οταν σου τη σπανε! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 59
    Senior Member
    Quote Originally Posted by νηπενθές View Post
    μου ειπε πως αυτη δεν εχει προβλημα,αν και δεν την ακουσα ιδιαιτερα ενθουσιασμενη.μου ειπε πως θα ρωτησει και τις υπολοιπες! Εγω υπεθεσα οτι δεν θα εχουν προβλημα,αφου εγω δεν θα ειχα,και αφου υποτιθεται μ αγαπανε τοσο πολυ!...και πες οτι πχ μονο η Ρ ειχε προβλημα...εγω στη θεση της θα το καταπινα
    Εσύ εννοείται ότι δεν έχεις πρόβλημα γιατί είσαι η μικρότερη. Κακά τα ψέμματα, οι μικρότεροι σε ηλικία -και ιδιαίτερα στη συγκεκριμένη- είναι που θέλουν να κάνουν παρέα με μεγαλύτερα άτομα, και όχι το αντίθετο, για να μεγαλοφέρνουν (και σε λίγα χρόνια αυτή η τάση αντιστρέφεται). Στην εφηβεία δε θέλεις να θεωρείσαι πια παιδί και κυνηγάς τους μεγάλους γιατί είναι πιο cool από το να κάνεις παρέα με μικρότερα. Οι κοπέλες και η ξαδέρφη σου δεν είναι μόνο ένα χρόνο μεγαλύτερες, είναι και σε διαφορετική φάση. Εφόσον λες ότι είσαι 17, εκείνες είναι 18. Εσύ είσαι ακόμα σχολιαρόπαιδο και εκείνες είναι σε νοοτροπία πλέον πανεπιστημίου... και συγνώμη κιόλας αλλά ούτε και εγώ θα ήθελα να πάω τον πρώτο χρόνο της ενηλικίωσής μου διακοπές με κάποιον μικρότερο. Όπως και να το κάνεις, σε κρατάει πίσω.

Έχει δίκιο η ξαδέρφη σου που σου λέει ότι του χρόνου θα είναι και για εσένα αλλιώς. Εσύ είσαι κοπέλα ακόμα, νομικά όμως αυτές είναι γυναίκες. Μπορεί να είναι μόνο ένας χρόνος, αλλά σε αυτόν τον συγκεκριμένο χρόνο ο άνθρωπος αλλάζει όχι μόνο ψυχολογία, αλλά και ηλικιακή κατηγορία.

Και τι σαχλαμάρα είναι αυτό το εγώ θα το κατάπινα; Διακοπές θέλουν να πάνε οι γυναίκες, έλεος αν θα πρέπει να υποχρεωθούν να υπομένουν δυσάρεστες καταστάσεις ακόμα και στη περίοδο που υποτίθετε κάνουν διάλλειμα από υποχρεώσεις και θέλουν να ξεσκάσουν. Ούτε καν η ξαδέρφη σου ήταν ενθουσιασμένη με την ιδέα, και προφανώς ήρθε και σε δύσκολη θέση γιατί είσαι οικογένεια και όποια φιλική σχέση και αν έχετε, ο συγγενικός δεσμός σας τη δυσκολεύει να σου αρνηθεί άνετα κάτι που ξέρει ότι εσύ μεν το θέλεις αλλά εκείνη θα τη δυσαρεστήσει.

Ξεκόλλα λοιπόν και κανόνισε τις διακοπές σου με άλλα άτομα στα οποία, για φέτος τουλάχιστον, δε θεωρείσαι φόρτωμα.
    [B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
    Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.

