θελει να παει διακοπες με φιλους του - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast
Results 91 to 105 of 107
    Senior Member
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    Αυτο σκεφτομουν κι εγω ρε συ.. Λεω εδω εμενα με αηδιασε η συμπεριφορα του, και μου ηρθε να αρχισω να τον βριζω, και αρχισα να ξεφυσαω δυνατα αγανακτισμενη, η γυναικα του ΤΙΠΟΤΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;; Πως γινεται αυτο;;;; Εγω αλλαξα θεση, και μετα οταν επανατοποθετηθηκε του γυρισα την πλατη και εκανα ενα δυνατο αηδιασμενο ΟΥΦΦΦΦ που τον συμμαζεψε, Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ;;;;;;

πολλα μπορεί να επαιζαν....
    όταν έχεις την κοιλια μέχρι εκει μπορεί να σκέφτεσαι κανενα γαλακτομπουρεκο!!!!!!!!
    κ να μν καταλαβαινεις χριστο!
    απο επιλογή.

μπορεί να σου ρχεται το μωρο να σου βγει απο το στομα κ δν εχεις χρονο να δεις τι παιζει γυρω σου....
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    Quote Originally Posted by Alone_In_The_Dark View Post
    Το αντίθετο θα έλεγα.

Η ανάγκη για τάισμα του εγώ φαίνεται να είναι ατελείωτη. Αλλιώς οι σχέσεις θα ήταν μάλλον πολύ πιο εύκολη υπόθεση.
    Δε διαφωνώ. Εννοούσα ότι είναι δύσκολη περίπτωση ανθρώπου.. ή δύσκολη η φάση του για σχέση. Όταν δεν αρκείται σε τίποτα.. ίου ίου ίου..

Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    συνηθως στους ανδρες η αναγκη για επιβεβαιωωση, που ΦΥΣΙΚΑ και υπαρχει, καλυπτεται με το σεξ... διοτι, αντιθετα με τις γυναικες, δεν τους επιβεβαινωει η ομορφαδα τους και το πως αυτη περναει απεναντι,(επομενως θα ηταν αρκετο το να τους επιλεξουν) αλλα η σεξουαλικη τους ικανοτητα.
    και αυτη αποδεικνυεται επι τ εργω.... συνοδευεται δε απο κραυγες τυπου "πες μου τι σου κανω " (αγνοια), "πες μου αν σε μπιπ, "ετσι" αλλος" (καθαρη βλακεια), "πες μου, ποσα απιδια βανει ο σακος" (ελλειπεις γνσεις μαθηματικων)...
    Το σεξ αποτελεί το last resort της επιβεβαίωσης για έναν άνδρα. Στην περίπτωση που το φοβάται (και ναι πολλοί το φοβούνται) καλύπτονται κι από την απλή αποδοχή και άτυπη "υπόσχεση" για κάτι παραπάνω χωρίς καν αυτό να έρθει.

"Δώσε μου να καταλάβω ότι με θέλεις και "αδειάζω" κι αλλού. Την επιβεβαίωση να πάρω και τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε." Δεν είναι όλοι έτσι φυσικά. Υπάρχουν όμως πολλοί.

Αυτό με τα απίδια και το σάκο όμως νομίζω χρειάζεται περισσότερες πληροφορίες για να κρίνουμε αν πρόκειται για ελλειπείς γνώσεις μαθηματικών (χωρητικότητα του σάκου, μ.ο. όγκου των απιδιών και λοιπά). Αναμένω :Ρ

Senior Member
    επίσης παιζει κ το σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι.....

Senior Member
    αρκτε λεχωνα ηταν, το ειχε κανει το μωρο. Επισης, δεν φαινοταν να ηταν καμια μπιτι χαζη ή χωριατοπουλα, μια νορμαλ κοπελα φαινοτανε στα μυαλα, το μονο αμπνορμαλ που ειχε ηταν που νομιζε οτι ειχε βρει αντρα.

Member
    Quote Originally Posted by arktos View Post
    εσένα δν θα θελα να σε δω ζευγάρι με τη θεοφανία.....
    Μην το λες. Λιώνω για βίαιες γυναίκες.....

Member
    Quote Originally Posted by crazy_diamond View Post
    Δε διαφωνώ. Εννοούσα ότι είναι δύσκολη περίπτωση ανθρώπου.. ή δύσκολη η φάση του για σχέση. Όταν δεν αρκείται σε τίποτα.. ίου ίου ίου..
    Μόνο τρία ίου? Σειρήνα μέσα στο αφτί χρειάζεται.

Senior Member
    Το σεξ αποτελεί το last resort της επιβεβαίωσης για έναν άνδρα. Στην περίπτωση που το φοβάται (και ναι πολλοί το φοβούνται) καλύπτονται κι από την απλή αποδοχή και άτυπη "υπόσχεση" για κάτι παραπάνω χωρίς καν αυτό να έρθει.

"Δώσε μου να καταλάβω ότι με θέλεις και "αδειάζω" κι αλλού. Την επιβεβαίωση να πάρω και τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε." Δεν είναι όλοι έτσι φυσικά. Υπάρχουν όμως πολλοί.

