Θελω να ξεκολλησω κ δεν μπορω - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 31
    Quote Originally Posted by void View Post
    ναι θα βγεις και φταίχτρα δηλαδή ε?το ήξερες πριν μπλέξεις...και αυτό τι σημαίνει?ότι νομιμοποιείται ο άλλος να φέρεται όπως φέρεται και να απεκδύεται των ευθυνών του?να σου πω κάτι:όταν ο άλλος είναι σωστός άνθρωπος δεν εκμεταλλεύεται, ούτε πατάει στην αδυναμία του άλλου, ούτε τον χειραγωγεί εφόσον γνωρίζει ότι ο άλλος έχει αισθήματα.Για μένα κάτι τέτοιοι άντρες είναι αξιολύπητοι και πολύ πιο αδύναμοι από γυναίκες οι οποίες θεωρητικά "κολλάνε"..τουλάχιστον εσύ είχες τη μαγκιά να νιώσεις...μην αισθάνεσαι ότι έχει το, πάνω χέρι..πάρε τη μπάλα και κάνε παιχνίδι.
    Φταιχτρα δεν βγαινω με τιποτε αλλα ηλιθια που δεν τον ακουσα οταν μου ελεγε τους πρωτους μηνες <<να εχεις ανοιχτα τα ματια σου...κ τις κεραιες σου ανεβασμενες>> .... κ που ειναι η μπαλα οεο????

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    και τι ειδους προβλημα εχει και το ηξερες μαλιστα απ την αρχη, αν επιτρεπεται?
    Οτι του τελειωνει νωρις.... ενθουσιαζεται...δινεται στην αρχη κ μετα τελος... του περναει ...αφου του εχω πει...εσυ παιδι μου δεν εχεις καρδια....αγγιναρα εχεις...!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by πιεσμενη View Post
    Οτι του τελειωνει νωρις.... ενθουσιαζεται...δινεται στην αρχη κ μετα τελος... του περναει ...αφου του εχω πει...εσυ παιδι μου δεν εχεις καρδια....αγγιναρα εχεις...!!!
    ναι αυτό το πρόβλημα έχει καταντήσει επιδημία πλέον....
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    Kαι πως νταραβεριζεστε 3 χρονια αφου του τελειωνει νωρις;; Εχει και αλλες;;

οπότε.....του τελείωσε...:)
    Εσύ τι κάθεσαι και περιμένεις?
    Να του ξαναρχισει?
    Δεν πρόκειται, σου βάζω στοίχημα ότι θες. Είναι δυνατό να χάφτεις το παραμύθι, "δεν έχω συνηθίσει το νέο μου σπίτι γι αυτό δεν σε καλώ"?
    Τι περιμένει να συνηθίσει, τους τοίχους? Είναι σαφέστατο πως ο άνθρωπος δεν νιώθει απολύτως τίποτα και ενδεχομένως να είσαι η καβάτζα του σε περίπτωση που ξεμείνει από παρέα.
    Σόρι που στα λεω τόσο χοντροκομένα, αλλά στη φάση που είσαι, μόνο έτσι ίσως να καταλάβεις...:)

Ναι carrie.... διακοψαμε οταν ερωτευτηκε μια ξενη μεσω φεις.... μετα ξαναβρεθηκαμε...ειμασταν σχετικα καλα αλλα εμφανιστηκε παλι η ξενη κ τα πηρα κρανιο...(αδικα τελικα γιατι εμαθα απο κοινη φιλη μας οτι προσπαθουσε να την κρατησει σε αποσταση..) διακοψαμε...αρχισαμε παλι επικοινωνια στο χαλαρο ..τα εφτιαξε με μια κοπελια για 2 μηνες κ απο τον Φεβρουαριο ειμαστε κ παλι μαζι... για πειτε μου τωρα... με μενα γιατι δεν του περναει??? Κ μην πειτε οτι μ εχει δεδομενη...η ξενη να δειτε πως κανει γι αυτον,,,μιλαμε οτι ειναι τρελη κ παλαβη.... κ απ οτι εμαθα κ η αλλη κοπελα ακομη δεν τον εχει ξεπερασει τελειως....ουτε ο Καζανοβας τοσες επιτυχιες!!!! μπουχαχαχαχαχα!!!

Senior Member
    Γιατι δεν του περναει με εσενα.. γιατι καθεσαι και ας ειναι ετσι, ενω οι αλλες μαλλον οχι!!

Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    οπότε.....του τελείωσε...:)
    Εσύ τι κάθεσαι και περιμένεις?
    Να του ξαναρχισει?
    Δεν πρόκειται, σου βάζω στοίχημα ότι θες. Είναι δυνατό να χάφτεις το παραμύθι, "δεν έχω συνηθίσει το νέο μου σπίτι γι αυτό δεν σε καλώ"?
    Τι περιμένει να συνηθίσει, τους τοίχους? Είναι σαφέστατο πως ο άνθρωπος δεν νιώθει απολύτως τίποτα και ενδεχομένως να είσαι η καβάτζα του σε περίπτωση που ξεμείνει από παρέα.
    Σόρι που στα λεω τόσο χοντροκομένα, αλλά στη φάση που είσαι, μόνο έτσι ίσως να καταλάβεις...:)
    Καλα κανεις κ τα λες.....κ ν αγιασει το στομα σου.... κ οπως γραφω κ στην απαντηση μου στην carrie δεν ξεμενει απο παρεα,,,αυτος τις κανει περα.... το κακκαλακι της νυχτεριδας εχει ο τυπος??? δεν μπορω κ εγω να καταλαβω πως κολλαμε μαζι του.....κ δεν ειναι κ κανενας γοης παναθεματον....

Quote Originally Posted by carrie View Post
    Γιατι δεν του περναει με εσενα.. γιατι καθεσαι και ας ειναι ετσι, ενω οι αλλες μαλλον οχι!!
    Μονο αυτο θα σου πω....με την ξενη εχουν χωρισει πανω απο ενα χρονο,,,κοντα δυο κ την εχω πετυχει στο τουιτερ να εχει σαν νικ το ονομα της κ τα 3 πρωτα γραμματα του επωνυμου του !!!!!!!!!

Καλα κανεις κ τα λες.....κ ν αγιασει το στομα σου.... κ οπως γραφω κ στην απαντηση μου στην carrie δεν ξεμενει απο παρεα,,,αυτος τις κανει περα.... το κακκαλακι της νυχτεριδας εχει ο τυπος??? δεν μπορω κ εγω να καταλαβω πως κολλαμε μαζι του.....κ δεν ειναι κ κανενας γοης παναθεματον....
    Ναι, αυτό σημαίνει όμως πως βλέπεις ότι ο τύπος δεν είναι εκεί, (και εννοώ εσένα), φεύγει, έρχεται καλοπερνάει και συ εισαι εκεί διαθέσιμη κάθε στιγμή.
    Αυτό από μόνο του είναι ήττα.
    Το ότι γυρίζει και το κάνετε που και που δε σημαίνει τίποτα. Αντί να δει μια τσόντα σε παίρνει τηλέφωνο. Το θέμα είναι μέχρι που εσύ είσαι διατεθειμένη να υποβαθμίσεις τον εαυτό σου για να τον πείθεις, (το εαυτό σου), πως έχεις κάτι με κάποιον που επειδή τον θέλουν και κανά δυο απελπισμένες νομίζεις πως έχει αξία και παλεύεις γι αυτόν.
    Ξύπνα.

Ναι, αυτό σημαίνει όμως πως βλέπεις ότι ο τύπος δεν είναι εκεί, (και εννοώ εσένα), φεύγει, έρχεται καλοπερνάει και συ εισαι εκεί διαθέσιμη κάθε στιγμή.
    Αυτό από μόνο του είναι ήττα.
    Το ότι γυρίζει και το κάνετε που και που δε σημαίνει τίποτα. Αντί να δει μια τσόντα σε παίρνει τηλέφωνο. Το θέμα είναι μέχρι που εσύ είσαι διατεθειμένη να υποβαθμίσεις τον εαυτό σου για να τον πείθεις, (το εαυτό σου), πως έχεις κάτι με κάποιον που επειδή τον θέλουν και κανά δυο απελπισμένες νομίζεις πως έχει αξία και παλεύεις γι αυτόν.
    Ξύπνα.
    Σου εχει τυχει ποτε Θεοφανια να εισαι με καποιον στη ζωη σου...σοβαρα η εστω επιπολαια κ να τον ''νιωθεις''?? τι εννοω.... να χτυπαει το τηλ κ να ξερεις οτι ειναι αυτος κ οχι γιατι ειναι η ωρα να παρει αλλα γιατι απλα ξερεις..... να νιωθεις οτι σημερα θα συναντηθουμε... χωρις να εχετε κανονισει απολυτως τιποτε,,, να ετοιμαζεσαι σα να το εχεις κανονισει κ τσουπ να το μηνυμα,... να νιωθεις οτι θα μπει στο μεσεντζερ...οοοοχι καποια στιγμη αλλα εκεινη την συγκεγκριμενη στιγμη κ να θες να χτυπησεις το κεφαλι σου στο πληκτρολογιο??? Να νιωθεις οτι σε σκεφτεται?? Η εγω ειμαι τελειω τρελη η δεν ξερω.... ΟΥΦ....... σας κουρασα......

Σου εχει τυχει ποτε Θεοφανια να εισαι με καποιον στη ζωη σου...σοβαρα η εστω επιπολαια κ να τον ''νιωθεις''?? τι εννοω.... να χτυπαει το τηλ κ να ξερεις οτι ειναι αυτος κ οχι γιατι ειναι η ωρα να παρει αλλα γιατι απλα ξερεις..... να νιωθεις οτι σημερα θα συναντηθουμε... χωρις να εχετε κανονισει απολυτως τιποτε,,, να ετοιμαζεσαι σα να το εχεις κανονισει κ τσουπ να το μηνυμα,... να νιωθεις οτι θα μπει στο μεσεντζερ...οοοοχι καποια στιγμη αλλα εκεινη την συγκεγκριμενη στιγμη κ να θες να χτυπησεις το κεφαλι σου στο πληκτρολογιο??? Να νιωθεις οτι σε σκεφτεται?? Η εγω ειμαι τελειω τρελη η δεν ξερω.... ΟΥΦ....... σας κουρασα......
    όχι, δεν είσαι τρελλή, είναι απλά το θέλω σου...:)
    Το δικό του το θέλω δεν είσαι εσύ γιατί αν ήσουν πραγματικά δεν θα έκανε σχέσεις ανάμεσα σε σας. Θα ήταν μαζί σου.
    Ξέρεις, στους ανθρώπους πρέπει να βλέπουμε τι κάνουν, ποιες είναι οι πράξεις τους προς εμάς....:)

όχι, δεν είσαι τρελλή, είναι απλά το θέλω σου...:)
    Το δικό του το θέλω δεν είσαι εσύ γιατί αν ήσουν πραγματικά δεν θα έκανε σχέσεις ανάμεσα σε σας. Θα ήταν μαζί σου.
    Ξέρεις, στους ανθρώπους πρέπει να βλέπουμε τι κάνουν, ποιες είναι οι πράξεις τους προς εμάς....:)
    :) :) Ευχαριστω για τις συμβουλες κ τις αποωεις σου.... Καληνυχτα....

Senior Member
    ναι μου εχει τυχει εμενα, μεγααααλη αποτυχια ο τυπος ομως. Και κολλημα ετων ετσι.. και τελικα, δε λεει κατι αυτο, δε λεει τιποτα, περα απο το οτι εσυ εισαι κολλημενη μαζι του, και εχεις βαλει τον εαυτο σου στο ιδιο μηκος κυματος. Και δε σου αξιζει να εισαι στο ιδιο μηκος κυματος με αυτον τον ανθρωπο. Συμφωνω με τη Θεοφανια απο πανω. Ο τυπος εχει 3 να τρεχουν απο πισω του, γιατι πολυ απλα κατα κυριο λογο σας εχει φτυσμενες, και πολλοι ανθρωποι οταν τους φτυνουν κολλανε, βρηκε λοιπον 3 που ειναι σε αυτη τη φαση.

Senior Member
    Ναι carrie.... διακοψαμε οταν ερωτευτηκε μια ξενη μεσω φεις.... μετα ξαναβρεθηκαμε...ειμασταν σχετικα καλα αλλα εμφανιστηκε παλι η ξενη κ τα πηρα κρανιο...(αδικα τελικα γιατι εμαθα απο κοινη φιλη μας οτι προσπαθουσε να την κρατησει σε αποσταση..) διακοψαμε...αρχισαμε παλι επικοινωνια στο χαλαρο ..τα εφτιαξε με μια κοπελια για 2 μηνες κ απο τον Φεβρουαριο ειμαστε κ παλι μαζι... για πειτε μου τωρα... με μενα γιατι δεν του περναει??? Κ μην πειτε οτι μ εχει δεδομενη...η ξενη να δειτε πως κανει γι αυτον,,,μιλαμε οτι ειναι τρελη κ παλαβη.... κ απ οτι εμαθα κ η αλλη κοπελα ακομη δεν τον εχει ξεπερασει τελειως....ουτε ο Καζανοβας τοσες επιτυχιες!!!! μπουχαχαχαχαχα!!!
    Παραμύθια της Χαλιμάς! Τις παραμυθιάζει όλες κι εσένα μαζί. Εσύ βλέπεις μόνο αυτά που θέλει να δεις. Και πίστεψέ με, σε όλες λέει τα ίδια. Ότι οι άλλες είναι τρελές και παλαβές μαζί του και δεν τον αφήνουν σε ησυχία. Έτσι περνιέται και για γόης.
    Πίστεψέ με, καμιά δεν κυνηγάει κάποιον αν δεν βλέπει καμία ανταπόκριση!
    Όσο για το ότι ξαναγυρίζει σε σένα, έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να γυρίζει όποτε τον διώχνουν?

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast