γινει κ βιαιος αλλα ως εκει.. οχι δλδ επικινδυνος..." I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
20-05-2011, 18:16 #90