Αυτό με τα απίδια και το σάκο όμως νομίζω χρειάζεται περισσότερες πληροφορίες για να κρίνουμε αν πρόκειται για ελλειπείς γνώσεις μαθηματικών (χωρητικότητα του σάκου, μ.ο. όγκου των απιδιών και λοιπά). Αναμένω :Ρ
    Αμα η αλλη ειναι ωραια κοπελα και μετραει, βαζω στοιχημα οτι και αυτοι που λες οτι εχουν λαστ ριζορτ το σεξ, αν τους ερχοταν καποια τετοια ουρανοκατεβατη τυχη, θα το καναν φερστ ριζορτ στο αψε σβησε. οχι σαρλιζ, δε μπορω, απλα ηθελα την επιβεβαιωση. Καληνυχτα!

Member
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    Αμα η αλλη ειναι ωραια κοπελα και μετραει, βαζω στοιχημα οτι και αυτοι που λες οτι εχουν λαστ ριζορτ το σεξ, αν τους ερχοταν καποια τετοια ουρανοκατεβατη τυχη, θα το καναν φερστ ριζορτ στο αψε σβησε. οχι σαρλιζ, δε μπορω, απλα ηθελα την επιβεβαιωση. Καληνυχτα!
    Άμα ήταν η Σαρλίζ, κι άμα ήταν ουρανοκατέβατη η τύχη (που σπάνια είναι) τότε πολλά θα μπορούσαν να παίξουν. Και ξαναλέω. Δε μιλάω για τον κανόνα. Σαφώς και δε μας χαλάει να ξυπνήσουμε δίπλα στη Σαρλίζ (αν κοιμηθούμε ποτέ). Απλά αναφέρω περιπτώσεις.

Senior Member
    Άμα ήταν η Σαρλίζ, κι άμα ήταν ουρανοκατέβατη η τύχη (που σπάνια είναι) τότε πολλά θα μπορούσαν να παίξουν. Και ξαναλέω. Δε μιλάω για τον κανόνα. Σαφώς και δε μας χαλάει να ξυπνήσουμε δίπλα στη Σαρλίζ (αν κοιμηθούμε ποτέ). Απλά αναφέρω περιπτώσεις.

καλα εσύ μν κανεις δηλωσεις τυπου σου αρέσουν οι βίαιες γιατί επιμενω πως θα τα εβγαζες δυσκολα περα......

Member
    καλα εσύ μν κανεις δηλωσεις τυπου σου αρέσουν οι βίαιες γιατί επιμενω πως θα τα εβγαζες δυσκολα περα......
    χαχαχαχαχαχαχα

Σπασμένα παΐδια κι έτσ'?

Senior Member

το σεξ αποτελει λαστ ριζορτ της επιβεβαιωσης τους, γενικα μιλντας, γιατι προεχει η κοινωνικη και επαγγελματικη καταξιωση και το χρημα.
    οσον αφορα τις γυναικες ομως, αυτο που τους επιβεβαινωει ειναι ο ρολος του επιβητορα...
    και ναι, το δεχομαι οτι αν φοβουνται το σεξ, μπορει να αρκεστους στην ανταποκριση και να φυγουν, αυτο αφορα ομως, πολυ μικρη μεριδα των ανδρων κατα την γνωμη μου.

οσο για τον σακο, πολλες φορες ειναι ερωτηση- παγιδα, οταν υποψιαζονται οτι η αλλη εχει κοιμηθει (απο την μεγαλη ευχαριστηση παντα...)

Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    το σεξ αποτελει λαστ ριζορτ της επιβεβαιωσης τους, γενικα μιλντας, γιατι προεχει η κοινωνικη και επαγγελματικη καταξιωση και το χρημα.
    οσον αφορα τις γυναικες ομως, αυτο που τους επιβεβαινωει ειναι ο ρολος του επιβητορα...
    και ναι, το δεχομαι οτι αν φοβουνται το σεξ, μπορει να αρκεστους στην ανταποκριση και να φυγουν, αυτο αφορα ομως, πολυ μικρη μεριδα των ανδρων κατα την γνωμη μου.

οσο για τον σακο, πολλες φορες ειναι ερωτηση- παγιδα, οταν υποψιαζονται οτι η αλλη εχει κοιμηθει (απο την μεγαλη ευχαριστηση παντα...)
    Συμφωνάμε!

Και σ'ευχαριστώ για την πληροφορία με την ερώτηση παγίδα. Θα την εφαρμόσω και θα σας πω αποτελέσματα... (να έχουμε και μια σφυγμομέτρηση τέλος πάντων να δούμε που κινούνται τα νούμερα των απιδιών)

Senior Member
    χαχαχαχαχαχαχα

Σπασμένα παΐδια κι έτσ'?

οχι....
    με τη μια σπασμενο κεφαλι....

Member
    οχι....
    με τη μια σπασμενο κεφαλι....
    Πρώην της Θεοφανίας που σηκώθηκε από το τραπέζι είναι ο τύπος του βίντεο?:D