ανίκανος ν αγαπήσει? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 17 of 17
    Junior Member
    Τώρα είναι αργά..είμαι ήδη ερωτευμένη και να τον αφήσω θα μου στοιχήσει πολύ..
    θα το συνεχίσω και ας φάω τα μούτρα μου..στην τελική η ζωή είναι ευτυχισμένες στιγμές ..και τώρα νιώθω ότι έχω αρκετές.. Τελικά μου φαίνεται δειλία να σταματήσω κάτι λόγω αμφιβολιών..εξάλλου το μέλλον ποτέ δε ξέρουμε τι μας επιφυλάσσει.. ευχάριστο ή δυσάρεστο..
    Παίρνω ευθύνη λοιπόν.. ετσί κ αλλιώς το να ερωτεύεσαι δε συμβαίνει κάθε μέρα..τουλάχιστον όχι σε μένα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by AntC View Post
    Τώρα είναι αργά..είμαι ήδη ερωτευμένη και να τον αφήσω θα μου στοιχήσει πολύ..
    θα το συνεχίσω και ας φάω τα μούτρα μου..στην τελική η ζωή είναι ευτυχισμένες στιγμές ..και τώρα νιώθω ότι έχω αρκετές.. Τελικά μου φαίνεται δειλία να σταματήσω κάτι λόγω αμφιβολιών..εξάλλου το μέλλον ποτέ δε ξέρουμε τι μας επιφυλάσσει.. ευχάριστο ή δυσάρεστο..
    Παίρνω ευθύνη λοιπόν.. ετσί κ αλλιώς το να ερωτεύεσαι δε συμβαίνει κάθε μέρα..τουλάχιστον όχι σε μένα..
    Τι όμορφο μήνυμα ήταν αυτό! Χαμόγελο μεγάλο :)
    Εύχομαι όχι μόνο να το ζήσεις μέχρι το μεδούλι αλλά να το ευχαριστηθείς κιόλας.

Έλα.. πάμε.. να βγαίνουμε από τις ιριδίζουσες αυτιστικές μας σαπουνόφουσκες λέμε :D

Page 2 of 2 FirstFirst 12