Senior Member
    Δεν ειπα οτι δεν θα με πειραζε να παω με μεγαλυτερους...ειπα οτι δεν θα με πειραζε να παω διακοπες με ενα ατομο ενα χρονο μικροτερο.
    Και θα θελα να καταλαβω τι εννοεις πως θα τις κρατουσα πισω,αν μπορεις να το εξηγησεις....απλως μου φανηκε τελειως υποκρισια το οτι στο ενα μερος ειμαι αρκετα μεγαλη για να πανε διακοπες μαζι μου ενω στο αλλο οχι!.
    Και δεν ειναι και οτι τις πιεσα για το σπιτι μου...αυτες μου ελεγαν συνεχεια "δεν θα παμε φετος;"!
    No matter what anybody tells you, words and ideas can change the world. -Deas poets society

Senior Member
    απλως ηθελα να τα βγαλω γιατι αυριο θα πρεπει να τις υπερασπιστω στη μαμα μου που θα μου λεει οτι ειμαι αιωνιο κοροιδο και θα εχει δικιο!
    Τετοια σου λεει η μανα σου;;;; Σε παρακαλω ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ, γιατι καποτε θα ερθει καποια μερα και θα βρεθει ενας ασχετος να σε πει μεγαλο κοροιδο, και αν το πεις στη μανα σου θα σου πει πς επετρεψες ενας ασχετος να σε πει ετσι; Και τοτε θα πρεπει να της πεις οτι το επετρεψες, επειδη η ιδια η μανα σου σε ειχε εκπαιδευσει να σου μιλανε ετσι.

Εντελως φιλικα

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    Τετοια σου λεει η μανα σου;;;; Σε παρακαλω ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ, γιατι καποτε θα ερθει καποια μερα και θα βρεθει ενας ασχετος να σε πει μεγαλο κοροιδο, και αν το πεις στη μανα σου θα σου πει πς επετρεψες ενας ασχετος να σε πει ετσι; Και τοτε θα πρεπει να της πεις οτι το επετρεψες, επειδη η ιδια η μανα σου σε ειχε εκπαιδευσει να σου μιλανε ετσι.

Εντελως φιλικα
    Πόσο συμφωνώ! Και συμπληρώνω ότι αφού τελικά θα έχεις πειστεί ότι είσαι μεγάλο κορόιδο, θα ψάχνεις συνέχεια τρόπους να το αποδεικνύεις. Ή θα παλεύεις να αποδείξεις ότι δεν είσαι.
    Όπως πιθανόν κάνει η μάνα σου τώρα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Πόσο συμφωνώ! Και συμπληρώνω ότι αφού τελικά θα έχεις πειστεί ότι είσαι μεγάλο κορόιδο, θα ψάχνεις συνέχεια τρόπους να το αποδεικνύεις. Ή θα παλεύεις να αποδείξεις ότι δεν είσαι.
    Όπως πιθανόν κάνει η μάνα σου τώρα.
    ++++++
    Danger danger high voltage

Senior Member
    Δεν μου το λεει ωμα...μου λεει να μην τους αφηνω να με κανουν οτι θελουν γιατι αξιζω παραππανω! Πως πρεπει να παταω ποδι και να μην τα αφηνω ολα να περασουν...να κραταω και καποια απο αυτα που μου κανουν.
    Κι εχει δικιο...ηδη με εχει βοηθησει...παλια ημουν χειροτερη...πλεον εχω αρχισει να καταλαβαινω ποιος με θελει στη ζωη του και για ποιο λογο...ξεκοβω απο ατομα που με χρησιμοποιουσαν...
    No matter what anybody tells you, words and ideas can change the world. -Deas poets society

Senior Member
    νηνεπενθουλα ουοουουουουο! που εισαι ρε κοροιδο με ξεχασες τελειως! (χαχα πλακιτσα!)

λοιπον εγω στην θεση σου θα τσακωνομουνα ΚΑΙ με την ξαδερφη μου να μαθει! γιατι αμα πηγαινες δεν θα καθοσουν στον σβερκο τους!

οσο για την μανα σου σιγα μωρε ολες οι μαναδες αμα μας δουλεψει καποιος η μας φτυσει και το πουμε το ιδιο θα μας πει επειδη θεωρει παντα πως ειμαστε εμεις τα θυματα!
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Κουκλιτσααα!:D αυτο με το οτι δεν θα καθομουν στο σβερκο τους ειναι ακριβως η ατακα που χρησιμοποιησα σημερα!:P
    Ε,οι μαμαδες παντα μας εχουν για τα αθωα,αλλα ισχυει οτι ειμαι κ εγω λιγο "αγαθουλα"...
    Με την ξαδερφη μ δεν θα μαλωσω..θα το παιξω τελειως χαλαρη και ανετη και θα το κρατησω αυτη τη φορα...καλη καλη μεχρι να φορτωσω!
    Τωρα ας προσεξουν ολοι!

Senior Member
    αμα τους σκοτωσεις να ποσταρεις φωτος στο γκρουπ μου στο φσμπκ μην το ξεχασεις!!!
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    δεν πρόκειται να το ξεχάσω! :p

άσχετο,ξέρεις πως μπορώ να αλλάξω nickname εδώ;

Senior Member
    Δεν ειπα οτι δεν θα με πειραζε να παω με μεγαλυτερους...ειπα οτι δεν θα με πειραζε να παω διακοπες με ενα ατομο ενα χρονο μικροτερο.
    Και θα θελα να καταλαβω τι εννοεις πως θα τις κρατουσα πισω,αν μπορεις να το εξηγησεις....απλως μου φανηκε τελειως υποκρισια το οτι στο ενα μερος ειμαι αρκετα μεγαλη για να πανε διακοπες μαζι μου ενω στο αλλο οχι!.
    Και δεν ειναι και οτι τις πιεσα για το σπιτι μου...αυτες μου ελεγαν συνεχεια "δεν θα παμε φετος;"!
    Ρε κοπελια, δεν είναι το μέρος το πρόβλημα, είναι ο χρόνος. Πέρυσι ήσαστε όλοι έφηβοι, φέτος οι κοπέλες είναι ενήλικες. Και άλλο διακοπές σε οικογενειακό εξωχικό, και άλλο στη Πάρο. Εκεί γίνονται όργια τα καλοκαίρια, μπαρ και clubs και τρελό ξεφάντωμα, λιγούρικα πεσίματα και φοβερό σεξ, πάρτυ μέχρι τις πρωινές ώρες... είναι ευθύνη να έχεις ένα ανήλικο στην παρέα, και ιδιαίτερα συγγενή σου. Και επειδή κάνουν και στο άσχετο έλεγχο ταυτοτήτων τελευταία, ενός να του τη βαρέσει να σας ελέγξει, τσουπ τις κρατάς έξω από το εν λόγω club.

Και εσένα προφανώς μεν δε θα σε πείραζε να πας με μεγαλύτερους αφού είπαμε, αυτό είναι ένα υποσυνείδητο ζητούμενο, αλλά αυτές τις πειράζει να πάνε στο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ με κάποιον μικρότερο γιατί απλά, φέτος, είστε σε διαφορετικές φάσεις της ζωής σας. Εσένα δε θα σε πείραζε να πας με άτομο μικρότερο γιατί στην ηλικία σου τώρα, ξαναλέω, με τον μικρότερο είστε στην ίδια φάση: εφηβεία και σχολείο. Αυτές δεν είναι.

Ασ΄τες στην ησυχία τους και σταμάτα να σκέφτεσαι σαν κακομαθημένη παιδούλα "δε με παίζουνε και εμένα". Δεν είναι υποχρεωμένες να σε πάρουν πουθενά, ιδιαίτερα στις διακοπές τους, και αν θέλεις να συνεχίσετε να κάνετε παρέα και πέραν των καλοκαιρινών σας διακοπών, να είσαι cool και να μη τσακωθείς με κανέναν... εκτός από τη μητέρα σου ίσως.
    [B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
    Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.

Senior Member
    και παλι θα καταλάβαινα,αλλά 1.μόνο μια τους έχει κλείσει τα 18 και 2.πίστεψε με, απ' αυτές μπορώ να ξεφαντώσω ποοοολύ περισσότερο!όσο για το σεξ,είναι όλες ρομαντικές παρθένες,για να μιλήσω ωμά!

Member
    όσο για το σεξ,είναι όλες ρομαντικές παρθένες,για να μιλήσω ωμά!
    Άρα όντως πάνε για να ξεφαντώσουν :P

Senior Member
    χαχαχαχαχαχαχαχα

Member
    Ερώτηση άσχετη... Γιατί δεν έχει ιμότικονς αυτό το φόρουμ? (ή μήπως έχει κι εμένα με έχει τυφλώσει ο έρωτας?)

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast